PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای اور سی پی یو

GHAGHALEELEE
10-01-2012, 10:15
سلام
راستش من توی دیدن فیلمهای فول اچ دی مشکل دارم با تحقیقی که کردم دیدم اگه cpu 3.4 ghz داشته باشم شاید بدون تیک بتونم ببینم.میخواستم با کمک شما سی پی یو رو از 3 به 3.4 اور کنم
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
10-01-2012, 10:21
این قضیه بیشتر به گرافیک مربوط میشه بعد سی پی یو
شم اول از همه درایور گرافیک رو اپدیت کنید و کدک هم رو سیستم نصب کنید
اگه بازم تیک داشت شما حتما برای دیدن فیلم های full hd از نرم افزار splash pro ex استفاده کنید
من با این نرم افزار رو یک سیستم pentium4 تست کردم و جواب گرفتم
این نرم افزار برای پخش فیلم full hd باعث میشه که پردازش فیلم به عهده ی سی پی یو نیفته و بیفته به دوش گرافیک
گرافیک اون سیستمی هم که تست کردم fx 5200 بود و مشکلی نداشت
fullhd هم که دیدم واقعی و بدون ریپ بود
همچنین سی پی یو شما 90 نانومتری هست و دماش بالاست با فن استوک اور این سی پی یو توصیه نمیشه
بهتره یک خنک کننده خوب بگیرید و سپس اورش کنید

GHAGHALEELEE
10-01-2012, 11:33
مهرداد جان ممنون از کمکت.درایورم اخرین ورژن هست و تمام کداکها روش نصبه (h264). با splash pro بهتره میشه ولی باز تیک میزنه.البته تیک که چه عرض کنم اسلومیشن هست.گدجت و تسک منجر رو که نگاه میکنم سی پی یو به 100 چسبیده.
پس فعلا با همین سر میکنم چون نمی ارزه یه کولر واسه این سی پی یو بگیرم.
بازم ممنونم از راهنماییت

Devicestreet
26-01-2012, 18:32
دوست عزیز فک کنم مشکل از قدیمی بودن کارتته فک نکنم این کارتا بتونن FHD رو روون نشون بدن ولی بهت توصیه می کنم از بیخ از فکر اور کلاک در بیا

EXTREME
26-01-2012, 20:33
مهرداد جان ممنون از کمکت.درایورم اخرین ورژن هست و تمام کداکها روش نصبه (h264). با splash pro بهتره میشه ولی باز تیک میزنه.البته تیک که چه عرض کنم اسلومیشن هست.گدجت و تسک منجر رو که نگاه میکنم سی پی یو به 100 چسبیده.
پس فعلا با همین سر میکنم چون نمی ارزه یه کولر واسه این سی پی یو بگیرم.
بازم ممنونم از راهنماییت
گرافیک ضعغیفه و بار پردازش فیلم فول اچ دی میفته به عهده ی سی پی یو که این اتفاق پیش میاد

Devicestreet
27-01-2012, 12:24
mehrdad mm عزیز حرف منو چرا تکرار می کنی؟!!:4:
حتی کارت 550TI هم از عده ی پردازش سنگین 1080p برنمی آد
:13:

EXTREME
27-01-2012, 13:16
mehrdad mm عزیز حرف منو چرا تکرار می کنی؟!!:4:
حتی کارت 550TI هم از عده ی پردازش سنگین 1080p برنمی آد
:13:
شما به بزرگی خودت ببخش

mmqaz
10-03-2012, 21:15
با سلام
دوستان منا راهنمایی کنن cpu vcore باید دائماً در حال تغییر باشه یا نه باید ثابت باشه؟
مشخصات دستگاه من :
main :giga EP43T-USB3
ram: 2*2 GB corsair 2*4 GB corsair
cpu:E7500

EXTREME
10-03-2012, 23:30
با سلام
دوستان منا راهنمایی کنن cpu vcore باید دائماً در حال تغییر باشه یا نه باید ثابت باشه؟
مشخصات دستگاه من :
main :giga EP43T-USB3
ram: 2*2 GB corsair 2*4 GB corsair
cpu:E7500
در حالت بیکاری برای مصرف کمتر vcore کاهش پیدا میکنه و در حالت لود میره بالا که طبیعیه حالا اگر شما میخواین سی پی یو رو به فرکانس های بالاتری برسونید ممکنه نیاز به دادن ولتاز باشه که باید دستی ولتاژ بدین