مشاهده نسخه کامل
: ...::: مشکل در نصب Ubuntu_11.04_Final در کنار ویندوز:::...
arashsard
09-01-2012, 20:20
دوستان سلام.من میخوام Ubuntu_11.04_Final در کنار ویندوز XP p3 نصب کنم اما یه مدتی که از مراحل نصب میگذره همچینن اروری میده.به نظرتون مشکل سخت افزاری ایراد میگیده. یا اینکه ورژن پایینتر بگیرم حل میشه؟؟؟ اون فایلی هم که میده واسه اطلاعات بیشتر رفتم ولی چیزی سر در نیاوردم. کنکم کنید ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
09-01-2012, 20:30
دوستان سلام.من میخوام Ubuntu_11.04_Final در کنار ویندوز XP p3 نصب کنم اما یه مدتی که از مراحل نصب میگذره همچینن اروری میده.به نظرتون مشکل سخت افزاری ایراد میگیده. یا اینکه ورژن پایینتر بگیرم حل میشه؟؟؟ اون فایلی هم که میده واسه اطلاعات بیشتر رفتم ولی چیزی سر در نیاوردم. کنکم کنید ممنون میشم.
برو از بوت نصب کن اینجوری بهتره
ولی چون بار اولته میخوای استفاده کنی مواظب باش پارتیشنهاتو پاک نکنی به گزینه هایی که میده درست دقت کن :40::40:
arashsard
09-01-2012, 20:54
برو از بوت نصب کن اینجوری بهتره
ولی چون بار اولته میخوای استفاده کنی مواظب باش پارتیشنهاتو پاک نکنی به گزینه هایی که میده درست دقت کن :40::40:
از بوت هم رفتم.متاسفانه اونجا هم یه ارور میده.من الان این فایلی که دانلود کردم روی سی دی رایت کردم. شاید باید روو دی وی دی رایت کنم؟؟ ربطی داره به این موضوع به نظرتون؟؟
fanoostalaei
09-01-2012, 20:59
از بوت هم رفتم.متاسفانه اونجا هم یه ارور میده.من الان این فایلی که دانلود کردم روی سی دی رایت کردم. شاید باید روو دی وی دی رایت کنم؟؟ ربطی داره به این موضوع به نظرتون؟؟
من هم نسخه 64 بیت رو از سایت دانلود کردم و روی سی دی رایت کردم و راحت هم نصب میکنم اروری هم نگرفتم تا حالا
بذارید دوستان دیگه راهنمایی کنن:31:
arashsard
09-01-2012, 22:08
من هم نسخه 64 بیت رو از سایت دانلود کردم و روی سی دی رایت کردم و راحت هم نصب میکنم اروری هم نگرفتم تا حالا
بذارید دوستان دیگه راهنمایی کنن:31:
حالا امشب نسخه 64 بیتی دانلود میکنم ببینم چی میشه.میشه لینکشو که گرفتی لطف کنی بدی؟؟
fanoostalaei
09-01-2012, 22:27
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arashsard
10-01-2012, 12:20
نسخه 64 بیتی هم دانلود کردم ولی متاسفانه ارور از cpu گرفت.من آخه سیستمم خیلی قدیمیه.مال 7 8 سال پیش هست و هنوز هم هیچ قطعه ایشو عوض نکردم.حتی ویندوز 7 هم روش نصب نمیشه.دوستان نسخه 8 به پایین سیستم عامل Ubuntu رو کسی لینک دانلودشو داره واسه ما بزاره.با تشکر
fanoostalaei
10-01-2012, 15:25
از سایتش میتونی 10.4 رو فکر کنم دانلود کنی ولی از سافت پدیا فکر کنم بتونی نسخه های قدیمی اوبونتو رو دانلود کنی
مهندس الهه
10-01-2012, 15:59
نسخه 64 بیتی هم دانلود کردم ولی متاسفانه ارور از cpu گرفت.من آخه سیستمم خیلی قدیمیه.مال 7 8 سال پیش هست و هنوز هم هیچ قطعه ایشو عوض نکردم.حتی ویندوز 7 هم روش نصب نمیشه.دوستان نسخه 8 به پایین سیستم عامل Ubuntu رو کسی لینک دانلودشو داره واسه ما بزاره.با تشکر
