مشاهده نسخه کامل
: چجوري ميشه اينترنت رو با WiFi رو pc دریافت کرد؟
alone one
11-01-2012, 01:34
من یه مودم wifi دارم و میخوام اینترنتمو به صورت wifi رو pc داشته داشته باشم ولی متاسفانه pc من همچین قابلیتی نداره،حالا یه چیزی مثه USB Bluetooth هس که اینترنتمو به صورت WiFi بگیره؟
مثلا USB WiFi ?
alikhafan123
11-01-2012, 09:49
سلام دوست عزیز
یله هست کارت شبکه وایرلس(بیسیم) یا همون کارت شبکه WIFI
که هم به صورت usb وجود داره و هم به صورت کارت که روی اسلات های مادر برد نصب میشه
برندهای مختلف و سرعت های مختلفی هم داره
اونایی که به صورت USB هست معمولا برد کمتری داره ولی این مشکلم با انتنی که روی بیشتر مدلاش هست تقریبا حل شده
اگه برد زیاد براتون مهم نیست یدونه همون USB شا یگیرید که تقریبا مثل فلشه و وصل کنید
راه اندازیشم راحت تره
Hamed DC
11-01-2012, 14:26
من یه مودم wifi دارم و میخوام اینترنتمو به صورت wifi رو pc داشته داشته باشم ولی متاسفانه pc من همچین قابلیتی نداره،حالا یه چیزی مثه USB Bluetooth هس که اینترنتمو به صورت WiFi بگیره؟
مثلا USB WiFi ?
خرید یک کارت تک آنتنه رو بهتون پیشنهاد میدم که تا 100متر رو راحت پشتیبانی میکنه. سعی کنید که USBایش رو
نخرین. چون علاوه بر برد با مشکل پهنای باند هم مواجه میشین. میتونید با 28.000تومن یه تک آنتنه که روی شکاف
PCIمادربرد نصب میشه رو تهیه کنید.
alone one
11-01-2012, 14:39
سلام دوست عزیز
یله هست کارت شبکه وایرلس(بیسیم) یا همون کارت شبکه WIFI
که هم به صورت usb وجود داره و هم به صورت کارت که روی اسلات های مادر برد نصب میشه
برندهای مختلف و سرعت های مختلفی هم داره
اونایی که به صورت USB هست معمولا برد کمتری داره ولی این مشکلم با انتنی که روی بیشتر مدلاش هست تقریبا حل شده
اگه برد زیاد براتون مهم نیست یدونه همون USB شا یگیرید که تقریبا مثل فلشه و وصل کنید
راه اندازیشم راحت تره
مگه فاصله زیاد به مودمم بستگی نداره؟
فاصلم زیاد نیس
میخوام مودم وایمکسمو ببرم کنار پنجره تا آتن دهیش بیشتر بشه،دیگه خیلی فاصله زیاد بشه نهایت یه طبقس(اونم شرایط خیلی خاص)
شما چه برندهایی رو توصیه میکنید
میخوام بهترین مارک و مدل بازارو بگیرم که هیچ مشکلی واسم پیش نیاد،قیمتشم بالا بود اشکال نداره(مایه دار نیستما ولی عقیدم اینه یا آدم چیزیرو نخره یا اگه میخواد بخره بهترینشو بخره
قیمت تقریبیشم لطف کنین بگین
ممنون
alone one
11-01-2012, 14:53
خرید یک کارت تک آنتنه رو بهتون پیشنهاد میدم که تا 100متر رو راحت پشتیبانی میکنه. سعی کنید که USBایش رو
نخرین. چون علاوه بر برد با مشکل پهنای باند هم مواجه میشین. میتونید با 28.000تومن یه تک آنتنه که روی شکاف
PCIمادربرد نصب میشه رو تهیه کنید.
ممنون دوست عزیز،همین که اومدی تو این تاپیک و پستمو خوندی و زحمت کشیدی راهنماییم کردی بینهایت ممنون
ولی من بعضی اوقات از دوتا سیستم استفاده میکنم بخاطر همین ترجیحا باید مدل usb شو بگیرم
میشه یه مقدار درمورد مشکل پهنای باندش توضیح بدی؟یعنی نمیشه از حداکثر پهنای باند استفاده کرد؟
Hamed DC
11-01-2012, 15:06
ممنون دوست عزیز،همین که اومدی تو این تاپیک و پستمو خوندی و زحمت کشیدی راهنماییم کردی بینهایت ممنون
ولی من بعضی اوقات از دوتا سیستم استفاده میکنم بخاطر همین ترجیحا باید مدل usb شو بگیرم
میشه یه مقدار درمورد مشکل پهنای باندش توضیح بدی؟یعنی نمیشه از حداکثر پهنای باند استفاده کرد؟
خواهش میکنم داداش.وظیفه ست.
مدلهای خوبی برای این کاکرد توی ایران نیست!!! و 99دردص اجناس، جنسهای تقلبی و بی کیفیت هستن. از این
موضوع هم که رد بشیم به مشکل پهنای باند مواجه میشیم. این سریها اصولا پهنای باند واقعی رو به کاربرد نمیدن.
بیشترشون اسمی هستن و نمیشه بهشون اعتماد کردو تجربه تلخش رو قبلا داشتم.من مدل زیر رو پیشنهاد میدم:
TP-LINK Wireless USB Adapter TL-WN7200ND...42.000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات:
150Mbps wireless data rates ideal for video streaming, online gaming and internet calling
High power and high receive sensitivity deliver performance enhancement compared with normal power
Signal sustains useable and reliable even across multiple walls or floors
Easily setup a highly secured wireless connection at a push of QSS button
WPA/WPA2 encryptions effectively protect your network from outside intrusions
Supports soft AP mode for Windows XP/Vista, easily making the local network sharing
Supports Sony PSP X-link for online gaming for Windows XP
Bundled CD provides easy and hassle-free installation and configuration
Backward compatible with all IEEE 802.11b/g products
Desktop design guarantees the stable signal and prettifies your home network
External detachable antenna allows for better alignment and stronger antenna upgrades
ویژگیهای فنی:
High power for strong penetrability
With a transmission power of up to 500mw, the TP-Link TL-WN7200ND Wireless USB Adapter delivers up to 8 times the range of normal power USB adapter.
