مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای اورکلاک cpu
shahin_barca
10-01-2012, 20:28
سلام به همه بزرگان خیلی ممنونم که به همه ماها میرسین
خب قضیه اینجاست که من میخوامسی پی یومو اور کلاک کنم...
این سیستممه
ram ,,, ddr3 1600 apcer
mb,,, asus p7p55 lx
cpu,,, core i3 550
3.20Ghz
فن سی پو یومم از همونیه که کارخونه روی سی پی یو میذازه هستش
..اصلا بنظرتون اورکلاک بکنم یا نه!! ولی میخوام اور بکنم
راستی اگه شد لینکای تصویری..../عکس\.... اورکلاکو میخواستم
ممنونم از لطفتون.......راستی گرافیکمم amd 6950 HD 2GB mis
Merci:20:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
و اگه احتیاج به فن داشته باشم بازم ممنون میشم راهنماییم کنید
البه مدل فنم بگید ممنون میشم
قیمتشم کم باشه ها!!!
:)
ess_1362
10-01-2012, 20:56
مدل و توان دقیق پاور؟
شما یک تست 20 دقیقه ای با برنامه prime95 از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه پردازنده را با hw monitor گزارش بدین
ضمنا سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd برنامه cpuz هم بذارید
shahin_barca
10-01-2012, 22:44
سلام ممنون بله چشم حتما:20:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
در ضمن عکس نمیتونم ضمیمه کنم فعلا اجازه پیوست ندارم!!!!:19:
shahin_barca
10-01-2012, 23:00
اینم از پاور
gp585b
برند green
در ضمن کار با prime95 بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم:13:
shahin_barca
10-01-2012, 23:16
توی SPD فقط module size رو نوشته 4096
الانم بیست دقیقه شده که رو تسته......اصلا بیایین یه کاری بکنیم ...من همی الان یه عکس از دسکتاپم گرفتم بعدش میذارم تو مدیا فایر و لینکشو مذارم تا ببینید.....مرسی مرسی:31:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
یادم رفته بود رم کامپیوترو بگم
همون مشخصاته ولی 8 GB
hadi5647
10-01-2012, 23:24
سلام به همه بزرگان خیلی ممنونم که به همه ماها میرسین
خب قضیه اینجاست که من میخوامسی پی یومو اور کلاک کنم...
این سیستممه
ram ,,, ddr3 1600 apcer
mb,,, asus p7p55 lx
cpu,,, core i5 550
3.20Ghz
فن سی پو یومم از همونیه که کارخونه روی سی پی یو میذازه هستش
..اصلا بنظرتون اورکلاک بکنم یا نه!! ولی میخوام اور بکنم
راستی اگه شد لینکای تصویری..../عکس\.... اورکلاکو میخواستم
ممنونم از لطفتون.......راستی گرافیکمم amd 6990 HD 2GB mis
Merci
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
و اگه احتیاج به فن داشته باشم بازم ممنون میشم راهنماییم کنید
البه مدل فنم بگید ممنون میشم
قیمتشم کم باشه ها!!!
اگه به توان پردازشی بالاتری احتیاج نداری اور نکن چونکه...
اور کردن دو مرحله اساسی داره مرحله اول تا جایی است که اصطلاحا نیاز به ولتاژ دهی نداری و آمپراژ قطعه با اور بالا میره تا این مرحله افزایش مصزف کمی را خواهیم داشت ولی تا حدود 15 تا 20 درصدی کارایی بالا میره طبعا دما هم همین جور و مرحله دوم مرحله ایست که دیگه افزایش فرکانس بدون افزایش ولتاژ باعث ناپایداری سیستم میشه و بایستی قطعه رو با دادن ولتاژ اضافی تغذیه کنی در این مرحله توان مصرفی قطعه به همراه دمای آن به شدت بالا میره
برای اور بایدفن cpu رو عوض کنی برای فن هر فنی تو بازار که direct contact باشه و 8 عدد یا بالاتر heatpipe داشته باشه بگیر چونکه این دو عامل تفاوت عملکرد فن ها را نشون میده مثلا اگه بتونی pccooler 1216x و یا noctua d14 بگیری خیلی خوبه
shahin_barca
10-01-2012, 23:26
اینم از لینکش امیدوارم قاطی نشده باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahin_barca
10-01-2012, 23:34
اگه به توان پردازشی بالاتری احتیاج نداری اور نکن چونکه...
