PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل عجیب بعد از آلودگی سیستم

251251
13-01-2012, 20:58
با سلام
مدتی پیش ویندوز بنده تروجان گرفت که از اثرات آن میتوانم به پیغام های اخطار مکرر و سیاه شدن صفحه ی دسکتاپ اشاره کنم . به کمک یکی از دوستان با چند آنتی تروجان و ویروس کل سیستم را چک و تمامی ویروس های روی سیستم که شناسایی شدند را پاک کردم . الان دسکتاپ من به همون حالتی که بود برگشته و از سیاهی در آمده ولی هرکاری که میکنم اصلا نمیشه صفحه ی بکگراند را عوض کرد ! هر واپیپری را که انتخاب میکنم و به هر شیوه ای که میخواهم صفحه ی دسکتاپ را عوض کنم اصلا تغییری ایجاد نمیشه و همان والپیپری که تا قبل از دچار شدن به ویروس روی صفحه بود ثابت مانده و عوض نمیشود .

ممنون میشم کمک کنید که چطور این مشکل رو برطرف کنم تا بک گراند دسکتاپ رو هم بتونم تغییر بدهم

ویندوز : 7
نسخه ی Ultimate N

A M ! N
13-01-2012, 21:11
سلام ، خوب هستین دوست من ؟
اگه فقط با Wallpaper مشکل دارین و تم و اینا...
من حدسهای دیگه ای هم میزنم ، مثلا Expire شدن لایسنس ویندوز یک دلیلشه ، یا اینکه درایور کارت گرافیک اگه اختلال داشته باشه ، از دلایل دیگه هستش..

هیچ کدوم مشکلات رو ندارین ؟ کاملا بررسی کنین.

Take Care:40:

251251
13-01-2012, 21:17
سلام داداش گل :40:
نه خوشبختانه از این مشکلات هیچ کدوم رو ندارم . درایورهای گرافیک رو که نصب میکنم مشکلی ندارم و راحت نصب میشن . مشکل Expire شدن ویندوز هم ندارم و کاملا اکتیو نیستش

حدس خودم اینه که آنتی ویروس و تروجانی که استفاده کردم قادر به پیدا کردن این تروجان نیستند گه ممنون میشم قوی ترین آنتی تروجان موجود رو معرفی کنید
حالت دیگرش اینه که بعد از گرفتن تروجان و از بین بردنش من دچار مشکل شده که برای فیکس کردن ویندوز چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید ؟

ممنون

A M ! N
13-01-2012, 21:33
سلام داداش گل :40:
نه خوشبختانه از این مشکلات هیچ کدوم رو ندارم . درایورهای گرافیک رو که نصب میکنم مشکلی ندارم و راحت نصب میشن . مشکل Expire شدن ویندوز هم ندارم و کاملا اکتیو نیستش

حدس خودم اینه که آنتی ویروس و تروجانی که استفاده کردم قادر به پیدا کردن این تروجان نیستند گه ممنون میشم قوی ترین آنتی تروجان موجود رو معرفی کنید
حالت دیگرش اینه که بعد از گرفتن تروجان و از بین بردنش من دچار مشکل شده که برای فیکس کردن ویندوز چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید ؟

ممنون
قربانت مهربان...:11:

ازین MBAM استفاده کنین ، تقریبا هرنوعی که باشه شناسایی میکنه و تعمیر هم انجام میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست خوبم اون XXX رو از لینک بالا حذف کن و داخل مرورگرتون وارد کنین.
بعد یک لوگ هم ازین نرم افزار پایین بزارین تا وضعیت ویروسی بودن سیستمتون هم بررسی بشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia.com%2Fdl%2F029f54c2537e3388a100155fd93aca4f%2F 4f09fee5%2F100069011%2Fsoftware%2Fantivirus%2FHiJa ckThis.msi)

251251
13-01-2012, 23:16
سلام مجدد
دوست عزیز با برنامه ی مورد نظر بار دیگر سیستم را اسکن کردم و 8 تروجان جدید پیدا کرد که همگی رو پاک کردم ولی باز هم متاسفانه بک گراند ویندوز عوض نمیشه . ( همه ی موارد در Personalize ویندوز مثل Windowse Color عمل میکنه به غیر از بک گراند ! )

این هم لوگی که درخواست کرده بودید :

pcsoft
13-01-2012, 23:28
سلام
این رو چک کنین.

گزینه Remove Background Images اگر تیک داشت، تیکش رو بردارین.