High receive sensitivity for reliable signal
TP-Link TL-WN7200ND features its high receive sensitivity, which could let you move further away from the access point while still maintaining the same wireless signal. In this case, using TP-Link TL-WN7200ND means that you don’t have to move the laptop like a divining rod, and you can easily pick up the network with its strong sensitivity.
One button for security setup
Compatible with Wi-Fi Protected Setup (WPS), TP-Link TL-WN7200ND supports Quick Security Setup that allows users to simply press the QSS button on the exterior, instantly establishing a highly secured connection. Not only is it faster than normal security setups but more convenient in that you don’t need to remember any password!
5 dBi external detachable antenna
The TP-Link TL-WN7200ND external antenna can be rotated and adjusted in different directions to fit various operation environments, brings performance enhancement than internal antenna under normal indoor usage. For even more demanding applications, the antenna can also be replaced with diverse indoor antenna or directional antenna (using standard RP-SMA connector) to show even greater flexibility and wider wireless coverage.
Desktop-style design & 1.5m USB extension cable
Besides the fashionable and novelty exterior, the desktop-style design is beneficial for the signal reception in various application environments, guaranteeing the smooth and stable signal. And TP-Link TL-WN7200ND also provides 1.5m USB extension cable, convenient for your installation, even for the desktop equipment.
Bundled CD for easy operation
TP-Link TL-WN7200ND comes with a CD with utility that helps you complete the software installation and wireless network settings, including security configurations and wireless connection, which is convenient for users, even for novice users.
خودم این رو تست نکردم. ولی توی بازار بهترین هست.
alone one
11-01-2012, 16:04
خواهش میکنم داداش.وظیفه ست.
چاکریم
مدلهای خوبی برای این کاکرد توی ایران نیست!!! و 99دردص اجناس، جنسهای تقلبی و بی کیفیت هستن. از این
موضوع هم که رد بشیم به مشکل پهنای باند مواجه میشیم. این سریها اصولا پهنای باند واقعی رو به کاربرد نمیدن.بیشترشون اسمی هستن و نمیشه بهشون اعتماد کردو تجربه تلخش رو قبلا داشتم.
حتی اونایی که از نمایندگی هم بگیریم،نمیشه بهشون اعتماد کرد؟
راستی من مودمم مال شرکت مبین نت هس،وایمکس.مشکلی از نظر مچ بودن باهم پیدا نمیکنن که؟
من مدل زیر رو پیشنهاد میدم:
TP-LINK Wireless USB Adapter TL-WN7200ND...42.000
خودم این رو تست نکردم. ولی توی بازار بهترین هست.
دادش نمایندگی این شرکت تو ایران چی هس و کجاس تا برم از نمایندگی بگیرم؟
یعنی دیگه رو دست این تو بازار پیدانمیشه؟
مدلای دی لینک چطورن نسبت به این مارک؟
Hamed DC
11-01-2012, 16:27
مدل زیر هم هست:
D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-131...31.000
ولی امکاناتش از اون مدلی که معرفی کردم کمتر هست! در حال حاضر بهترین مدل همون مدل قبلی هست.
برندهای معتبر تر معمولا قابل اعتمادترند.
نمایندگی رسمی TP-Linkdدر ایران:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r%2Fproducts%2F%3Fcategoryid%3D215)
alone one
11-01-2012, 23:28
آقا تو سرچی که تو گوگل کزدم سه تا شرکت تو نمایندگی TP-Link در ایران پیدا کردم
شرکت نوین رایان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت پارس ارتباط
و شرکت فرا دانش سامان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا کدوم یکیش بهتر و رسمی تر هس؟
یه سوال خیلی مهمتر
تو تجهیزات شبکه،TP-Link بهتر هس یا D- Link ?یا یه شرکت دیگه؟
واقعا کدوم شرکت قدیمی تر و امتحان پس داده تر هس؟
Hamed DC
11-01-2012, 23:54
نمایندگی فرادانش بهتره و گارانتیش بیشتره.
در امر شبکه D-Linkقدیمی تره. ولی این امر باعث نمیشه که از برتری TP-Linkکاسته بشه.
به نظر من این دو برند در یک رده کیفیت قرار دارن. ولی کانفیگ TP-Linkکمی راحت تر هست.
alone one
12-01-2012, 00:11
آقا تو بررسی های دقیق تر من به این مدلا از TP-Link رسیدم که به نظرم از بقیه بهتر میومدن
300Mbps Wireless N Adapters ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r%2Fproducts%2F%3Fcategoryid%3D240)
TL-WN822N
TL-WN821NC
TL-WN821N
150Mbps Wireless N Adapters ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r%2Fproducts%2F%3Fcategoryid%3D243)
TL-WN7200ND
TL-WN721N
TL-WN721NC
TL-WN722N
TL-WN722NC
TL-WN723N
TL-WN727N
54Mbps Wireless G Adapters ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r%2Fproducts%2F%3Fcategoryid%3D243)
TL-WN422GC
TL-WN422G
به نظرتون کدوم بهتر میاد؟از همه لحاظ
TL-WN822N نظر منو جلب کرده
من تو سایتش ویژگی های اینارو خوندم ولی چون انگلیسیم زیاد خوب نیس،خیلی خوب نتونستم همه توناناییاشونو متوجه شم
میشه یکی با توجه به مطالب سایت خودش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r%2Fproducts%2F%3Fcategoryid%3D201) و یا احیانا تجربه شخصی منو راهنمایی کنه
ممنون
alone one
12-01-2012, 00:47
نمایندگی فرادانش بهتره و گارانتیش بیشتره.
