PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینت پشت و رو گرفتن فایل های فتوشاپ

nelahe
10-01-2012, 12:33
سلام

وقتی دو فایل پی اس دی داریم و می خواهیم این دو پشت و رو با هم چاپ شوند در تعداد مثلاً 30 تا باید چکار کرد

من همیشه یک رو را به تعداد دلخواه می زنم و سپس کاغذ برگردانده و روی دوم را رویش پرینت می گیرم

می خواستم ببینم راهی داره برای همزمان پرینت گرفتن

البته می شود هر دو فایل را به صورت عکس JPG ذخیره کرد و سپس انتخاب هر دو آنها و کلیک راست و انتخاب گزینه PRINT

اما این برای مواردی جواب می دهد که یک عدد پرینت بخواهیم

در مواقعی که تعداد بخواهیم در پنجره آخر که تعداد می زنیم (البته بیشتر از 15 نمی شود زد) متأسفانه هر فایل را با خودش پشت و رو می کند !!!!!!!!

aram_nfs
10-01-2012, 19:05
سلام

فایل شما چی هست؟

توی پی دی اف اگه چاپ کنید راحتره و تنظیمات پشت و رو براتون راحتره

nelahe
11-01-2012, 09:41
دو تا پی اس دی هستش (در واقع باید یک برشور پشت و رو بشه) و تعداد زیادی ازش می خوام باید چکار کنم

aram_nfs
11-01-2012, 10:20
خروجی پی دی اف بگیر ازشون

بعد توی دوتاش رو باهم انتخاب کن (اگه آدوب آکروبات پروفشنال نصب کرده باشی) گزینه combin supported file... رو بزن تا از 2تا یه فایل پی دی اف درست کنه

بعد توی محیط آکروبات پرینت بگیر

ولی توصیه من بهت اینه که اگه پرینترت دورو نیست (که در اغلب موارد نیست و کاغذ رو برمیگردونه تا به طرف دیگش بزنه) بهتره اول اون تعدادی که می خوای روشو بزنی بعد کاغذ رو برگردونی و به همون تعداد پشتش رو بزنی اینجوری کارت سریعتر راه می افته البته توی فتوشاپ به دلیل کیفیت چاپ سذعت پرینت کمتره بهتره از آکروبات برای چاپ بروشور و اینا استفاده کنی

موفق باشی

nelahe
12-01-2012, 17:16
سلام

مرسی از شما

پرینترم دورو می زند و مشکلی از این جهت ندارم

فقط همون مشکل دو رو زدن بود

ممنون