مشاهده نسخه کامل
: ارز و سکه
E.G_band
07-02-2012, 21:54
امروز دلار ۱۸۳۰ تومن بود
بله تا 1865 هم رسید.
mohsenfhm
07-02-2012, 22:18
بله تا 1865 هم رسید.
به نظر شما بالاتر هم میره ؟؟؟؟
من متوجه نشدم که این دلار ۱۲۲۶ تومنی به چه درد میخوره ؟؟
E.G_band
07-02-2012, 22:25
به نظر شما بالاتر هم میره ؟؟؟؟
من متوجه نشدم که این دلار ۱۲۲۶ تومنی به چه درد میخوره ؟؟
دلار 1226 تومنی فقط برای بازرگانا هست.
(دلاری که بازرگانان تا 1 ماه پیش می گرفتن 1126 حالا باید بگیرن 1226 و این یعنی جنس گرون و گرون تر می شه.)
aria_electric_fars
08-02-2012, 11:11
سلام
واقعا چه آشفته بازاري هست
آدم نمي دونه چي مي خواد پيش بياد
الان طلا تو همين لحظه 1747.9 دلار هست حالا من مي گم طرز محاسبه سكه با اين قيمت چطوري هست؟؟؟ در واقع مي خوام بدونم قيمت واقعي سكه الان چقدره و چقدر حباب هست؟؟!!!
در مورد دلار هم بايد بگم كه تا چند روز قبل 1750 هم بود واسه فروش ولي الان بازم گويا رفته بالا و مي خواستم بدونم قيمتي كه امروز بيشتر معامله شده چقدر بوده؟؟؟!!
با تشكر
amirkhan_0o0
08-02-2012, 11:16
(دلاری که بازرگانان تا 1 ماه پیش می گرفتن 1126 حالا باید بگیرن 1226 و این یعنی جنس گرون و گرون تر می شه.)
بازرگان ها جنس رو با دلار 1226 تومن می خرن اونوقت با دلار 1800 تومن می فروشند!!!:18::18::18::18::18::18:
واقعا نوبره!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئنی به بازرگانها میدن دلار رو؟
تا جایی که میدونم با دلار آزاد داره کالا وارد میشه :46:
Lady parisa
08-02-2012, 11:50
پيش فروش سكه تمام بهار آزادي در شعب بانك ملي، با قيمتي كه از دو هفته پيش آغاز شد(5 ميليون و 989 هزار ريال بدون در نظر گرفتن ماليات بر ارزش افزوده) همچنان ادامه دارد اما در اين هفته سكه بهار آزادي فقط با زمان تحويل شش ماهه پيش فروش مي شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، عباس كمره اي با اعلام اين خبر افزود: پيش فروش 4 ماهه سكه متوقف شده اما فروش 6 ماهه آن طي هفته جاري نيز با قيمت 2 هفته گذشته يعني 598900 تومان ادامه خواهد يافت.
وي افزود: پيش فروش سكه تمام بهار آزادي در شعب بانك ملي، با قيمتي كه از دو هفته پيش آغاز شد(5 ميليون و 989 هزار ريال بدون در نظر گرفتن ماليات بر ارزش افزوده) همچنان ادامه دارد اما در اين هفته سكه بهار آزادي فقط با زمان تحويل شش ماهه پيش فروش مي شود.
وي افزود: بانك مركزي براي تنظيم بازار سكه گزينه هاي مختلفي را در دستور كار دارد كه متناسب با شرايط بازار و قيمت جهاني طلا از آن استفاده مي كنند.
مدير كل ريالي و نشر بانك مركزي با تاكيد بر اينكه سكه هاي پيش خريد شده در موعد مقرر تحويل خريداران مي شود، گفت: محل تحويل سكه هاي پيش خريد شده همان بانكي است كه متقاضيان پيش خريد كرده اند.
وي تصريح كرد: بانك كارگشايي نيز مانند هفته هاي گذشته در تمام روزهاي هفته به جز پنج شنبه ها در دو نوبت صبح و عصر جلسات حراج انواع سكه بهار آزادي و گرمي را برگزار مي كند و بانك كارگشايي وابسته به بانك ملي ايران يكي از مجراهاي عرضه انواع سكه بهار آزادي و سكه گرمي بانك مركزي است و در جلسات حراج اين بانك، انواع سكه بهار آزادي و سكه گرمي در بسته هاي صد قطعه اي و به طور مستقل عرضه و به بالاترين قيمت پيشنهاد فروخته مي شود.
كمره اي تاكيد كرد: شعبه اصلي بانك كارگشايي غرب ميدان محمديه در خيابان مولوي تهران است.
saeediranzad
08-02-2012, 12:35
ببینید به بازرگانی دلار 1226 تومنی میدهند که مجوز واردات گرفته باشه (به عبارتی باید خودی! باشه)
بسیاری از جنسها قاچاقه که معلومه با ارز آزاد وارد میشه.
aria_electric_fars
08-02-2012, 13:00
فكر مي كنم دلار رو واسه اين گرون كردن كه يه جورايي جلوي قاچاق رو بگيرن !!!
سلام
واقعا چه آشفته بازاري هست
آدم نمي دونه چي مي خواد پيش بياد
الان طلا تو همين لحظه 1747.9 دلار هست حالا من مي گم طرز محاسبه سكه با اين قيمت چطوري هست؟؟؟ در واقع مي خوام بدونم قيمت واقعي سكه الان چقدره و چقدر حباب هست؟؟!!!
در مورد دلار هم بايد بگم كه تا چند روز قبل 1750 هم بود واسه فروش ولي الان بازم گويا رفته بالا و مي خواستم بدونم قيمتي كه امروز بيشتر معامله شده چقدر بوده؟؟؟!!
با تشكر
Big-Boss
08-02-2012, 14:42
فكر مي كنم دلار رو واسه اين گرون كردن كه يه جورايي جلوي قاچاق رو بگيرن !!!
دلار گرون نشده ريال ایران با کله سقوط کرده! :27:
aria_electric_fars
08-02-2012, 15:01
دلار گرون نشده ريال ایران با کله سقوط کرده! :27:
خب همونه ديگه !!!
سخت مي گيريد !!!
خب وقتي پول ما بي ارزش بشه خب معلومه دلار گرون مي شه ديگه !!!
يه چيزي هم بهتون بگم كه دلار از ارزشش تو كل دنيا داره كم مي شه ولي تو مملكت ما برعكس هست
مالزي مثلا يكيش هست كه دلار روز به روز ارزشش كمتر مي شه ولي خب بعضي كشورها تقريبا هميشه برابر بوده مثل امارات و يه كشوري هم مثل مال ما اينطوري !!!
از سكه بگيد !!!
قيمت اونس 1745.8 همين الان هست حالا نرخ سكه چطوري محاسبه مي شه؟؟؟!!!
با تشكر
omid-p30
09-02-2012, 13:59
آقا من از اقتصاد سر در نمیارم. یه سوال ابندایی دارم.
من میخوام از آلمان یکی چند تا کتاب برام بخره بیاره.
میخوام ببینم هزینش چقدر میشه.
یورو الان چنده ؟ تو سایت مثقال که رفتم، یورو رو در بازار زده 2500 تومن ولی در بانک زده 1600 تومن. اینا کدومشون حسابه ؟
الان طرف مثلا 50 یورو کتاب بخره بیاره من چند تومن باید بهش بدم ؟
ممنون.
shahab_f
09-02-2012, 14:12
آقا من از اقتصاد سر در نمیارم. یه سوال ابندایی دارم.
من میخوام از آلمان یکی چند تا کتاب برام بخره بیاره.
میخوام ببینم هزینش چقدر میشه.
یورو الان چنده ؟ تو سایت مثقال که رفتم، یورو رو در بازار زده 2500 تومن ولی در بانک زده 1600 تومن. اینا کدومشون حسابه ؟
الان طرف مثلا 50 یورو کتاب بخره بیاره من چند تومن باید بهش بدم ؟
ممنون.
شما فکر کن باید 50 یورو بهش بدی، یعنی به جای ریال، یورو بدی، اونوقت باید چیکار کنی؟ بری صرافی بگی من 50 یورو میخوام که اونم قیمت آزاد حساب میکنه، چون قیمتی که بانک زده رو تا اونجایی که من میدونم برای تجار یا مثلا ارز مسافرتی هست که اونم با مشاهده ی بلیط و گذرنامه در فرودگاه میدن. بنابراین همون گرونه میشه
قیمت های بانک فقط مسافرتیه ارز ازاد گرون تر میشه حتی روزنامه هم که قبلا نرخ جفتش رو میداد الان فقط مسافرتی رو میزنه من دیدم دلار رو نوشته بود 1226 تومن در حالیکه دلار ازد حدودا 1750 تا 1800 هست و ازاد رو ننوشته بود حقم دارن ننویسن روشون نمیشه این همه گفتن تک نرخی اوناها ازادش با بانکیش 600 - 700 تومن اختلاف داره
بازار تهران –اسکناس-
1 دلار آمریکا
19,000ریال
1 یورو
25,500ریال
بنازم به مدیران اقتصادی....اینها کجا درس خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سرعت نور داره ارزش ریال کمتر و کمتر میشه......
سکوت مرگبار دولت:41:
من کلی پرسو جو کردم!!!!!!خزانه خالی از ارزه!!!!!!!البته نمیدونم شایدم سیاستی در کار باشه وگرنه براحتی نمیگن ما ارز تو خزانه نداریم!!!!!!
کافیه اگه ارزی باشه(که خودم بعید میدونم بدلیل تحریم بانک مرکزی) ریخته بشه تو بازار...قولتون میدم همه چیز دوباره درست میشه ولی
ایا اینها ارز در خزانه دارن یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مساله این است بودن یا نبودن؟؟؟؟؟ :))
با توجه به نکته ای مثل سخت گیریهای خروج ارز از کشور !!!!ادم پی میبره ارز واقعا نیست!!!!مگر برای مصارف مهم
نتیجه گیری:فقط باید خدا خدا کنیم ابطه سیاسی از سر گرفته بشه وگرنه .....
AMIR-AIRGUNNER
09-02-2012, 17:29
دوستان تا جایی که میدونم دلار ۱۲۲۶ تومنی رو فقط به واردات کالای ضروری اختصاص دادن مثل صنایع و خوراک و دارو و این جور چیزا
ولی برای گوشی و لپ تاپ و کالاهای غیر ضروری از دلار ازاد استفاده میشه
دفتر مطالعات اقتصادي اين مرکز تثبيت نرخ ارز را لازمه موفقيت سياست هدفمندي يارانهها دانست و افزود: به همين دليل لازم است بانک مرکزي با به کارگيري ابزار مختلف نسبت به ساماندهي بازار اقدام کند.
همچنين در صورتي که منابع کافي تامين ارز وجود داشته باشد بانک مرکزي ميتواند بخش عمده آن را با همان سياست نرخ مرجع در بازار عرضه کند تا سود واسطهگري و رانت مربوط براي دلالها کاهش و درآمد بانک مرکزي افزايش يابد.
در بخش ديگري از اين پيشنهادها آمده است: نيازي به تامين ارز مسافري با قيمت رسمي براي همه مسافران خارجي وجود ندارد. اين افراد ميتوانند با همان قيمت مرجع، نياز خود را تامين کنند.
از سوي ديگر، ايجاد سيستم دريافت و پرداخت با نرخ ارز مرجع موجب نزديک شدن نرخ بازار آزاد به نرخ ارز مرجع ميشود. به عبارت ديگر عرضه اضافي نرخ مرجع موجب کاهش تقاضاي سوداگرانه خواهد شد.
نکته مهم ديگر اين است که رواج صدور کارتهاي الکترونيکي ارزي، مشابه Visacard ، Master و امثال اينها و ايجاد سازوکاري که بتوان از آن طريق به راحتي و در اسرع وقت اين کارتها را در اختيار مردم قرار داد، ميتواند در جلوگيري از دلالي موثر باشد. بانکها ميتوانند با توسعه خدمات بانکي خود و صدور کارتهاي مذکور، به نحوي که فقط در خارج از کشور و با نام شخص خريدار قابل نقد شدن باشند، نقش موثري در حذف دلالها از بازار سياه ارز ايفا کنند.
آخرين نکته اينکه پرداخت هزينههاي ارزي به رانندگان اعزامي از طرف شرکتهاي حمل و نقل بينالمللي بر اساس ضوابط و مقررات مربوط و بر اساس معرفي سازمان حمل و نقل و پايانههاي کشور از طرف بانکهاي ذي ربط ميتواند از مشکلات اين بخش بکاهد.
کی باور میکنه دلار بیاد پایین یا نرخش ثابت شه با این اوضاع؟؟؟؟؟
دفتر مطالعات اقتصادي اين مرکز تثبيت نرخ ارز را لازمه موفقيت سياست هدفمندي يارانهها دانست و افزود: به همين دليل لازم است بانک مرکزي با به کارگيري ابزار مختلف نسبت به ساماندهي بازار اقدام کند.
همچنين در صورتي که منابع کافي تامين ارز وجود داشته باشد بانک مرکزي ميتواند بخش عمده آن را با همان سياست نرخ مرجع در بازار عرضه کند تا سود واسطهگري و رانت مربوط براي دلالها کاهش و درآمد بانک مرکزي افزايش يابد.
در بخش ديگري از اين پيشنهادها آمده است: نيازي به تامين ارز مسافري با قيمت رسمي براي همه مسافران خارجي وجود ندارد. اين افراد ميتوانند با همان قيمت مرجع، نياز خود را تامين کنند.
از سوي ديگر، ايجاد سيستم دريافت و پرداخت با نرخ ارز مرجع موجب نزديک شدن نرخ بازار آزاد به نرخ ارز مرجع ميشود. به عبارت ديگر عرضه اضافي نرخ مرجع موجب کاهش تقاضاي سوداگرانه خواهد شد.
نکته مهم ديگر اين است که رواج صدور کارتهاي الکترونيکي ارزي، مشابه Visacard ، Master و امثال اينها و ايجاد سازوکاري که بتوان از آن طريق به راحتي و در اسرع وقت اين کارتها را در اختيار مردم قرار داد، ميتواند در جلوگيري از دلالي موثر باشد. بانکها ميتوانند با توسعه خدمات بانکي خود و صدور کارتهاي مذکور، به نحوي که فقط در خارج از کشور و با نام شخص خريدار قابل نقد شدن باشند، نقش موثري در حذف دلالها از بازار سياه ارز ايفا کنند.
آخرين نکته اينکه پرداخت هزينههاي ارزي به رانندگان اعزامي از طرف شرکتهاي حمل و نقل بينالمللي بر اساس ضوابط و مقررات مربوط و بر اساس معرفي سازمان حمل و نقل و پايانههاي کشور از طرف بانکهاي ذي ربط ميتواند از مشکلات اين بخش بکاهد.
کی باور میکنه دلار بیاد پایین یا نرخش ثابت شه با این اوضاع؟؟؟؟؟
عزیز من اینها همش شعار هست یکماهه دلار داه روند صعودی خودشو طی میکنه!!!!
اگ این خبر را وزهای اول میگفتن باور کردنی بود اما الان دیگه خیلی تابلو هست که شعاری بیش نیست!!!!!
ببین مساله خیلی ساد هست درامد نفت دلار بود بعبارتی X----->Y اگر ایکس نفت باشه در نتیجه اگرگ میشه دلار
الان نفت ما تحریم هست د نتیجه دلار پر......
فوق فوقش این درامد نفتی میخواد بشه روپیه یا یوان چین که بدرد نمیخورن(مفتشم هم گرونه)
بدبختانه اینه که از دبی هم دیگه جنسی نمیاد و لبتاپی که تا یکماه پیش 1 میلیون بود الان 1و700 شده خوب مشتری نمیخره فروشنده هم بمرور پشه میپرونه
.