در مورد فرا دانش چیزی پیدا نکردم اما
در مورد شرکت نوین رایان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Findex.php%2F1389-04-21-15-11-10.html)
مدت زمان و شرایط گارانتی:
مدت زمان گارانتی محصولات ارائه شده از سوی نوین رایان به صورت ذیل میباشد:
محصول TP-Link
مدت زمان گارانتی (2 سال تعویض+1 سال خدمات)36 ماه
موارد ابطال گارانتی:
*سپری شدن مدت زمان گارانتی.
*صدمات ناشی از نوسانات الکتریکی و وجود هرگونه ضربه،شکستگی یا سوختگی.
*برداشتن یا پاره شدن برچسب گارانتی.
*مخدوش نمودن یا حذف شماره سریال دستگاه.
*تعمیر و باز شدن دستگاه توسط افراد و یا مراکز غیر مجاز.
*استفاده در شرایط نامناسب محیطی از جمله گرما و رطوبت شدید.
*استفاده غلط بر خلاف شرایط مندرج در دفترچه راهنمای دستگاه.
توجه:
*هزینه ارسال دستگاه تحت پوشش گارانتی به شرکت نوین رایان جهت رفع مشکل و یا تعویض و همچنین ارسال مجدد آن برای خریدار به عهده خریدار میباشد.
*در صورتیکه کالای ارسال شده جهت گارانتی در طول مدت ضمانت از طرف کارخانه سازنده تولید نشده و یا در دسترس نباشد،در صورت امکان کالای فوق تعمیر شده و یا با کالای مشابه تعویض میگردد.
در مورد شرکت پارس ارتباط
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D52)
مدت زمان و شرایط گارانتی :
محصول TP-Link
مدت زمان گارانتی (1 سال تعویض+2 سال خدمات)36 ماه
توجه مهم:
سرورهای QNAP بدون هارد درایو ارائه میشوند و گارانتی این دستگاهها شامل هارد و یا سازگار بودن انواع هاردها و دستگاههای جانبی با محصولات QNAP نمیباشد.
شرکت پارس ارتباط هیچگونه مسئولیتی در قبال حذف دادههای اطلاعات شبکه و یا خرابی شبکه به سبب استفاده از تجهیزات ارائه شده توسط این شرکت ندارد.
هزینه ارسال دستگاه تحت گارانتی به شرکت پارس ارتباط برای رفع مشکل ویا تعویض و همچنین ارسال مجدد آن برای خریدار به عهده خریدار میباشد.
در صورتیکه کالایی در طول مدت ضمانت از طرف سازنده تولید نشود و یا در دسترس نباشد در صورت عدم امکان تعمیر با توجه به مدل آن با کالایی مشابه تعویض می شود.
موارد ابطال گارانتی :
تحت شرایط ذیل گارانتی محصول باطل می گردد :
سپری شدن مدت زمان گارانتی.
صدمات ناشی از نوسانات الکتریکی.
وجود هرگونه ضربه فیزیکی،شکستکی وسوختگی قطعات الکترونیکی.
برداشتن یا پاره شدن برچسب گارانتی.
مخدوش یا حذف شماره سریال دستگاه.
محصول توسط اشخاص یا مراکز سرویس غیرمجاز تعمیر،دستکاری یا باز شود.
صدمات و نقصهای ایجاد شده بر اثر حوادث طبیعی و غیر مترقبه (شرایط فورس ماژور).
استفاده در شرایط نامناسب محیطی مانند رطوبت و حرارت و یا استفاده در محیطهای خارج از موقعیتها و یا شرایط بیان شده در دفترچه راهنما.
استفاده نادرست و غلط برخلاف شرایط مندرج در راهنمای دستگاه .
در مورد فرادانش سامان هم اطلاعاتی بدست نیاوردم
بین نوین رایان و پارس ارتباط که اولی بهتره فک کنم از لحاظ گارانتی اما من میخوام بین این 3تا معتبر ترینشو انتخاب کنم
بازم فرادانش سامانه؟
alone one
12-01-2012, 01:21
در امر شبکه D-Linkقدیمی تره. ولی این امر باعث نمیشه که از برتری TP-Linkکاسته بشه.
به نظر من این دو برند در یک رده کیفیت قرار دارن. ولی کانفیگ TP-Linkکمی راحت تر هست.
بقیه دوستان هم تایید میکنن؟
Hamed DC
12-01-2012, 12:37
سلام.
ممنون. اطلاعات کامل و جامعی دادی.
بنا به هزینه و کاربردی که داری و عدم استفده از پهنای باند زیاد، من همون مدل قبلی رو توصیه میکنم.
اگر کاربرد خاصی مد نظرتون هست و مسافت رو هم تغییر دادین، اعلام کنید تا مدل دیگه ای رو معرفی کنم.
alone one
12-01-2012, 14:47
سلام.
ممنون. اطلاعات کامل و جامعی دادی.
بنا به هزینه و کاربردی که داری و عدم استفده از پهنای باند زیاد، من همون مدل قبلی رو توصیه میکنم.
اگر کاربرد خاصی مد نظرتون هست و مسافت رو هم تغییر دادین، اعلام کنید تا مدل دیگه ای رو معرفی کنم.
