ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه حرکت پیچیده

anti-military
13-01-2012, 00:08
سلام من چندماهه تو فکر یه سرمایه گذاری اینترنتی هستم که در کنار کار فعلیم ( ساخت ساختمون ) به کاری هم که بهش علاقه دارم برسم . حالا واسه همین یه پیشنهادی دارم که به این صورته

5-6 تا از بچه های همین انجمن که تو قسمت های مختلف تخصص دارن دور هم جمع بشیم و هر کدوممون مثلا ماهی 100 هزار تومن برای این کار هزینه کنیم . یعنی میشه حدود ماهی 500 - 600 هزار تومن که میشه باهاش کلی کیفیت یه بازی رو بالا برد

یعنی یه سرمایه گذاری 5-6 نفره که این 5-6 نفری که میشیم مدیریت هر قسمت رو به عهده بگیریم
مثلا من تقریبا به خودم اعتماد دارم که میتونم تو قسمت گرافیکی و مدل سازی بازی مدیریت این قسمت رو به عهده بگیرم

یا مثلا دو نفر دیگه از بچه ها فقط رو قسمت گیم پلی بازی تمرکز کنن و نگران قسمت های دیگه نباشن
با یه همچین سیستمی و این 500 - 600 هزار تومن در ماه میتونیم بازی خیلی بهتر از خلیج عدن و بازی های مشابه اش بسازیم

چون پولمون کمه باید با یه موتوری مثل یونیتی کار کنیم که واسه قدم اول موتور خیلی عالی هستش

من باور کنید از روی جو گیر شدن و اعتماد به نفس کاذب و این حرفها این پیشنهادو ندادم . میدونم بازی سازی اونم اینترنتی سخته اما با این روشی که گفتم احتمال موفقیت خیلی زیاده

یه موضوع دیگه اینکه من کاری که الان درگیرشم تو روز 8 ساعت وقتم رو میگیره یعنی از ساعت 8 صبح تا 12 و از ساعت 2 تا 5-6 غروب . از اون ساعت به بعد بیکارم که میتونم قسمتی رو که به عهده منه کامل کنم

خدایش خسیس بازی رو کنار بزارید واسه رسیدن به موفقیت تو هر کاری نیاز به پوله . ماهی 100 هزار تومن به هیچ کسی آسیب نمیزنه و اگه بتونیم درست این طرحو اجرا کنیم نتیجه سرمایه گذاری هایی که کردیم بهمون برمیگرده . با این 500 - 600 تومنی که هر ماه جمع میشه میتونیم هرجا که گیر کردیم راحت مشکلو برطرف کنیم . واسه مثال تو طراحی یه کاراکتر خیلی حرفه ای گیر کردیم ؟ با 300 - 400 تومن از پول میشه از بهترین طراح های کاراکتر ایران کمک گرفت که باهامون همکاری کنن . تو نوشتن یه کد گیر کردیم ؟ با 300 تومن از پول میشه با یه برنامه نویس خیلی حرفه ای همکاری کنیم . تو انیم کردن یه حرکت خاص گیر کردیم ؟ با 300 تومن از پول میشه هر کاراکتری رو ریگ و انیم حرفه ای کرد و ...

اگه واقعا کسی میتونه در ماه 100 تومن هزینه کنه بیاد که این طرحو پیاده کنیم چون مطمئنم به احتمال خیلی زیاد اگه این طرح درست اجرا بشه به موفقیت میرسه
تعدادمون به 5-6 نفر رسید میتونیم کارو شروع کنیم و هرکس تو قسمت خودش اگه کارشو درست انجام بده هیچ مانعی باقی نمی مونه که بتونه جلوی کارو بگیره

Reza Azimy_RW
13-01-2012, 00:28
من مشکلی ندارم ولی کلا" خاطره خوبی از کاره گروهی ( چه شرکتی چه اینترنتی ) ندارم . کلا" دیگه اعتمادی نمونده واسه خودمم که نمیشه کار کنم نمیدونم الان چه کنم
وضعیت بدیه . افتضاح

anti-military
13-01-2012, 00:38
من مشکلی ندارم ولی کلا" خاطره خوبی از کاره گروهی ( چه شرکتی چه اینترنتی ) ندارم . کلا" دیگه اعتمادی نمونده واسه خودمم که نمیشه کار کنم نمیدونم الان چه کنم
وضعیت بدیه . افتضاح

