مشاهده نسخه کامل
: روش استفاده از ویرایشگر متن؟
graphic1
11-01-2012, 16:37
سلام به اساتید عزیز.
بنده تازه کار هستم و یک پروژه php نوشتم.
یکی از قسمت های این پروژه ارسال مطلب هست و بنده باید از یک ادیتور متن استفاده کنم.
از شماخواهش می کنم که بنده رو در انتخاب و شیوه ی استفاده از ادیتور متن در پروژه راهنمایی بفرمایید.
1. ادیتوری که استاندارد باشه و استفاده از اون راحت باشه
2. قابلیت کار با php و ذخیره راحت در بانک اطلاعاتی
3. قابلیت متن فارسی، راست به چپ، درج عکس، تغییر در چینش متن و رنگ آن از مهمترین پارامترهای مورد نیاز هست
بنده تا به حال از ادیتور استفاده نکردم لطفا یک ادیتور ساده و کارامد رو معرفی بفرمایید
و خواهش می کنم روش استفاده در پروژه و شیوه ی ذخیره در بانک اطلاعاتی رو توضیح بدید.
البته بنده Cheditor رو در سایت خودش مشاهده کردم، خیلی فوق العادست ولی با این همه امکانات نیاز ندارم ولی اگه کار باهاش راحت باشه خیلی عالی میشه
ممنونم:11:
m.m.m5651
11-01-2012, 17:17
notepad++ خیلی عالیه. سبک، ساده، و در عین حال اگر تنظیماتش رو درست کنید حرفه ای.
اما فارسی رو خوب ساپورت نمی کنه امتحانش کنید می فهمید چی میگم.
این تغریبا میشه گفت معروف ترین ادیتوره.
graphic1
11-01-2012, 17:22
notepad++ خیلی عالیه. سبک، ساده، و در عین حال اگر تنظیماتش رو درست کنید حرفه ای.
اما فارسی رو خوب ساپورت نمی کنه امتحانش کنید می فهمید چی میگم.
این تغریبا میشه گفت معروف ترین ادیتوره.
ممنونم ولی منظور بنده از ادیتور، محیط کد نویسی php نبود بلکه یه ویرایشگر برای اینکه کاربران سایتی که نوشتم
بتونن مطلب ارسال کنند که شامل متن و تصویر میشه و ... ولی تا اونجایی که من میدونم notpad++ محیط کدنویسی هست...
سلام دوست عزیز.
CKeditor و TinyMCE ادیتور های خوب و مناسبی هستند.
شما می تونید بسته به نیازتون، پلاگین ها و امکاناتش رو کم و زیاد کنید (در سایت TinyMCE، انواع مختلف ساده و پیشرفته این ادیتور موجود هست. به همراه راهنما نسبتاً کامل برای تغییر کد ها)
ادیتور ها فقط وظیفه ی تبدیل متن استایل بندی شده کاربر به کد رو دارند (و چیزی که به شما تحویل می دهند کد HTML یا BBCode هست) و شما باید این خروجی رو به فرم php ارسال کنید (و پردازش و ذخیره و ... روی داده ها انجام دهید)
موفق باشید ./.
tasnim68
12-01-2012, 15:20
دوستان من چند وقت پیش CKeditor رو آپلود کردم تو هاست ولی هر چقدر کدامو دستکاری کردم نتونستم textarea رو تبدیل کنم به ادیتور؛ می تونید کمی راهنمایی کنید؟
roz_memol
28-01-2012, 09:50
سلام من ار ادیتور wysiwyg استفاده کردم 2 صفحه توش تایپ کردم با یک جدول ولی کد خروجی که تولید میکنه 18 صفحه میشه با حجم 17kb که تو دیتابیسم جا نمیشه.
چطور باید این مشکل برطرف کنم؟
graphic1
29-01-2012, 01:12
ممنونم mohrd عزیز خیلی کارم راه افتاد
من از TinyMCEاستفاده کردم و کار باهاش خیلی سادست
فکر می کنم جوملا هم از همین ادیتور استفاده می کنه...
