مشاهده نسخه کامل
: کمک فایلهای اکسلم خراب شده
سیاوش با مرام
11-01-2012, 20:57
:19:باسلام مدتیه فلشم ویروس گرفته اسم فلشم به PKBACK # 001 تغییر نام داده از همون موقع تو تمام پوشه ها یه فایل EXE با همون نام ایجاد کرده مهم تر از همه باز نشدن فایلهای اکسلم هست که کلی واسشون زحمت کشیدم آنتی ویروس نودم رو آپدیت کردم ویروسی به نام WIN32\VIRUT.NBU وNBP خیلی زیاد پیدا کرده و پاکشونم کرده ولی هنوز مشکل فایلها و اسم فلش هست لطف کنید راهنمایی کنید ضمنا من پک کینگ رو هم دارم الان هم دارم اگه نرم افزاری برای حل مشکلم هست بگین با تشکر :19:
گر نکنم اشتباه و نباشه ویروس بوت .... آلوده شده فایلهایت به ویروس ویروت.
کنمت سفارشی ای پسرک قندعسل .... احتمالا برنامه ی پایین میکند مشکلو حل.
لینک دانلود کلیک بنمایین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FAntivirus%2FWin32-Virut-Remover.shtml)
Take Care:40:
سیاوش با مرام
18-01-2012, 18:57
مشکلم حل نشد نرم افزار رو گرفتم ولی هنوز مقداری از ویروس مونده ضمنا فایلها رو فلشمه این نرم افزار فلشو جستجو نمی کنه یه راه حل بهتر بدین لطفا
مشکلم حل نشد نرم افزار رو گرفتم ولی هنوز مقداری از ویروس مونده ضمنا فایلها رو فلشمه این نرم افزار فلشو جستجو نمی کنه یه راه حل بهتر بدین لطفا
سلام ،
شما با برنامه ی پایین که شرکت کاسپر اسکای داده هم چک کنین ، قوی تر هستش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fvirutkiller.zip)
برای Unhook کردن یکسری روتکیت هم اگه نیاز شد باید از ابزار پایین استفاده کنین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com%2Fuploads%2F20071210_182632_rku37300509.rar)
یک توضیح هم برای استفاده کردن از این ابزار این جا بخونین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Ffaq%2F%3Fqid%3D208280756)
این ابزار هم از شرکت symantec هست مخصوص اینکار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcontent%2Fen%2Fus%2Fglobal%2Fremoval_tool%2Fthrea t_writeups%2FFixVirut.com)
پ.ن : اگه احیانا موفق به اسکن فلشتون نشدین ، فایلها رو از فلش به سیستم منتقل کنین
Take Care:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.