ما تو یه خونه 70 متری داریم زندگی میکنیم،میخوام این گیرندم،حتی اگه یه طبقه ام جابه جا شدم بازم مشکلی از گیرندگی نداشته باشه،درعین حال بهترین جنس بازارم باشه،یعنی درسته پولش ممکنه یکم زیاد باشه اما دوس دارم حالاحالاها تو صحنه رقابت بمونه،اون مدلی که شما ذکر کردین از نظر قدرت گیرندگی سینگال فوق العاده خوب بود،حالا میخوام ببینم از باقی لحاظ هم حرف اولو میزنه؟
یه سوال دیگه حامد جان(اگه درست گفته باشم)
اون مدل اولو ببینین
گفته دوتا آنتن هم فرستنده و هم گیرنده
یعنی چی؟
Hamed DC
12-01-2012, 15:32
ما تو یه خونه 70 متری داریم زندگی میکنیم،میخوام این گیرندم،حتی اگه یه طبقه ام جابه جا شدم بازم مشکلی از گیرندگی نداشته باشه،درعین حال بهترین جنس بازارم باشه،یعنی درسته پولش ممکنه یکم زیاد باشه اما دوس دارم حالاحالاها تو صحنه رقابت بمونه،اون مدلی که شما ذکر کردین از نظر قدرت گیرندگی سینگال فوق العاده خوب بود،حالا میخوام ببینم از باقی لحاظ هم حرف اولو میزنه؟
یه سوال دیگه حامد جان(اگه درست گفته باشم)
اون مدل اولو ببینین
گفته دوتا آنتن هم فرستنده و هم گیرنده
یعنی چی؟
پس هر کدوم رو برداری از لحاظ فرستندگی به مشکل نخواهید خورد.
حتی در طبقات بالایی.فقط کمی به کمبود سرعت میخورین که قابل اغماض هست.
TL-WN822N بهترین مدله و قوی ترین امکانات رو داره.
مخلص داداش. بله حامد هستم.
مودم های تک انتنه برای ارسال و دریاف از یک انتن استفاده میکنن. پس با کمی تداخل
امواج و به طبع اون کاهش سرعت میخورین، اما با جفت بودن انتن عمل دریافت و ارسال
به طور جدا انجام میشه و امکان استفاده از حداکثر پهنای باند به راحتی به وجود میاد.
alone one
12-01-2012, 18:20
پس هر کدوم رو برداری از لحاظ فرستندگی به مشکل نخواهید خورد.
حتی در طبقات بالایی.فقط کمی به کمبود سرعت میخورین که قابل اغماض هست.
TL-WN822N بهترین مدله و قوی ترین امکانات رو داره.
مخلص داداش. بله حامد هستم.
مودم های تک انتنه برای ارسال و دریاف از یک انتن استفاده میکنن. پس با کمی تداخل
امواج و به طبع اون کاهش سرعت میخورین، اما با جفت بودن انتن عمل دریافت و ارسال
به طور جدا انجام میشه و امکان استفاده از حداکثر پهنای باند به راحتی به وجود میاد.
اسمتو پایین آواتارت زده بودیا،من دقت نکردم:31:
ممنون داداش:42:
واقعا خوشحالم که تو تاپیکایی با همچین آدمایی آشنا میشم که بی چشمداشت جواب بقیرو میدن
خیلی آقایی:11:
منم از این مدل خوشم اومده،انگلیسیم خوب نیس اما جستو گریخته دیدم انگار این امکاناتش بالاتره
حالا بازم تو مدلای دی لینکم میبینم چی بهتره باهم مقایسشون میکنم
کاش دوستان دیگه هم تو بحث شرکت میکردن،تا نظرات مختلف رو هم میدیم
Hamed DC
12-01-2012, 20:36
اسمتو پایین آواتارت زده بودیا،من دقت نکردم:31:
ممنون داداش:42:
واقعا خوشحالم که تو تاپیکایی با همچین آدمایی آشنا میشم که بی چشمداشت جواب بقیرو میدن
خیلی آقایی:11:
منم از این مدل خوشم اومده،انگلیسیم خوب نیس اما جستو گریخته دیدم انگار این امکاناتش بالاتره
حالا بازم تو مدلای دی لینکم میبینم چی بهتره باهم مقایسشون میکنم
کاش دوستان دیگه هم تو بحث شرکت میکردن،تا نظرات مختلف رو هم میدیم
خواهش میکنم.
خوشحالم که تونستم کاری هر چند کوچیک برای دوست خوبم انجام بدم.
قربونت.
اگر مدل خاصی مد نظرت هست، بگو تا روی اون هم بحث کنیم.
alone one
12-01-2012, 23:10
خواهش میکنم.
خوشحالم که تونستم کاری هر چند کوچیک برای دوست خوبم انجام بدم.
قربونت.
اگر مدل خاصی مد نظرت هست، بگو تا روی اون هم بحث کنیم.
آقایی
والا من اولین باره که دارم کلا درمورد تجهیزات شبکه مطلب میبینم و خیلی سوال تو ذهنم ایجاد شده
سعی میکنم درمورد چیزایی که نمیدونم سرچ کنم تا بیشتر مطلب یاد بگیرم ولی متاسفانه یکم رسمی توضیح دادن که واس من که آماتورم یادگیریش سخته
دارم مدلای دی لینکم میبینم،چن تارو گلچین میکنم ،بعد ازتون میپرسم
داداش این USB Wireles درواقع کارش مثه کارت وایرلس هس؟
کارت شبکه با اینا چه فرقی میکنه؟یکیه؟
Hamed DC
12-01-2012, 23:58
آقایی
والا من اولین باره که دارم کلا درمورد تجهیزات شبکه مطلب میبینم و خیلی سوال تو ذهنم ایجاد شده
سعی میکنم درمورد چیزایی که نمیدونم سرچ کنم تا بیشتر مطلب یاد بگیرم ولی متاسفانه یکم رسمی توضیح دادن که واس من که آماتورم یادگیریش سخته
دارم مدلای دی لینکم میبینم،چن تارو گلچین میکنم ،بعد ازتون میپرسم
داداش این USB Wireles درواقع کارش مثه کارت وایرلس هس؟
کارت شبکه با اینا چه فرقی میکنه؟یکیه؟
سالاری.