فقط مشکلی که هست برای درج عکس url میخواد یعنی فابل عکس رو قبلا باید جایی آپلود کنم.
ولی به نظرم میشه با کد نویسی حلش کرد.
golbarg73
31-01-2012, 04:05
hoteditor عالیه . تمامی ويژگیهایی که شما میخواهید رو هم داره و ویژگیهای بسیار بهتری از اونایی که دوستان گفتند رو داره حجمش هم مناسبه و کار باهاش راحته من خودم از همه این ادیتورهایی که دوستان اسمشونو بردند استفاده کردم ولی hoteditor واقعا معرکست الانم دارم ازش استفاده میکنم و روی هاستمه.
چطوری میتونم از Text Editor ها برای دیتابیس استفاده کنم؟
یعنی مثلا تو Dreamweaver گزینه ی Insert Record رو که میزنم یکی از Table ها از اون Text Editor استفاده کنه؟؟
graphic1
02-02-2012, 01:40
چطوری میتونم از Text Editor ها برای دیتابیس استفاده کنم؟
یعنی مثلا تو Dreamweaver گزینه ی Insert Record رو که میزنم یکی از Table ها از اون Text Editor استفاده کنه؟؟
اولا عزیز من اگه می خوای حرفه ای بشی از فاز insert record دریم ویور و اینجور چیزا بیا بیرون و کدنویسی کن
البته خیلی خیلی سادست! برای اینکه کاربا بانک رو خیلی راحت یاد بگیری یه سری به این سایت بزن و ازش واقعا لذت ببر w3schools.com بعد که حرفه ای تر شدی برو php.net ببین دنیا دست کیه !!...
من که با TinyMCE کار میکنم میتونم بگم هیچ چیز جدیدی یاد نگرفتم یعنی اصلا نیاز نبوده چون فقط کافیه یکسری کد جاوا رو به صفحه اضافه کنی(این کدها رو از سایتش بگیر) و یکسری فایل هم داره که باید توی یه پوشه داشته باشی... و برای استفاده از اون از یه تگ Textarea خیلی معمولی استفاده میکنی همین! بعد مثلا اگه نام این تکست اریا رو مثلا txtcontent گذاشته باشی وقتی فرم رو submit میکنی در صفحه مقصد با دستور زیر محتوای ایجاد شده رو که به صورت کدهای html هست دریافت می کنی و هرکاری که دلت خواست باهاش می کنی...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا عزیز من اگه می خوای حرفه ای بشی از فاز insert record دریم ویور و اینجور چیزا بیا بیرون و کدنویسی کن
البته خیلی خیلی سادست! برای اینکه کاربا بانک رو خیلی راحت یاد بگیری یه سری به این سایت بزن و ازش واقعا لذت ببر w3schools.com بعد که حرفه ای تر شدی برو php.net ببین دنیا دست کیه !!...
من که با TinyMCE کار میکنم میتونم بگم هیچ چیز جدیدی یاد نگرفتم یعنی اصلا نیاز نبوده چون فقط کافیه یکسری کد جاوا رو به صفحه اضافه کنی(این کدها رو از سایتش بگیر) و یکسری فایل هم داره که باید توی یه پوشه داشته باشی... و برای استفاده از اون از یه تگ Textarea خیلی معمولی استفاده میکنی همین! بعد مثلا اگه نام این تکست اریا رو مثلا txtcontent گذاشته باشی وقتی فرم رو submit میکنی در صفحه مقصد با دستور زیر محتوای ایجاد شده رو که به صورت کدهای html هست دریافت می کنی و هرکاری که دلت خواست باهاش می کنی...
ممنون
این tinymce خیلی بدردم خورد فقط یه سوال:
برای فعال کردن پلاگیناش باید چیکار کنم؟ مثلا توی حالت Advancedش هم تغییر رنگ نوشته وجود نداره.
کلا چجوری بهش دگمه اضافه کنم؟
graphic1
28-02-2012, 01:25
این کد رو در تگ هد اضافه کن. کاملا گویاست میتونی هرچیزشو که خواستی حذف کنی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.