بفرمائید
arashsard
10-01-2012, 20:46
بفرمائید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2F8.04%2F)
متاسفانه نسخه 8 هم به ارور برخوردم. موندم چی کار کنم؟؟؟ از بوت رفتم.زبان هم انتخاب کردم.یکم که گزشت ارور داد گفت دوباره بوت کن. از دوباره بوت کردم.دوباره ارور داد.!!! چی کار کنیم حالا؟؟؟
fanoostalaei
10-01-2012, 20:59
آرش خان به نظر من بیخیال شی بهتره
:31:
arashsard
10-01-2012, 21:23
آرش خان به نظر من بیخیال شی بهتره
:31:
آره دیگه حسین جون.باید بیخیال شیم. هر چی هست مشکل سخت افزاریه.وقتش رسیده یه دستی به این سیستممون بکشیم!!!:31::31:
fanoostalaei
10-01-2012, 21:38
آره دیگه حسین جون.باید بیخیال شیم. هر چی هست مشکل سخت افزاریه.وقتش رسیده یه دستی به این سیستممون بکشیم!!!:31::31:
بابا دیگه پدر سیستمو در آوردی دیگه چی از جونش میخوای:31:
یه دستی بهش بکش ویندوز 7 در آینده 8 و اوبونتو و گیمهای خوشگل با گرافیک بالا
هر چی دوس داشتی بزن
از همین الان مبارکه:31:
arashsard
11-01-2012, 00:02
بابا دیگه پدر سیستمو در آوردی دیگه چی از جونش میخوای:31:
یه دستی بهش بکش ویندوز 7 در آینده 8 و اوبونتو و گیمهای خوشگل با گرافیک بالا
هر چی دوس داشتی بزن
از همین الان مبارکه:31:
مرسی گلم.ایشالا
black.assassin
11-01-2012, 11:08
از virtual box استفاده کن ببین جواب میده یا لینوکس رو به صورت بدون نصب اجرا کن ببین جواب می گیری ؟
fanoostalaei
11-01-2012, 12:12
از virtual box استفاده کن ببین جواب میده یا لینوکس رو به صورت بدون نصب اجرا کن ببین جواب می گیری ؟
فرقی نمیکنه چون که همون ایراد ر. باز میگیره
سخت افزار که تغیر نکرده کرده؟؟؟:31:
arashsard
11-01-2012, 16:07
با اونم رفتم.بازم سیستم ارور میده و تکون نمیخوره.همین صفحه میمونه تکون نمیخوره
شما بايد مدل cpu تون رو بفهميد و به دنبال توضيعي باشيد كه اين cpu رو ساپورت مي كنه
اوبونتو روی سیستم های خیلی ضعیف هم نصب میشه
نسخه alternate رو بگیر و نصب کن:
اطلاعات بیشتر و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashsard
11-01-2012, 20:13
اطلاعات بیشتر و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ownload%2Fubuntu%2Falternative-download)
ببخشید نسخه alternate میشه همزمان از دو اینترنت استفاده کرد؟؟ منظور استفاده همزمان از 2 روتر هست؟؟
arashsard
11-01-2012, 22:22
اطلاعات بیشتر و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ownload%2Fubuntu%2Falternative-download)
ببخشید من زیاد متوجه نشدم.میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید. کدوم فایل رو باید دانلود کنم.؟؟ آخه چنتا فایل هست!!!
سلام....
دوست عزیز،من بعد از عوض کردن کامپیوترم،همین مشکل رو داشتم....
به هیچ عنوان نه تو این سایت،نه تو انجمن فارسی و نه تو انجمن انگلیسی اوبونتو کسی نتونست بهم کمک کنه که بتونم نصبش کنم....