اور کردن دو مرحله اساسی داره مرحله اول تا جایی است که اصطلاحا نیاز به ولتاژ دهی نداری و آمپراژ قطعه با اور بالا میره تا این مرحله افزایش مصزف کمی را خواهیم داشت ولی تا حدود 15 تا 20 درصدی کارایی بالا میره طبعا دما هم همین جور و مرحله دوم مرحله ایست که دیگه افزایش فرکانس بدون افزایش ولتاژ باعث ناپایداری سیستم میشه و بایستی قطعه رو با دادن ولتاژ اضافی تغذیه کنی در این مرحله توان مصرفی قطعه به همراه دمای آن به شدت بالا میره
برای اور بایدفن cpu رو عوض کنی برای فن هر فنی تو بازار که direct contact باشه و 8 عدد یا بالاتر heatpipe داشته باشه بگیر چونکه این دو عامل تفاوت عملکرد فن ها را نشون میده مثلا اگه بتونی pccooler 1216x و یا noctua d14 بگیری خیلی خوبه
ممنون......احتیاج دارم چ.ن احساس میکنم یکم تو بازیا خیلی کم البته میتونم بگم محسوس نیست...یکم ریپ میزنه پس فن خوب تهیه کنم......و در حد معمول چقدر پاور و قدرت cpu رو افزایش بدم خوبه؟!
shahin_barca
10-01-2012, 23:42
راستش میترسدم پاورم کم بیاره البته برا چند وات بیشتر!؟!؟! راستی یهو کم نیاره!؟!؟!:41:
این بعد از 20 دقیقه تست بود ؟
اگه بعد از 20 دقیقه بود دما رو 60 هست برای سی پی یو دو هسته ای 32 نانومتری یکم بالاست
اول از همه قبل از اور شما بایوس مین رو آپدیت کنید و نرم افزار هایی که استفاده میکنید آپدیت باشه
همچنین یک خمیر خوب و باکیفیت بگیرید به سی پی یو بمالید قبلش خمیرهایی که روی سی پی یو هست تمیز کنید
فن سی پی یو رو خاک گیری کنید تا با این کار دمای سی پی یو کمتر بشه
برای اور این سی پی یو این پارامترها رو اعمال کنید
bclk==> 160mhz
fercance dram==>1333mhz
vcore==>auto
timing==>cl8
cpu eist function==>disable
cpu speed step==>disable
با این تنظیمات سی پی یو به 3.8 میرسه
با این میزان افزایش کلاک نیازی به افزایش ولتاژ به سی پی یو نیست ولی اگه به 4 بردید 01. 01. به سی پی یو ولتاژ بدین تا پایدار بشه
دما در لود در تست پرایم از 65 بیشتر نشه
فرکانس رم هم توصیه میکنم از 1333 بیشتر نکنید اگه رمتون 1600 با تایمینگ c9 هست رو 1333 با cl8 میشه ست کرد
پاور خوبه و مشکلی نداره
shahin_barca
10-01-2012, 23:54
مرسی ممنونم
بله رمم 1600 هستش
در ضمن من میخوام یه فن قوی بخرم......پس همون بهتر تا 4 Ghz برم نه بیشتر ...چطوره!؟:20:
مرسی ممنونم
بله رمم 1600 هستش
در ضمن من میخوام یه فن قوی بخرم......پس همون بهتر تا 4 Ghz برم نه بیشتر ...چطوره!؟:20:
بله فن خوب حتما تهیه کنید بهترهو یک خمیر خوب
تا 4 ghz خوبه وبا ولتاز دادن پایدار میشه
shahin_barca
11-01-2012, 00:02
تستم از 35دقیقه گذشته بود تایم درست نگرفته بودم:20:
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
