مشاهده نسخه کامل
: مصرف بیش از حد حجم اینترنت
Silent TR
10-01-2012, 02:01
دوستان من دو روزه سرویسم رو شارژ کردم و الان میبینم تو دو روز 800 مگ از شارژم کم شده !
اول دیدم Dumeter تو این دو روز هر روز میزنه که کلی از حجمم مصرف شده !
بعدش رفتم تو سایت صبانت و ریز مصرفم رو که دیدم
دیدم 800 مگ کم شده !!!
به نظرتون مشکل چیه ؟ من اصلا دانلود تو روز ندارم !!!
فقط وب گردی میکنم !
ویندوزم سون هست و به تازگی هم آنتی ویروس نود رو نصب کردم ! ولی بعید میدونم از اون باشه
فکر کردم از آپدیت اتوماتیک ویندوز باشه که رفتم دیدم خودش هر شب از ساعت 3 شب شروع آپدیت میکنه که اونم تو ساعات اینترنت رایگان منه و نمیتونه اینقدر از حجمم رو خورده باشه !
به نظرتون چه برنامه ایی داره اینقدر حجمم رو میخوره ؟
از so..cks هم استفاده میکنم
soroosh_cz
10-01-2012, 02:44
احیانا مودمت وایرلس نیست؟ که یکی هکش کنه و بالا بکشه ترافیکتو؟
یک فایروال نصب کنید و اتصال برنامه ها رو به اینترنت کنترل کنید.
Silent TR
10-01-2012, 18:06
احیانا مودمت وایرلس نیست؟ که یکی هکش کنه و بالا بکشه ترافیکتو؟
خوب اگه یک نفر هم بخواهد مودم وایرلسم رو -- کنه دیگه dumeter که مصرف حجم رو بالا نشون نمیده!!
منظورم اینه که بالا کشیدن حجم رو که DUMETER نشون نمیده !
یک فایروال نصب کنید و اتصال برنامه ها رو به اینترنت کنترل کنید.
من الان فقط نود 32 رو نصب رو سیستمم دارم
میشه یک فایروال خوب معرفی کنید ؟
خوب اگه یک نفر هم بخواهد مودم وایرلسم رو -- کنه دیگه dumeter که مصرف حجم رو بالا نشون نمیده!!
منظورم اینه که بالا کشیدن حجم رو که DUMETER نشون نمیده !
من الان فقط نود 32 رو نصب رو سیستمم دارم
میشه یک فایروال خوب معرفی کنید ؟
اگه میخوای اب بخوری سوال کنه zone alarm و comodo که اصلا نریزش بعد میره رو اعصابت هم zone alarm خوبه
یه انتی ویروس و فایروال نصب کن
behrooz.shie
11-01-2012, 00:25
از توی DHCP مودم نگاه کنید ببینید سیستم دیگه ای کانکت نشده باشه
Silent TR
11-01-2012, 01:54
zone alarm رو زدم دانلود شه
دوستان افزونه ایی برای فایر فاکس هست که مصرف رو کمتر کنه ؟
یکی افزونه اجرا نکردن فلش هاست و یکی هم کم کردن کیفیت تصاویر تا مثل اپرا توربو بشه ولی الان اسماشون رو یادم نمیاد که دانلودشون کنم !!؟؟؟؟
توی remote ببین اگه مارک خورده مارکش بردار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%20target=_blank%20rel=nofollow%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افزونه فایرفاکس واسه تصاویر:show picture 2.7
happydolphins
09-08-2012, 16:24
دوستان من دو روزه سرویسم رو شارژ کردم و الان میبینم تو دو روز 800 مگ از شارژم کم شده !
اول دیدم Dumeter تو این دو روز هر روز میزنه که کلی از حجمم مصرف شده !
بعدش رفتم تو سایت صبانت و ریز مصرفم رو که دیدم
دیدم 800 مگ کم شده !!!
به نظرتون مشکل چیه ؟ من اصلا دانلود تو روز ندارم !!!
فقط وب گردی میکنم !
ویندوزم سون هست و به تازگی هم آنتی ویروس نود رو نصب کردم ! ولی بعید میدونم از اون باشه
فکر کردم از آپدیت اتوماتیک ویندوز باشه که رفتم دیدم خودش هر شب از ساعت 3 شب شروع آپدیت میکنه که اونم تو ساعات اینترنت رایگان منه و نمیتونه اینقدر از حجمم رو خورده باشه !
به نظرتون چه برنامه ایی داره اینقدر حجمم رو میخوره ؟
از so..cks هم استفاده میکنم
...
دوست عزيز من هم مشکل استفاده بيش از حد ار حجم اينترنت دارم. مشکل من هم دقيقا شرايط شما رو درام و اخيرنا متوجه شدم که حجم زيادی از صبانت من مصرف ميشه. با نرافزاز کنترل حجم اینترنت چک کردم متوجه شدم که این حجم واقعا توسط کامپیوتر خودم مصرف میشه. اين در صورتی هست که هیچ دانلودی ندارم و فقط وبگردی هست. شما تونستيد مشکلتون رو حل کنيد. از چه طريق؟
happydolphins
12-08-2012, 20:16
دوست عزيز من هم مشکل استفاده بيش از حد ار حجم اينترنت دارم. مشکل من هم دقيقا شرايط شما رو درام و اخيرنا متوجه شدم که حجم زيادی از صبانت من مصرف ميشه. با نرافزاز کنترل حجم اینترنت چک کردم متوجه شدم که این حجم واقعا توسط کامپیوتر خودم مصرف میشه. اين در صورتی هست که هیچ دانلودی ندارم و فقط وبگردی هست. شما تونستيد مشکلتون رو حل کنيد. از چه طريق؟
من هم مشکل شمارو داشتم. مشکل از نود هست. نود یه فایل داره ekrn که از اینترنت استفاده میکنه. من نود و حذف کردم و کاسپر نصب کردم درست شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.