مشاهده نسخه کامل
: مشکلی عجیب
سلام دوستان من از وقتی مینم رو از 890 به 990 تغیر دادم یک مشکلی برام پیش اومده که دیروز متوجه شدم و اون اینکه پروفایل مربوط به کراس فایر که از سایت AMD دانلود کردم هنگام نصب بلو اسکرین میده البته در ویندوز سون دیگم این مشکل وجود نداره در ضمن اخرین نسخه کاتالیست هم نصبه ممنون میشم اینم سیتمم
MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4.2 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 NB+SB=4800 GH
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 *2 CROSS FIRE 16 16 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
اگ تو ویندوز دیگت اینطوری نیست ممکنه ویندوزت مشکل داشته باشه
ویندوز رو عوض کن ببین چی میشه
درست نشد کارت هارو تک تک درایوراشو نصب کن و نتیجرو گو
اگ تو ویندوز دیگت اینطوری نیست ممکنه ویندوزت مشکل داشته باشه
ویندوز رو عوض کن ببین چی میشه
درست نشد کارت هارو تک تک درایوراشو نصب کن و نتیجرو گو
سلام مهرداد جان نه توی ویندوز دیگه اینطوری نیست پس حدس خودم اینکه مشکل نر افزاریه متاسفانه اصلا نمیتونم این ویندوز رو عوض کنم چون کلی اپدیت و نرم افزار رو و... دارم جای کارتها هم عوض کردم نشد حتی خواستم اون پروفایل قبلی رو انیستال کنم با نرم افزار بلو اسکرین داد اصلا این پروفایل کراس فایر چقدر مهمه
سلام مهرداد جان نه توی ویندوز دیگه اینطوری نیست پس حدس خودم اینکه مشکل نر افزاریه متاسفانه اصلا نمیتونم این ویندوز رو عوض کنم چون کلی اپدیت و نرم افزار رو و... دارم جای کارتها هم عوض کردم نشد حتی خواستم اون پروفایل قبلی رو انیستال کنم با نرم افزار بلو اسکرین داد اصلا این پروفایل کراس فایر چقدر مهمه
ویندوزتو repair کن
یک ریپیر دیسک از تو خود ویندوز سون بساز بوتیبل با اون اینکارو انجام بده
ویندوزت به احتمال زیاد مشکل داره چون تو ویندوز دیگه مشکل نداری
برای پاک کردن نرم افزار از نرم افزار your unistaller استفاده کن
Hamed DC
13-01-2012, 15:13
سلام دوستان من از وقتی مینم رو از 890 به 990 تغیر دادم یک مشکلی برام پیش اومده که دیروز متوجه شدم و اون اینکه پروفایل مربوط به کراس فایر که از سایت AMD دانلود کردم هنگام نصب بلو اسکرین میده البته در ویندوز سون دیگم این مشکل وجود نداره در ضمن اخرین نسخه کاتالیست هم نصبه ممنون میشم اینم سیتمم
MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4.2 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 NB+SB=4800 GH
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 *2 CROSS FIRE 16 16 core clock 1000 memory clock 1250
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
سلام علی جان. خوبی داداش؟؟؟
لازم دیدم نکته ای رو ذکر کنم:
در برخی مواقه که ویندوز نصب هست یک سخت افزار مثل گرافیک رو به سیستم اضافه میکنیم، احتمال خوردن به
مشکل و مواجه شدن با صفحه آبی به دلیل عدم هماهنگی نرم افزاری وجود داره. البته این امر کلی نیست و به
شخصه دو بار با اون در حالتی که در بالا گفتم، مواجه شدم و با نصب مجدد همون ویندوز با کارت جدید، مشکل
مرتفع شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.