دقیقا یکی از مشکلات کار گروهی همینه اما تو این طرح این مشکل وجود نداره
تو این طرح بازی به یه نفر وابسطه نیست و منابع بازی تو دسترس تمام شریک های اصلیه
یعنی یه بانک اطلاعاتی که تمام فایلها و قسمت های بازی روش قرار میگیره

حالا خوبیه این طرح چیه ؟ اینکه گروه یه مدیر نداره و تمام 5-6 نفری که سرمایه گذاری کردن نقش مدیریت اصلی گروه رو دارن ! نه کسی کمتر نه کسی بیشتر . واسه مثال فکر کنید اصلا من یا یکی از شریک های اصلی مریض میشه یا خسته میشه یا هرچی و نمیتونه ادامه بده . اینجا گروه از هم نمی پاشه چون هنوز 5 نفر دیگه هستن که کارو ادامه بدن

نمیدونم منظورم رو دقیق رسوندم یا نه ولی خلاصه منظورم اینه که مدیر اصلی وجود نداره و هر کاری بخواد انجام بشه بین شریک های اصلی رای گیری و نظرسنجی میشه و گروه به یه نفر وابسطه نمیشه . واسه مثال من که پیشنهاد این طرح رو دادم اگه 2-3 ماه سهمی که باید میدادم رو ندادم بقیه بچه های گروه میتونن جلسه بزارن و منو از گروه اخراج کنن و دسترسی منو به منابع بازی قطع کنن یا کارهای دیگه ... یعنی هیچ فرقی بین من که اولین عضو گروه باشم با کسی که ششمین نفر عضو شریک های اصلی میشه وجود نداره چه از نظر مدیریت چه سطح اختیارات و ...

soha is the beSt
13-01-2012, 04:28
باید با بچه های کارشناس و با تجربه و با اطمینان کار کنی چون سودجو زیاد هست!
موفق باشی

iload
13-01-2012, 08:13
سلام

ببین اگه بتونی یه جایی فراهم کنی بچه ها چند روز یه بار جم بشن خیلی بهتره اینجوری اینترنتی به جایی نمیرسید . من خودم الان گروه هایی تشکیل دادم ولی اینترنتیش نشد . میدونی چجوری بود مثلا کلی چت میکردیم که فلان جای بازی چیکار کنیم بعد اونی که وظیفه داشت انجام بده انجام نمیداد ! و همین جوری کار نا امید کننده جلو میرفت . و ...

حتما باید یه جایی باشه همدیگه رو بینن بچه ها . اینجوری ! :18: :31:

کاش یه ماهی زودتر میگفتی با هم همکار میشدیم :10:

ehsan_wwe
13-01-2012, 10:41
فكرتو بزار رو يه بازي كه برنامه نويسيش طولاني نباشه
يه چي تو مايه هاي ميني گيم باشه خوبه
اونوقت ريسك كار گروهي هم كم ميشه
100 تومن هم زياده بكنش ماهي 50 تومن ولي ودت ساختو ببر بالا( نظر من )

anti-military
13-01-2012, 23:20
آره واسه شروع از پول کمتر هم میشد شروع کرد ولی همین 50 تومن هم فکر کنم کسی هزینه نکنه واسه بازی سازی اینترنتی

الان که سود بانکی داره زیاد میشه خیلی خوب شده و خیلی به نفع من شد . قبلا اگه میخواستی واسه یه بازی ماهی 5 میلیون پول خرج کنی باید بالای 300 میلیون پول تو بانک داشتی اما این طرح افزایش سود بانکی باعث میشه با 250 میلیون هم بشه ماهی 5 میلیون سود از بانک گرفت و خرج بازی کرد

البته الان ایران تحریمه و اینجور خرج کردن واسه بازی سازی اشتباهه اما تا یکی دو سال دیگه که تحریم ها کمرنگ تر بشه شرکت های ایرانی هم میتونن هزینه کنن

این طرح اینترنتی هم مثل اینکه استقبال نشه ازش ولی من همیشه هستم و اگه کسی تونست این طرحو ادامه بده رو من حساب کنه