خوشحال میشم باهاتون تبادل اطلاعات کنم.
هیچ فرقی به لحاظ کارایی و عملکرد بین این دو گروه نیست. مدل یو اس بی اون بیشتر برای لب تاب قابل استفاده
هستش و کارتی اون برای پی سی.
alone one
13-01-2012, 01:09
سالاری.
خوشحال میشم باهاتون تبادل اطلاعات کنم.
هیچ فرقی به لحاظ کارایی و عملکرد بین این دو گروه نیست. مدل یو اس بی اون بیشتر برای لب تاب قابل استفاده
هستش و کارتی اون برای پی سی.
کارت شبکه چیه؟
میشه کل کارایی هایی که این یو اس بی هارو دارن بجز دریافت اینترنت به صورت wifi رو بگی؟
مثلا با این قطعات چیکار میشه کرد دیگه؟
Hamed DC
13-01-2012, 13:21
کارت شبکه چیه؟
میشه کل کارایی هایی که این یو اس بی هارو دارن بجز دریافت اینترنت به صورت wifi رو بگی؟
مثلا با این قطعات چیکار میشه کرد دیگه؟
کارت شبکه در مفهوم کلی به قطعه اطلاق میشه که قادر به اتصال دو کامپیوتر به هم باشه. خواه به صورت آنلاین و
خواه به صورت آفلاین. که در هر دو حالت ممکن امکان اپلود و دانلود فایل با کارت شبکه بین دو کامپیوتر موجود خواهد
بود. اگر به صورت آنلاین این کار انجام بشه باید از ابزاری به نام مودم هم استفاده کرد. البته این امر بنا به نوع خط
اینترنتی، فرق میکنه.
این گروه از کارتهای شبکه که به صورت خارجی رو دستگاه سوار میشن، در عمل و کارایی هیچ فرقی با نسخه داخلی
خود که روی یکی از شکافهای PCIیاPCI-E 1X نصب میشن، ندارن. بلکه در برخی موارد گروه کارتهای خارجی به دلیل
امکانات بهتر و قابل حمل بود، از نمونه های داخلی خود پیشی میگیرن. شاید تنها عیب اونها تداخل امواج باشه و
کاهش سرعت به طبع این امر که میشه با انتخاب کارتی که از پروتوکلهای خاصی پشتیبانی میکنه این موضوع رو تا حد
زیادی مرتفع کرد.پس در عملکرد هیچ اختلافی ندارن. فقط در جابجایی و تغییر موضع فیزیکی با هم فرق دارن.
در مورد سوالتون در پست قبل در موردN:
Nپیشوند چیپهایی با سرعت 150 و بالای 150Mbهست که اولین بار توسط D-Linkمعرفی و استفاده شد.
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40:
alone one
13-01-2012, 15:10
کارت شبکه در مفهوم کلی به قطعه اطلاق میشه که قادر به اتصال دو کامپیوتر به هم باشه. خواه به صورت آنلاین و
خواه به صورت آفلاین. که در هر دو حالت ممکن امکان اپلود و دانلود فایل با کارت شبکه بین دو کامپیوتر موجود خواهد
بود. اگر به صورت آنلاین این کار انجام بشه باید از ابزاری به نام مودم هم استفاده کرد. البته این امر بنا به نوع خط
اینترنتی، فرق میکنه.
این گروه از کارتهای شبکه که به صورت خارجی رو دستگاه سوار میشن، در عمل و کارایی هیچ فرقی با نسخه داخلی
خود که روی یکی از شکافهای PCIیاPCI-E 1X نصب میشن، ندارن. بلکه در برخی موارد گروه کارتهای خارجی به دلیل
امکانات بهتر و قابل حمل بود، از نمونه های داخلی خود پیشی میگیرن. شاید تنها عیب اونها تداخل امواج باشه و
کاهش سرعت به طبع این امر که میشه با انتخاب کارتی که از پروتوکلهای خاصی پشتیبانی میکنه این موضوع رو تا حد
زیادی مرتفع کرد.پس در عملکرد هیچ اختلافی ندارن. فقط در جابجایی و تغییر موضع فیزیکی با هم فرق دارن.
در مورد سوالتون در پست قبل در موردN:
Nپیشوند چیپهایی با سرعت 150 و بالای 150Mbهست که اولین بار توسط D-Linkمعرفی و استفاده شد.
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40:
دسستت درنکنه
خدایی قابل فهم توضیح داده بودی،مرسی
داداش چنتا سوال دیگه
dbi چیه؟
WPS و QSS چیه؟
بعضی از این کارتهای pci رو دیدم سه شاخه آنتن داشت؟سه تا دیگه به چه درد میخوره؟
حامد جان ببخشید که با سوالات زیادم شمارو خسته میکنم،شرمندم:11:
panther99
13-01-2012, 15:36
آقا با اين كارتها ميشه گوشي رو هم به اينترنت خونه وصل كرد ؟؟؟ و از همون سرعت اينترنت خونگي رو موبايل هم استفاده كرد ؟؟؟؟ مثلا واسه آپديت موبايل و چرخيدن تو اينترنت ؟؟؟
Hamed DC
13-01-2012, 15:44
دسستت درنکنه
خدایی قابل فهم توضیح داده بودی،مرسی
داداش چنتا سوال دیگه
dbi چیه؟
WPS و QSS چیه؟
حامد جان ببخشید که با سوالات زیادم شمارو خسته میکنم،شرمندم:11:
قربونت داداش.
شما نصبت به من لطف داری.
من و شما کاری به جز تبادل اطلاعات انجام نمیدیم.
dBi نرخ تبادل اطلاعات هست که در پروتوکل(همون قراردادهای بین المللی برای ساخت
قطعات خاص از جمله شبکه که مورد تایید همه کشورهاست)های مورد استفاد قرار میگیره.