بله فن خوب حتما تهیه کنید بهترهو یک خمیر خوب
تا 4 ghz خوبه وبا ولتاز دادن پایدار میشه
ممنون از لطفتون...:11:
shahin_barca
11-01-2012, 00:12
این بعد از 20 دقیقه تست بود ؟
اگه بعد از 20 دقیقه بود دما رو 60 هست برای سی پی یو دو هسته ای 32 نانومتری یکم بالاست
اول از همه قبل از اور شما بایوس مین رو آپدیت کنید و نرم افزار هایی که استفاده میکنید آپدیت باشه
همچنین یک خمیر خوب و باکیفیت بگیرید به سی پی یو بمالید قبلش خمیرهایی که روی سی پی یو هست تمیز کنید
فن سی پی یو رو خاک گیری کنید تا با این کار دمای سی پی یو کمتر بشه
برای اور این سی پی یو این پارامترها رو اعمال کنید
bclk==> 160mhz
fercance dram==>1333mhz
vcore==>auto
timing==>cl8
cpu eist function==>disable
cpu speed step==>disable
با این تنظیمات سی پی یو به 3.8 میرسه
با این میزان افزایش کلاک نیازی به افزایش ولتاژ به سی پی یو نیست ولی اگه به 4 بردید 01. 01. به سی پی یو ولتاژ بدین تا پایدار بشه
دما در لود در تست پرایم از 65 بیشتر نشه
فرکانس رم هم توصیه میکنم از 1333 بیشتر نکنید اگه رمتون 1600 با تایمینگ c9 هست رو 1333 با cl8 میشه ست کرد
پاور خوبه و مشکلی نداره
ولی در کل حالا اگه تا چند روز کولر خوب نخریدم ....میتونم همین پارامترارو رو سی پ یوم اعمال کنم.....یعنی !!!! احتمالا از پرفورمنس سی پی یوم کم نشه یهو!!!...چون ولتاژ نمیدیم!؟!؟ 3.8 رو عرض میکنما!؟ ....یعنی تا اینکه فن بخرم میتونم بدون ولتاژ اضافی رو 2.80 بذارم و از عملکرد کامپیوتر کم نشه و حتی یکمم زیاد بشه .....میتونم!؟!؟!؟! چی نوشتم!!!!
:5:
ولی در کل حالا اگه تا چند روز کولر خوب نخریدم ....میتونم همین پارامترارو رو سی پ یوم اعمال کنم.....یعنی !!!! احتمالا از پرفورمنس سی پی یوم کم نشه یهو!!!...چون ولتاژ نمیدیم!؟!؟ 3.8 رو عرض میکنما!؟ ....یعنی تا اینکه فن بخرم میتونم بدون ولتاژ اضافی رو 2.80 بذارم و از عملکرد کامپیوتر کم نشه و حتی یکمم زیاد بشه .....میتونم!؟!؟!؟! چی نوشتم!!!!
:5:
کلاک سی پی یو شما 3.2 هست
وتا 3.8 نیازی به افزایش ولتاژ به احتمال زیاد نیست
رو 3.8 تنظیم کنید و تست بگیرید در حین تست دما از 65 بیشتر نشه
در ضمن سی پی یو شما core i3 هست نه core i5
core i5 سری 600 میشه تو clarkdale
shahin_barca
11-01-2012, 00:30
کلاک سی پی یو شما 3.2 هست
وتا 3.8 نیازی به افزایش ولتاژ به احتمال زیاد نیست
رو 3.8 تنظیم کنید و تست بگیرید در حین تست دما از 65 بیشتر نشه
در ضمن سی پی یو شما core i3 هست نه core i5
core i5 سری 600 میشه تو clarkdale
اشتباه تاایپی بوووود!!!:41:
بازم ممنونم:45:
hadi5647
11-01-2012, 15:05
آقای mehrdad mm جان کلام رو عرض کردند .
