ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در وصل کردن لپ تاپ به تلویزیون lcd با HDMI

mohammad1139
13-01-2012, 16:04
لپ تاپم Sony Vaio FW-56GF هستش و LCD هم سامسونگه و هر دو Full HD هستند..
وقتی با HDMI وصلش می کنم توی لپ تاپ مثل همیشه بدون مشکل رو 1920*1080 و فول اسکرین نشون میده ولی توی LCD فول اسکرین نمیشه و دور تا دور صفحه یه حاشیه سیاه داره..
درایور کارت گرافیک (ATI Mobility Radeon HD 4650) هم آپدیت کردم...
تو Catalyst pro Control Center هم همه کار کردم (scaling غیر فعاله و خودش رو full screen هست) ولی نمیشه..
چیکارش باید کرد؟؟

Hamed DC
13-01-2012, 16:23
لپ تاپم Sony Vaio FW-56GF هستش و LCD هم سامسونگه و هر دو Full HD هستند..
وقتی با HDMI وصلش می کنم توی لپ تاپ مثل همیشه بدون مشکل رو 1920*1080 و فول اسکرین نشون میده ولی توی LCD فول اسکرین نمیشه و دور تا دور صفحه یه حاشیه سیاه داره..
درایور کارت گرافیک (ATI Mobility Radeon HD 4650) هم آپدیت کردم...
تو Catalyst pro Control Center هم همه کار کردم (scaling غیر فعاله و خودش رو full screen هست) ولی نمیشه..
چیکارش باید کرد؟؟
از پورتmini D-subاستفاده کنید ببینید وضعیت به چه منوال هست.
اگر نسخه کابل و خروجی لب تاب و ورودی تلوزیون از یک نسخهHDMIباشن، مشکل از تنظیمات هست.
رزولوشن رو به صورت دستی در لب تاب فیکس کنید.

mohammad1139
14-01-2012, 00:51
از پورتmini D-subاستفاده کنید ببینید وضعیت به چه منوال هست.
اگر نسخه کابل و خروجی لب تاب و ورودی تلوزیون از یک نسخهHDMIباشن، مشکل از تنظیمات هست.
رزولوشن رو به صورت دستی در لب تاب فیکس کنید.

دوست عزیز من میخوام کیفیت Full HD رو داشته باشم با بهترین کیفیت..وگرنه با همین HDMI رو رزولوشن پایین تر تمام صفحه میشه..
تنظیمات دستی اگه منظورت توی Display setting هستش همه کار کردم نمیشه..تو سایتای مختلف دیدم خیلیا این مشکل رو داشتن ولی راه حل درستی نداشتن واسش..
کسی دیگه چیزی نمیدونه؟؟!!!:jealous:
چون هر دو Full HD هستن و كابل هم باکیفیت ترین انتقال دهنده اطلاعاته (HDMI) نباید مشکلی باشه!!!:44:

amirkunglao
14-01-2012, 13:20
دوست عزیز من میخوام کیفیت Full HD رو داشته باشم با بهترین کیفیت..وگرنه با همین HDMI رو رزولوشن پایین تر تمام صفحه میشه..
تنظیمات دستی اگه منظورت توی Display setting هستش همه کار کردم نمیشه..تو سایتای مختلف دیدم خیلیا این مشکل رو داشتن ولی راه حل درستی نداشتن واسش..
کسی دیگه چیزی نمیدونه؟؟!!!:jealous:
چون هر دو Full HD هستن و كابل هم باکیفیت ترین انتقال دهنده اطلاعاته (HDMI) نباید مشکلی باشه!!!:44:

کسی نمیدونه چجوری باید این مشکلو حل کرد منم همین مشکلو دارم

mohammad1139
15-01-2012, 19:40
کسی نیست از HDMI و وصلش به LCD اطلاعات بیشتری داشته باشه و کمکمون کنه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:4::angry:

leon2009
15-01-2012, 20:51
نه آقا منم بدجور گير كردم هيشكي نيست كمك كنه

iamsaber
26-03-2013, 03:49
مشکل در تنطیمات تلویزیون شماست
تو مدل های سونی قسمت تنظیمات Screen یه ویژگی به اسم Display Area داره که معمولا روی Auto هست. شما باید با تغییر اون به Full Pixel مشکل و حل کنید.