مشاهده نسخه کامل
: ترکیدن لاستیک سوناتا
Electronic-Arts
12-01-2012, 15:09
نمیدونم چرا کسی تا به حال در این باره تاپیکی نزده , نه این جا و نه در هیچ فروم دیگه ای ولی جریان از این قراره که ما چند وقتی هست که سوناتا 2011 خریدیم و ماشین بدی هم نیست ولی دو دفعه که محبور شدم ترمز شدید بزنم جفت لاستیک های جلو ترکید و این جور که من پرسیدم چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن و میگن که ظاهرا به خاطر رینگ 18 هست که قطر لاستیک رو کم میکنه حالا میخواستم از شما اهل فن ماشین بپرسم که به نظر شما مشکل چیه و چه جوری رفعش کنم؟ البته این رو هم بگم که لاستیکش خیلی بد گیر میاد و هر جفتش هم 500 تومنه واسه همین اگر بخواد هی لاستیک بترکه تا یه سال دیگه پول یه سوناتا رو واسه لاستیک باید بدم
mehdi_08
12-01-2012, 21:22
نمیدونم چرا کسی تا به حال در این باره تاپیکی نزده , نه این جا و نه در هیچ فروم دیگه ای ولی جریان از این قراره که ما چند وقتی هست که سوناتا 2011 خریدیم و ماشین بدی هم نیست ولی دو دفعه که محبور شدم ترمز شدید بزنم جفت لاستیک های جلو ترکید و این جور که من پرسیدم چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن و میگن که ظاهرا به خاطر رینگ 18 هست که قطر لاستیک رو کم میکنه حالا میخواستم از شما اهل فن ماشین بپرسم که به نظر شما مشکل چیه و چه جوری رفعش کنم؟ البته این رو هم بگم که لاستیکش خیلی بد گیر میاد و هر جفتش هم 500 تومنه واسه همین اگر بخواد هی لاستیک بترکه تا یه سال دیگه پول یه سوناتا رو واسه لاستیک باید بدم
خوب اگه مشکل واقعا جدیه برو نمایندگی شاکی شو ببین کاری می کن
اگه نشد می تونی رینگ سایز کوچک تر مثلا 17 بندازی بعد لاستیک فاق بلند تر بگیری
اگه روی همین رینگ 18 لاستیک با فاق بلند تر بندازی قطر کلی چرخ و لاستیک زیاد تر از حد استاندارد می شه و ممکنه ایجاد مشکل کنه
استانداردش 18 اینچیه و استفاده از 17 اینچی اصلاً پیشنهاد نمیشه.. ممکنه برای مدلهای خاص این منطقه از تایرهای مشکلداری استفاده کرده باشن چون شکایتی در این زمینه هنوز به ثبت نرسیده:
2011 Hyundai Sonata Steering Complaints ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پایین ص بر اساس Category مشکلات سوناتا 2011 لیست شده..
rami_hemi
13-01-2012, 11:04
میتونه به رینگ ربط داشتهب اشه ولی نه به سایزش
بلکه مشکل از ساختار رینگ باشه که موجب کشیدگی لاستیک میشه
شما هر بار لاستیک متفاوتی انداختید یا از همون نوعی که کارخانه سازنده توصیه کرده ؟
Electronic-Arts
13-01-2012, 19:39
خوب اگه مشکل واقعا جدیه برو نمایندگی شاکی شو ببین کاری می کن
اگه نشد می تونی رینگ سایز کوچک تر مثلا 17 بندازی بعد لاستیک فاق بلند تر بگیری
اگه روی همین رینگ 18 لاستیک با فاق بلند تر بندازی قطر کلی چرخ و لاستیک زیاد تر از حد استاندارد می شه و ممکنه ایجاد مشکل کنه
مرد مومن کجای کاری؟ یکی از فامیل های ما چند سال پیش سوناتا خریده بود , رانندگی آرومی هم داره ولی از قرار معلوم ظاهرا سیستم تعلیق عقب مشکل داشته و ایشون که مراجعه میکنه به نمایندگی , بهش میگن این قطعه مصرفی هست و جزو گارانتی محسوب نمیشه!!!!!!
حالا واسه لاستیک فکر میکنید چی میگن؟
میتونه به رینگ ربط داشته باشه ولی نه به سایزش
بلکه مشکل از ساختار رینگ باشه که موجب کشیدگی لاستیک میشه
شما هر بار لاستیک متفاوتی انداختید یا از همون نوعی که کارخانه سازنده توصیه کرده ؟
یک بار اول همون لاستیک خودش و بار بعدی لاستیک kumho البته با همون سایز
rami_hemi
13-01-2012, 20:41
اگه بازم این مشکل با لاستیک دیگه هم تکرار شد احتمال قوی مشکل رینگ دارن
با توجه به ان هم که تعدادی از این مدل این مشکل رو دارن بهرته به نمایندگی اطلاع داده بشه تا بررسی کنن
Electronic-Arts
13-01-2012, 21:38
اگه بازم این مشکل با لاستیک دیگه هم تکرار شد احتمال قوی مشکل رینگ دارن
با توجه به ان هم که تعدادی از این مدل این مشکل رو دارن بهرته به نمایندگی اطلاع داده بشه تا بررسی کنن
یعنی رینگ رو عوض کنم؟ چون نمایندگی هم بدش نمیاد که لاستیک بفروشه بنابراین اطلاع دادن یا ندادن فرقی نداره و در نهایت اونا کاری از پیش نمیبرن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.