PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک

shina_20
10-01-2012, 11:02
سلام.بعد از اینکه فلش ویروسی دوستم رو زدم به کامپیوترم!!!سیستمم ویروسی شده!سرعتم کند شده! ویروسشم به صورت یک فولدر هست با نامهای متفاوت مثل new folder-angelina jolie-document-picture و...که سایز همشون 1.58 مگ هست و وقتی بازشون میکنم هیچی توشون نیست..باید چه کار کنم؟؟؟

shina_20
10-01-2012, 11:52
اینم یکی از log ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
10-01-2012, 14:01
سلام.بعد از اینکه فلش ویروسی دوستم رو زدم به کامپیوترم!!!سیستمم ویروسی شده!سرعتم کند شده! ویروسشم به صورت یک فولدر هست با نامهای متفاوت مثل new folder-angelina jolie-document-picture و...که سایز همشون 1.58 مگ هست و وقتی بازشون میکنم هیچی توشون نیست..باید چه کار کنم؟؟؟
مرحله ی اول دریافت آویرا و نصب و آپدیت و اسکن کامل سیستم

===========> دانلود آویرا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FSecurity%2FAvira.html)

مرحله ی بعدی بازیابی فولدرهای مخفی سیستمی توسط برنامه ی پایین:

===========> دانلود برنامه ی AC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FSystem%2FFile-Management%2FAttribute-Changer.shtml)
آموزش کار با این برنامه هم داخل این پست کلیک کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرحله ی آخر در صورت نیاز تعمیر فایلهای سیستمی ویندوزتون هست توسط دستور SFC /SCANNOW از طریق داس ( داس باید از حالت Run as administrator باز بشه )

Take Care:40:

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

اینم یکی از log ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7242992575%2FC_Exam_266.log.html)

این لوگ برنامه ی دانلودرتون هست ؟ شما باید لوگ یک برنامه ای مث HijackThis رو بزارین

shina_20
10-01-2012, 19:54
الان یه مشکل دیگه م دارم.وقتی یه چیزیو دانولد میکنم اصلا پیداش نمیکنم؟ با idm دانلود میکنم بعد میرم میبینم هیچی نیس!!!

ArashMiniStar
10-01-2012, 20:07
خوب تو حالت Safe Modeهم نمیشه!؟

shina_20
10-01-2012, 20:39
بلد نیستم چه جوری باید برم تو حالت safe mode?

A M ! N
10-01-2012, 20:42
بلد نیستم چه جوری باید برم تو حالت safe mode?
شب بخیر

شما احیانا وقتی دانلود تموم میشه بلافاصله فایل یا فولدرتون تبدیل به مخفی سیستمی میشه و شما نمیبینینش

با همون برنامه ها که خدمتتون گفتم اسکن و تعمیر انجام بدین
برای رفتن به حالت Safe mode هم ، وقتی سیستم رو روشن کردین بلافاصله دکمه ی F8 رو بزنین چندبار تا یک لیست بیاد از داخل لیست هم گزینه ی Safe mode رو انتخاب کنین، محیطش بدون گرافیک هست ، و هیچ برنامه ای هم به صورت پیشفرض لود نمیشه.

shina_20
10-01-2012, 20:54
شب شمام بخیر.الانم هون برنامه ها رو دان کردم دیگه که اسکن کنم ولی برنامه ها رو نمیتونم ببینم!!! ای خدا!!!

A M ! N
10-01-2012, 21:01
شب شمام بخیر.الانم هون برنامه ها رو دان کردم دیگه که اسکن کنم ولی برنامه ها رو نمیتونم ببینم!!! ای خدا!!!
فولدرهای My document رو میتونی ببینی ؟

میتونی اون هارو از طریق خود IDM باز کنی ، روشون از لیست راست کلیک کن و Open رو بزن و بازشون کن و اجراشون کنین و نصب ، این کارها رو از Safe mode انحام بدین. یا اینکه سرچ کنین براشون و حالت جستجوی مخفی هارو هم فعال کنین
سیستم عامل شما چی هست ؟ 7 یا ایکس پی ؟

shina_20
10-01-2012, 21:12
منم از خود idm اومدم باز کنم با کلیک راست ولی ارور میده که file has been moved.
سیستم عاملم xp هست.