.
.
.حالا شما تیتر بزنید موفقیت در تثبیت نرخ بانکی وقتی استفاده ای برای تولی کننده نداره و از همه مهمتروقتی در خزانه ارزی وجود نداره چه توضیحی میتونه داشته باشه خو اگه واقعا ارز دارن بریزن تو بازار این اشفتگی که عاقبت بدی داره را از بین ببن......
ببين ما 20 درصد صادرات نفت به اروپا داشتي.م كه وقتي تحريم شروع بشه به گفته آژانس انرژي قيمت نفت 30تا20 دلار افزايش پيدا مي كنه تازه مي شه نفت با كمي تخفيف (البته اون موقع نفت گرونتر شده پس خود به خود تخفيفي در كار نيست) تو كشورهاي شرقي فروخت. چرا يوان و روپيه ارزش نداره مگه از كجا واردات داريم از اروپا!!! ما 99 درصد وارداتمون
از اين دو كشور هستش تا مي شه از اين دو كشور به عنوان واسطه استفاده كرد بگذريم كه تمام كالاي مصرفي ما توي اين كشورها
توليد مي شه ( قطعات كامپيوتر،لب تاپ،موبايل و بقيه چيزا كه ما نمي دونيم)
اصلا ما از طرف اروپا و امريكا تحريم هستيم و به ما جنسي نمي دن كه ما بخواهيم با دلار معامله كنيم
يوان و روپيه كه توي خود اين كشورها كه ارزش داره
تازه قراره كه نفت رو با طلا هم معامله كنند كه مي شه مازاد نيازشونو بصورت طلا بيارن تو كشور
اون دسته از دوستانی که پستشون حذف شد و سایر دوستان گرامی :
لطفا فقط در چهارچوب تاپیک و موضوع تاپیک بحث کنید و از طرح کردن موضوعات انحرافی خودداری کنید /
ممنون از توجه و همکاری شما
aria_electric_fars
11-02-2012, 15:25
سلام
گويا سكه ارزون تر شده الان قيمتش چنده؟؟؟ هر اونس همين الان 1722 دلار هست !!!
دلار امروز چقدر معامله مي شده؟؟؟
با تشكر
...............
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
سلام
گويا سكه ارزون تر شده الان قيمتش چنده؟؟؟
با تشكر
نه تغییر نکرده همون 830000 هست
mohsenfhm
12-02-2012, 13:01
حقیقت داره امروز دلار به 2000 تومان رسید ؟
amirkhan_0o0
12-02-2012, 13:07
این سایت فعلا قیمت ها رو می ده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حقیقت داره امروز دلار به 2000 تومان رسید ؟
1.910 تومن. شما همون 2000 تومن حساب کن :دی
ان شاالله از خیر و برکت سالگرد انقلاب .... تا عیــد 2500 تومن هم میشه و بالاتر و بالاتر هم خواهــد رفت :31:
ما بادی نیــستیم با این بیدها بلرزیــم :دی
پيشبيني گراني ارز درنامه ارسالی تيرماه 90
شرق: درست در اوج آشفته بازاري كه هر كدام از برنامهريزان اقتصادي كشور سعي دارند تا مقصران غيراقتصادي براي آشفتگيهاي بازار ارز را معرفي كنند، روز پنجشنبه محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در كارگاه علميـ تخصصي رسانه و چشمانداز گفت كه در تيرماه گذشته جمعي از كارشناسان اقتصادي در نامهاي به مسوولان، افزايش بهاي ارز را پيشبيني كرده بودند. به عبارت ديگر به باور دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، برنامهريزان اقتصادي دولت چند ماهي وقت داشتهاند تا آشفتگي در بازار ارز را كنترل كنند، اما به نظر ميرسد نميتوان از اين واقعيت چشم پوشيد كه كارشناسان اقتصادي همواره با تكيه بر مولفههاي اقتصادي، اتفاقات را پيشبيني ميكنند. چه بسا پيش از اين نيز در سال 85 براي نخستين بار گروهي از صاحبنظران اقتصادي در قالب 57 نفر از استادان دانشگاه نتيجه سياستهاي اقتصادي دولت را انفجار نقدينگي و به هم ريختگي شاخصهاي اقتصادي پيشبيني كرده بودند. چند سالي گذشت تا نتيجه پيشبيني كارشناسان اقتصادي مشخص شد. نقدينگي 350هزارميليارد توماني و همچنين پيامدهاي ناشي از كاهش ناگهاني نرخ سود بانكي بهخوبي نشان ميدهد كه اقتصاد ايران با تكيه بر مفروضات اقتصادي به سادگي قابل كنترل و رديابي است. بر همين اساس هيچ دور از ذهن نيست كه كارشناسان اقتصادي پيش از اين مسير بازار ارز را به دليل سياستهاي اقتصادي پيشبيني كرده باشند. محسن رضايي ميگويد: «جمعي از كارشناسان اقتصادي كشور در نامهاي مكتوب به مسوولان در تيرماه سالجاري خطر افزايش ناگهاني قيمت ارز را پيشبيني كرده بودند و به مسوولان اعلام كردند در صورتي كه فكر مناسبي براي آن نشود، ممكن است جهشهاي قيمتي بالايي در اين بخش اتفاق بيفتد و از آن زمان تا وقتي كه قيمتهاي ارز جهشي شد حداقل هفت ماه زمان وجود داشت تا از كارشناسيها استفاده كنند.»
فارغ از اين اما به نظر ميرسد مسوولان دولتي خيلي به اين پيشبينيها اعتقاد ندارند. محمود احمدينژاد وقتي هفت ماه بعد از پيشبيني كارشناسان اقتصادي درباره بازار ارز در كرمان سخن گفت، دو تا سه گروه را به طور ويژه به عنوان مقصران بازار ارز معرفي كرد. او در اينباره ابتدا از باندهاي دلالي سخن گفت و يادآور شد كه آنها هميشه از آشفتهبازار سود ميبرند. البته به زعم محمود احمدينژاد در بانك مركزي و برخي دستگاهها هم اشتباهاتي وجود داشت به اين دليل كه به اين سيستم اعتماد كردند و هرچه ارز خواستند به آنها دادند تا به دست واردكننده يا كساني كه نياز دارند برسد اما اين گروه به جاي اينكه ارز را به واردكننده بدهند در جيب خود گذاشتند، سروصداها كردند كه قيمت ارز قرار است دو تا سه هزار تومان افزايش پيدا كند تا آن را گرانتر بفروشند. گروه ديگر كه به اعتقاد رييسجمهور با اينها جفت شدند برخي سياسيون بودند. او همچنين در تشريح گروه دوم گفت: البته به ظاهر سياسيون از آن طرف به بانك مركزي فشار ميآوردند، كه چرا قيمت ارز را بالا نميبريد، اين بيتالمال است قيمت را بايد بالا ببريد. سپس خود اينها ميروند بيرون ميايستند و ميگويند اي واي دولت نميتواند، نميخواهد و توان اقتصادي ندارد و آشفته بازاري درست كردند كه عدهاي چند روزي حسابي بردند. گروه سوم اما از نظر محمود احمدينژاد خبرگزاريها بودند كه در برخي روزهاي تعطيل به صورت لحظهاي درباره قيمت سكه و ارز پيامك ميدادند كه بازي زشت اقتصادي، سياسي و رسانهاي بود. وزير اقتصاد كابينه نيز به زعم خود سايتهاي خبري را در فهرست مقصران آشفتگي بازار ارز قرار داده است. در اين ميان اما حسين شريعتمداري، مديرمسوول روزنامه كيهان نيز نتوانست از تحليل نوسان بازار ارز بگذرد. او يادداشتي در پنجم بهمن نوشت تا عوامل پشت پرده جريان ارز را فاش كند. شريعتمداري از بهاييهاي مرتبط با محافل صهيونيستي و انجمن حجتيه نام برد و آنها را در آشفته كردن بازار سكه و دلار دخيل دانست. عامل ديگر از نظر مدير مسوول كيهان يك عامل خارجي است: طي دو هفته گذشته، رسانههاي خارجي بيشترين برنامههاي خود را به آشفتگي بازار سكه و دلار اختصاص داده بودند و اين آشفتگي را نتيجه مستقيم تحريم نفتي ايران از سوي آمريكا و سپس اتحاديه اروپا معرفي ميكردند. او به همين دليل آشفتگيها را يك پروژه بيروني دانسته كه كساني يا جرياني مرموز در داخل كشور ماموريت اجراي آن را برعهده داشته است. او در پايان از گروه ديگري نام ميبرد: عوامل اصلي، نفوذيهايي هستند كه هنوز در پشت پرده حضور دارند و براي آنكه كماكان در سايه بمانند، اقدام بعدي آنها احتمالا انتساب پروژه پلشت ياد شده به يكي از مراكز و كانونهاي مورد وثوق و اعتماد مردم است. فارغ از اظهارنظرهاي متفاوت درباره چرايي آشفتگي در بازار ارز، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام از نامهاي سخن گفته كه هفت ماه قبل از آغاز به هم ريختگي شاخصها از سوي كارشناسان براي مسوولان دولتي تهيه شده است؛ نامهاي كه در آن كارشناسان، آينده بازار ارز را پيشبيني كرده بودند. آيا اين مساله نشان نميدهد، دليل گرههاي اقتصادي را بايد در سياستهاي اقتصادي جستوجو كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin_punisher6
12-02-2012, 17:51
امروز تو رشت میخواستیم چند هزار دلار استرالیا بخریم بهمون نفروختن صرافی ها.گفتن دلار استرالیا با پول یه کشور دیگه فعلا نمیشه فرستاد.
آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه D:
aria_electric_fars
13-02-2012, 01:50
يعني امروز دلار 1910 تومن معامله شده بيشتر؟؟!!! واويلا
امروز90-11-24
دلار 1880
سكه 824000
منبع : مثقال
E.G_band
13-02-2012, 13:57
امروز90-11-24
دلار 1880
سكه 824000
منبع : مثقال
تشکردوست عزیز ولی این قیمت ها مال دیشب بود.
قیمت ها عصر آپدیت می شن.دلیل این کار هم نمی دونم.:5:
aria_electric_fars
13-02-2012, 17:09
سلام
خب قيمت دلار چنده و سكه چنده؟؟؟
با تشكر
khashayar7206
13-02-2012, 17:12
نرخ دولتی و آزاد درهم و دلار ؟
لطفا جواب بدید
E.G_band
13-02-2012, 19:37
نرخ دولتی و آزاد درهم و دلار ؟
لطفا جواب بدید
دولتی:335_حدود_
آزاد:500_حدود_
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
سلام
خب قيمت دلار چنده و سكه چنده؟؟؟
با تشكر
قیمت ها حدودا مثل دیروز بود.
khashayar7206
13-02-2012, 20:44
دولتی:335_حدود_
آزاد:500_حدود_
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
قیمت ها حدودا مثل دیروز بود.
البته درهم قیمت آزادشو همون 500 شنیده بودم
ولی از هر صرافی قیمت گرفتم حدود 600 تومن بود
فقط یه صرافی بهم قیمت 520 داد
که اونم تا 500 درهم میتونست بده
به هر حال قیمت آزادی که سایت میزنن
بازم به ندرت اون قیمت گیر میاد
یه چند تومنی بالاتر از اون قیمت هستش
E.G_band
13-02-2012, 20:47
البته درهم قیمت آزادشو همون 500 شنیده بودم
ولی از هر صرافی قیمت گرفتم حدود 600 تومن بود
فقط یه صرافی بهم قیمت 520 داد
که اونم تا 500 درهم میتونست بده
به هر حال قیمت آزادی که سایت میزنن
بازم به ندرت اون قیمت گیر میاد
یه چند تومنی بالاتر از اون قیمت هستش
بله-ولی مگه صرافی ها ارز می فروشن؟
قیمت قعطعات واردی خیلی نجومی شده به نظرتون قیمت دلار پایین تر میاد اصلا این قیمت نجومی ربطی به دلار داره یا خدشون این قیمت میدن !؟
ali gamma
15-02-2012, 12:50
ببه نظر ميرسه كه دولت ارز كافي نداره كه در اختيار وارد كننده ها بزاره. پس طي ماههاي اينده قيمت دلار احتمالا بالاتر هم خواهد رفت.
MOHAMMAD2010
15-02-2012, 12:53
قیمت قعطعات واردی خیلی نجومی شده به نظرتون قیمت دلار پایین تر میاد اصلا این قیمت نجومی ربطی به دلار داره یا خدشون این قیمت میدن !؟
متاسفانه بعضی فروشنده ها دارن تو این وضع از آب گلالود ماهی میگیرن !
aria_electric_fars
16-02-2012, 10:47
سلام
چه اوضاعي شده واقعا
من الان نزديك 5 ماه هست بيكار هستم و نمي تونم نه جنس بخرم و نه بفروشم
سكه هم گويا داره قيمت جهانيش مياد پائين !!!
Saeed System
19-02-2012, 11:36
سلام من 28 دلار دارم...می خواستم بدونم اگر ببرم بازار چند میخرن ازم؟
الان جرم که نداره فروش دلار؟ ای 28 دلار رو از پدرم گرفتم که از مسافرت خارجی قبلیش مونده بود تو خونه...1 بیست دلاری 1 5 دلاری 3 تا 1 دلاری
E.G_band
19-02-2012, 12:23
سلام من 28 دلار دارم...می خواستم بدونم اگر ببرم بازار چند میخرن ازم؟
الان جرم که نداره فروش دلار؟ ای 28 دلار رو از پدرم گرفتم که از مسافرت خارجی قبلیش مونده بود تو خونه...1 بیست دلاری 1 5 دلاری 3 تا 1 دلاری
23 دلار ارزش فروش نداره.بهتره یه پسنداز کوچک برای یه روزی بزاری.ایشالله بری سفر خارجی و استفاده می کنی.
سلام
بچه ها من یه 206 تیپ 5 دارم حدود 17 -17.5 میکنه, می خواستم بفزوشم سکه بگیرم.
البته از این سکه های ثبت نامی, حالا به نظر شما کاره درستیه؟
از مشاوره شما پیشاپیش ممنون
Saeed System
19-02-2012, 13:49
23 دلار ارزش فروش نداره.بهتره یه پسنداز کوچک برای یه روزی بزاری.ایشالله بری سفر خارجی و استفاده می کنی.
داداش 28 دلاره....برای من پول زیادیه..می خواستم بدونم ببرم بازار بفروشم می گیرنم به جرم حمل دلار؟
بعد چند بفروشم خوبه...مزنش چنده ؟ 1800 تومنه؟ یا 1200؟
amirkhan_0o0
19-02-2012, 18:04
داداش 28 دلاره....برای من پول زیادیه..می خواستم بدونم ببرم بازار بفروشم می گیرنم به جرم حمل دلار؟
بعد چند بفروشم خوبه...مزنش چنده ؟ 1800 تومنه؟ یا 1200؟
شهرما كاروان هاي حج و زيارتش كه 1800 تومن رو هوا مي برن!!
Karistias
19-02-2012, 20:52
دوستان بنده در نظر دارم حدود 3یا 4 ماهه دیگه یه کیس جمع کنم اخه اون موقع انتل و انویدیا محصولات جدبدشون عرضه میکنند
حالا به نظر شما احتمال داره تا اون وضعیت دلار سفید بشه؟ یا دولت دلار 1226 تومنی در اختیار وارد کنندگانpc
بذاره اخه شنیدم ایران قراره تحریم دلار هم بشه که اگر بشه خیلی خیلی خیلی وضعیت بد میشه ایا این قضییه هم صحت داره؟
Saeed System
19-02-2012, 21:10
شهرما كاروان هاي حج و زيارتش كه 1800 تومن رو هوا مي برن!!