این واحد انتقال در وسایل بیسیم و دارای آنتن مورد استفاده قرار میگیره و بیان کنند برد دستگاه و توانایی آنتن
دستگاه،در فرستادن سیگنال هست و در واقع شعاع امواج پراکنی دستگاه رو نشون میده که هر چی این عدد
بیشتر باشه یعنی برد دستگاه و شعاع پراکنش امواج اون بیشتر خواهد بود.
WPSیاWi-Fi Protected Setup یک تنظیم کننده برای وا فای هست که باعث ارتباطات سریع و آسان وا فای با
کامپیوتر میشه.
QSSیا Quick Security Setup هم همون WPSهست که به طور اختصاصی توسط شرکت TP-Linkاستفاده میشه.
و کارایی و عملکرد کاملا یکسان ولی اسمی متفاوت با WPSدار.
Hamed DC
13-01-2012, 15:56
آقا با اين كارتها ميشه گوشي رو هم به اينتنت خونه وصل كرد ؟؟؟ و از همون سرعت اينتنت خونگي رو موبايل هم استفاده كرد ؟؟؟؟ مثلا واسه آپديت موبايل و چرخيدن تو اينتنت ؟؟؟
اگر منظور شما استفاده از سیم کارت موبایل هست، باید از مودمهایGSMاستفاده کنید.
اگر منظورتون اتصال گوشی به اینترنت و عدم استفاده از سیم کارت برای اتصال به اینترنت هست، باید یک مودم
بی سیم تهیه کنید.
alone one
13-01-2012, 17:50
قربونت داداش.
شما نصبت به من لطف داری.
من و شما کاری به جز تبادل اطلاعات انجام نمیدیم.
dBi نرخ تبادل اطلاعات هست که در پروتوکل(همون قراردادهای بین المللی برای ساخت
قطعات خاص از جمله شبکه که مورد تایید همه کشورهاست)های مورد استفاد قرار میگیره.
این واحد انتقال در وسایل بیسیم و دارای آنتن مورد استفاده قرار میگیره و بیان کنند برد دستگاه و توانایی آنتن
دستگاه،در فرستادن سیگنال هست و در واقع شعاع امواج پراکنی دستگاه رو نشون میده که هر چی این عدد
بیشتر باشه یعنی برد دستگاه و شعاع پراکنش امواج اون بیشتر خواهد بود.
WPSیاWi-Fi Protected Setup یک تنظیم کننده برای وا فای هست که باعث ارتباطات سریع و آسان وا فای با
کامپیوتر میشه.
QSSیا Quick Security Setup هم همون WPSهست که به طور اختصاصی توسط شرکت TP-Linkاستفاده میشه.
و کارایی و عملکرد کاملا یکسان ولی اسمی متفاوت با WPSدار.
حامد جان یکی از دوستام یادمه یه usb وصل کرده بود به اسپیکرش،نمیدونم blutooth بود یا wifi اما به وسیله گوشیش میتونست موزیکو رو اسپیکر و البته به کمک اون یو اس بی که فک کنم wifi بود پخش کنه،همچین چیزی امکانش هس که با این یو اس بی ها انجام داد؟
بعد میشه اطلاعاتو به وسیله همین یو اس بی به موبایلم بفرستم و یا بلعکس؟مثلا یه فولدر بفرستم تو گوشیم؟
چون میخوام یه usb blutooth هم بگیرم واس pc که دیگه سیمو هی به کامپیوترو گوشیم نزنمو اطلاعاتو با بلوتوث ردو بدل کنم،اگه این میشه که دیگه usb blutooth نگیرم
Hamed DC
13-01-2012, 18:20
حامد جان یکی از دوستام یادمه یه usb وصل کرده بود به اسپیکرش،نمیدونم blutooth بود یا wifi اما به وسیله گوشیش میتونست موزیکو رو اسپیکر و البته به کمک اون یو اس بی که فک کنم wifi بود پخش کنه،همچین چیزی امکانش هس که با این یو اس بی ها انجام داد؟
بعد میشه اطلاعاتو به وسیله همین یو اس بی به موبایلم بفرستم و یا بلعکس؟مثلا یه فولدر بفرستم تو گوشیم؟
چون میخوام یه usb blutooth هم بگیرم واس pc که دیگه سیمو هی به کامپیوترو گوشیم نزنمو اطلاعاتو با بلوتوث ردو بدل کنم،اگه این میشه که دیگه usb blutooth نگیرم
اگر مجهز به وا فای باشه، بله این امکان هست.
برای انتقال فایل هم به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی. فقط باید بین دو تا وسیله کانکشن ارتباط بسازی و هنگام
اتقال فایل هم دیوار آتش ویندوز رو خاموش کنی. البته این رو هم متذکر بشم که باید هر دو دستگاه از پروتوکلهای یک
سانی برخوردار باشن تا بشه این اتصال رو انجام داد.میتونی تاپیک زیر رو برای اطلاعات بیشتر بخونی:
alone one
13-01-2012, 19:49
اگر مجهز به وا فای باشه، بله این امکان هست.
