ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار mudbox و اجرا نشدن آن در لپ تاپ asus

cgmon
13-01-2012, 16:59
درود بر شما

دوستان در مورد مادباکس مشکلی پیش آمده برام Autodesk Mudbox 2012 و دیگر ورژن ها

لپ تاپ Asus N43SL که واقعا بدترین لپ تاپ برای انیمیشن و سه بعدی هست و کلی دردسر باهاش دارم

اگر این رو در تاپیک نرم افزار و سخت افزار مینوشتم شاید به خوبی اینجا نبود . چون سررشته ندارن

مادباکس که همه جا تستش کردم سالم هست روی این لپ تاپ نصب میشه ولی اجرا نمیشه

سیستم کاملا هنگ میکنه و صدای فن بالا میره و پس از ده دقیقه ساکت میشه و نرم افزار اصلا اجرا نمیشه

راهی هست درست بشه ؟

hosienmax100
16-01-2012, 18:24
دوست عزیز شما باید مشخصات لپ تاپ رو بگید (پردازنده و کارت گرافیک )

و اینکه ورژن 2012 این نرم افزار حیلی سنگینه ورژن های پاینش رو نصب کنید و تست ..

Wolf of aria
18-01-2012, 07:47
سلام
نرم افزار میدباکس یک نرم افزار اسکلاپتینگ هست یعنی باش جزیات رو زیاد میکنی برای اینکه بتونی باش کار کنی کامپیوتری قوی میخواد حالا لیب تاب های هم هست که بشه باش میدباکس کار کرد..............

پردازنده ، رم و گرافیک کامیپوترت خیلی قوی باشه

حداقل سیستم مورد نیاز

پردازنده 4 هسته ای
رم 4 GB
گرافیک با 256 Bit و با OpenGL 2 با حافظه 512 MB

Farshid72
18-01-2012, 12:08
درود بر شما

لپ تاپ Asus N43SL که واقعا بدترین لپ تاپ برای انیمیشن و سه بعدی هست و کلی دردسر باهاش دارم

اگر این رو در تاپیک نرم افزار و سخت افزار مینوشتم شاید به خوبی اینجا نبود . چون سررشته ندارن

سیستم کاملا هنگ میکنه و صدای فن بالا میره و پس از ده دقیقه ساکت میشه و نرم افزار اصلا اجرا نمیشه

راهی هست درست بشه ؟
قطعا اگه اونجا میگفتی بهتر راهنماییتون میکردیم!!!
دوسته عزیز لپ تاپ شما پردازنده سری i5 داره و این برای همچین کارهایی مناسب نیست و همینطور گرافیک لپ تاپ شما 540 هست که بازم این لپ تاپ نمیتونه جوابگوی بعضی از کارهای معمولی در حد ایدهآل باشه چه برسه به کارهای پردازشی که بعضا باید بعضی از همون سیستم های توپ خونگی رو هم over کرد که بتونه performance مناسبی داشته باشه
بهر حال تنها توصیه ای که میتونم بهتون بکنم اینه که :
آداپتور سیستم رو بهش وصل کنید
یه کولینگ خیلی خوب بزارید زیرش
برای اینکه سیستم بتونه با حداکثر قدرت turbo کار کنه چون با افزایش دما ضریب پردازنده سیستم کاهش پیدا میکنه و در نتیجه اینکه شما بعد از مدت کوتاهی به فرکانس پایه بر میگردید
در مورد vga هم شما یه VGA-INTEL3000 دارید و یک VGA-GT540 که فک کنم اگه شما بتونید سیستم رو خوب خنک نگه دارید بتونید PERFORMANCE مطلوب رو داشته باشید البته باید توقع خودتونم کاهش بدید!!!
در مورد نرم افزار هم شما میتونید روی اون کلیک راست کنید و RUN AS ADMINISTRATOR رو انتخاب کنید اگه نشد :
توصیه من اینه شما قید ویندوز ارجینال سیستم ( که البته با نصب این همه برنامه کرکی فک نکنم ارجینال مونده باشه ) و نصب یک ویندوز 7 به همراه آخرین آپدیت ها و سرویس پک های مربوطه شاید بتونه کمکتون کنه
در ضمن شما هنگام اجرای برنامه از طریق TASK MANAGER وارد تب process شو و از اونجا روی explorer کلیک راست کن و set prieroty رو بزار روی high و همینطور اگه برنامه در حال اجرای خودتو دیدی همینکارو برای اون هم انجام بده!!!

hamiiid2
11-06-2012, 11:55
درود بر شما

راهی هست درست بشه ؟

سلام
منم همین مشکل رو دارم
کانفیگ لپتاپ n43sl هم اینه:

core i7 2670 2.2 to 3.1
vga 540
Ram 8 ddr3
windows 7 Ultimate 64

نسخه 2013 64 بیتی رو نصب کردم هنگ میکنه اجرا نمیشه و تو task manager هم نمیره
البته من تو تنظیمات nVidia هم مادباکس رو رو High Performance گذاشتم بازم همونجوری مشکل داشت و فرقی نکرد...

دوستان کمک کنید...:41:

hamiiid2
11-06-2012, 18:03
مشکل من حل شد. روش حل مشکل رو تو انجمن سایت گیزمو گذاشتم می تونید به لینک زیر مراجعه کنید:
شرمنده لینک گذاشتم...:40:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cgmon
16-11-2012, 06:51
من هم همین مشکل را دارم . نرم افزار سنگین نیست . ایراد از کارت گرافیک N43sl هست

Asus بدترین براند برای کار انیمیشن و CG

خواهشا نخرید . من که ضرر کردم . بخصوص سری N

cgmon
17-11-2012, 06:22
خیلی لپ تاپ بدی هست . درست شد ؟

cgmon
17-11-2012, 06:23
لینکتان باز نمیشخ مرسی اگه باز بگذارید . اینجا البته

cgmon
17-11-2012, 06:25
من خودم آخر سیستم شناسی هستم . ولی به هر حال مرسی از پاسخ . این نرم افزار روی کر تو دو هم جواب میده . نه مشکل جای دیگه هست

cgmon
17-11-2012, 06:28
:sq_8:من خودم آخر سیستم شناسی هستم . ولی به هر حال مرسی از پاسخ . این نرم افزار روی کر تو دو هم جواب میده . نه مشکل جای دیگه هست . آقا فرشید نه سیستم آی سون هستش .

در کل باگ کارت گرافیک داره .

cgmon
24-11-2012, 18:02
درود و سپاس . آقا مشکل حل شد و مدیونتم آقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حمید

من ورژن 306.97-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe را گرفتم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لپ تاپ خیلی هم بد بد بد نیست . الان با پرمیر و مچ مو ور و کامپوزیت مشکل دارم . ولی مایا و مادباکس را هم میندازه