A M ! N
10-01-2012, 21:22
منم از خود idm اومدم باز کنم با کلیک راست ولی ارور میده که file has been moved.
سیستم عاملم xp هست.
بسیار عالی چه ویروس خوب و مهربونی !

شما به حالت Safe mode برو به ترتیب کارایی که میگم انجام بده :

یک راهت که ساده هست اینه که دست از جنگیدن با ویروس برداری و از System restore استفاده کنین ، که به محض ورود به Safe mode خودش بالا میاد ، شما باید گزینه ی No رو بزنین تا صفحش بیاد و به یک زمان زودتر برین..

راه های مقابله با ویروس هم این هست که وقتی وارد Safe mode شدین برین به Run و تایپ کنین : Msconfig و به تب start up برین و تمام گزینه ها رو به جز آنتی ویروسی که دارین بردارین

به این مسیر در ثبات یا همون رجیستری برین و کلید پایین رو پیدا کرده و کل گزینه های سمت راست رو پاک کنین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

و بعد ریستارت کنین و به حالت معمولی بیاین و هیچ درایوی رو باز نکنین و برین جستجوی ویندوز رو بزنین و فایلهای مورد نظر شامل آنتی ویروس رو پیدا کنین و نصب.

حالا کدوم راه رو میری؟

shina_20
11-01-2012, 00:52
مسلما system rstore.
با این روش اطلاعاتم که پاک نمیشه؟؟؟
دقیقا میشه بگید چیکار کنم؟فقط no رو بزنم در حالت safe mode?

A M ! N
11-01-2012, 00:58
مسلما system rstore.
با این روش اطلاعاتم که پاک نمیشه؟؟؟
دقیقا میشه بگید چیکار کنم؟فقط no رو بزنم در حالت safe mode?

نه اطلاعاتتون سالم میمونه ، برین داخل Safe mode و اگه پیغام داد اولش خودش که شما NO رو بزن و پنجره ی System restore میاد خودش ، اگه نیومد ، برو به منوی

Start > all program > accessories > system tools > system restore

و کار رو تموم کن ، شبت بخیر من برم که دارم میمیرم از خواب فردا امتحان دارم.

shina_20
11-01-2012, 01:34
شبت بخیر
متاسفانه safe mode هم اجرا نمیشه و از کار افتاده!
تو حالت نرمال هم که system restore کار نمیکنه!!!
راه دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟

A M ! N
11-01-2012, 12:37
شبت بخیر
متاسفانه safe mode هم اجرا نمیشه و از کار افتاده!
تو حالت نرمال هم که system restore کار نمیکنه!!!
راه دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟
چه خوب !

پس با دیسک بوت کاسپر اسکای این کار رو انجام بدین ، بزارین تا بوت دیسک کاسپر ویندوز رو درست کنه ، از پایین دانلودش کنین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ky-labs.com%2Frescuedisk%2Fupdatable%2Fkav_rescue_10. iso)

این یک فایل ایمیج هست ، یجا روی سی دی رایتش کن با الکل 120 بعد از طریق این سی دی بوت کن.

shina_20
11-01-2012, 16:06
لینکتون کار نمیکنه.دانلود نمیشه...

shina_20
11-01-2012, 16:24
حالا از یه جای دیگه دارم این کسپراسکای رو دانلود میکنم. فقط فایل image رو روی cd بزنم کافیه دیگه؟یا الکل رو هم باید همراهش رایت کنم روی cd?

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

یا منظورتون این هست که با الکل فایل imageرو باز کنم و بعد روی cd رایتش کنم.اوهوم؟

shina_20
11-01-2012, 18:57
کجایی دکتر جان؟

A M ! N
11-01-2012, 20:38
حالا از یه جای دیگه دارم این کسپراسکای رو دانلود میکنم. فقط فایل image رو روی cd بزنم کافیه دیگه؟یا الکل رو هم باید همراهش رایت کنم روی cd?

یا منظورتون این هست که با الکل فایل imageرو باز کنم و بعد روی cd رایتش کنم.اوهوم؟

اوهوم :دی
لینک که سالمه که ؟!
شما با الکل ایمیجی که گرفتی رایت بزن ، نه اینکه خود الکل رو رایت بزن ، دقت کن یک گزینه داره به نام فک کنم Burn image file یا همچنین چیزی با اون گزینه مسیر ایمیجی که دانلود کردی رو میدی و رایتش میزنی روی سی دی به همین راحتی به همین خوشمزگی !