پس یعنی 50 هزار تومن باید پول بگیرم جای 28 دلار....فقط یه چیزی این که میگن دلار تو دست مردم همینجوری نباید باشه و باید مجوز داشته باشند ...قضیش چیه؟؟ من از این میترسم؟ 28 دلار خیلی کمه ولی میترسم موقع فروش به جرم داشتن دلار تو جیبم دستگیر بشم...از این لحاظ مشکلی نداره؟
اگر نداره که فردا برم بازار پول بگیرم؟:11:
AMIR-AIRGUNNER
19-02-2012, 21:29
پس یعنی 50 هزار تومن باید پول بگیرم جای 28 دلار....فقط یه چیزی این که میگن دلار تو دست مردم همینجوری نباید باشه و باید مجوز داشته باشند ...قضیش چیه؟؟ من از این میترسم؟ 28 دلار خیلی کمه ولی میترسم موقع فروش به جرم داشتن دلار تو جیبم دستگیر بشم...از این لحاظ مشکلی نداره؟
نه دیگه !! به خاطر 28 دلار فکر نکنم دستگیر کنن :31:
اون قضیه دستگیر کردن اینه که میگن دلار رو باید با فاکتور بگیرین تا مشخص بشه دلال بازی صورت نگرفته :2:
منتها به کی میخوای بفروشی ؟! صرافی که با این قیمت نمیخره و باید به یه شخصی که دنبال دلار میگرده بفروشی
Saeed System
19-02-2012, 21:59
نه دیگه !! به خاطر 28 دلار فکر نکنم دستگیر کنن :31:
اون قضیه دستگیر کردن اینه که میگن دلار رو باید با فاکتور بگیرین تا مشخص بشه دلال بازی صورت نگرفته :2:
منتها به کی میخوای بفروشی ؟! صرافی که با این قیمت نمیخره و باید به یه شخصی که دنبال دلار میگرده بفروشی
فکر نکنی یا مطمئنی؟ من فردا برم دستگیر نشم؟ چند میخره صرافی؟ خوب من فاکتور هم ندارم دلار آزاد بوده
Amin-Nasim
19-02-2012, 22:03
دوستان بنده در نظر دارم حدود 3یا 4 ماهه دیگه یه کیس جمع کنم اخه اون موقع انتل و انویدیا محصولات جدبدشون عرضه میکنند
حالا به نظر شما احتمال داره تا اون وضعیت دلار سفید بشه؟ یا دولت دلار 1226 تومنی در اختیار وارد کنندگانpc
بذاره اخه شنیدم ایران قراره تحریم دلار هم بشه که اگر بشه خیلی خیلی خیلی وضعیت بد میشه ایا این قضییه هم صحت داره؟
وضعیت قرمز هست وقرمز میمونه حتی صورتی هم نمیشه :31:
ایران قراره تحریم بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی فکر کنم ایران تحریم شده
E.G_band
19-02-2012, 22:06
من نمی دونم اما فکر نمی کنم به این شدت باشه.البته بهتره که به آشنا بفروشید.
AMIR-AIRGUNNER
19-02-2012, 22:18
فکر نکنی یا مطمئنی؟ من فردا برم دستگیر نشم؟ چند میخره صرافی؟ خوب من فاکتور هم ندارم دلار آزاد بوده
نمیدونم ولی اخه 28 دلار فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه !!! ولی نگران نباش دستگیر بشی به همراه چند تا از بچه های تاپیک مییایم ازادت میکنیم !:31:
تا اونجایی که میدونم صرافی با قیمت دلار ازاد نمیخره و باید به یه شخص بفروشی
amirkhan_0o0
19-02-2012, 22:20
بابا برو یکی از دفاتر زیارتی، سیاحتی (مخصوصا اگه از آشناهاتون هست) بگو 28 تا دارم می خوای؟؟
الان کلی ملت دارن می رن همه جا و دلار کمشونه!می خرن!
قیمت 1860 و یا تو همین حدود هست!
بابا برو یکی از دفاتر زیارتی، سیاحتی (مخصوصا اگه از آشناهاتون هست) بگو 28 تا دارم می خوای؟؟
الان کلی ملت دارن می رن همه جا و دلار کمشونه!می خرن!
قیمت 1860 و یا تو همین حدود هست!
به نظر منم بهتره به اشنا بفروشه من خودم یه هفته پیش 100 دلار دادم به پسر عموم 185 تومن ازش گرفتم ولی فکر کنم زیاد گرفتم:31:
و یه سوال صرافی ها تا کی نمیخرن؟؟ منتظرن چه اتفاقی بیفته؟؟
E.G_band
19-02-2012, 22:50
سلام
بچه ها من یه 206 تیپ 5 دارم حدود 17 -17.5 میکنه, می خواستم بفزوشم سکه بگیرم.
البته از این سکه های ثبت نامی, حالا به نظر شما کاره درستیه؟
از مشاوره شما پیشاپیش ممنون
اصلا توصیه نمیشه:13:فقط در صورتی که یه ماشین دیگه دارین و به پول اون نیازی ندارین این کار رو انجام بدین.
الان قیمت نیم سکه فوق العاده برای خرید هست.سکه بانکی هم نظری ندارم اما اگر من باشم نمی خرم.
ghahremanimehdi
20-02-2012, 18:44
سکه بانکی هم نظری ندارم اما اگر من باشم نمی خرم.
چرا ؟؟؟ یعنی ضرره؟
M0H@M@D Z
21-02-2012, 19:03
سلام میشه فوری اخرین قیمت دلار رو بگید
دلار آمریکا 12260 ریال فروش
سلام میشه فوری اخرین قیمت دلار رو بگید
فوری؟؟ نمیدونم کی گفتی فوری که الان مینویسم برات فوریه یا نه:31:
بازار تهران 19,250
1390/12/02 - 11:51
بانک ملی 12,260
1390/12/02 - 09:41
ببینید الان هیچ کسی نمیتونه بهتون بگه سکه گرون میشه یا ارز ارزون میشه و بالعکس
چون تحلیل سیاسی داره....
اگر این روند ادامه پیدا کنه من بهتون قول میدم دلار به3000 تومنم برسه....
اشتباهی که فروشندگان لوازم برقی میکنن اینه که لبتاپی که تا دیروز 900 تومن بود الان 1300 تا 1400 میفروشن خوب حداقل این فروشندگان نگاه نمیکنن وقتی تو دست مردم پول نباشه شما انتظار داری با بالا بردن قیمت ناشی از عدم کنترل یا بهتر بگم خارج شدن کنترل از طرف دولت...بتونن لوازم الکترونیکی خودشون بفروشن...البته حق دارن ولی اینجوری مشتری همشون میپره
من میخوام لبتاپ بگیرم و فوقالعاده هم ضروری و لی نه با افزایش قیمت +700 تا +800 هزارتومن
خدا بخیر بگذرونه....بد از عید سکه و ارز با احتمال بالای 75 درصد بیشتر میشه....
dirt road
22-02-2012, 22:15
هیچ کس به طور قطع نمی تونه بگه قیمت ارز و سکه، بطور مثال تا هشت ماه آینده،کم یا زیاد میشه
فقط درصد ریسک ها برای افراد مختلف با اطلاعات و دیدگاه ها و یا رانت های مختلف فرق می کنه!!!
حتی اشخاصی که به اطلاعات سطح بالا دسترسی دارن نمی تونن دقیقا پیش بینی کنن که چه اتفاقی قرار در آینده بیفته
پیش بینی تو ایران از سخت ترین کارهاست،چون عکس العمل ها بسیار پیچیده اند
ما برای بررسی یک موضوع،پارامترهایی برای اون در نظر میگیریم که میتونه رو اون موضوع تاثیرگذار باشه،تو ایران این پارامترها بعلاوه یکسری پارامترهای پنهان که ما اونا رو نمیبینیم،دارای یکسری کنش و واکنش های بسیار پیچیده و درهم تنیده اند که قابلیت پیش بینی رو به سمت صفر میل میده.
من که خودم هیچی نفهمیدم!!!
تا نظر دوستان چی باشه
این چی میگه یعنی میخوان نظام بانکی و پولی یا همون ارز حذف کنن ؟!
سلام
من شهرستان هستم و چند تا سکه دارم. ولی هر موقع میرم بفروشم حداقل 10 تومن کمتر از قیمت روز می خان بخرن. پارسالم که میخاستم بخرم 5 تومن بالای قیمت بازار دادن. چرا اینجوریه ؟ آیا کلاه برداریه ؟ چرا به همون قیمتی که همون لحظه تو مثقال زده نمیخرنش ازم؟
اگه طلافروش آشنا باشه به قیمت همون لحظه می خره ازم ؟
E.G_band
24-02-2012, 14:08
سلام
من شهرستان هستم و چند تا سکه دارم. ولی هر موقع میرم بفروشم حداقل 10 تومن کمتر از قیمت روز می خان بخرن. پارسالم که میخاستم بخرم 5 تومن بالای قیمت بازار دادن. چرا اینجوریه ؟ آیا کلاه برداریه ؟ چرا به همون قیمتی که همون لحظه تو مثقال زده نمیخرنش ازم؟
اگه طلافروش آشنا باشه به قیمت همون لحظه می خره ازم ؟
دوست عزیز اولا که تو شهرستان ها همیشه گرونتر از تهران می باشد.
دوما اینکه همیشه یه قیمتی به عنوان کارمزد کم می شه.
و سوماً اینکه احیاناً ممکنه شما قیمت فروش رو دیده باشید، در صورتی که اونا به قیمت خرید (که از قیمت فروش کمتره) سکه رو میخرن ... :11:
E.G_band
24-02-2012, 16:00
یه پیشنهاد برای اونایی که می خوان برای چند ماه آینده چیزی مثل موبایل ,لپ تاپ و... بخرن:
من خودم همینکار ر.وانجام دادم از تقریبا 5-6 ماهه پیش میخواستم لپ تاپ بخرم.با اون پولی که داشتم که به اندازه یه لپ تاپ 1400 بود
دلار خریدم حالا دلارارو به یه مسافر (از بستگان)فروختم که غیر قانونی هم نباشه.با همون 1400 یه لپ تاپ 2 میلیونی خریدم.حالا هم یه دونه نیم سکه برای خرید گوشی موبایل تو تیر ماه برنامه ریزی کردم.
امیدوارم مورد پسندتون باشه.البته همیشه گفتم و بازم می گم این نظر شخصی من هست.
aria_electric_fars
24-02-2012, 22:41
سلام دوستان
گويا سكه بازم بالا رفته؟؟!!! قيمت امروز چنده؟؟؟ به نظرتون بعد از عيد چطور مي شه؟؟
با تشكر
amirkhan_0o0
25-02-2012, 01:25
دوستان تو شهر ما(كاشان) گويا طلا فروش ها سكه رو گرمي مي خرند!!
اين كه خيلي ستمه!! نه؟؟
Karistias
25-02-2012, 19:14
یه پیشنهاد برای اونایی که می خوان برای چند ماه آینده چیزی مثل موبایل ,لپ تاپ و... بخرن:
من خودم همینکار ر.وانجام دادم از تقریبا 5-6 ماهه پیش میخواستم لپ تاپ بخرم.با اون پولی که داشتم که به اندازه یه لپ تاپ 1400 بود
دلار خریدم حالا دلارارو به یه مسافر (از بستگان)فروختم که غیر قانونی هم نباشه.با همون 1400 یه لپ تاپ 2 میلیونی خریدم.حالا هم یه دونه نیم سکه برای خرید گوشی موبایل تو تیر ماه برنامه ریزی کردم.
امیدوارم مورد پسندتون باشه.البته همیشه گفتم و بازم می گم این نظر شخصی من هست.
دوست من شما دلارو موقعی که که بازار اروم بوده خریدی وتو طوفان قیمت فروختی
ولی برای الان روشی که شما میگی با توجه به این که قیمت سکه الان رو اوج هستش وریسکش خیلی بالاست وشرایطش با اون کاری که دفعه قبل کردیخیلی فرق میکنه
در کل این که احتمال اینکه قیمت سکه بیاد پایین تر اصلا کم نیست
E.G_band
25-02-2012, 19:23
مطمئن باشید توی بالارفتن بعدی سکه روی 1 میلیون تومان ثابت می ماند.
قیمت سکه همچنان ثابت است و زمان خوب برای خرید می باشد.
سکه تا حالا ضرر نداشته و اینو هم بگم که کسانی که سکه می خوان بخرند سود سکه در کمتر از 6 ماه مشخص نمی شود.
الان برای سرمایهگذاری خرید دو تا ربع بهتره یا یه نیم ؟!
من با چند تا طلا فروش که صحبت میکردم، هر کدوم یه چیز میگفتن
یکی میگفت دو تا ربع بخری دو بار ضرر میکنی ! یعنی رو هر کدوم کلی پایینتر میخرن ازت
ولی یه نیم بگیری، مقدار ضررش کمتره !!
یکی دیگه میگفت ربع راست بازاره، بیشتر خریداری میشه، بازارش بهتره ...
دو تا ربع بگیر ...
قیمتا هم هر یه ساعت یه بار میرفت بالا !
آخرین لحظه، ربع رسید به 214 و نیم هم روی 408 تومن بود
اصلاً الان خرید سکه منطقیه ؟!
دم عید بالا میره یا میاد پایین ؟!
E.G_band
25-02-2012, 19:50
یکی میگفت دو تا ربع بخری دو بار ضرر میکنی ! یعنی رو هر کدوم کلی پایینتر میخرن ازت
دو تا ربع بگیر ...
بهتره نیم بخری الان قیمت نیم ارزون هم هست!:27:
عید تا حالا که هر سال بالا رفته.خرید سکه در همه حال سود داره.خیالت راحت اما یادتون باشه که سود سکه تو بلند مدت می باشد.
aria_electric_fars
25-02-2012, 20:37
سلام دوستان
من یه دونه سکه دارم می خوام بفروشم !!! البته با یه خرده ضرر
به نظرتون تا چند روز آینده سکه بالاتر می ره یا نه؟؟؟!!!
صبر کنم یا فردا برم بفروشم با حدود ضرر 25 تومنی؟؟!!!
فکر کنم اگر بره واسه بعد از عید دیگه بدجور بشه چون سکه های پیش فروش شده رو اگر بدن بازار واقعا سکه قیمتش می کشه پائین !!!
قیمت خرید و فروش چقدر اختلاف دارن؟؟!!!
با تشکر
E.G_band
25-02-2012, 20:57
سکه پیش فروش؟!!!!!؟:16:
اگه به پولش نیاز ندارین بهتره که نفروشین.
aria_electric_fars
25-02-2012, 21:17
نه عزیز من
سکه دارم و 840 خریدم و می خوام بفروشم
فقط بهم بگید قیمت فروش و خرید چقدر اختلاف دارن که کلاه سرم نره !!!
با تشکر
amirkhan_0o0
25-02-2012, 21:21
نه عزیز من
سکه دارم و 840 خریدم و می خوام بفروشم
فقط بهم بگید قیمت فروش و خرید چقدر اختلاف دارن که کلاه سرم نره !!!
با تشکر
عرض کردم که در شهر ما کاشان به قیمت طلا می خرند!(دزد بازار!!!!)
شیراز رو نمی دونم!! یه پرس و جویی از کاسب ها بکنید بد نیست!!
E.G_band
25-02-2012, 21:22
10 هزار تومن معمولا اختلاف قیمت داره.