برای انتقال فایل هم به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی. فقط باید بین دو تا وسیله کانکشن ارتباط بسازی و هنگام
اتقال فایل هم دیوار آتش ویندوز رو خاموش کنی. البته این رو هم متذکر بشم که باید هر دو دستگاه از پروتوکلهای یک
سانی برخوردار باشن تا بشه این اتصال رو انجام داد.میتونی تاپیک زیر رو برای اطلاعات بیشتر بخونی:
خوب اون دستگاهو مجهز به وای فای میکنیم دیگه،با همین USB WIFI .میشه؟
ایول
پس اینجوری که خیلی خوبه
دیگه نیازی به USB BLUTOOTH هم نیس
چنتا مدل دیگه ام پیدا کردم
یکم دیگه درموردش تحقیق میکنم،بعد میذارم از نظرات عالی شماهم استفاده کنم
مرسی
Hamed DC
13-01-2012, 21:02
خوب اون دستگاهو مجهز به وای فای میکنیم دیگه،با همین USB WIFI .میشه؟
ایول
پس اینجوری که خیلی خوبه
دیگه نیازی به USB BLUTOOTH هم نیس
چنتا مدل دیگه ام پیدا کردم
یکم دیگه درموردش تحقیق میکنم،بعد میذارم از نظرات عالی شماهم استفاده کنم
مرسی
بله میشه. البته باید گوشی هم مجهز به وا فای باشه و از پروتوکلهای یکسانی برخوردار باشن.
خیلی خوبه. مدلها رو لیست کن تا روش بحث کنی. شما نسبت به لطف داری.
راستی من به دلیل مشکلات درسی فقط جمعه های میتونم تمام وقت بیام پی سی!
در بقیه روزها، یک ساعت!اگر در پاسخ پست، اختلال ایجاد شد و نتونستم به موقع جواب
بدم، به بزرگی خودت ببخش:40:
alone one
13-01-2012, 22:07
بله میشه. البته باید گوشی هم مجهز به وا فای باشه و از پروتوکلهای یکسانی برخوردار باشن.
خیلی خوبه. مدلها رو لیست کن تا روش بحث کنی. شما نسبت به لطف داری.
راستی من به دلیل مشکلات درسی فقط جمعه های میتونم تمام وقت بیام پی سی!
در بقیه روزها، یک ساعت!اگر در پاسخ پست، اختلال ایجاد شد و نتونستم به موقع جواب
بدم، به بزرگی خودت ببخش:40:
تا همیم جام که جواب دادی داداش ممنون:40:
این دوتا مدل CNet روببین حامد جان
CNet Long Range Wireless – N USB Adapter CWL-906
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fimages%2FProductImages%2FDonyacomputer-network-CNet-CWL-907.jpg)
CNet CWU-906 Wireless-N USB Adapter
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fimages%2FProductImages%2FDonyacomputer-network-CNet-CWU-906.jpg)
یکی از ویژگی هاشون که توجه منو به خودش جلب کرد اینه:
• قابلیت استفاده بصورت اکسس پوینت از طریق نرم افزار
کاربرد :
• ایجاد شبکه به عنوان یک اکسس پوینت
و البته گارانتیش:
2 سال گارانتی تعویض و 5 سال خدمات پس از فروش نوین پرداز
اصلا این اکسس پوینت چجوریه کارش؟چیکار میکنه؟
تو اینترنت خیلی مطلب دیدم درموردش اما بیشتر بدرد بچه های شبکه میخورد،چون یه تعریف کتابی واسش نوشته بودند
alone one
13-01-2012, 23:17
*حامد جان این مدلام پیدا کردم از D-Link :
DWA-160
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Findex.php%3FproductID%3D36%26picture_id%3D557)
DWA-140
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Findex.php%3FproductID%3D35)
اینم از Linksys دیدم:
WUSB600N
نظر شما چیه؟
اینا چطورن؟
*این دو مدل D-Link هم ببین،خیلی کوچیک و جمو جوره
DWA-131
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Findex.php%3FproductID%3D33)
DWA-121
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Findex.php%3FproductID%3D50)
به نظرت این دوتا مدل میتونن واس اون نوع استفاده که گفتم مثلا بزنی به درگاه یو اس بی اسپیکرا و موزیک تو گوشیتو از اسپیکر گوش کنی مفیده؟
هنکی چیزی نمیکنه؟مشکلی پیش نمیاد؟
Hamed DC
14-01-2012, 00:16
قربونت.
در مورد پست اوولت باید بگم که بیشتر روی مدل اولی اتفاق نظر دارم. دلیلم هم آنتن دهی مناسب تر و پوشش هماهنگ هستش.
مثلا میتونی بزاری روی کیس که در انتن دهی میتونه موثر باشه. در مورد اکسس پوینت هم لازم میبینم یه توضیحی بدم:
اکسس پوینت امکانی هست که به مودمهای بی سیم قدرت بیشتری رو برای ارسال امواج میده. مثلا شما یه مودم بی سیم با برد کوتاه داری، با این مدلهایCNetمیتونی به راحتی برد مودم بی سیمت رو افزایش بدی و مسافت بیشتری رو تحت پوشش اون
قرار بدی. چون هر دو مدل از چیپ سریNپشتیبانی میکنن.
در مورد پست دوم هم باید بگم که مدلها کوچولویی که در اخر اوردی زیاد چنگی به دل نمیزنه. دلیم هم پایین بودن قدرت و پهنای باند
اونهاست.مضاف بر اینکه پروتوکلهای محدودی هم دارن. اولین مدل پست دوم خوبه ولی به سختی پیدا میشه. و ایضا دومی.
لینکسیس هم که دیگه حرفی برای گفتن نداره. عالی هست. ولی خدمات ضعیف و گارانتی غیر معتبر و قیمت بالاش، و عدم
دسترسی زیاد، خریدش رو مشکل میکنه.
پس مدلهای CNetکاملا تایید میشن. و مدل آنتن دار پیشنهاد میشه.
مدلهای D-Linkهم دو تای اول تایید میشه.
لینکسیس -- که دیگه تایید شدس.
