ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید .مکانیک /برق

maziarzar
10-01-2012, 13:10
من برای انتخاب رشته دانشگاه ازاد بین برق قدرت تهران جنوب با مکانیک تهران مرکز موندم
خوندم هردوشونو دوست دارم نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم
دوستان منو راهنمایی کنید با تشکر

hermione
12-01-2012, 20:39
هیچ تشابهی بین برق و مکانیک نیست چارت درسی دوره کارشناسی رشته مورد نظرتونو پیدا کنید ( با یه سرچ توی گوگل ) بررسی کنید ببینید به کدوماش علاقه دارید .

alavi71
15-01-2012, 23:49
من برای انتخاب رشته دانشگاه ازاد بین برق قدرت تهران جنوب با مکانیک تهران مرکز موندم
خوندم هردوشونو دوست دارم نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم
دوستان منو راهنمایی کنید با تشکر

ببینید علاقه شما در کدامیک بیشتر هست
تنها عامل موفقیت علاقه شما به ان رشت ههست واینده شنا را میسازد ....

SuperSt@r
16-01-2012, 00:19
واقعا اين دوتا رشته دنياشون با هم متفاوته همش به علاقه و توانايي شما بستگي داره

navidr
17-01-2012, 12:08
من خودم مثل شما مونده بودم کدومو انتخاب کنم برق یا مکانیک که اخر برقو زدم به چند دلیل که امیدوارم مفید باشه برات(ورودی 85)
1-من به ریاضی علاقه خیلی زیادی داشتم که اکثرا با من میگفتند برق میزان ریاضیش بیشتره
2-متوجه شدم مکانیک بره من خیلی خیلی سخت تره دلیلش هم این بود که من در زمینه درک هندسه فضایی مشکل زیادی داشتم و و تا اونجایی که به من گفتند تخیل فضایی خوبی بره این رشته باید داشته باشی که مال من صفر بودبرای تایید حرفم در برق شما 1 واحد نقشه کشی صنعتی باید پاس کنی(مال ما اینجوری بود)ولی مکانیک بیشتره

ولی به دقت کن
1-شما برق قدرت قبول شدی (اگه فرض کنیم ارشد نخونی)این رشته در ایران از تمام گرایش های دیگه برق درامد بیشتری داره ولی از لحاظ ادامه تحصیل در خارج کم ترین تقاضارو داره
2-برق قدرت دروس اصلی اولیش(البته جز مشترک ها)ماشین های الکتریکی هست 1 2 3!!که کلی بگم(من کنترل رشتم فقط تا 2 اجباری بود)که میاد انواع ماشین ها رو بررسی میکنه از نحوه کار ارمیچر بگیر تا استاتور(الکتریکی) و موتور ها ژنراتورها.بعد دروس انتقال قدرت میخونید که مثلا چطور برقو از فلان ژنراتور با کم ترین هزینه و تلفات منتقل کنیم
3-این گرایش حداقل در اول اینده کاریت بره درامد خوب نیازه که در جاهای محروم کار کنی چون توسعه شبکه در اونجا نیازه
4-برق رشته سختیه کلا .شما تا علاقه نداشته باشی به مشکل عظیمی بر میخوری چون درس های واقعا سختی داره ممکنه حتی زده بشی ما داشتیم افرادی که همون ترم 2 تغییر گرایش دادند
موفق باشی