باز هم می گم اگه نیاز نداری نفروش.
aria_electric_fars
26-02-2012, 07:15
سلام
قیمت شیراز تو مایه های تهران هست یه خرده بالاتر
در مورد نیاز مالی هم باید بگم خب این الان قیمتش حدود 800 هزار تومان هست خب من اینو گرفتم که شاید تا بعد از عید یه چیزی روش گیرم بیاد بشه لااقل 900 هزار تومن ولی مثل اینکه بوش که میاد خبری نیست تازه کم هم می شه خب من اینو می ندازم تو کار بیشتر گیرم میاد که !!!
من امروز اینو می فروشم تا حدود 25 تومن ضرر هم شد اشکالی نداره چون می دونم بندازم رو کار بهتره و سود بیشتری گیرم میاد
به قول دوستان شاید سکه تو بلند مدت سود بده ولی تو کوتاه مدت خودم می دونم چه کارش کنم
با تشکر
Arash4484
26-02-2012, 14:31
دو تا ربع بگیر ...
جواب در خود موضوعه، همه بعلت گرونی بیش از حد به ربع هجوم آوردن و نتیجه اینکه حالا قیمت ربع از نیم نامعقولتره(همون وضعیت قبلی بین نیم و تمام) ، پس اگر قرار به پیشنهاد باشه من هم نیم رو توصیه میکنم، بخصوص در خرید زیاد.
قیمتها که بهیچ وجه قابل پیش بینی نیستند و هرکس راجع بهش هم نظری میده فقط گمانه زنی میکنه، البته این که واضحه که یک حبابه که از سودجویی کاسبها از آشفته بازار بوجود آمده ولی در صورت ترکیدن هم هرگز به قیمت سابق برنمیگرده،
[در مورد حباب قیمت در ایران مساله با بیشتر دنیا فرق داره، پس از فروکش کردن التهاب در بیشتر اقتصادهای آزاد کاهش ناگهانی حتی تا کمتر از پیش از شکل گیری حباب رو شاهدیم ولی در ایران اوضاع جور دیگری است که با ذکر مثال فکر کنم روشنتر باشه:
قیمت پیش از شکل گیری حباب کاذب قیمتها + چند ده درصد افزایش ناگهانی= شکل گیری حباب
کاهش 7-8 درصدی قیمت و به اصطلاح ! ترکیدن حباب]
یعنی جنس گرون مونده تنها از هُرم افزایش قیمت کاسته میشه و مصرف کننده وضعیت جدید رو سعی میکنه بپذیره و بازار زور میزنه تا هضمش کنه.
طبیعی که در یک اقتصاد شکمی :) تحمل کمربند هم حدی داره و با چند بار تولید این حباب و باقی موندن 30-40 درصد از اون افزایشهای 70-80 درصدی بالاخره دچار انفجار میشه.
ممنون از دوستان ...
امروز دو تا ربع گرفتم، هر چند که نیم قیمتش پایینتر هم اومده بود (405)
ولی خب ربع هم خوب بود (210، نسبت به دیروز 5 تومن افت قیمت داشت)
ببینیم افزایش تقاضای شب عید، قیمت رو میاره پایین، یا کمبود سکه میشه و قیمت میره بالا !
E.G_band
26-02-2012, 19:14
ممنون از دوستان ...
امروز دو تا ربع گرفتم، هر چند که نیم قیمتش پایینتر هم اومده بود (405)
ولی خب ربع هم خوب بود (210، نسبت به دیروز 5 تومن افت قیمت داشت)
ببینیم افزایش تقاضای شب عید، قیمت رو میاره پایین، یا کمبود سکه میشه و قیمت میره بالا !
بالا می ره.
amirkhan_0o0
26-02-2012, 23:18
دوستان قیمت سکه تمام چنده؟؟
امروز 810 تومن بود . دو عدد نیم بهتره . دوتا نیم میشه 800 . یه موقع به پولتم نیاز داشته باشی میتونی راحت یکیشو بفروشی . یکی دیگه هم داشته باشی .
موفق باشی .
soroori2
26-02-2012, 23:32
هنوز هم بانک پیش فروش سکه داره ؟قیمت چنده ؟ آیا خرید به صرفه هست یا نه ؟
همون طوری که تو پ.خ عرض کردم، امروز اینجا 814 بود ...
حالا 5 تومن بالا پایین عادیه ... :11:
آخرین خبر این بود که 4 ماهه و 6 ماهه دیگه پیش فروش نمیشه ...
فقط 8 ماهه !
بله داره . قیمتش 598900 تومان هست . اصلا به صرفه نیست . تو 8 ماه میتونید پولتونو 2برابر کنید راحت . ضمن اینکه به این مبلغ 5 درصد مالیات رو هم اضافه کنید وسود این 8 ماه .
Mostafa-Sabab
27-02-2012, 16:42
وضعیت ارز آزاد چطوره کسی اطلاع دقیقی داره؟ من 10.000 دلار دارم میخوام بفروشم میخرن؟
. تو 8 ماه میتونید پولتونو 2برابر کنید راحت ..
ببخشيد دقيقا چه جوري تو 8 ماه ميشه پولو 2 برابر كرد اونم راحت ؟؟؟؟
اگه توضيح بديد ما استفاده مي كنيم
E.G_band
27-02-2012, 18:22
روی پیش فروش سکه حساب نکنید.اصلا به صرفه نیست.سود سکه معمولی مطمئن باشید بیشتره.
ببخشيد دقيقا چه جوري تو 8 ماه ميشه پولو 2 برابر كرد اونم راحت ؟؟؟؟
اگه توضيح بديد ما استفاده مي كنيم
با کاسبی عزیزم .
باید بلد باشی .
کلا فکر 8 ماهه خیلی فکر بیهوده ای هست . طلای شکسته خیلی بهتر هست .
در مورد دوستی هم که فرمودن ارز آزاد چطوره :
بله . خرید و فروش میشه . قیمت امروز 1750-خرید1780 فروش بود .
موفق باشید .
amirkhan_0o0
28-02-2012, 15:09
دوستان کسی که(خانوم توی خونه!!) می خواد پول سیو کنه وسکه بخرهٰ به نظرتون با 1200 تومنٰ یه دونه ربع و یه تمام بخره یا دو تا فیش تمام؟؟
دوستان کسی که(خانوم توی خونه!!) می خواد پول سیو کنه وسکه بخرهٰ به نظرتون با 1200 تومنٰ یه دونه ربع و یه تمام بخره یا دو تا فیش تمام؟؟
فیش منظورتون پیش خریده ؟!
با اینکه دوستان در پستهای قبلی گفتن به صرفه نیست و سودش کمتره و ... ، اما با توجه به اینکه یه خانوم خانهدار نیازی به فروش سکهاش نداره و میخواد سیو کنه، بعد از 8-7 ماه دو تا سکهی تمام خواهد داشت ... فرقی نداره که الان سکهها رو آماده بخره و یا پیشخرید کنه ...
به هر حال بعد از هشت ماه تحویل میدن ...
به نظر من بهتره پیشخرید کنید
با کاسبی عزیزم .
باید بلد باشی .
موفق باشید .
نه بابا .... كاسبي ؟؟؟:18:
الان سود معقول و خوب براي شركت يا كاسب حدود 60الي 70درصد در سال باشه كه 2 برابر كردن پول در 8 ماه ميشه 150 درصد سول سالانه الته اگه منظورتئن اين نبوده كه چند ماه پيش دلار يا سكه خريديد ... يا 10 تومنتون رو كرديد 20 تومن چون اين كارا كاسبي نيست اما اگه واقعا ميتونيد كاسبي معرفي كنيد كه 125 درصد سود سالانه داشته باشه واقعا بايد بهتون تبريك گفت و از تجربتون استفاده كرد اما باز ميگم اين كاسبي اين نيست كه مثلا تو يك سال گذشته با خريد سكه بانكي (صف وايستادن) يا دلار مسافرتي يا اين فرايند كه به خاطر يك سري مسايل تو يه زمان كوتاه پيش اومده و ادامه دار نيست پولتون 2 برابر شده باشه
پيش خريد سكه 8 ماهه به قيمت 598 تومن با 5% ماليات بعد 8 ماه با سود 18% هم كه حساب كنيد براتون در مياد حدودا 700 تومن اگه قيمت سكه 8 ماه ديگه از اين رقم بالاتر بره سودي كه ميكنيد از سود بانكي بيشتر هست و اگه پايين تر بياد در واقع به نسبت بانك گذاشتن (كه خودش ضرر هست) كمتر ميشه
اينكه 8 ماه ديگه بر اساس اينكه اينهمه سكه پيش فروش بياد تو بازار سكه چند ميشه خودش يه بحثي هست و پيشبيني ها متفاوت مثل يه سري از يش بيني ها كه سكه رو 1 تا 2 تومن گفته بودن براي عيد (دقت كنيد میزان سکه های پیش فروش مرحله اول 4 میلیون 300هزار قطعه و مرحله دوم 4 میلیون و 600 هزار قطعه میباشد.)
اينكه يك خانم توي خانه كه با پولش كاري نمي تونه بكنه و اين پول رو نمي تونه به راهي بزنه براش به صرفه خواهد بود كه سكه بخره (پيش فروش) يا اينكه طلاي دست دوم (بدون مزد ساخت) بخره كه در حالت دوم چون ميتونه از اون طلا هم استفاده كنه بهتر هست اما شايد سودش كمتر باشه
E.G_band
28-02-2012, 20:15
با کاسبی عزیزم .
باید بلد باشی .
موفق باشید .
شما این قیمتا رو از کجا میارین؟الان دلار توی خوش بینانه ترین حالت 1900 هستش.
شما این قیمتا رو از کجا میارین؟الان دلار توی خوش بینانه ترین حالت 1900 هستش.
دوست عزیزمرض ندارم الکی قیمت بدم . یکساعت قبل از این پستم صرافی بودم قیمت گرفتم . روز قبلش تا 1960 هم معامله شد . امروز هم بالا رفته بود باز . 1890 بود .
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نه بابا .... كاسبي ؟؟؟:18:
الان سود معقول و خوب براي شركت يا كاسب حدود 60الي 70درصد در سال باشه كه 2 برابر كردن پول در 8 ماه ميشه 150 درصد سول سالانه الته اگه منظورتئن اين نبوده كه چند ماه پيش دلار يا سكه خريديد ... يا 10 تومنتون رو كرديد 20 تومن چون اين كارا كاسبي نيست اما اگه واقعا ميتونيد كاسبي معرفي كنيد كه 125 درصد سود سالانه داشته باشه واقعا بايد بهتون تبريك گفت و از تجربتون استفاده كرد اما باز ميگم اين كاسبي اين نيست كه مثلا تو يك سال گذشته با خريد سكه بانكي (صف وايستادن) يا دلار مسافرتي يا اين فرايند كه به خاطر يك سري مسايل تو يه زمان كوتاه پيش اومده و ادامه دار نيست پولتون 2 برابر شده باشه
اصلا منظورم این حرفا و صحبت ها نبود . دلالی هم اسمش کاسبی نیست . حالا من تو شغل خودم گفتم دوبرابر میکنم تو 8 ماه(حالا باز بگین شغلت چیه ؟ تریدر هستم. واسه شغلمم زحمت کشیدم که الان میگم دوبرایبر میکنم . )
خیلی از شغل ها هستند واقعا پولو بزاری بانک به نفعته . اما واسه یک کسی که بیکاره و پول اضافه داره خوبه پیش خرید (هرچند خودم اصلا به این سیستم اعتماد ندارم . نه پول میزارم تو بانک نه از اینکارا میکنم )
موفق باشید .
amirkhan_0o0
01-03-2012, 00:40
دوستان این پیش خرید سکه های تمام تویئهمه شعبه ها انجام می شه؟؟
dirt road
01-03-2012, 20:38
با سلام خدمت دوست گرانقدر
من خودم به شخصه چند تا از شعبه های فرعی که رفتم،پیش فروش سکه داشتن. :20:
Lady parisa
03-03-2012, 12:23
سقوط 100 دلاری قیمت طلا در بازارهای جهانی و افزایش اندک آن به هر اونس 1717 دلار باعث شد تا دیروز بهای سکه بهار آزادی با 15 هزار تومان کاهش نسبت به روز گذشته به 800 هزار تومان برسد.
به گزارش قانون، قیمت نیم سکه بهار آزادی نیز با 10 تا 12 هزار تومان کاهش به 397 هزار تومان رسید.
در عین حال ربع سکه بهار آزادی کمترین کاهش را تجربه کرد و با چهارهزار تومان کاهش در حال حاضر 206 هزار تومان خرید و فروش میشود.
"خبرخونه"
سلام .
خسته نباشید .
میخواستم بدونم قیمت دلار و یورو الان تو بازار آزاد چقدر هست ؟
و یه سوال : به 31 گرم طلا چی میگن ؟ اسمش یادم رفته و هرچی فکر میکنم یاد نمیاد .
سلام .
خسته نباشید .
میخواستم بدونم قیمت دلار و یورو الان تو بازار آزاد چقدر هست ؟
و یه سوال : به 31 گرم طلا چی میگن ؟ اسمش یادم رفته و هرچی فکر میکنم یاد نمیاد .
دلار 1920 ، يورو 2580
31 گرم طلا هم يك اونس طلا (troy ounce) ميشه
طلا و سکه مثل چی داره پایین میاد ... !
تو چند روز گذشته روزی چند هزار تومن کاهش داشته ...
به خصوص تمام سکه ...
امروز طرح جدید 10 هزار تومن کاهش داشت و رسید به 785 تومن
نیم سکه هم 10 تومن کاهش داشت و شد 385 تومن
ربع ولی کمتر کاهش داشته تو این چند روز، هر روز تقریباً بین 1000 تا 2000 تومن ...
امروز هم رسید به 205 تومن ...
البته این قیمتایی که گفتم واسه دو ساعت پیش بود ...
من صبح رفتم یه ربع بگیرم، وارد مغازه شدم، 211 بود، اومدم کارت بکشم، شد 209 :دی
در عرض چند ثانیه 2 تومن اومد پایین : دی
با این وضع اصلاً نمیشه پیشبینی کرد که دم عید بالا میره یا پایین ...
خیلی به قیمت جهانی وابسته شده ...
سلام خدمت دوستان گرامي
دلار وضعش چه جوري
پايين مياد ما اميد وار باشيم بتونيم يه موبايل با قيمت واقعيش بخريم
همه با هم دعا كنيم
E.G_band
07-03-2012, 20:28
شما اصلا روی اینکه دلار برمی گرده به قیمت 1000 تومن نداشته باش حتی اگر هم پایین بیاد نهایتا 50 تومن و مسلما قیمت که بالا رفته پایین نمیاد.
soroori2
09-03-2012, 19:37
سلام دوستان
چطور میتونم قیمت سکه رو از 20 سال قبل تا حالا بدونم؟سایتی وجود داره ؟
سلام دوستان
چطور میتونم قیمت سکه رو از 20 سال قبل تا حالا بدونم؟سایتی وجود داره ؟
سلام /
با یک سرچ بسیار بسیار ساده در گوگل همه چیز بدست میاد :
emadpumad
10-03-2012, 01:39
طلا و سکه مثل چی داره پایین میاد ... !
تو چند روز گذشته روزی چند هزار تومن کاهش داشته ...
به خصوص تمام سکه ...
امروز طرح جدید 10 هزار تومن کاهش داشت و رسید به 785 تومن
نیم سکه هم 10 تومن کاهش داشت و شد 385 تومن
ربع ولی کمتر کاهش داشته تو این چند روز، هر روز تقریباً بین 1000 تا 2000 تومن ...
امروز هم رسید به 205 تومن ...
البته این قیمتایی که گفتم واسه دو ساعت پیش بود ...