در مورد جواب سوالتون هم باید بگم که اون دو تا کوچولوی D-Linkقابلیت WAPدارن. پس میتونن از عهده این کار بر بیان.
alone one
14-01-2012, 01:16
دستت مرسی داداش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه انقد گفتم لوث شده ولی واقعا دمت گرم،خداییش شرمندم کردی
در مورد اکسس پوینت هم لازم میبینم یه توضیحی بدم:
اکسس پوینت امکانی هست که به مودمهای بی سیم قدرت بیشتری رو برای ارسال امواج میده. مثلا شما یه مودم بی سیم با برد کوتاه داری، با این مدلهایCNetمیتونی به راحتی برد مودم بی سیمت رو افزایش بدی و مسافت بیشتری رو تحت پوشش اون
قرار بدی.
یعنی درواقع میشه با این قابلیت خود این دستگاه اینترنتو شیر کنه؟درسته؟
با بقیه مدلا نمیشه همچین کاری کرد؟
در مورد پست دوم هم باید بگم که مدلها کوچولویی که در اخر اوردی زیاد چنگی به دل نمیزنه. دلیم هم پایین بودن قدرت و پهنای باند
اونهاست.مضاف بر اینکه پروتوکلهای محدودی هم دارن.
در مورد جواب سوالتون هم باید بگم که اون دو تا کوچولوی D-Linkقابلیت WAPدارن. پس میتونن از عهده این کار بر بیان.
پس بنظرت بخرم؟
این یکیو یکی از اقوام میخواد،میخواد تو خونه موزیکایی که تو موبایلشرو با دستگاههایی که این قابلیتو دارن پخش کنه
اینو پیشنهاد میکنی صرفا برای اینکار؟یعنی میتونه بدون مشکل از پس اینکار بر بیاد با توجه به اینکه خیلی ظریفه؟
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
پس حامد جان بین این مدلا آخر سر کدومو بگیرم به نظرت؟
اینا نظر منو جلب کردن
TP-Link :
TL-WN822N
TL-WN821NC
D-Link :
DWA-160
DWA-140
و Linksys WUSB600N
با توجه به همه جهات کدومو پیشنهاد میکنی که بهترین باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه و انشالله بتونم یه یکی دوسالی یا حتی بیشتر ازش بدون مشکل استفاده کنم؟
اگه نظرت رو مدلی غیر اینا و برندی غیر از این برندهام هس بگو،بازم شما واردتری،میدونی چی به چیه،قیمت مهم نی،فقط کیفیت بالا داشته باشه
راستی این لینکم ببین،جالبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hamed DC
14-01-2012, 12:31
لطف داری برادر.ممنون.
دوست عزیز اکسس پوینت برد امواج رو بیشتر میکنه. و میشه اینطور گفت که قدرت به اشتراک گذاری رو بالا میبره.
با بقیه مدلها هم میشه. اگر صرفا برای گوش دادن به موسیقی هست و آهنگهای مورد نظر بیشتر از 5یا6مگ نیست،
اون مدلهای کوچولو خوبن!ولی اگه حجم موسیقی بالا باشه شاید به تیک بخوری!!! پس بهتره مدلی با سرعت بیشتر
برداره تا در آینده به مشکل نخوره.
برای نظر نهایی من TL-WN822N رو پیشنهاد میدم.دلایل:
پشتیبانی از چیپ سری N
دارای بودن دو آنتی با عملکرد متفاوت
دارا بودن پهنای باند بالا و سرعت قابل قبول.
قابل تحرک بودن و عدم داشتن نقطه کور
پشتیبانی از پروتوکلهای امنیتی بسیار کارا در امر شبکه
قیمت خوب و اقتصادی.
و....
alone one
14-01-2012, 14:43
برای نظر نهایی من TL-WN822N رو پیشنهاد میدم.دلایل:
پشتیبانی از چیپ سری N
دارای بودن دو آنتی با عملکرد متفاوت
دارا بودن پهنای باند بالا و سرعت قابل قبول.
قابل تحرک بودن و عدم داشتن نقطه کور
پشتیبانی از پروتوکلهای امنیتی بسیار کارا در امر شبکه
قیمت خوب و اقتصادی.
و....
اتفاقا منم نظرم رو همین مدل بود،به نظر خیلی خوب میرسه،فقط CNet Long Range Wireless – N USB Adapter CWL-906 یکم منو به شک انداخت که شما گفتین دیگه حرفی توش باقی نمیمونه
خیلی ممنون حامد جان که باحوصله و خدایی با زبانی شیوا همه چیزو بهم توضیح دادی،واقعا نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم.خیلی ممنون:42:
این مبحث شبکه خیلی مبحث گسترده و شیرینی هس،و خیلیم کاربدی
انشالله بتونم بازم تو تاپیک های مربوطه از تجاربت استفاده کنم
انشالله خریدمش،فک کنم سوالام بیشترم بشه و بازم مزاحمت بشم،thank's:11:
Hamed DC
15-01-2012, 00:18
از این همه لطف و محبتی که نسبت من داری، کمال تشکر رو دارم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی در انتخاب بهتر برای خریدت، کرده باشم.
مشتاقانه منتظر نتیجه بعد از خرید هستم.
حتما حتما از نتیجه با خبرم کن.
alone one
15-01-2012, 01:15
از این همه لطف و محبتی که نسبت من داری، کمال تشکر رو دارم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی در انتخاب بهتر برای خریدت، کرده باشم.
مشتاقانه منتظر نتیجه بعد از خرید هستم.
حتما حتما از نتیجه با خبرم کن.
حتما حامد جان
منتها یکم باید صبر کنم
متاسفانه به علت افزایش نرخ دلار قیمت اینام رفته بالا
از شانس ماست دیگه
leo.unique
18-01-2012, 00:42
حتما حامد جان
منتها یکم باید صبر کنم
متاسفانه به علت افزایش نرخ دلار قیمت اینام رفته بالا
از شانس ماست دیگه
منم دقیقا همین اشتباه رو کردم برای خرید tl-wn722n
قیمتش خیلی بالاتر رفت در حدود ده تومننننننننن !!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.