مشاهده نسخه کامل
: کدوم شرکت اینترنتی پینگ بهتری داره(تهران)؟
Mool Tee
12-01-2012, 23:40
سلام.من الان مخابرات دارم و اصلا ازش راضی نیستم و پینگ بازی هام در سرور ایران روی 270 هست که واقعا بد هست.می خوام بدونم کدوم شرکت اینترنتی پینگ بهتری رو داره (در تهران).لطفا این شرکت ها نباشه چون در موردش تحقیق کردم:آسیاتک.صبانت.ماکس نت.وایمکس که اصلا نباشه چون افتضاحه.خودم تو فکر این بودم شاتل بگیرم ولی مطمئن نیستم(لطفا در مورد شاتل هم بکگین که خوبه یا نه؟).لطفا نام شرکتو که گفتین بگین حدودا چه پینگی داره بین 90-100 هم خوبه از 270 بهتره!:31:(پارس آنلاین خوبه یا نه؟)
من خودم از ADSL مخابرات استان تهران استفاده میکنم اهل بازی آنلاین هم نیستم ولی یه پسر عمو دارم پارس آنلاین 128 کیلوبیت با محدودیت حجمی گرفته و آنلاین بازی میکنه ، خودش میگه راضیم.
این از اطلاعات من ولی بهتره دوستانی که خودشان آنلاین بازی میکنند بیایند و نظر بدهند.
من تهران ینستم ... شیرازم . داتک دارم ...
پینگم 35 ههه ... برای بازی عالی...
میگن بیشتر اونایی که از مخابرات دارن پینگشون پایینه ...
Mool Tee
13-01-2012, 00:37
به نظر من مخابرات واقعا بده.شما راست میگی داتک هم خوبه. ولی نظر بیشتری می خوام.ممنون واسه ی نظراتتون
چند نفر از دوستام هم بهم داتک رو پیشنهاد کردن.ولی یه چیزی باقی میمونه RHODES عزیز شما از ADSL داتک استفاده می کنی یا Wimax داتک؟
من از مخابرات سرویس دارم و ازش راضیم ! پینگم معمولا پایینه و خوب جواب میده !
S I G N A L
13-01-2012, 04:27
اگه دنبال پینگ پایین هستید برید دنبال شرکت هایی که اینترنت وایرلس (وای - فای) ارائه میدند! توی سیستم ADSL و وایمکس شما به دلیل مشکلات زیرساختی و مخابراتی نمیتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید! به ندرت ، تکرار می کنم به ندرت توی سیستم ADSL میتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید.
در تهران از شرکت هایی بهتره سرویس وایرلس بگیرید که از IPM پهنای باند دارند نه شرکت ارتباطات زیرساخت! به دلیل اینکه روتینگ شما با سرورهای خارج از کشور ثابت و فقط از مسیر کشور آذربایجان هست و مسیر با کیفیتی هم هست!
موفق باشید.
MASTER OC 7
13-01-2012, 05:00
من 256 پارس دارم
پینگم هم همیشه زیر 30 هست
اگه دنبال پینگ پایین هستید برید دنبال شرکت هایی که اینترنت وایرلس (وای - فای) ارائه میدند! توی سیستم ADSL و وایمکس شما به دلیل مشکلات زیرساختی و مخابراتی نمیتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید! به ندرت ، تکرار می کنم به ندرت توی سیستم ADSL میتونید زمان پینگ خیلی پایین داشته باشید.
در تهران از شرکت هایی بهتره سرویس وایرلس بگیرید که از IPM پهنای باند دارند نه شرکت ارتباطات زیرساخت! به دلیل اینکه روتینگ شما با سرورهای خارج از کشور ثابت و فقط از مسیر کشور آذربایجان هست و مسیر با کیفیتی هم هست!
موفق باشید.
خوب دوست عزیز میشه یه چندتا از این شرکتها رو معرفی کنید؟! مثلا این شرکت i-net خوبه؟ً!و همین مشخصاتی رو که شما گفتی داره؟!:10:
Pouya-HP
14-01-2012, 02:01
bebin man mw2 online bazi mikardam bache hayi ke az sherkate petyak ya inet dashtan behtarin pingo dashtan adress [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S I G N A L
14-01-2012, 03:26
خوب دوست عزیز میشه یه چندتا از این شرکتها رو معرفی کنید؟! مثلا این شرکت i-net خوبه؟ً!و همین مشخصاتی رو که شما گفتی داره؟!:10:
شرکت i-net را میتونید در تاپیکی که مربوط به این شرکت هست این سوال را مطرح کنید که از IPM پهنای باند دارند یا شرکت ارتباطات زیر ساخت تا دوستانی که با این شرکت در ارتباط هستند پاسخ بدند. اما به این احتمال زیاد و مطابق اطلاعاتی که بنده دارم خیر ؛ این شرکت از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند داره.
بنده صحبتی که می کنم صرفاً نظر شخصی هست ؛ بنابراین نباید به عنوان تبلیغ برای یک شرکت خاص از اون برداشت بشه. در مورد شرکت هایی که از IPM پهنای باند دارند بنده تست های Tracert دو شرکت رسانه ی تهران و پتیاک را تا به حال دیدم که از این مسیر پهنای باند دارند.