من صبح رفتم یه ربع بگیرم، وارد مغازه شدم، 211 بود، اومدم کارت بکشم، شد 209 :دی
در عرض چند ثانیه 2 تومن اومد پایین : دی
با این وضع اصلاً نمیشه پیشبینی کرد که دم عید بالا میره یا پایین ...
خیلی به قیمت جهانی وابسته شده ...
درود بر شما
نمیشه پیشبینی کرد ؟
هموطن عزیز خیلی راحت میشه پیش بینی کرد
کافیه یه نگاه به تاریخ چندین ساله پشت سرتون بندازید و ببینید که آیا سابقه داشته در این چندین سال اخیر جنسی در ایران افزایش قیمت و سپس کاهش پیدا کنه ؟
پر واضح است که این اتفاق نیفتاده در هیچ مورد خاصی ( به جز در مواردی مثل گوشی های تلفن همراه یا وسایلی از این قبیل که در روز های عرضه اولیه با قیمت غیر واقعی عرضه شدند و بعد ها به قیمت واقعی خودشون رسیدند
پس میبینیم که سکه و ارز روز به روز گران تر خواهد شد
ghahremanimehdi
10-03-2012, 17:14
درود بر شما
نمیشه پیشبینی کرد ؟
هموطن عزیز خیلی راحت میشه پیش بینی کرد
کافیه یه نگاه به تاریخ چندین ساله پشت سرتون بندازید و ببینید که آیا سابقه داشته در این چندین سال اخیر جنسی در ایران افزایش قیمت و سپس کاهش پیدا کنه ؟
پر واضح است که این اتفاق نیفتاده در هیچ مورد خاصی ( به جز در مواردی مثل گوشی های تلفن همراه یا وسایلی از این قبیل که در روز های عرضه اولیه با قیمت غیر واقعی عرضه شدند و بعد ها به قیمت واقعی خودشون رسیدند
پس میبینیم که سکه و ارز روز به روز گران تر خواهد شد
دقیقا همینطوره.در تاریخ ایران در هیچ برهه ای ، هیچ کالایی ارزون نشده و همیشه روند افزایشی داشته.طلا حتی قیمت جهانیش هم در طی چندین دهه روند رو به رشد داشته.
دورهی میان مدت و بلند مدت که خب مسلماً بالا میره !
منظور بنده ظرف همین 15-10 روز بود ...
چون این چند روزه که روند رو به رشدش متوقف شده و کمی پایین اومده ...
از اون تب و تاب بالا رفتن قیمت هم دیگه خبری نیست
soroori2
10-03-2012, 20:52
سلام /
با یک سرچ بسیار بسیار ساده در گوگل همه چیز بدست میاد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fnews%2F177884)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wna.49n0a15kk4.html)
ممنون دوست عزیز .دوستان با یک حساب ساده یک منزل مسکونی در سال مثلا 77 به قیمت ده میلیون تومان الان حدود سیصدو پنجاه میلیون تومان هست(منزل خودم ) ولی اگر با همین پول سکه خریده بودیم الان حدود صد و هشتاد میلیون تومان بود با احتساب اینکه منزل مورد استفاده قرار گرفته که به اصطلاح قیمت اجاره رو هم به اون اضافه کنیم به نظر می رسه خرید ملک حداقل دو برابر سکه سود داره .اینطور نیست؟
amirkhan_0o0
11-03-2012, 04:17
ممنون دوست عزیز .دوستان با یک حساب ساده یک منزل مسکونی در سال مثلا 77 به قیمت ده میلیون تومان الان حدود سیصدو پنجاه میلیون تومان هست(منزل خودم ) ولی اگر با همین پول سکه خریده بودیم الان حدود صد و هشتاد میلیون تومان بود با احتساب اینکه منزل مورد استفاده قرار گرفته که به اصطلاح قیمت اجاره رو هم به اون اضافه کنیم به نظر می رسه خرید ملک حداقل دو برابر سکه سود داره .اینطور نیست؟
اصلا نمی شه اینطوری حساب کرد!
مشخصا قیمت ملک بسته به تهران و یا شهرستان بودن و یا بالا شهر بودن و جای گمنام بودن پیشرفت قیمتش فرق می کنه!
علاوه برا این سکه از لحاظ خرید و فروش بسیار دم دست تر و پول تر!!! نسبت به ملک هست!
با این مملکتی که ما داریم ریال مدام در در مقابل ارز سایر کشور ها افت میکنه و اجناس و طلا گران وگرانتر میشود غیر از این هم امکان نداره با توجه به تورم 50 درصدی یعنی سال دیگه همین موقع اجناس 50 درصد گرون تر میشن شاید هم بیشتر
مرحله ی دوم هدفمندی یارانه ها هم باعث تورم بیشتر میشه
dirt road
13-03-2012, 00:54
افت سه درصدي سكه در يك هفته
دنياي اقتصاد – در حالي كه بهاي جهاني طلا در يك هفته گذشته يك دهم درصد كاهش يافت، قيمت سكه در بازار ايران حدود سه درصد افت كرد. بهاي هر سكه بهار آزادي از 797 هزار تومان در هفته پيش به 775 هزار تومان در روز گذشته رسيد. پس از سكه طرح جديد بيشترين افت قيمتي مربوط به ربع سكه با 4/2 درصد بود. نيمسكه نيز در يك هفته مورد بررسي دو درصد از ارزش خود را از دست داده است. به گفته فعالان بازار، كاهش 3/1 درصدي ارزش دلار به علاوه انتظارات رواني كاهش قيمت از دلايل افت قابلتوجه سكه در هفته گذشته است.
مقايسه افت قيمتها در بازار ارز و طلا
كاهش سه درصد قيمت سكه در يك هفته
گروه بازار پول- مقایسه قیمت دلار و سکه روز گذشته با نرخ آنها در یک هفته گذشته نشان میدهد قیمت سکه نسبت به نرخ جهانی طلا به مراتب افت شدیدتری داشته است. بر این اساس، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری طی این هفته در حالی به طور متوسط تنها 1 دهم درصد کاهش داشت که قیمت سکه بهار آزادی 7/2 درصد افت کرد. قیمت سکه بهار آزادی طرح جدید در این مدت بر اساس قیمت اعلامی اتحادیه طلا و جواهر از 797 هزار تومان به 775 هزار تومان کاهش داشته و 22 هزار تومان ارزان شده است.
در همین مدت قیمت سکه طرح قدیم با 18 هزار تومان کاهش از 800 هزار تومان به 782 هزار تومان رسیده و 2/2 درصد از قیمت خود را از دست داده است.همچنین نیم سکه از سطح 393 هزار تومان به 385 هزار تومان افت کرده و ضمن کاهش 8000 تومانی، تقریبا 2 درصد کاهش داشت.در این هفته ربع سکه هم از 208 هزار تومان به 203 هزارتومان رسیدو5 هزار تومان ارزان شد. این وضعیت 4/2 درصد کاهش به همراه داشته است.طی این مدت قیمت هرگرم طلای 18 عیار بدون احتساب اجرت ساخت از 78 هزار و 720 تومان به 77 هزار و 680 تومان رسیده و با 104 تومان کاهش قیمت 3/1 درصد ارزان شده است.
طی یک هفته مورد نظر قیمت دلار آمریکا از 1910 تومان تا 1885 تومان کاهش یافته و با 25 تومان کاهش 3/1 درصد از ارزش آن کاسته شده است. مقایسه انجام شده در مورد قیمت جهانی طلا البته تا غروب دیروز ارقام را قدری جابهجا کرد. تا غروب دیروز قیمت جهانی طلا به زیر 1700 دلار کاهش یافت.
قیمت طلا در بازارهای جهانی دیروز دراولین روز کاری معاملات این هفته ازسطح بسته شده 1713 دلار کاهش یافت و تا قبل از ظهر به وقت تهران برای ساعاتی در سطح 1703 دلار متوقف شد، اما تا بعدازظهر به زیر 1700 دلار فرو افتاد. هفته گذشته خبر انتظار کاهش نرخ رشد اقتصادی چین تا 5/7 درصد برای سال 2012 منتشر شد که عامل مهمی برای کاهش قیمت طلا و سایر کالاهای پایه بوده است. روز گذشته در اولین روز هفته کاری بازارهای جهانی انتشار خبرمنفی شدن تراز تجاری کشور چین موجی از نگرانی را در مورد کاهش شدید میزان تقاضا برای نفت و سایر کالاها پدید آورد. در مقابل، دلار آمریکا در برابر سایر ارزها از جمله یورو تقویت شد و به 3119/1 رسید. در بازار داخلی قیمتها به شدت تحت تاثیر افت ارزش دلار کنترل میشود. شنیدهها از تزریق ارز از طریق برخی مجاری به بازار ارز حکایت دارد. در عین حال، دلایل بسیاری برای افت و خیز قیمت سکه و طلا برشمرده میشود. از جمله اینکه ورود تدريجي 3/9 میلیون قطعه سکه به بازار از اواخر فروردین احتمال کاهش قیمت سکه را تقویت کرده است. با نزدیک شدن به پایان سال، فروش سکه برای تامین نقدینگی، برخی خانوادهها و دارندگان سکه را مجبور به فروش کرده که بر افت قیمت موثر واقع شده است. در همین شرایط هنوز هم برخی با وجود تاکید مقامات بانک مرکزی برای تحویل به موقع سکههای پیش فروش شده ، نسبت به تحویل به موقع آنها ابهام دارند. در بازار برخی نسبت به تغيیر سمت مدیر کل ریالی و نشر اسکناس بانک مرکزی به عضو هیات مدیره بانک ملی به دیده تردید مینگرند.
با وجود این شایعات قیمت سکه در بازار داخلی رو به کاهش دارد و قیمت سایر سکهها نیز ازاین شرایط تبعیت میکند.
با تشکر از آقای قنبری عضو تالار بورس
dirt road
13-03-2012, 15:56
با سلام
دوستان میتونن برای دریافت آخرین قیمت سکه،طلا و ارز(در بازار تهران) و نمودارهای مرتبط به سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایند.
Prince.Kourosh
15-03-2012, 14:10
دوستان سلام:10:
من یه 3 میلیون پول داشتم 1 اسفند رفتم بانک ملی گواهی سپرده 20 % خریدم ... حالا واسم یه سوال پیش اومده...
به نظرتون برم انصراف بدم سکه پیش خرید کنم یا اینکه برم طلاشکسته بخرم ؟ میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
اوه اوه !
دیدید گفتم سکه میکشه پایین :دی
ربع رسیده به 193 !!
نسبت به دو هفته پیش 20 تومن کاهش قیمت !!
تمام سکه شده 740 !
نیم شده 371 !
چه خبـــــر ! :دی
saeediranzad
16-03-2012, 16:20
تعدادی از مؤسسات مالی که هنوز زیر نفوذ سخت بانک مرکزی نیستند، سودهای بیشتر از 22% سالانه میدهند.
بنظرم در این آشفته بازار سکه و ارز، گذاشتن سپرده یکساله در آنها بهتر باشه.
فکر اعتبار آنها نباشید. اعتبارشون به نظام وابسته است. کم کم هم بانک میشوند.
E.G_band
16-03-2012, 18:02
سود سکه تو 6 ماه مشخص می شه و بلکه هم بیشتر خیلی آدمای خوش شانسی باید باشن تا زیر 6 ماه سود کنن.
کسی بود که می گفت از ترس بابام نمی رم خونه برای اینکه موقعی که سکه 1 میلیون بود سکه خریده بود اونم با پول قرضی.
1- از پول قرضی و فروختن خونه و...سکه وارز نخرید.
2-سود سکه توی 6 ماه نمایان می شه (بلکه هم بیشتر)
dirt road
16-03-2012, 23:41
خرید و فروش دلار در صرافی های مجاز آزاد شد
کانون صرافان ایران: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به منظور تامین نیازهای ارزی متفرقه متقاضیان، خرید و فروش دلار در صرافی های مجاز را بلا مانع عنوان کرد.
یکی از اعضای آگاه کانون صرافان ایران در گفتگوی تلفنی با خبرنگار سایت طلا گفت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با صدور بخشنامه ای به کانون صرافی های ایران اعلام کرد که صرافی هایی که دارای مجوز لازمه از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می باشند، به منظور تامین نیازهای ارزی متفرقه ی متقاضیان، می توانند از تاریخ 24/12/1390 به خرید و فروش ارز با صدور فاکتور و ثبت در سامانه سنا اقدام نمایند.
Prince.Kourosh
16-03-2012, 23:55
دوستان سلام:10:
من یه 3 میلیون پول داشتم 1 اسفند رفتم بانک ملی گواهی سپرده 20 % خریدم ... حالا واسم یه سوال پیش اومده...
به نظرتون برم انصراف بدم سکه پیش خرید کنم یا اینکه برم طلاشکسته بخرم ؟ میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
کسی نیس منو راهنمایی کنه؟؟:41:
dirt road
17-03-2012, 00:27
کسی نیس منو راهنمایی کنه؟؟:41:
دوست خوبم در این شرایط کسی نمیتونه بطور قطع بگه خرید طلا برای شما پر بازده خواهد بود یا نه. اگه آدم ریسک پذیری هستی(یعنی ممکنه پولت بعد از 6 ماه 2 میلیون و یا 4 میلیون و یا کمی کمتر و بیشتر بشه) شخصا فکر میکنم طلای شکسته تو این شرایط از خرید سکه بهتر باشه،و اگر میخوای بعد از مدتی اصل پولت بهمراه سود مشخصش بدون هیچ دغدغه و استرسی دستت باشه میتونی به توصیه دوستمان که در بالا متذکر شدن تو یکی از این موسسه های مالی و اعتباری سپرده گذاری کنی(یکساله 22% و از همه مهمتر قابلیت نقدینگی در هر زمان با سود روزشمار 18%)
و در پایان اگه تمایلی به بازار سرمایه (بورس) داشته باشی می تونی با پیدا کردن شناخت نسبی از این بازار سودهای خوبی رو (البته باز هم با ریسک) کسب کنی.
mohsenfhm
17-03-2012, 18:13
اوه اوه !
دیدید گفتم سکه میکشه پایین :دی
ربع رسیده به 193 !!
نسبت به دو هفته پیش 20 تومن کاهش قیمت !!
تمام سکه شده 740 !
نیم شده 371 !
چه خبـــــر ! :دی
حالا دیدید چطور دوباره بالا رفت ؟؟؟
امروز 45تومن سکه گرون شد :18::18::18::18::18:
با سلام
دوستان میتونن برای دریافت آخرین قیمت سکه،طلا و ارز(در بازار تهران) و نمودارهای مرتبط به سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایند.
سلام
با سپاس از شما برای درج این مطلب .
بنده مدیریت سایت طلا تحلیل و تحلیلگر طلا در سایت طلا تحلیل هستم و امیدوارم مطالب سایت مورد توجه عزیزان قرار بگیرد .
در صدد هستیم سیگنال های خرید و فروش طلا را پس از نوروز ارائه نماییم .
سال نو هم خدمت شما عزیزان تبریک و شادباش عرض می کنم .
موفق باشید .
E.G_band
17-03-2012, 23:24
احتمال اینکه اینبار سکه تا 900 هزار تومن و حتی بیشتر هم پیش بره احتمال داره.
منم به عنوان یه فرد عادی پیش بینی میکنم سکه ودلار اونور سال گرون میشه البته نظر شخصی منه
سکه 775 تومان
18 عیار 77380 تومان
اونس 1661
دلار 1904 تومان
dirt road
23-03-2012, 21:12
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جمعه 04 فروردين 1391 ساعت 10:54 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بینا- این احتمال وجود دارد که اونس جهانی طلا با احتمال افزایش میزان تقاضا در بازارهای هندوستان و همچنین افزایش میزان تورم در آمریکا با افزایش رو به رو شود.