در حال حاضر،مجبورم که از نسخه ی 10.4 استفاده کنم....
یکی از ورژن های قدیمی تر اوبونتو رو تست کنین....(قبل تر از 11.4 !)....
اگر مشکل همچنان وجود داشت،مشکل از سخت افزارتون هستش....
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
ادیت:
ببخشید!!! فک کردم که هنوز دارین سعی میکنین همین نسخه رو نصب کنین....
سیستم قدیمی من که در نهایت،به سختی اوبونتو 8.4 رو کشید این هستش:
AMD 1GH
ram 512
graphic 128
hdd 40gb
قطعا سیستم بسیار ضعیف بود...نسخه های قدیمی تر هم ارزش نصب کردن برای امروز رو نداره....
فدورا و دبیان رو هم تست کنین.....
با این تفاسیر،رو سیستم شما نمیشه اوبونتو نصب کرد...
البته می تونید لوبونتو رو تست کنید که خوارک سیستمهای قدیدمی و ضعیفه
arashsard
11-01-2012, 23:55
سلام....
دوست عزیز،من بعد از عوض کردن کامپیوترم،همین مشکل رو داشتم....
به هیچ عنوان نه تو این سایت،نه تو انجمن فارسی و نه تو انجمن انگلیسی اوبونتو کسی نتونست بهم کمک کنه که بتونم نصبش کنم....
در حال حاضر،مجبورم که از نسخه ی 10.4 استفاده کنم....
یکی از ورژن های قدیمی تر اوبونتو رو تست کنین....(قبل تر از 11.4 !)....
اگر مشکل همچنان وجود داشت،مشکل از سخت افزارتون هستش....
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
ادیت:
ببخشید!!! فک کردم که هنوز دارین سعی میکنین همین نسخه رو نصب کنین....
سیستم قدیمی من که در نهایت،به سختی اوبونتو 8.4 رو کشید این هستش:
AMD 1GH
ram 512
graphic 128
hdd 40gb
قطعا سیستم بسیار ضعیف بود...نسخه های قدیمی تر هم ارزش نصب کردن برای امروز رو نداره....
فدورا و دبیان رو هم تست کنین.....
با این تفاسیر،رو سیستم شما نمیشه اوبونتو نصب کرد...
من 8.4 هم تست کردم نشد.حالا امشب 10.4 رو دانلود میکنم ببینم چی میشه!!!
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
البته می تونید لوبونتو رو تست کنید که خوارک سیستمهای قدیدمی و ضعیفه
سیستمم اونقدا هم ضعیف. شاید به خاطر مارک اجزای سیستمم باشه.خیلی قدیمیه.مال 7 8 سال پیشه!!! گرافیکم هم 512 هست.
شما همچین گفتی قدیمی من گفتم الان cpu هشتصد مگاهرتزی به 128 مگ رم داری
سیستم خونگی من که 4 5 سال پیش خریدم یکم از این بالاتر بود
اگه اوبوتو این سیستم رو نکشه که دیگه هیچی
احتمالا مشکل از جای دیگهس
arashsard
13-01-2012, 18:12
salam.man belakhare Ubuntu10.4 ro nasbesh kardam.ama moteasefane hichi azash balad nistam.hata nemidoonam che joori fontamo farsi konam.vali ba ye az connection ha toonestam motasel besham..hala mikham cart shabake ro rooye Ubuntu nasb konam vali CD ro ke mizaram too CD rom hichi bala nemiad.nemidoonam chera??
arashsard
13-01-2012, 18:37
unistal اش کردم. قربون ویندوز XP خودم برم. داشتم از سر درد میپوکیدم.اصلا نمیشه باهاش کار کرد. حداقل واسه من خیلی سخت بود. قید همزمان کانک شدن با دو اینترنت رو زدم. بچه ها از کمکاتون هم خیلی ممنونم:40::10: اوبنتو به ما نیومده:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.