ضمناً برای اثبات صحبتم که اشاره کردم توی سیستم ADSL به دلایل مخابراتی داشتن زمان پینگ خیلی پایین امکان پذیر نیست و به ندرت میشه زمان پینگ خیلی پایین داشت ؛ تست های Tracert و پینگ تایم زیر را مشاهده کنید که تحت یک شرایط مناسب در سیستم ADSL ایران بدست اومده و به ندرت این امکان در سیستم ADSL فراهم میشه(به دلایل مخابراتی):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه از نظر مخابراتی خط یک مشترک توسط DSLAM روی حالت Interleave قرار بگیره تا خود این موضوع به تنهایی باعث افزایش چمشگیر زمان پینگ داخل شبکه ی مشترک تا مخابرات بشه و در نتیجه افزایش زمان پینگ کلی را حاصل بشه.
به نظر من مخابرات واقعا بده.شما راست میگی داتک هم خوبه. ولی نظر بیشتری می خوام.ممنون واسه ی نظراتتون
چند نفر از دوستام هم بهم داتک رو پیشنهاد کردن.ولی یه چیزی باقی میمونه RHODES عزیز شما از ADSL داتک استفاده می کنی یا Wimax داتک؟
من adsl دارم ...:31:
شرکت i-net را میتونید در تاپیکی که مربوط به این شرکت هست این سوال را مطرح کنید که از IPM پهنای باند دارند یا شرکت ارتباطات زیر ساخت تا دوستانی که با این شرکت در ارتباط هستند پاسخ بدند. اما به این احتمال زیاد و مطابق اطلاعاتی که بنده دارم خیر ؛ این شرکت از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند داره.
بنده صحبتی که می کنم صرفاً نظر شخصی هست ؛ بنابراین نباید به عنوان تبلیغ برای یک شرکت خاص از اون برداشت بشه. در مورد شرکت هایی که از IPM پهنای باند دارند بنده تست های Tracert دو شرکت رسانه ی تهران و پتیاک را تا به حال دیدم که از این مسیر پهنای باند دارند.
ضمناً برای اثبات صحبتم که اشاره کردم توی سیستم ADSL به دلایل مخابراتی داشتن زمان پینگ خیلی پایین امکان پذیر نیست و به ندرت میشه زمان پینگ خیلی پایین داشت ؛ تست های Tracert و پینگ تایم زیر را مشاهده کنید که تحت یک شرایط مناسب در سیستم ADSL ایران بدست اومده و به ندرت این امکان در سیستم ADSL فراهم میشه(به دلایل مخابراتی):
فقط کافیه از نظر مخابراتی خط یک مشترک توسط DSLAM روی حالت Interleave قرار بگیره تا خود این موضوع به تنهایی باعث افزایش چمشگیر زمان پینگ داخل شبکه ی مشترک تا مخابرات بشه و در نتیجه افزایش زمان پینگ کلی را حاصل بشه.
ممنون!اما شرکت رسانه تهران مثل اینکه از اون در پیتهاست!!!
به لینک زیر سری بزنید!
S I G N A L
15-01-2012, 13:12
ممنون!اما شرکت رسانه تهران مثل اینکه از اون در پیتهاست!!!
به لینک زیر سری بزنید!
سلام
دوست عزیز ؛ این لینکی که شما دادی را من خیلی وقت پیش دیده بودم و تاریخ پست هم مربوط به خیلی وقت پیش هست. این کاملاً عادی و طبیعیه که هر شرکتی کاربران ناراضی هم داره ولی آیا به صِرف اینکه یک کاربر از شرکتی ناراضی هست دلیل بر این میشه که اون شرکت شرکت خوبی نیست؟
من از این شرکتی که بهش اشاره کردم تست های زیادی دیدم و اصلاً هم فکر نمی کنم شرکت درپیتی باشه!
بنده چون تهران نیستم راجع به صحبتی که کردم و تاکیدی که در مورد گرفتن سرویس از شرکت هایی که از IPM (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات سابق و پژوهشگاه دانش های بنیادی فعلی) پهنای باند دارند داشتم ؛ نمیتونم آمار دقیقی در مورد این شرکت ها به شما بدم اما با این وجود دو شرکت دیگه که تست هایی ازش دیدم و کیفیتش را هم تایید می کنم آدرس سایتش را میدم:
در مورد شرکت اولی این تست ازش هست:
-------------
علت اینکه بنده تاکید دارم به گرفتن سرویس از شرکت هایی که از مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات پهنای باند دارند اینه که کیفیت پهنای باند خوب و روتینگ ثابتی با سرورهای خارج از کشور داره. خوب شما اگه بدونید ؛ پهنای باند بین الملل ایران در حال حاضر از طریق شرکت ارتباطات زیرساخت و نیز IPM تامین میشه که البته بیش از ۹۵ درصد کل پهنای باند را همان شرکت ارتباطات زیرساخت تامین می کنه و سهم IPM بسیار اندکه و IPM بیشتر اینترنت دانشگاه های کشور را تامین میکنه.
مسیرهای پهنای باند بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت کیفیت یکسانی نداره و نیز مسیر ارتباط شما با سرورهای خارج از کشور همیشه تغییر می کنه.
این تمام کمک من به شما بود.
امیدوارم سرویس با کیفیت موردنظرتون را بهش دسترسی پیدا کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.