ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهندسی برق وگرایش ها

Ali Smart
10-01-2012, 19:23
سلام دوستان چندروز بیشتربه پایان ثبت نام دانشگاه ازادباقی نمونده.میخواستم ازتون خواهش کنم که یه خورده درمورد گرایش های مهندسی برق توضیح بدین.چندتا مطلب روازاینجاخوندم که بیشترشون درموردالکترونیک وقدرت بود.اگرامکانش هست درمورد همه گرایش ها یه توضیح مختصری بدیدواینکه بازارکارکدومش بیشترهستش.واقعا ممنون میشم:11:
الان چندروزی میشه که توی انتخاب کردن رشته گیج شدم:41:

ahriman323
11-01-2012, 13:27
سلام دوستان
من فوق دیپلم الکترونیک دارم و برای انتخاب گرایش کارشناسی کسی میتونه کمک کنه و توضیحاتی بده در مورد گرایشها و بازارکار:
مهندسی تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات ICT :
گرایش بهره برداری از سیستم های مخابراتی
گرایش مخابرات سیار
گرایش مخابرات نوری
گرایش دیتا

مهندسی تکنولوژی مخابرات :
گرایش سوئیچ های شبکه ثابت

مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات
گرایش تجارت الکترونیک
گرایش فناوری اطلاعات

مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید-ماشین ابزار

یکی از دوستان میگفت گرایش دیتا خوبه و بازر کارش هم خوبه توی مخابرات

hermione
12-01-2012, 20:36
توی اینترنت در موردشون خیلی نوشته شده با یه سرچ ساده می تونی یه دورنمای کلی بدست بیاری
:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و ...
هرچند گرایش های مختلف توی لیسانس اختلاف زیادی ندارن و برای ارشد خیلیا گرایشو تغییر میدن
سخت ترین گرایش مخابراته .
بازار کار هم برای همه گرایش هاش وجود داره اگه به اندازه کافی دانش و مهارت داشته باشید یه عده میگن الکترونیک اشباع شده و .. اینا همش حرفه

navidr
17-01-2012, 12:38
امیدوارم دیر نشده باشه کمکم.من رشتم برق کنترله که میتونم راجع به اون یه توضیحی بدم

شما یک سیستمی در نظر بگیر که توش برات نامعلومه به جز کلیت کارش.که میدونی این سیستم یه ورودی بهش بدی یه خروجی به شما میده وظیفه شما به عنوان یه مهندس کنترل ینه که این خروجی رو تثبیت کنی و مشخصاتشو به اونی که میخوای برسونی حالا این سیستم میخواد خط تولید قطعه خوردرو باشه که مدیر از شما میخواد این قطعه با ضخامت x تولید بشه مثال میزنم

در نظر بگیر یه مخزن امونیاک داری که بهش ورودی امونیاک وارد میشه و این تو ذخیره میشه این مخزن یه شیرخروجی هم داره که هر موقع نیاز باشه باز میشه تا از امونیاک بره سیستم های بعدی استفاده کنیم حالا مسئله این جاست که سطح مایع این مخزن نباید از میزان معینی پایین تر بیاد و یا از حدی بالاتر بره که این ممکنه پیش بیاد اگه هی بهش وارد کنیم ولی شیر خروجی بسته باشه سر ریز میکنه و مشکلان جانی بره کارکنای اطراف ممکنه پیش بیاد (این مثال واقعا وجود داره و تخیلی نیست)حالا یه راه قدیمی اینه که 2 تار ادم بزاری با چشم سطح امایعو ببینند هر موقع به حد بحرانی رسید بگن احمد احمد ببندش شیر فلکرو!!
این راه هم خطا زیاد داره هم خطر جانی ممکنه داشته باشه(مایع سمی) راه کنترلی اینه که شما بیای یه ا سنسور وصل کنی به اون جایی که مایع حدش نباید کم تر ازون شه که هر موقع سطح به اونجا رسید این سنسور فعال بشه و پیغام بده به سیستم کنترل که اونهم به صورت هوشمند شیرو ببنده

یا سیشتم های موشکی ببین موشکی که قراره پرتاب بشه اگه حول مرکز خودش در حین پرتاب شدن دوران بکنه این خیلی بده!و مسیرو درست طی نمیکنه مهندس ها یه سیستم کنترلی درست کردن بره صفحه این موشک که (فرض کن این صفحه مثل کاغذ تخته و با زاویه 90 قرار داره) که این سیستم هر لحظه به زاویه این صفحه با افق نگاه میکنه که هر موقع مثلا 10 درجه تغییر یافت با اهرم های خودش برش گردونه سر جاش

اینا مثال هایی از سیستم های کنترلی بود که فکر کنم کلیت کارو به شما نشون میده