مشاهده نسخه کامل
: نقشه برای ovi-v3.06 map version0.2.41123
سلام من تقریبا نقشه تمام شهرهای مهم دارم بجز شهرهای استان فارس مثل داراب ،از کجا می تونم تهیه کنم؟؟
درضمن من هیچ کدام از نقشه هام حالت satellite نداره ،می خواستم بدونم باید نفشه هام پاک کنم و نقشه های همراه با حالت satellite بریزم داخل گوشی یا حالت satellite جدا هست که بریزم داخل گوشی ؟؟؟
ممنون
کسی نیست جواب ما بده یا کسی بلد نیست جواب ما بده؟؟
M o h a m m @ d
14-01-2012, 18:42
سلام من تقریبا نقشه تمام شهرهای مهم دارم بجز شهرهای استان فارس مثل داراب ،از کجا می تونم تهیه کنم؟؟
برای شهرهای کوچیک هنوز نقشش نیومده فقط همو ن چند شهر مهم ایران که داری موجوده
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
درضمن من هیچ کدام از نقشه هام حالت satellite نداره ،می خواستم بدونم باید نفشه هام پاک کنم و نقشه های همراه با حالت satellite بریزم داخل گوشی یا حالت satellite جدا هست که بریزم داخل گوشی ؟؟؟
ممنون
حالت ماهواره ایش نیسن.برای حالت ماهواره ای میتونی از نرم افزار اسمارت کام استفاه کنی و نقشه ماهواره ای هر شهر دانلود کنی بزاری
moghaddas mfa
25-01-2012, 07:39
ممنون
سلام میتونید به اینجا هم سر بزنید.
forum.p30world.com/showthread.php?t=516439:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.