اصلا ، فن استوک توانایی خنک کردن cpu تو فرکانس اصلی شم تحت لود برای مدت طولانی نداره چه برسه به اور شده
یه نکته رو هم به صحبتهای آقای mehrdad mm اضافه کنم از آنجایی که برد شما برای تغذیه cpu از کانکتور 4 پین atx استفاده میکنه و مدار تظیم ولتاژ مناسبی هم برای cpu نداره ولتاژ دادن به cpu فشار زیادی رو به برد و پاور شما میاره و اینکار جایز نیست تا این فرکانس 160 برای bclk شما بدون ولتاژ سیستم پایداری خواهی داشت و نیاز به ولتاژ دهی نداری
کلا برای آن کارت گرافیک(6990) این cpu bottleneck است و شما نمیتوانی تمام قدرت گرافیک رو آزاد کنی
گرافیکت 2 تا کانکتور 8 پین داره که اگه پاورت استاندارد جدید نمیبود(v2.3) نمیتونست کارت رو تو گیم تغذیه کنه پاور توصیه شده برای این کارت 750 وات استاندارد قدیم است
اگه بتونی یه پاور 700 یا 800 گیر بیاری تست کن احتمالا اون لگ ها برطرف شه
بله من به گرافیک دقت نکرده بودم عذرخواهی میکنم
شما سی پی یو رو هم تا 4 ببرید بازهم برای گرافیک محدودیت ایجاد میکنه
بهتره برید یک سی پی یو خوب بگیرید مثل core i5 750 و اونو اور کنید
کار بعدی گرفتن یک پاور خوب هست این گرافیک در لود حدود 470 وات میخوره و پاور شما اصلا مناسب نیست حداق یک 685 میخوای
همچنین کارت مولتی gpu هست و 100% سی پی یو تون براش حتی اور هم بشه محدودیت ایجاد میکنه
سیستمی که الان دارید اصلا جالب نیست نه سی پی یو و نه پاور
برای این برد با air اونم سی پی یو دو هسته ای که تا یک حدی میشه سی پی یو رو اور کرد ولتاژ بدی زیاد برای برد مشکل ایجاد نمیشه فقط مشکل ضعف پاور هست که باید یک نمونه قویتر گذاشته بشه این مورد رو من چندین بار تست کردم و سیستم به صورت 24/7 کار کرده و مشکلی نداشته
goodarz_online
12-01-2012, 09:41
سلام به همه اساتید
من میتونم پردازنده فنوم 560 خودم رو 4هسته ای کنم؟ شنیدم که 555 هسته پنهان داره
560 هم داره؟
مادربورد من m5a78l/usb3 asus هستش
چطوری این کار رو انجام بدم؟
سلام به همه اساتید
من میتونم پردازنده فنوم 560 خودم رو 4هسته ای کنم؟ شنیدم که 555 هسته پنهان داره
560 هم داره؟
مادربورد من m5a78l/usb3 asus هستش
چطوری این کار رو انجام بدم؟
بله میتونید سی پی یو رو آنلاک کنید
سی پی یو شما DNEB هست و احتمال آنلاک کردنش مگر اینکه هسته ها ایراد داشته باشه
اول از همه باید مین این قابلیت رو داشته باشه و حداقل پل جنوبی SB710 رو داشته باشه که برای شما داره
همچنین بایوس مین رو باید آپدیت کنید
بعد میرید تو ستاپ سیستم گزینه ی ACC همون ADVANCE CLOCK CELIBARATON یا AUTO CLOCK CELIBARATION رو رو حالت ALL CORES یا AUTO میزارین
در صورتی که سیستم بوت نشد باید بایوس رو دیفالت کنید و اینبار بعد از انجام اینکار به سی پی یو ولتاژ بدین
shahin_barca
15-01-2012, 21:42
آقای mehrdad mm جان کلام رو عرض کردند .