به گزارش بینا به نقل از طلا ،خبرگزاری بلومبرگ، بازارهای طلا و جواهرات هندوستان پس از یک تعطیلی 5 روزه باز خواهند شد و این فلز ارزشمند با افزایش سطح تقاضا رو به رو خواهد شد. از سویی دیگر بن برنانکه رییس بانک مرکزی آمریکا نیز در آخرین سخنرانی خود اعلام کرده است که با افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی افزایش میزان تورم در این کشور دور از ذهن نمی باشد.
افزایش میزان تورم در کشور آمریکا کاهش ارزش واحد پولی دلار را نسبت به واحد های پولی دیگر به همراه خواهد داشت و همین امر سبب می شود که میزان تقاضا نسبت به طلا با افزایش رو به رو شود. برنانکه امروز صبح در سخنرانی خود، دلیل اصلی افزایش میزان تورم در آمریکا را افزایش میزان بهای سوخت در این کشور عنوان کرده است.
بسیاری از جواهر فروشان نسبت به قانون مالیاتی که دولت هندوستان در هفته ی گذشته وضع کرده است اعتراض خود را اعلام کرده اند. آنها بر این عقیده می باشند که این کار تنها میزان خرده فروشی طلا را با افزایش رو به رو ساخته است و این شاخص با افزایشی چشمگیر با 6.3 درصد افزایش رو به رو شده است.
دولت هندوستان در هفته ی گذشته در اعلام نظری اعلام کرد که میزان تعرفه ی طلای وارداتی را افزایش داده است. این موضوع سبب شد که میزان تقاضا برای این فلز ارزشمند در بازارهای هندوستان با کاهش رو به رو شود. بازارهای هندوستان به عنوان دومین بازارهای مبادلاتی طلا در جهان تاثیر بسیار زیادی را بر بهای طلا در بازارهای جهانی داشته است.
فرانک ام سی گی یکی از تحلیل گران بازارهای طلا در شیکاگو بر این عقیده می باشد که بهای طلا با بازگشت سرمایه داران هندی به بازارهای مبادلاتی طلا با فزایش رو به رو خواهد شد. او در ادامه عنوان می کند برنامه هایی که رییس بانک مرکزی آمریکا در ذهن دارد روند مثبتی را بر بهای این فلز ارزشمند خواهد داشت.
لازم به ذکر است که بهای طلا در تحویل ماه آوریل با 0.2 درصد افزایش رو به رو شده است و با اعلام ساعت 1:37 دقیقه ی بعد از ظهر به وقت نیویورک به 1650 دلار و 30 سنت در هر اونس رسید.
لینک ها :
و
دوستان من به یک تحلیل احتیاج دارم.یکی از دوستان من دو ماه پیش 9 عدد سکه رو برای 4 ماه پیش خرید کرده بود. قبل از نوروز این پول رو از بانک پس گرفته و 8 تا تمام 790 تومنی خریده.با محاسبات من با فرض تحوبل گرفتن سکه سر موقع با پیشخرید میشه یک سکه اضافی تر خرید.پس پیش خرید به صرفست؟ نظر شما چیه؟ من محاسباتم اشتباهه؟(پول هم قبل از طرح پیش فروش تو بانک بوده و هر ماه 70 تومن سود می داده)با تشکر
حالت پیش خرید =
0.05*627000*9+627000*9=5643000+282150=5925150
سود بابت برداشتن از بانک =4*70000=280000
280000+5925150=6205150
خرید از بازار=
8*790000=6320000
دوستان طرح قدیم رو راحت تو بازار ازمون می خرن یا نیم رو؟پیشاپیش ممنون
E.G_band
24-03-2012, 13:48
دوستان امروز بازار ارز و سکه باز گشایی شد که قیمت ها رو می گم بهتون:
دلار : با 5 تومن کاهش 1900
سکه تمام: با 2000 تومن افزایش 777000
نیم سکه:با 2000 کاهش 381000
COLOR="DarkOrange"]"]ربع سکه:[/COLOR]با 1000 کاهش 202000/COLOR]
اگه سوالی بود درخدمتم.
mohsenfhm
24-03-2012, 16:56
برخلاف انتظار همگان قیمت ها افت محسوسی نداشت:13:
سلام
کسی میدونه برای سفرهای خارجی حد اکثر چند دلار (به نرخ دولتی) میتونی بخری و با خودت ببری؟
E.G_band
24-03-2012, 18:49
برای سفر های نزدیک 1000
وبرای سفر های دور 1500
دوستان طرح قدیم رو راحت تو بازار ازمون می خرن یا نیم رو؟پیشاپیش ممنون
نیم راحت تر خرید و فروش میشه .
amirkhan_0o0
24-03-2012, 22:38
برای سفر های نزدیک 1000
وبرای سفر های دور 1500
من شنیده ام برای دبی 400 دلار می دن!
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
راستی بچه ها به نظرتون یه دونه نیم بخریم بهتره یا دو تا ربع؟؟
من شنیده ام برای دبی 400 دلار می دن!
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
راستی بچه ها به نظرتون یه دونه نیم بخریم بهتره یا دو تا ربع؟؟
بله . درسته 400 دلار میدن .
یک نیم 380 تومنه و موقع فروش یکبار ضرر میکنید .
دوتا نیم 402 تومن هست دوبار ضرر میکنید . یعنی وقتی میخواین بفروشین دومرتبه باید اختلاف قیمت خرید و فروش کم شه . اما در مورد نیم یک مرتبه .
dirt road
27-03-2012, 22:39
نرخ طلا و ارز مورخه 91/01/08 در بازار تهران :
هر گرم طلای 18 عیار : 787890 ریال
نرخ دلار در بازار تهران : 19000 ریال
نرخ یورو در بازار تهران : 25500 ریال
نرخ سکه تمام در بازار تهران : 7800000 ریال
نرخ سکه نیم در بازار تهران : 3880000 ریال
نرخ سکه ربع در بازار تهران : 2060000 ریال
mohsenfhm
28-03-2012, 15:13
دلار امروز 1920 تومان بود :13: قیمت ها بین 1850 تا 1950 نوسان داره ولی در کل ثابت شده و از ارزون شدن خبری نیست :41:
E.G_band
30-03-2012, 16:20
تحویل اولین سری سکههای پیش فروش در پایان فروردین با پرداخت 5 درصد مالیات برارزش افزوده
چکیده: تحویل اولین سری سکههای پیش فروش شده بانک مرکزی از اواخر فروردین ماه جاری آغاز خواهد شد.
تحویل اولین سری سکه های پیش فروش شده بانک مرکزی در شعب بانک ملی ایران در پایان فروردین ماه سال جاری آغاز خواهد شد.
اجرای طرح پیش فروش سکه از تاریخ 29 آذر ماه سال گذشته در شعب بانک ملی به دستور بانک مرکزی با نرخ 546 هزار تومان با زمان تحویل 4 ماهه صورت گرفت.
براساس دستورالعمل بانک مرکزی قیمت مذکور هر قطعه مسکوک طلا بدون محاسبه مالیات بر ارزش افزوده بوده است وتنها از طریق همان شعبه که پیش فروش توسط آن صورت پذیرفته به فرد متقاضی تحویل می شود.
مشتریانی که اقدام به پیش خرید مسکوک طلا نموده اند، حداکثر به مدت دو ماه پس از موعد روز تحویل، فرصت دارند جهت دریافت مسکوک طلای خود به بانک ملی ایران مراجعه کنند.
در 3 روز ابتدای اجرای طرح، تعداد سکههای طرح جدید فروخته شده 423 هزار و 505 قطعه بود. بانک مرکزی اجرای طرح پیش فروش سکه را به منظور از بین بردن صف کشی های خیابانی خرید نقدی سکه که باعث می شد شهروندان در مقابل شعب بانکی عرضه کننده سکه شب را به صبح برسانند به اجرا درآورد.
منبع: خبرگزاری مهر
پ.ن:بی صبرانه منتظر اینروز هستم.یا سکه به حرف من خواهد رسید یا........
shahin-hawk
03-04-2012, 19:53
بچه ها به نظر من هر کسی میخواد سرمایه گذاری کنه فقط طلای دست دوم بخره چون کار مزدش کم شده و اگر آن را در آب جوش بجوشانید بهداشتی خواهد شد و می توانید از آن استفاده کنید یا طلای آب شده بخرید
سلام بچه ها یه سوال یه سکه دارم که تو از این پرس ها که مثل کارتن(وکیوم) نیست،اشکالی نداره؟
و یه سوال دیگه آیا سال حک شده روی سکه اهمیت داره؟
E.G_band
04-04-2012, 13:47
سلام بچه ها یه سوال یه سکه دارم که تو از این پرس ها که مثل کارتن(وکیوم) نیست،اشکالی نداره؟
و یه سوال دیگه آیا سال حک شده روی سکه اهمیت داره؟
اگه بانکی باشه و فاکتوری چیزی ازش داشته باشی با 500 تومن برات وکیوم می کنند.
سال خیلی خیلی مهم هست و تمام این قیمت هایی که اینجا می بینی مال سال 86 هست.
AMIR-AIRGUNNER
04-04-2012, 14:14
البته فکر کنم یه قانونی تصویب کردن که بعد از سال 86 هر چی سکه ضرب کنن باید تاریخ رو همون 86 بنویسن تا فرقی بین سکه امسال و 2 سال قبل نباشه و ارزش برابر داشته باشن
آقا من پولی که دستم میاد کم کمه، مثلا یه بار میبینی 400 تومنه، یه بار میبینی 250 تومنه، یه بار 600 تومنه
واسه همین نمیتونم هر دفعه یه کار بکنم و اگرم بخوام نگه دارم که زیاد بشه خرجش میکنم
به نظر شما اگر طلای دست دوم بخرم خوبه؟ بازار در اینده به ضرر من میشه یا سودم؟
و اینکه واسه سودش این کارو نمیکنم بیشتر دلم میخواد اینجوری بتونم ولامو به باد ندم در عین ال که دلمم نمیخواد ضرر کنم
و یه سوال تکمیلی اینکه مثلا با 300 تومن میشه طلا دست دوم گرفت یا نه؟ و چه چیزی میتونم بگیرم؟
ghahremanimehdi
04-04-2012, 16:34
من حساب کردم اگر سکه زیر 750 بیاد اونایی که پیش فروش ثبت نام کردن میوفتن تو ضرر .
با احتساب 5 درصد ارزش افزوده-سود 6 ماه سپرده گذاری و اختلاف قیمت خرید با فروش صرافیها حداقل باید 750 فروخت تا یر به یر بشه.کمترش ضرره.
آقا من پولی که دستم میاد کم کمه، مثلا یه بار میبینی 400 تومنه، یه بار میبینی 250 تومنه، یه بار 600 تومنه
واسه همین نمیتونم هر دفعه یه کار بکنم و اگرم بخوام نگه دارم که زیاد بشه خرجش میکنم
به نظر شما اگر طلای دست دوم بخرم خوبه؟ بازار در اینده به ضرر من میشه یا سودم؟
و اینکه واسه سودش این کارو نمیکنم بیشتر دلم میخواد اینجوری بتونم ولامو به باد ندم در عین ال که دلمم نمیخواد ضرر کنم
و یه سوال تکمیلی اینکه مثلا با 300 تومن میشه طلا دست دوم گرفت یا نه؟ و چه چیزی میتونم بگیرم؟
سلام
همونطور که دوستمون در ص قبلی گفتند طلای دست دوم چون اجرت ساخت بهش نمیخوره ، ارزونتو از طلای نو در میاد و موقع فروش در صورت افت شدید قیمت طلا ( که بعیده این اتفاق بیفته ) ضرر کمتری متوجه شما خواهد شد .
با بودجه ای که گفتید میتونید زنجیر های نازک با وزن پایین ، و یا اینکه انگشتر و حلقه های طلای اسپرت 4-5 گرمی خریداری کنید ( برند Dior نمونه های خوبی در حلقه های اسپرت و نگین دار داره ) که قابل استفاده هم باشه برای شما .
نکته : اگر خواستید حلقه و یا انگشتر خریداری کنید ؛ یادتون باشه که حلقه و انگشتر با نگین اتمی بهتر از نگین های برلیان هست در موقع فروش ،
در موقع خرید شما از طلا فروشی ، انگشتر رو با وزن کلی اون ( شامل طلا و نگینها ) به قیمت طلا حساب میکنند ، ولی در موقع فروش نگین ها رو جدا میکنند و وزن خالص طلا رو حساب میکنند /
از اونجایی که وزن برلیان در یک اندازه ی برابر با نگین اتمی ، از اندازه ی بیشتری برخوردار هست ، بنابراین انگشتر های برلیان در موقع فروش کاهش قیمت شدیدی دارند و از این رو خریدن نگین اتمی توصیه میشه .
vahid javani
05-04-2012, 21:17
درود
دوستان به نظرتون اگه این پیش فروش سکه حالا حالا ها ادامه داشته باشه با خرید سکه ضرر نمیکنیم
یه سوال دیگه هم داشتم به نظرتون این پیش فروش تا کی ادامه داره؟؟
E.G_band
05-04-2012, 22:07
درود
دوستان به نظرتون اگه این پیش فروش سکه حالا حالا ها ادامه داشته باشه با خرید سکه ضرر نمیکنیم
فعلا فقط منتظر می مونیم تا سری اول (29 فروردین)سکه ها رو بدن و تو این مدت فقط دعا بکنید که اتفاق بدی نیوفته:41::41::41::41::41::41:
تا 29 فروردین فقط همین............
درود
الان که فروش متوقف شده و مدتش هم که 9 ماهه هست و تا اون موقع معلوم نیست چی بشه
بازم سلام
من امروز رفتم یه زنجیر خریدم که پولم طبق معمول الکی خرج نشه، تو فاکتور وزن رو زده 6.950 و کلاً برام 525/000 تومان تموم شد
بعد ازش پرسیدم گرمی چند حساب کردید؟ گفت 79/666 تومان، حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه نرم طلا امروز حدود 76/000 تومان بود، ایشون به من خوب دادن؟
البته طلا رو دست دوم گرفتم که پول اجرت ندم
اینم بگم که فروشنده یکی از دوستامه و گفت من مالیات رو فقط کشیدم رو جنس که 4 یا 5 % بود
07-04-2012, 23:23
العان ربع سکه چنده؟بعد موقع خرید سکه باید فاکتور از فروشنده بگیریم؟
dirt road
08-04-2012, 14:40
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در گفت وگو با فارس خبر داد
ثبات قیمت طلا تا پایان فروردین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد خبر: ۲۳۶۷۴۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۰
رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه تا پایان ماه جاری قیمت طلا تغییر چندانی نخواهد داشت، گفت: در 10 روز آینده اتفاقات مهمی مانند عرضه سکههای پیشفروش شده و مذاکرات صلح سوریه بر قیمتها تاثیرگذار خواهد بود.
محمد کشتیآرای در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به عدم تغییر قیمتهای جهانی طلا از روز چهارشنبه هفته گذشته اظهارکرد: در چهار روز اخیر قیمتها تغییر چندانی نداشته و روند با ثباتی را طی کرده است.
وی با بیان اینکه تا پایان فروردین ماه قیمت طلا تغییر چندانی نخواهد داشت، افزود: در 10 روز آینده اتفاقات مهمی در حوزه سیاسی مانند نشستهای سیاسی صلح سوریه روی میدهد که میتواند بر قیمت طلا تاثیرگذار باشد.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر در پاسخ به این سوال که با توجه به توقف پیش فروش سکه احتمال افزایش قیمتها در آینده به این دلیل وجود دارد، گفت: توقف پیشفروش به دلیل نبود تقاضا صورت گرفت و با توجه به اینکه سکههای پیش فروش شده تا پایان ماه جاری عرضه خواهد شد، تاثیر خود را با توجه به روند قیمتی بازار جهانی در آن زمان قابل تحلیل خواهد بود.
