مشاهده نسخه کامل
: کمک در تلویزیون دیجیتال
CRIS Joon CR7
12-01-2012, 13:42
نمیدونستم کجا بگم
خسته نباشید
من یه دونه گیرنده دیجیتال واسه کامپیوتر گرفتم و ازش راضی ام و کلا خوبه
میخوام یه کاری کنم وقتی تو اینترنت هستم و فایر فاکس باز هست نمایشگر تلویزیون گوشه تصویر به صورت کوچیک بمونه بمونه و با کلیک کردن نره
BraveKnight
12-01-2012, 15:18
نمیدونستم کجا بگم
خسته نباشید
من یه دونه گیرنده دیجیتال واسه کامپیوتر گرفتم و ازش راضی ام و کلا خوبه
میخوام یه کاری کنم وقتی تو اینترنت هستم و فایر فاکس باز هست نمایشگر تلویزیون گوشه تصویر به صورت کوچیک بمونه بمونه و با کلیک کردن نره
سلام
اول بفرمایید از چه نرم افزاری استفاده میکنید.
البته من اکیداً توصیه میکنم از برنامه فوق العاده DVBViewer pro 4.5 استفاده کنید!
در این صورت در برنامه به مسیر زیر برید:
View>Always on top
موفق باشید.
CRIS Joon CR7
12-01-2012, 16:14
سلام
اول بفرمایید از چه نرم افزاری استفاده میکنید.
البته من اکیداً توصیه میکنم از برنامه فوق العاده DVBViewer pro 4.5 استفاده کنید!
در این صورت در برنامه به مسیر زیر برید:
View>Always on top
موفق باشید.
یعنی از این که الان دارم بهتره؟BlazeDTV 6.0
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی یه نرم افزار معرفی میکنن لینکشم میگن:31::11:
BraveKnight
14-01-2012, 11:41
یعنی از این که الان دارم بهتره؟BlazeDTV 6.0
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی یه نرم افزار معرفی میکنن لینکشم میگن:31::11:
بله خیلی بهتره. اصلاً قابل قیاس نیستن!
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه یه دقیقه تو گوگل سرچ میکردید پیداش میکردید (کاری که خوم کردم! :31:)
جای ----------- بنویسید میهن دانلود.
جای -------- دومی هم بنویسید سافت 98. آی آر
CRIS Joon CR7
15-01-2012, 16:14
سلام من دوباره مزاحم میشم
این نرم افزار رو دان کردم ولی تنظیماتش خیلی پیچیدس
اصلا گیرنده رو نمیشناسه و خیلی پیچیدس
یه کمکی بکنید:11::11:
BraveKnight
15-01-2012, 21:52
مثل اینکه نسخه های جدید این برنامه کمی مشکل دارند!
نسخه ای که خودم استفاده میکنم و به خوبی هم کار میکنه رو براتون آپلود کردم.
یه خرده با برنامه کار کنید همه چیزش دستتون میاد و دیگه نمیتونید ازش دل بکنید! همین الانم دارم باهاش بروسلی نگاه میکنم از شبکه نمایش. :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iles%2F4174604884%2F%3Fc%3D1096)
بعد از نصب برنامه برید به مسیر:
Channel> Channel scan
تو پنجره باز شده جلوی Frequency و End Frequency عدد 602000 رو وارد کنید و بعد دکمه Scan Range رو کلیک کنید و یکبار دیگه عدد 650000 رو برای فرکانس وارد کنید و دوباره اسکن کنید.
ضمناً اگه مشکلی تو پخش تصاویر داشتید باید کدک HD Pack 2.4 رو هم دانلود و نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar%2Fb7Z87gkP%2FHD_Pack_24.html)
CRIS Joon CR7
15-01-2012, 22:39
مرسی دان میکنم حتما جوابشو میگم:11: ولی تو این که من دارم همش اسم ماهواره و ازین چیزا نوشته کدوم مال دیجیتاله؟
BraveKnight
15-01-2012, 23:24
مرسی دان میکنم حتما جوابشو میگم:11: ولی تو این که من دارم همش اسم ماهواره و ازین چیزا نوشته کدوم مال دیجیتاله؟
به اونا کاری نداشته باشید. لازم نیست به غیر از چیزایی که گفتم به چیز دیگه ای دست بزنید. :46:
CRIS Joon CR7
24-01-2012, 15:23
آب در کوزه و ما گرد جهان میگشتیم
کارم راه افتاد
نرافزار windows media center که مال خود ویندوز هفت هست کارمو راه انداخت
میدونستید میشه باش تلوزین دیجیتال گرفت؟:46:
BraveKnight
24-01-2012, 23:13
آب در کوزه و ما گرد جهان میگشتیم
کارم راه افتاد
نرافزار windows media center که مال خود ویندوز هفت هست کارمو راه انداخت
میدونستید میشه باش تلوزین دیجیتال گرفت؟:46:
بله، اتفاقا تو تاپیک گیرنده دیجیتال مخصوص کامپیوتر هم اینو مطرح کرده بودم و دوستان خیلی براشون جالب بود! :20:
اما خوب فرمت ویدیوهای رکورد شده با مدیا سنتر استاندارد نیست و نمیتونید اونو تو برنامه های دیگه و یا پلیرهای خانگی تماشا کنید.
من همچنان DVBViewer رو پیشنهاد میکنم. چون خیلی از برنامه ها رو آزمایش کردم، هیچ کدوم به خوبی و انعطاف پذیری این برنامه نیستن.
CRIS Joon CR7
24-01-2012, 23:44
خب همون دیگه تنظیماتش سخته گیرنده دیجیتال رو نمیشناسه:13:
BraveKnight
25-01-2012, 15:41
خب همون دیگه تنظیماتش سخته گیرنده دیجیتال رو نمیشناسه:13:
مدل گیرنده شما چیه؟
من که تا حالا ندیدم کسی به این مشکل برخورده باشه!
البته شاید ورژن های جدیدش این مشکل رو داشته باشند اما ورژنی که بنده آپلود کردم (4.5) کاملا بدون مشکل کار میکنه و مخصوصا ویدیوهای رکورد شده رو میشه به راحتی کانورت کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.