اصلا ، فن استوک توانایی خنک کردن cpu تو فرکانس اصلی شم تحت لود برای مدت طولانی نداره چه برسه به اور شده
یه نکته رو هم به صحبتهای آقای mehrdad mm اضافه کنم از آنجایی که برد شما برای تغذیه cpu از کانکتور 4 پین atx استفاده میکنه و مدار تظیم ولتاژ مناسبی هم برای cpu نداره ولتاژ دادن به cpu فشار زیادی رو به برد و پاور شما میاره و اینکار جایز نیست تا این فرکانس 160 برای bclk شما بدون ولتاژ سیستم پایداری خواهی داشت و نیاز به ولتاژ دهی نداری
کلا برای آن کارت گرافیک(6990) این cpu bottleneck است و شما نمیتوانی تمام قدرت گرافیک رو آزاد کنی
گرافیکت 2 تا کانکتور 8 پین داره که اگه پاورت استاندارد جدید نمیبود(v2.3) نمیتونست کارت رو تو گیم تغذیه کنه پاور توصیه شده برای این کارت 750 وات استاندارد قدیم است
اگه بتونی یه پاور 700 یا 800 گیر بیاری تست کن احتمالا اون لگ ها برطرف شه
خیلی ممنون...خب پس اور کلاکو بیخیال شم!!
گرافیکم نمیدونم والا تو بازیایی مثل call of dute ...bf3.....need for speed shift 2.....etc....
فرمهای خوبی از ۵۰ تا ۶۰ رو میگیرم ولی همون طور که شما فرمودید یه ۲۰ ۳۰ فریم دیگم یه نوعی احراز میشه....و نمیتونم به دلخواهم برسم....... شما بدون عوض کردن هیچ قطعه و خرج اضافی راه حلی اگه میدونید راهنماییم کنید...!!! در ضمن گرافیکمم ۶۹۵۰ هستش که از پاور ۲۰۳ وات تغذیه میشه و.....۲ تا هم کابل ۶ پین بهش وصل کردیم!!!!
و بعد اون بهتر نیست به گفته بعضی از دوستان ....یه فن خوب و ارزون قیمت تهیه کنم.....
خلاصه کلا راهنماییم کنید....تا هی مزاحم نشم.....
بازم در مورد اون لگ تصویر هم همون طور که عرض کردم زیاد محصوص نیست ...و فقط تو بازی assassisn's creed brotherhood ...اونم خیلی خیلی کم لگ میزنه/محسوس محسوس نیستش/
مرسی ....
faghat mikham amalkarde pc too game yekam ziyadtar beshe
shahin_barca
15-01-2012, 21:52
بله من به گرافیک دقت نکرده بودم عذرخواهی میکنم
شما سی پی یو رو هم تا 4 ببرید بازهم برای گرافیک محدودیت ایجاد میکنه
بهتره برید یک سی پی یو خوب بگیرید مثل core i5 750 و اونو اور کنید
کار بعدی گرفتن یک پاور خوب هست این گرافیک در لود حدود 470 وات میخوره و پاور شما اصلا مناسب نیست حداق یک 685 میخوای
همچنین کارت مولتی gpu هست و 100% سی پی یو تون براش حتی اور هم بشه محدودیت ایجاد میکنه
سیستمی که الان دارید اصلا جالب نیست نه سی پی یو و نه پاور
برای این برد با air اونم سی پی یو دو هسته ای که تا یک حدی میشه سی پی یو رو اور کرد ولتاژ بدی زیاد برای برد مشکل ایجاد نمیشه فقط مشکل ضعف پاور هست که باید یک نمونه قویتر گذاشته بشه این مورد رو من چندین بار تست کردم و سیستم به صورت 24/7 کار کرده و مشکلی نداشته
منم پاورم 585 گرین از اون خوشگلاست که فنشم سبزه :D
در ضمن گرافیکمم مولتی gpu نیستش ...فقط یدونه gpu 850MHz
داره........!
eshtebahe typi!!!!!
بازیارم خیلی خیلی خوب و همشو رو تنظیمات hige and ultra بازی میکنم...بدون عیبو نقص.....فقط همون طور که عرض کردم یه ۲۰ ¢۳۰ فریمشو نمیتونم بگیرم!
آقا مهرداد ...راه حلی داری لطفا دریغ نکن.....لطفا پست جدید مرور کن....بعد کمکم کن.....مرسی مرسی
منم پاورم 585 گرین از اون خوشگلاست که فنشم سبزه :D
در ضمن گرافیکمم مولتی gpu نیستش ...فقط یدونه gpu 850MHz
داره........!
eshtebahe typi!!!!!
