مشاهده نسخه کامل
: یک فلش می زنم چند درایو می آید چرا
مثل شکل زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- علتش چیه؟
2- چطور باید فهمید درایو اصلی کدومه (البته در مواقعی که فلش را نامگذاری کرده اند میشه فهمید)
jafarian
12-01-2012, 23:13
برای غیرفعال کردن اونایی که اضاف هست ابتدا باید وارد دیوایس منیجر بشین بعدشم طبق شماره هایی که گذاشتم عمل کنید اونایی که لازمتون نیست disable کنید برای اینکه متوجه بشین کدوم یکی مال فلش شما هست رو فلش خودتون نامگذاری کنید :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
خب ببینید این فلش هایی که وصل میشه همشون مال نیست مال مشتری است
و بعضی از فلش ها این طور است چرا این اتفاق می افته و باید چکار کرد به نظر شما
مرسی
jafarian
15-01-2012, 14:33
من فقط طریقه غیر فعال کردنشون اگر خواستین گفتم که طبق شکل هرتعداد اسم که طبق شکل مشخص کردم تو دیوایس منیجر دیدین باید disable کنید به غیر از یکی اصلی قبلش فلش رو فرمت ntfs فرمت کنید ببینید بارم به همون صورته برای فرمتشم از برنامه hp usb format tool استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آنتی ویروس اسکن کن خودش میگه کدوم اصلیه. مثلا nod داشته باشی راحت با یه اسکن کوتاه فهمیده می شوی :31:
با آنتی ویروس اسکن کن خودش میگه کدوم اصلیه. مثلا nod داشته باشی راحت با یه اسکن کوتاه فهمیده می شوی :31:
سلام آویرا دارم
با نود یکجا همه را اسکن می کنید
یا یکی یکی
سلام آویرا دارم
با نود یکجا همه را اسکن می کنید
یا یکی یکی
یکی یکی هم میشه همه با هم هم میشه. برای همه با هم باید بری تو کاستومایز اسکن (ناد رو باید باز کنی بعد تو قسمت اسکن) بعد درایو ها رو انتخاب میکنی بعد شروع.
tajrobenik
20-01-2012, 20:00
من این مورد رو توی رم ریدر های قدیمی دیدم اما توی فلش تا حالا ندیدم !
رم ریدر های قدیمی هم چون برنامه نویسی ه ضعیفی داشتن این طورین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.