مشاهده نسخه کامل
: نداشتن مركز دانلود علتش چيه؟
mahfa2236
12-01-2012, 10:21
سلام علت اينكه چرا لينوكس بك ترك مركز دانلود نداره چيه و بايد چي كار كرد تا بتوانيم اونرو بش اضافه كنيم اخه يه سري نرم افزار واقعا لازم هست براي كار با بك ترك حداقل 4تا فيلم بشه باهاش ديد يا نه؟
هيچ كاري نميشه باهاش كرد اخه؟يه راهنمايي بكنيد لطفا
شما مي توني برنامه ها رو از سورس كامپايل و نصب كني
با بک ترک فیلم نگاه نمیکنن :دی
میشه منظورم اینه که بک ترک هدف خاصی داره
اگر هدف دیگهای داری بهتره از توزیع مخصوص به اون استفاده کنی
mahfa2236
15-01-2012, 00:35
سلام در جواب دوست عزیزم که زحمت کشیدند جواب دادن باید عرض کنم که من راهی که شما فرمودید رو بلد نیسم اگه بتوانید کامل توضیح بدید ممنون میشم. در جواب اون دوست عزیزمون که فرمودند از یه توزیع دیگری استفاده کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوست من من این توزیع رو برای همون کاری که ساخته شده نصب کردم اما مگه میشه ۱۰۰۰تا توزیع نصب کرد واسه هر کاری یه لینوکس؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟یه توزیع نصب میکنم همه کارامو رو همون انجام میدم که همین قصد رو هم دارم که البته اینارو پیدا کردم و مرکز دانلودشم درست کردم فیلم و همه چیزشم درستش کردم
من که گفتم میشه
همه اون نرم افزارهایی که روی بک ترک هست رو هم میشه روی توزیع های دیگه نصب کرد
فقط دردسرش بیشتره
راستش اين روش تو بك ترك دردسرش زياده چون براي كامپايل بايد وابستگيها هم نصب شده باشن و چون نصب نشدن بايد اونها رو هم كامپايل و نصب كرد
براي نحوه كامپايل كردن هم كاري نداره و با يه سرچ ساده می شه یاد گرفت
من دو تا راه ديگه رو پيشنهاد مي كنم يكي استفاده از wine هست
كه البته اون هم دردسر كامپايل رو داره و بعدش ديگه راحته و مشكلي نداريد
يا اينكه از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] org%2F%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%AA%D9%87) استفاده كنيد البته من هنوز برنامههاش رو تست نکردم ولي بايد جواب بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.