ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پورت hdmi در لپتاپ با رزولوشن 1366 . 768

zanyar.sew
13-01-2012, 14:18
دوستان بعد از اینکه خیلی با خودم فکر کردم به این نتیجه رسیدم یه لپتاپ سبک و با همون رزولوشن معمولی بگیرم.
رزولوشن فول اچ دی یا همون 1920 در 1080 خیلی واسم مهمه.
تا نهایتا 1600 میتونم هزینه کنم. اول تصمیم داشتم یه 15 یا 16 اینچ بگیرم با رزولوشن فول اچ دی.
بعد نظرم عوض شد. البته نه کامل چون مطمئن نیستم. الان تصمیم دارم یه لپتاپ با همون رزولوشن 1366 بگیرم منتها سبکتر 13 یا 14 اینچ. و صد البته با قیمت کمتر. و در کنارش یه مانیتور بزرگ بگیرم وقتی فیلم میبینم با اون ببینم.
من این لپتاپ رو واسه دانشگاه میخوام. یعنی خونه نیستم و پی سی هم دم دستم نیست. میخوام موقع فیلم دیدن لپتاپو به مانیتور وصل کنم.
با لپتاپم میشه گفت اصلا بازی نمیکنم و حقیقتا یه core i5 با گرافیک معمولی میتونه جواب کار منو بده. البته اگه این گرافیک جواب یه خروجی با کیفیت رو بده که صد در صد یه کارت 540 جی فورس که چندان هم قوی نیست از پسش بر میاد.
حالا سوال اینه؟؟؟؟
آیا لپتاپی که رزولوشنش فول اچ دی نیست پورت hdmiش میتونه یه رزولوشن با کیفیت کامل و فول اچ دی به من بده. اگه اینطوری بشه خیلی عالیه از یه طرف کیفیت یه مانیتور خوب خیلی از یه لپتاپ فول اچ دی بهتره لپتاپم هم از لحاظ اندازه میشه همون چیزی که میخوام.
از دوستان میخوام راهنماییم کنن. چون خیلی کارم لنگه لپتاپی که الان دستمه خیلی ضعیفه و داغونم کرده باید هر چه زودتر یکی بگیرم.
مثلا اینجا میگن میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال دوم اینکه:
به نظرتون بهتر نیست یک lenvo IdeaCentre B520 بگیرم؟ با کانفیگ بالا و نمایشگر بسیار خوب. مالتی تاچ و تری دی.
نهایتا من تو سال چند تا پاورپوینت ارائه میدم که با همین لپتاپ قدیمیم میشه این کارو کرد.

zanyar.sew
13-01-2012, 17:13
:41: یکی کمک کنه.
pleazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Farshid72
13-01-2012, 17:17
دوسته عزیز کابل HDMI کیفیتی بالاتر از FHD هم ارائه میده ولی چیزی که هست بستگی به مانیتوری داره که میخرید که اگه FULL HD باشه خب FULL HD پخش میکنه

zanyar.sew
13-01-2012, 18:35
مانیتوری که میخوام بگیرم فول اچ دیه بله.
یعنی یه لپتاپ بگیرم مثلا با core i5 2410 , gf525 مشکلی ندارم از این لحاظ؟ پورت hdmi هم که همه لپتاپا دارن!

zanyar.sew
13-01-2012, 18:35
یکی نیست به ما کمک کنه؟
هر چی فکر میکنم میبینم all in one واسم مناسبتره.
کاریم پیش بیاد مثلا ارائه ایی چیزی با همین لپتاپ قدیمیم میتونم راش بندازم.

adt89
17-01-2012, 18:01
مشکلی نداره FHD پخش میشه.
خودم همین کارو میکنم.