ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آخرین نگارش آزمایشی مرورگر اینترنت اکسپلورر 7.0 منتشر شد



hesam
30-06-2006, 15:03
نسخه جدید و آزمایشی که اخیرآ توسط کمپانی مایکروسافت ارائه شده است نشان می دهد این شرکت مصمم است تا تمامی اشکالات امنیتی احتمالی را برطرف سازد.

در روز پنجشنبه، مایکروسافت غول نرم افزاری دنیا اعلام کرد آخرین نسخه از سری Beta مرورگر اینترنت اکسپلورر 7.0 را ارائه می کند و پس از آن کاربران باید برای نگارش نهایی که قرار است در اواخر سال 2006 آماده شود، در انتظار بمانند. مایکروسافت مجموعآ سه نسخه آزمایشی از مرورگر خود را تاکنون منتشر ساخته بود. مرورگر اینترنت اکسپلورر 7.0 مهمترین تغییر صورت گرفته در این نرم افزار از 5 سال گذشته تاکنون می باشد که در آخرین ویرایش آن بیشترین تاکید بر روی مسائل امنیتی صورت گرفته است.

"Tony Chor" مدیر تیم برنامه ریزی مرورگر مایکروسافت در این زمینه می گوید: "در هنگام گسترش و توسعه کدهای مرورگر IE 7، امنیت نخستین مسئله برای ما بوده است..."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
01-07-2006, 07:34
ميشه داونلودش كرد .

hesam
01-07-2006, 12:27
میشه ولی ویندوزتان باید قانونی باشه

Behroooz
01-07-2006, 13:28
واي از دست اين ولديشن .

Mahdi Hero
01-07-2006, 13:56
بابا من که اصلا باهاش حال نميکنم فقط اپرا حال ميده