بازیارم خیلی خیلی خوب و همشو رو تنظیمات hige and ultra بازی میکنم...بدون عیبو نقص.....فقط همون طور که عرض کردم یه ۲۰ ¢۳۰ فریمشو نمیتونم بگیرم!
آقا مهرداد ...راه حلی داری لطفا دریغ نکن.....لطفا پست جدید مرور کن....بعد کمکم کن.....مرسی مرسی
شما دراولین پست گرافیکتون رو 6990 نوشتین و به همین خاطر گفتم مولتی gpu هست
به نظر من راه حل خوب تعویض سی پی یو هست
پاور هم گفتم بهتره بالای 600 باشه
shahin_barca
15-01-2012, 23:26
merci
این راه حل دویستو پنجاه به بالا برام تموم میشه!
shahin_barca
15-01-2012, 23:54
و یا اصلا احتمالش هست که بخاطر اینکه من آخرین قدرت گرافیکمو بکار میگیرم...سی پی یوم وقتی ....چند دیقه دیگه میگذره شروع میکنه یه کمی داغ کردن....فکر نمیکنید به خاطر این داغ کردن سی پی یو ....هم از پرفورمنس خود سی پی یو و هم گرافیک کم بشه!!! بعیدم نیست....حالا این یه دلیلش بود ...بقیشم بدلیل .... خود خود سی پی یو که ساپرت کمی نسبت به اف اس بی گرافیک داره........تو ویندوز وسون هم همه سکورم رو ۷,۹ هستش بغیر از سی پی یو که رو ۶,۹ مونده!!!
و یا اصلا احتمالش هست که بخاطر اینکه من آخرین قدرت گرافیکمو بکار میگیرم...سی پی یوم وقتی ....چند دیقه دیگه میگذره شروع میکنه یه کمی داغ کردن....فکر نمیکنید به خاطر این داغ کردن سی پی یو ....هم از پرفورمنس خود سی پی یو و هم گرافیک کم بشه!!! بعیدم نیست....حالا این یه دلیلش بود ...بقیشم بدلیل .... خود خود سی پی یو که ساپرت کمی نسبت به اف اس بی گرافیک داره........تو ویندوز وسون هم همه سکورم رو ۷,۹ هستش بغیر از سی پی یو که رو ۶,۹ مونده!!!
بله طبیعیه که گرافیک قویتر گذاشتین دمای سی پی یو بالاتر میره ولی این سی پی یو در هر صورت برای کارت شما یک مقدار محدودیت ایجاد میکند
morteza-1440
01-04-2012, 08:14
سلام
مادر برد من یه قسمت برای اوور کلاک داره که وقتی سی پی یو رو از 2.8GHZ به مثلا 3GHZ می رسونم ، نه ولتاژش تغییر میکنه و نه دماش زیاد بالا میره(هنگام استفاده 100 درصد تا 50 درجه میره بالا).با برنامه EnhanceMySe7en هم که بررسی میکنم،سرعت cpu رو 3GHZ نشون میده.
میخواستم بدونم آیا احتمال آسیب به cpu وجود داره یا نه و اگه نه تا چه میزان میتوان سرعت را افزایش داد؟
cpu:intel core 2 duo e7400 2.8 GHZ
سلام
مادر برد من یه قسمت برای اوور کلاک داره که وقتی سی پی یو رو از 2.8GHZ به مثلا 3GHZ می رسونم ، نه ولتاژش تغییر میکنه و نه دماش زیاد بالا میره(هنگام استفاده 100 درصد تا 50 درجه میره بالا).با برنامه EnhanceMySe7en هم که بررسی میکنم،سرعت cpu رو 3GHZ نشون میده.
میخواستم بدونم آیا احتمال آسیب به cpu وجود داره یا نه و اگه نه تا چه میزان میتوان سرعت را افزایش داد؟
cpu:intel core 2 duo e7400 2.8 GHZ
200 مگاهرتز افزایش نیازی به افزایش ولتاژ نداره و آنچنان دما رو بالا نمیبره در لود
این سی پی یو معمولا تا 600 مگاهرتز بدون ولتاژ پایداره البته این به نوع مدار تغذیه مین و بچ سی پی یو بستگی داره بازم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.