به گفته وی، قیمت سکه تمام بهار آزادی امروز 746 هزار تومان به فروش رسید که نسبت به روز گذشته سه هزار تومان افزایش قیمت داشته است.
کشتیآرای تصریح کرد: نیم سکه با نرخ 376 هزار تومان، ربع سکه 197 هزار تومان و یک گرم طلای 18 عیار 76 هزار و 200 تومان و سکه یک گرمی هم 105 هزار تومان به فروش رسید.
وی افزود: قیمت هر اونس امروز هزار و 634 دلار به فروش رسید و به دلیل تعطیلی بازارهای بورس جهانی تغییری نداشت.
dirt road
08-04-2012, 15:04
کد خبر: ۲۳۶۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۹
پیشفروش سکه بهار آزادی در شعب بانک ملی ایران همچنان متوقف است.
به گزارش فارس پیشفروش سکه بهار آزادی در شعب عرضه کننده بانک ملی ایران متوقف شده است.
طبق اظهارات کارمندان بانک ملی در سال جدید مطلبی مبنی بر از سر گرفته شدن پیش فروش سکه از سوی بانک مرکزی ابلاغ نشده است.
این گزارش حاکیست: یکی از کارمندان بانک ملی دراین باره به خبرنگار فارس گفت: از ابتدای اجرای طرح تاکنون حدود ۹ میلیون قطعه سکه طلا توسط بانک ملی پیشفروش شده است.
پیشتر مدیرکل نشری و ریالی بانک مرکزی اعلام کرد: بانک مرکزی قصد دارد در سال جدید در صورت نیاز بازار، ثبت نام اینترنتی را جایگزین روش قبلی کند.
همچنین طی چند روز گذشته با کاهش قیمت جهانی طلا ، بازار داخلی هم با کاهش قیمت سکه روبرو شد.
dirt road
08-04-2012, 22:21
نرخ طلا و ارز مورخه 91/01/20 در بازار تهران :
هر گرم طلای 18 عیار : 759960 ریال
نرخ دلار در بازار تهران : 19020 ریال
نرخ یورو در بازار تهران : 24950 ریال
نرخ سکه تمام در بازار تهران : 7425000 ریال
نرخ سکه نیم در بازار تهران : 3720000 ریال
نرخ سکه ربع در بازار تهران : 1940000 ریال
استاکس نت
08-04-2012, 23:08
میشه راهنمایی کنین؟
میشه راهنمایی کنین؟
سکه فاکتور نداره دوست من
anti-military
14-04-2012, 19:46
سکه هرچی میخواد گرون بشه بزار بشه اما خواهشا وارد بازار ارز نشید و به هیچ قیمتی رو دلار سرمایه گذاری نکنید. گرون شده دلار به ضرر همه ایرانی هاست حالا شما اینجا چند میلیون سود کنی ارزش داره که پول کشور روز به روز بی ارزش تر بشه و واسه هر جنس خارجی مجبور بشی 4 برابر پول بدی ؟
E.G_band
14-04-2012, 23:00
خداییش نه............من هم همین نظر رو دارم.ارز برای سرمایه گذاری اصلا مناسب نیست.خود من یه گوشی و یه لپ تاپ می خواستم بخرم گوشیه آخرش نشد ولی لپ تاپ رو با هر زوری که بود خریدیم با 500 هزار تومن قیمت بیشتر از واقعیش.
panther99
14-04-2012, 23:35
دوستان لطفا قيمتاي به روز رو بزنين اگه ممكنه .
7280000 سکه طرح قدیم
7200000 سکه طرح جدید
3600000 نیم سکه
1830000 ربع سکه
990000 سکه گرمی
saeediranzad
15-04-2012, 02:24
سکه هرچی میخواد گرون بشه بزار بشه اما خواهشا وارد بازار ارز نشید و به هیچ قیمتی رو دلار سرمایه گذاری نکنید. گرون شده دلار به ضرر همه ایرانی هاست حالا شما اینجا چند میلیون سود کنی ارزش داره که پول کشور روز به روز بی ارزش تر بشه و واسه هر جنس خارجی مجبور بشی 4 برابر پول بدی ؟
باز میترسم یه چیزی بگم، حذفش کنند که ربطی به تاپیک نداره.
ولی آخه مگه ما وزیر اقتصاد هستیم؟ سیاستهای دولت باعث افزایش نرخ ارز میشه؛ نه دلار خریدن ما!
AMIR-AIRGUNNER
15-04-2012, 10:31
خریدن دلار ازاد توسط اشخاص (مصرف کننده ها ) باعث میشه دلار گرون بشه و پول کشور بی ارزَش بشه ؟! :18:
اتفاقا اگه سیاست های مالی درست باشه خرید دلار ازاد به نفع خود دولت هست و سود کلانش به جیب خود دولت میره !
مشکل اصلی از یه جای دیگه هست !!
amirkhan_0o0
15-04-2012, 12:06
با توجه به سیر نزولی سکه تو این یه ماه!!
(نیم رو اطلاع دقیق دارم که از 385 به 360 اومد!!) و با توجه به رضایت بخش بودن دیدار کاترین اشتون و سعید جلیلی به نظرتون سکه توی کوتاه مدت - حداکثر تا 3 خرداد که دور بعدی مذاکراته- از این پائین تر نمیاد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرخ جدیدتر
E.G_band
15-04-2012, 12:09
بیادم می ره بالا.................بالاخره می ره بالا امسال نه سال آینده.سکه مال پس اندازه و به هیچ عنوان نباید توش دلال بازی و از اینجور کار هادر بیاری.
قیمت ربع 179
دلار1815
دلار 1790
دلار 17,550
.
.
.
.
.
دلار 1750
FC.Barcelona
15-04-2012, 16:17
کاهش قیمتها بیشتر یخوردش هم به خاطر نزدیک شدن به زمان واگذاری سکه هاست
اخرین خبر امروز از بازار:
سکه تمام 655
دلار امریکا 1695
amirkhan_0o0
16-04-2012, 00:03
یعنی چی می شه دلار برگرده به همون 1300 تومن!!!
به خدا کلی وقته می خوام تبلت بگیرم یه جورایی زورم میاد!!
یعنی چی می شه دلار برگرده به همون 1300 تومن!!!
به خدا کلی وقته می خوام تبلت بگیرم یه جورایی زورم میاد!!
اینطور که سایت ها و روزنامه ها نوشتن، انگار نشست استانبول تو کاهش نرخ ارز تاثیر داشته.
مرحله دوم نشست 13 اردیبهشته که امیدوارم نتیجه بده و از بحران ارز به کل خارج بشیم.
saeediranzad
16-04-2012, 07:35
سلام
پس دیدار جلیلی و اشتون باعث شده قیمت ارز و سکه بیاد پایین؟
کاش زودتر واسطه میشدیم این دوتا همدیگه را ببینند و درباره سکه! (مگه میخواسته مهرش کنه؟:27:) حرف بزنند.
ولی من پیش بینی کرده بودم که اول تابستون قیمتها میآد پایین. خرداد و تیر خریدهاتون را بکنید.
استاکس نت
16-04-2012, 09:06
سکه تمام بهار چقدره العان؟منظورم قیمت طلافروش ها هست
FC.Barcelona
16-04-2012, 11:47
دوباره قیمتها داره میره بالا
دوباره قیمتها داره میره بالا
آره دلار الان شد 1790 تومن
سکه هم 20 تومان افزایش قیمت داشت نسبت به دیشب
MOHAMMAD2010
16-04-2012, 11:58
کشک ترین بازار دنیا = بازار ایران ! دلار دوباره 1800 شد !
samira_googleOne
16-04-2012, 12:03
بازار مالی - بازارهای جهانی هفته کاری جدید را با کاهش 14 دلار و 20 سنتی بهای هر اونس طلا آغاز کردند.
قیمت هر اونس طلا در لحظه ارسال خبر به 1644 دلار و 30 کاهش یافت تا بازار داخلی طلا و سکه همزمان با ادامه نزول دلار، به تشدید کاهش قیمت ها امیدوارتر باشد.
36ساعت پس از انتشار نتایج امیدوارکننده نشست هسته ای ایران و غرب در استانبول، نزول قیمتها در بازار داخلی ارز و طلا همچنان ادامه دارد. به طوری که در آغاز داد و ستدهای امروز قیمت های زیر ثبت شد:
منبع : khabaronline.ir
amirkhan_0o0
16-04-2012, 12:38
قیمت سکه و ارز در بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته من مطمئن هستم که این گران شدن مقطعی و برای جلوگیری از ضرر عمده بازار هست!!
شما حساب کنید که چقدر از کسبه ورشکست می شن و ضرر عمده می کنن!!
برای همین باید یه جوری کوتاه مدت دلار گرون بشه تا از ما بهترون دلار هاشون رو رد کنن و بفروشند!
یا جنس هاشون رو به پول تبدیل کنن!!
AMIR-AIRGUNNER
16-04-2012, 15:09
قیمت لحظه به لحظه دلار و سکه رو الان کدوم سایت به صورت دقیق نشون میده ؟
Xx Hossein xX
17-04-2012, 12:37
قیمت لحظه به لحظه دلار و سکه رو الان کدوم سایت به صورت دقیق نشون میده ؟
البته غظمیط شده :دی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
البته غظمیط شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چکار شده است؟!
saeediranzad
19-04-2012, 23:49
Mazanex.ir
mohsenfhm
20-04-2012, 14:36
دوستان نرخ ارز چطوری و توسط چه کسانی تعیین می شود ؟؟؟
amirkhan_0o0
20-04-2012, 15:24
نرخ رسمی رو که بانک مرکزی محاسبه می کنه!
اما نرخ غیر رسمی 1800 تومن توسط میزان عرضه و تقاضا تعیین می شه!
مثلا بعد از جلسه اشتون و جلیلی ملت دلارهاشون رو فروختند اومد پایین!
اما فرداش دوباره بازرگان ها اومدند دلار خریدند تقاضا زیاد شد اومد بالا !
البته نظر شخصی و بدون تحقیق من اینه که در جریان بالا اومدن نرخ دلار، یه سری مافیا با خرید و انباشته کردن دلار باعث کمیاب شدن دلار شدند که از یک طرف بالا رفتن دلار، باعث سود اونها در دلارهای خریداری شده می شد!
و از طرف دیگه از سقوط قیمت اجناس و درنتیجه ورشکست شدن بسیاری از اونها جلوگیری می کرد!!(البته این حدس منه!)
E.G_band
20-04-2012, 18:29
ممکنه حدست درست باشه............کسی چه میدونه؟
saeediranzad
21-04-2012, 10:41
سلام
سیاستهای هر دولتی در بالا یا پایین رفتن ارزش پول آن کشور تأثیر داره.
وقتی دخل و خرج یک کشور هفتاد و چند میلیونی میلیاردها دلار باشه، خرید و فروش چند صد هزار دلار یا حتا چند میلیون دلار تأثیر چندانی در تعیین نرخ ارز نداره.
شما فرض کن تنها پزشک یک روستا بشی و همه روستاییان هم مجبور باشند به شما مراجعه کنند. اینجا شما میتونید دستمزد خودتون را بالا ببرید. ولی اگر سه چهارتا پزشک دیگر هم آنجا باشند، مجبورید تا آنجا که ممکنه ارزون حساب کنید.
وقتی چینیها بیشتر از آنچه که از آمریکا وارد میکنند به آنجا صادر میکنند، نرخ برابری یوان به دلار بالا میره که دولت چین مجبور میشه دخالت کنه و برای جلوگیری از زیان تولید کننده سیاستهایی در جهت کاهش نرخ یوان انجام بده.
ما سالهاست که داریم شعار میدیم و دیگران دارند تلاش میکنند و پیشرفت میکنند. کسی برای شعارهای ما تره هم خرد نمیکنه. و اگر همین نفت و گاز را هم نداشتیم، وضعمون از افغانستان هم بدتر بود.
تایلند که تا مدتی پیش کشور فلک زده ای بود و خودتون میدونید از چه راهی اقتصادش میگذشت؛ حالا با اجرای سیاستهای اقتصاد آزاد داره درآمد سرانه اش به ایران (دومین تولید کننده نفت و گاز جهان) میرسه.
چون خیلی خلاصه گفتم، میدونم کمی گنگ حرف زدم. امیدوارم اسپم نباشه.
mohsenfhm
21-04-2012, 11:04
دوستان من یه موضوعی شندیم نمیدونم راسته یا نه !
میگن بانک مرکزی به اندازه ی 3 هزار میلیارد تومن اسکناس چاپ کرده و ریخته تو بازار :31: همین باعث شده که ارزش پول ایران بیاد پایین :31:
نظرتون چیه ؟؟؟
Amin-Nasim
21-04-2012, 17:20
سلام
تو این وضع قمر در عقرب مملکت به نظر شما خرید سکه و نگهداری و فروش اون تا دو ماه دیگه به صرفه هست یا نه ؟؟
به نظر شما پول رو بذارم راکد باشه بهتره یا خرید سکه ؟؟؟البته دو ماه دیگه به پولش نیاز دارم
با تشکر
E.G_band
21-04-2012, 21:30
ریسکه:13:
معمولا سود سکه بالای شش ماه هستش.و کمتر از اون باید خیلی خوش شانس باشی تا بتونی توی اون سود کنی.
اگه اهل ریسکی بخر.
saeediranzad
22-04-2012, 08:15
سلام
تو این وضع قمر در عقرب مملکت به نظر شما خرید سکه و نگهداری و فروش اون تا دو ماه دیگه به صرفه هست یا نه ؟؟
به نظر شما پول رو بذارم راکد باشه بهتره یا خرید سکه ؟؟؟البته دو ماه دیگه به پولش نیاز دارم
با تشکر
یه روش مطمئن: بعضی مؤسسات مالی بطور روزشمار تا 18-19 درصد به حساب کوتاه مدت سود میدهند.
یه روش مطمئن: بعضی مؤسسات مالی بطور روزشمار تا 18-19 درصد به حساب کوتاه مدت سود میدهند.
بانک تات فکر کنم تا 20درصد سود میده...
mohsenfhm
22-04-2012, 11:57
امروز سوم اردیبشهت 91 ساعت 13 دلار : 1785 تومان
خدا رو شکر داره پایین میاد :46:
mohsenfhm
22-04-2012, 16:17
دوباره رفت بالا 1800 تومان
Amin-Nasim
22-04-2012, 18:14
سلام
من دیشب رفتم یه ربع خریدم ماله سال 83 هستش و به قول خودشون بانکیه
181000 تومن
فرق اینا با سال 86 و بالاتر چیه
موقع فروش که مشکلی نداره ؟؟ داره ؟؟؟
فرق سکه عادی و بانکی چیه
---------------
سکه پارسیان به درد میخوره یا نه ؟؟ اینها هم قیمتشون بر اساسه سکه بالا و پایین میشه ؟؟؟
Amin-Nasim
22-04-2012, 19:18
دوستان دلار کف قیمتش 1750 تومنه
از این پایین تر نیومده این چند مدت و پایین تر از این هم نمیاد
مگه هر چی بالاتر بره ( البته نظر منه )
خیلی خودتون رو درگیر این 10 تومن بالا پایین شدن نکنید
E.G_band
22-04-2012, 19:58
سلام
من دیشب رفتم یه ربع خریدم ماله سال 83 هستش و به قول خودشون بانکیه
181000 تومن
فرق اینا با سال 86 و بالاتر چیه
موقع فروش که مشکلی نداره ؟؟ داره ؟؟؟
فرق سکه عادی و بانکی چیه
---------------
سکه پارسیان به درد میخوره یا نه ؟؟ اینها هم قیمتشون بر اساسه سکه بالا و پایین میشه ؟؟؟
دوست من ناراحت نشو و من رک بهت می گم:بهت انداختن
قیمت واقعی سکه های زیر 86 حدود 20 -30 هزار تومن کمتر میباشد و 86 رو بهتر می خرن.