251251
13-01-2012, 23:35
تیک نداشت . برای محکم کاری یکبار تیکش رو زدم دوباره برداشتم ولی همچنان مشکل پابرجاست . فکر کنم فقط من یکی گرفتار این مشکل عجیب شدم ! رنگ تسکبار به راحتی عوض میشه ولی بک گراند به هیچ وجه !
اگر مشکل از نداشتن ویروس باشه چه احتمالات دیگری وجود داره ؟

A M ! N
13-01-2012, 23:38
تیک نداشت . برای محکم کاری یکبار تیکش رو زدم دوباره برداشتم ولی همچنان مشکل پابرجاست . فکر کنم فقط من یکی گرفتار این مشکل عجیب شدم ! رنگ تسکبار به راحتی عوض میشه ولی بک گراند به هیچ وجه !
اگر مشکل از نداشتن ویروس باشه چه احتمالات دیگری وجود داره ؟
Log تون رو دارم بررسی میکنم ، شما فعلا این برنامه ی پایین رو بگیرین و نصب کنین و ببین از طریق اون میتونین عوض کنین بک گراند رو یا نه ، خبر بدین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdl%2FOceanis_Change_Background_W7.zip)

اینم از آموزش کار باهاش :

pcsoft
13-01-2012, 23:39
راه حل های مایکروسافت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا رو هم نگاه کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در پست سوم راه حلی وجود داره. امتحان کنید.

نرم افزار TuneUp 2012 رو هم امتحان کنید و با این نرم افزار، ببینین می تونید مشکل رو حل کنید.

black.assassin
13-01-2012, 23:47
به نظر من بعد از یه خونه تکونی اینجوری بهتره که ویندوز رو repair کنید چون که احتمال داره موقع حذف تروجانها فایل های سیستمی هم پاک شده باشن.

251251
14-01-2012, 00:07
با تشکر از تک تک دوستان گل
بالاخره راه حال دکتر اسمت عزیز پاسخ داد :31: و با این برنامه توانستم بک گراند رو عوض کنم
یه دنیا تشکر از دوستانی که پست دادند

A M ! N
14-01-2012, 00:23
فقط یک چیزی ، طبق لوگتون و با استفاده از نرم افزار HijackThis اینکار ها رو هم انجام بدین :

این خطوطی که میگم رو از داخل برنامه ی HijackThis انتخاب و تیک زده و دکمه ی Fix selected رو بزنین :

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمامی کلیدهای که آخرشون (no file) داره رو تیک بزنین

O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll

O3 - Toolbar: PandoraTV Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll

همنطور کلا از قسمت Uninstall ویندوز هرچی مربوط به Ask.com هست پاک کنین ، اکثرا ازین طریق سیستم آلوده میشه ،

توصیه های دیگه که میتونم بکنم بازی نکردن بیش از حد ماشین ( درایور ) هست ، و یک سوالی هم که دارم این پروکسیفایر هست ، راضی هستین ازش ؟

A M ! N
14-01-2012, 00:34
از طرف دیگه من فکر میکنم فایل DWM.EXE تون یک مشکلی براش ایجاد شده باشه ، شما حتما دستور پایین رو بزن داخل داس :

داس رو باز کن ( روش راست کلیک و گزینه ی Run as administrator )

بنیویسین :

SFC /SCANNOW

اینتر کنین ،

بزارین تا فایلهای سیستمی چک بشن.

251251
14-01-2012, 12:26
یه دنیا ممنون دکتر اسمیت جان :40:
در مورد سوالتون : بله از پروکسیفایر راضی هستم البته اینم بگم که اکانتش عمومی نیست

251251
14-01-2012, 12:49
دکتر جان این هم از نتیجه ی کاری که گفتی بکنم :

A M ! N
14-01-2012, 12:54
دکتر جان این هم از نتیجه ی کاری که گفتی بکنم :

خوبه ، همونطوری که میبینین میگه که مشکلی نبوده با فایلهای سیستمی ،

میتونین لذتش رو ببرین ،
راستی اون برنامه هایی که مربوط به ASK.com هست رو حتما پاک کنین ، مزاحمترین پروسس ها رو دارن ، گاها کلی از اینترنت استفاده میکنن ، بدون اینکه شما بدونین، یا اینکه کلی از سرعت سیستم میگیرن،
مثلا اگه KM Player نصب کرده باشین همراهش نصب میشه و بعد باید به طور جداگانه برین و پاکش کنین،

شادزی گستر باشین.