سکه های غیر بانکی تقلبی هستن.
پارسیان هم دیگه موجود نیست و دیگه نمی فروشن.
Amin-Nasim
22-04-2012, 20:43
قیمت واقعی سکه های زیر 86 حدود 20 -30 هزار تومن کمتر میباشد و 86 رو بهتر می خرن.
ممنون از این که یهویی بهم خبر بد دادی یه لحظه رفتم تو کما :دی
الان باید چی کار کنم ؟؟
پارسیان که هست پرسیدم گفت هر قیمتی بخواین از 17-18 تومن به بالا
با سکه پارسیانی که دارم باید چی کار کنم ؟؟
یه ماه پیش 60 تومن گرفتم
yoosef_st
22-04-2012, 20:47
سکه پارسیان هست، خوبشم هست
هر کسی هم که گفته نیست اطلاعاتش مال 6 ماه پیشه.
armin_punisher6
22-04-2012, 20:54
بچه ها الان پارسیان 1.1 گرمی رو چند میتونم بفروشم؟
AMIR-AIRGUNNER
22-04-2012, 20:58
20-30 هزار ؟!
من از چند تا طلا فروش تقریبا 1 هفته قبل قیمت گرفتم ماله 86 ربع بین 182-185 بود و گفتن که مال سال 84 همیشه 5 تومن زیر قیمت میفروشیم و موقع خرید هم 5 تومن زیر قیمت خواهیم خرید .
E.G_band
22-04-2012, 22:54
20-30 هزار ؟!
من از چند تا طلا فروش تقریبا 1 هفته قبل قیمت گرفتم ماله 86 ربع بین 182-185 بود و گفتن که مال سال 84 همیشه 5 تومن زیر قیمت میفروشیم و موقع خرید هم 5 تومن زیر قیمت خواهیم خرید .
اون زمان که سکه تمام شده بود 840 هزار تومن:اون موقع یادمه که زیر 86 با قیمت 740-50 تومن فروخته می شد.
البته ربع و نیم هم به نسبت خودشون کم می شد.
سلام دوستان ...
به نظر شما با توجه به کاهش قیمت طلا ، خرید طلای شکسته با پول وام 3 تومنی با سود 14% سه ساله منطقی هست ؟ یا ریسکش بالاست ؟ البته برای سرمایه گذاری حداقل یکساله.
ممنون.
به نظر شما خرید طلای شکسته با 3 تومن وام 14% سه ساله منطقی هست؟ واسه سرمایه گذاری یکساله.
E.G_band
24-04-2012, 11:50
به نظر شما خرید طلای شکسته با 3 تومن وام 14% سه ساله منطقی هست؟ واسه سرمایه گذاری یکساله.
من به شخصه خریدن طلا و سکه رو با پول قرضی و وام و....توصیه نمی کنم.
اگه خودتون اهل ریسکین و صلاح می دونید بخرین.
mohsenfhm
24-04-2012, 17:02
امروز دلار 1750
جالبه چرا دلار در طول روز میاد پایین و بعد از ظهر به بعد دوباره 10 تومن میره بالا؟
ارز به بازار تزریق کردن ، به خاطر همین کمی افت قیمت داشته
اما فکر نکنم این سیر نزولی ادامه داشته باشه
hossein6599
28-04-2012, 17:15
دلار ازاد امروز 9 اردیبهشت 1660
mohsenfhm
29-04-2012, 10:56
امروز ( 10 اردیبهشت ) دوباره گرون شد . 1750 تومان:41:
قصد دولت فروش دلارهاش در یک بازه 1700-1800 هست.پس خودش میاره پایین خودش میبره بالا.اگر کسی دلاری داره بهتره بفروشه همین الان. ریسک نگهداریش بسیار بالاست.
به دلیل احتمال توافق در 3 خرداد میتونه تا 1400 بیاد پایین و فیکس بشه
saeediranzad
30-04-2012, 06:54
سلام
دلار از 1500 پایینتر نمیاد. من به کمتر از 1600هم امیدی ندارم.
این توافقها چندان تأثیری بر نرخ ارز ندارند. تحریمها پابرجاست و سیاستهای اقتصادی همانند سابق؛ پس تغییر فاحشی ایجاد نمیشه.
ghahremanimehdi
30-04-2012, 07:12
سلام
دلار از 1500 پایینتر نمیاد. من به کمتر از 1600هم امیدی ندارم.
این توافقها چندان تأثیری بر نرخ ارز ندارند. تحریمها پابرجاست و سیاستهای اقتصادی همانند سابق؛ پس تغییر فاحشی ایجاد نمیشه.
موافقم به خاطر اینکه تمام کالاها قیمتهاشون بالا کشیده.مثلا خودرو ماکسیمایی که قیمتش 40 تومن بود رو الان خود خودروسازی داره با قیمت 58 میفروشه معلومه که خود وزارت صنایع تمام قیمتها رو بالا کشونده و کالایی که تو این مملکت قیمتش رفت بالا دیگه به قیمت اولیه برنمیگرده.قیمتها پایین هم بیاد بسیار جزئی خواهد بود.سکه هم به نظرم تحت هیچ شرایطی زیر 600 نمیاد.
سلام به دوستان عزیز
ایا در شرایط کنونی داشتن سکه بهتر است یااوراق مشارکت برای پس انداز
سلام به دوستان عزیز
ایا در شرایط کنونی داشتن سکه بهتر است یااوراق مشارکت برای پس انداز
سکه ریسک داره و امکان ضرر کردن توش بالاست...
ولی ریسک اوراق صفره...البته با توجه به تورم اوراق ممکن ارزش پولتون رو بیاره پایین یعنی با تورم 25 درصد تو سال شما فقط 20 درصد به پولتون اضافه میشه و این یعنی 5 درصد کم شدن ارزش پولتون...
در کل در اقتصاد بالا رفتن قیمت سادست ولی پایین آمدنش سخت.
اگر توافقات صورت بگیره قرار نیست معجزه بشه. صرف ثبات در بازار بهترین دریافتی ایرانی ها میتونه از توافق باشه.
soroori2
06-05-2012, 17:35
سلام
الان سکه چنده ؟آیا ارزش خرید داره ؟
Karistias
06-05-2012, 17:43
لطفا قیمت دلار هم بدهید
hossein6599
06-05-2012, 20:18
دلار امروز 17 2 91 یکشنبه : 1675
E.G_band
06-05-2012, 20:21
لطفا قیمت دلار هم بدهید
1680................
سلام دوستان
کسی میدونه میشه پول سکه ها رو قبل از سر رسید نوبت تحویل سکه پس گرفت؟
اگر میشه ایا سودی هم میدن یا نه؟
مرسی
mohsenfhm
07-05-2012, 14:32
امروز دوشنبه 91/2/18 قیمت هر دلار 1660 تومان
mohsenfhm
08-05-2012, 19:33
امروز دوشنبه 91/2/19 قیمت هر دلار 1650 تومان
استاکس نت
09-05-2012, 13:28
دوستان العان ربع سکه از طلافروشی ها بخوایم بگیریم چنده؟
E.G_band
09-05-2012, 13:46
دوستان العان ربع سکه از طلافروشی ها بخوایم بگیریم چنده؟
اگر بفروشن:180000
hossein6599
09-05-2012, 19:11
چهارشنبه، 20 ارديبهشت 1391 دلار ازاد 1648
بچه ها یه سوال ارز دولتی رو به چه کسایی میدن؟
8000 یورو لازم دارم :31:
E.G_band
09-05-2012, 21:51
به وارد کننده های کالاهای اساسی و لازم و مادر........................:8:
نصیب شما نمی شه:31:
Glad Boy
10-05-2012, 00:18
دوستان همیشه توی روز مادر قیمت سکه چطور میشه !؟ بالا میره یا پایین میاد !؟
الان ربع سکه گیر میاد !؟ قیمت ؟
mohsen_sir
10-05-2012, 07:43
چند ماه پيش كه سكه پيش فروش ميكردن من 9 تا سكه خريدم الانم كه تحويل گرفتم خورده رو كلش قيمتش خيلي پايين اومده!
البته من زياد موافق نبودم كه سكه بخرم ولي ديگه جبر بود.الانم بيشتر خودم مايلم برم تو بورس سرمايه گذاري كنم اما نميدونم ارزش داره سكه هامو بفروشم يا نه شما چي فكر مي كنيد؟آيا قيمت سكه بالا ميره؟
چند ماه پيش كه سكه پيش فروش ميكردن من 9 تا سكه خريدم الانم كه تحويل گرفتم خورده رو كلش قيمتش خيلي پايين اومده!
البته من زياد موافق نبودم كه سكه بخرم ولي ديگه جبر بود.الانم بيشتر خودم مايلم برم تو بورس سرمايه گذاري كنم اما نميدونم ارزش داره سكه هامو بفروشم يا نه شما چي فكر مي كنيد؟آيا قيمت سكه بالا ميره؟
الان سکه فروختن بنظر من اشتباهه مگر اینکه به یکی از نزدیکانت بفروشی که از این جیب به اون جیب باشه
سکه اگر بخواد از این ارزونتر بشه از قیمت طلاشم کمتر میشه. ملت میخرن آبش میکنن!
saeediranzad
10-05-2012, 15:44
سلام
آنچه که مشخصه، ارزش ریال همیشه رو به سقوطه. پس سکه در کوتاه مدت شاید ارزون بشه؛ ولی در بلند مدت گرانتر میشه، چون ریال کم ارزشتر میشه.
حتا در بازارهای جهانی هم طلا آمده پایین، ولی گمون نکنم خیلی سقوط کنه. چند سال گذشته نشون داده، طلا بی ارزش نمیشه.
اگه یادتون باشه یه زمانی پلاتین گرانتر از طلا بود؛ ولی حالا طلا گرانتره.
hossein6599
10-05-2012, 19:13
امروز پنجشنبه 21 2 91 دلار ازاد 1620
amirkhan_0o0
10-05-2012, 21:13
الان سکه فروختن بنظر من اشتباهه مگر اینکه به یکی از نزدیکانت بفروشی که از این جیب به اون جیب باشه
سکه اگر بخواد از این ارزونتر بشه از قیمت طلاشم کمتر میشه. ملت میخرن آبش میکنن!
سلام
آنچه که مشخصه، ارزش ریال همیشه رو به سقوطه. پس سکه در کوتاه مدت شاید ارزون بشه؛ ولی در بلند مدت گرانتر میشه، چون ریال کم ارزشتر میشه.
حتا در بازارهای جهانی هم طلا آمده پایین، ولی گمون نکنم خیلی سقوط کنه. چند سال گذشته نشون داده، طلا بی ارزش نمیشه.
اگه یادتون باشه یه زمانی پلاتین گرانتر از طلا بود؛ ولی حالا طلا گرانتره.
خوب الان بحث سر اینه که تو این 10 12 روزی که تا مذاکرات مونده اگه طلا ارزون بشه خوب سکه هم می تونه از اینی که هست ارزون تر بشه!
ghahremanimehdi
11-05-2012, 05:29
خوب الان بحث سر اینه که تو این 10 12 روزی که تا مذاکرات مونده اگه طلا ارزون بشه خوب سکه هم می تونه از اینی که هست ارزون تر بشه!
منظور ایشون این بود که ممکنه در یک برهه ی کوتاه مدت سکه ارزون بشه ولی در بلند مدت روندش افزایشی هست و از تورم واقعی تبعیت میکنه.
hossein6599
12-05-2012, 16:27
شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ دلار ازاد 1588
دوستان بنظرتون الان سکه ارزونتر از طلا نشده؟
فکر کنم بصرفه باشه سکه بخرن آبش کنن بعنوان طلا استفده کنن!!!
دوستان بنظرتون الان سکه ارزونتر از طلا نشده؟
فکر کنم بصرفه باشه سکه بخرن آبش کنن بعنوان طلا استفده کنن!!!
نه الان طلا هم وزن سکه حدود 20-25 تومن ارزونتره...
با اینکه من سکه دارم دوست دارم ارزون بشه. هم سکه هم دلار تا بلکه کامپیوتر هم ارزون بشه. من فکر میکنم قیمت کامپیوتر اگر پائین باشه خیلی میتونه روی گسترش فرهنگ های مدرن و انسانی در بین مردم ... ما کمک کنه
ghahremanimehdi
12-05-2012, 20:22
آیا میشه اوراق گرفت و بعد از یکهفته کل ارزش پول با سودش رو از بانک گرفت و از بازار آزاد سکه خرید؟ یا بانک اصل پول رو نمیده یا سود این 4 ماهی که پولمون تو بانک خوابیده رو نمیده ؟:21:
یه مدیر بانک آشنائی میگفت امروز ملت صف کشیده بودن که پیش خریدها رو تبدیل به اوراق سپرد کنن
استاکس نت
12-05-2012, 23:00
سکه خیلی ارزون شده به نظرتون ارزونتر هم میشه؟
وای سقوط کاملا ازاد قیمت سکه و ارز.....
بنده خدایی که همه ÷ولشونو دادن سکه :)
هم دلم میسوزه هم میگم حقتونه :-)
ضرر در حد کهکشان
Karistias
13-05-2012, 18:24
قیمت امروز دلاره چنده
saeed_2007r
14-05-2012, 01:47
قیمت امروز دلاره چنده
1,570 تومان تقریبا.
خیلی عجیبه دلار نزدیک 300تومن شکسته.ازار کامپیوتر اصلا تغییر خاصی نکرده!!!!
به غیر از چند مورد اونم مثلا در 700تومن...10تومن تغییر!!
دوست دارم یک مرکز خرید جدید بکنه قیمت هارو با دلار (4خرداد)بده...اون وقت میدونم چجوری بازار تخریب میشه.
amirkhan_0o0
14-05-2012, 02:10
1,570 تومان تقریبا.
خیلی عجیبه دلار نزدیک 300تومن شکسته.ازار کامپیوتر اصلا تغییر خاصی نکرده!!!!
به غیر از چند مورد اونم مثلا در 700تومن...10تومن تغییر!!
دوست دارم یک مرکز خرید جدید بکنه قیمت هارو با دلار (4خرداد)بده...اون وقت میدونم چجوری بازار تخریب میشه.
نمی تونه بازار دست اصنافه! یه مغزه دار بخواد قیمت رو بشکنه دهنش رو سرویس می کنن!
saeed_2007r
14-05-2012, 02:29
نمی تونه بازار دست اصنافه! یه مغزه دار بخواد قیمت رو بشکنه دهنش رو سرویس می کنن!
اتفاقا بر عکس اصناف جلوی اون هایی که گرانفروشی میکنن رو باید بگیره.
گرانی با گران فروشی فرق داره.
amirkhan_0o0
14-05-2012, 10:17
اتفاقا بر عکس اصناف جلوی اون هایی که گرانفروشی میکنن رو باید بگیره.
گرانی با گران فروشی فرق داره.
اصناف شامل پیر بازاری های همون مغازه دار ها هستند و نه دولت!
حداقل تو شهر ما کاشون که همین اصناف هستند که قیمت های شهر رو تعدیل می کنند!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.