مشاهده نسخه کامل
: رفتن مانیتور به حالت استندبای!
unknown47
09-01-2012, 15:14
درود.
دوستان من یه چند وقته که موقع انجام بعضی کارا یهو صفحه ی مانیتورم خاموش میشه و به حالت استندبای میره!(این مشکل بعضی وقتا توی وب و بیشتر موقع ها وقتی که میخوام ویندوز عوض کنم پبش میاد و راهی ندارم حز اینکه کامپیوترم رو خاموش کنم و بعد روشن کنم*تازه شاید بعد از روشن کردن هم باز بعد از چند دقیقه 2باره به حالت استندبای بره!:18:*)
کابل dvi و پاور رو هم چک کردم مشکلی نداشتن.
حالا هم ویندوز هام پاک شده و نمیتونم ویندوز نصب کنم به خاطر این مشکل....:19:
ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم:11:
درود.
دوستان من یه چند وقته که موقع انجام بعضی کارا یهو صفحه ی مانیتورم خاموش میشه و به حالت استندبای میره!(این مشکل بعضی وقتا توی وب و بیشتر موقع ها وقتی که میخوام ویندوز عوض کنم پبش میاد و راهی ندارم حز اینکه کامپیوترم رو خاموش کنم و بعد روشن کنم*تازه شاید بعد از روشن کردن هم باز بعد از چند دقیقه 2باره به حالت استندبای بره!:18:*)
کابل dvi و پاور رو هم چک کردم مشکلی نداشتن.
حالا هم ویندوز هام پاک شده و نمیتونم ویندوز نصب کنم به خاطر این مشکل....:19:
ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم:11:
یک اسکرین سیور بزارین برای ویندوز
از حالت Safe mode هم مشکل رو بررسی کن
ویندوزتون چی هست ؟
Take Care:40:
masoud71
10-01-2012, 05:13
سلام
ویندوز سون هست یا ایکس پی؟
توی بازی یا پخش فیلم هم مشکل هست؟
unknown47
10-01-2012, 10:51
ویندوزم 7 هستش فعلا.(البته میخوام هم سون و هم ایکس پی رو نصب کنم)
اما حالا که درایور گرافیکم رو نصب کردم فعلا که مشکلی پیش نیومده!
_حالا که من میخوام ویندوز عوض کنم(چون این ورژن 7قدیمیه) باز با فرمت کردن درایو ویندوز همینطوری میشه!
لطفا یه راهنمایی کنید.
ویندوزم 7 هستش فعلا.(البته میخوام هم سون و هم ایکس پی رو نصب کنم)
اما حالا که درایور گرافیکم رو نصب کردم فعلا که مشکلی پیش نیومده!
_حالا که من میخوام ویندوز عوض کنم(چون این ورژن 7قدیمیه) باز با فرمت کردن درایو ویندوز همینطوری میشه!
لطفا یه راهنمایی کنید.
خوب قاعدتا با فرمت درایو سیستمی تون درایور گرافیک از بین میره ، شما نباید فرمت کنین و باید Upgrade کنین،
به این شکل درایورای قدیمتون هم نگه داشته میشن.
unknown47
11-01-2012, 21:57
خوب قاعدتا با فرمت درایو سیستمی تون درایور گرافیک از بین میره ، شما نباید فرمت کنین و باید Upgrade کنین،
به این شکل درایورای قدیمتون هم نگه داشته میشن.
درود.
امین جان دیگه پی سیم بالا نیومد!
بردمش تعمیرگاه گفت مشکل اینجا بوده که به خاطر استفاده ی زیاد و حرارت بالای کارت گرافیگ بعد از مدتی پراسس کارت گرافیکم از کار می افتاده!:18: حالا واسم یه فن جدا گذاشت!
درود.
امین جان دیگه پی سیم بالا نیومد!
بردمش تعمیرگاه گفت مشکل اینجا بوده که به خاطر استفاده ی زیاد و حرارت بالای کارت گرافیگ بعد از مدتی پراسس کارت گرافیکم از کار می افتاده!:18: حالا واسم یه فن جدا گذاشت!
درود برتو...
آها که اینطور ، احتمالا خازنهای گرافیکت حالت قلمبگی گرفتن ؟!
shahin666
11-01-2012, 23:43
حالا واسم یه فن جدا گذاشت!
منم همین مشکل برام پیش اومد که در آخر کارت گرافیکم به ملکوت علی پیوست و مجبور شدم یه کارت گرافیک بگیرم
فقط یه سوال داشتم گفتید واستون یه فن جدید گذاشت !!!!!
یعنی فن جدید روی همون کارت گرافیک منظورتون هست ؟!!
یا فن جدا برای سیستم ؟!! نکنه منظورتون از این فن ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست ؟!
منم همین مشکل برام پیش اومد که در آخر کارت گرافیکم به ملکوت علی پیوست و مجبور شدم یه کارت گرافیک بگیرم
یا فن جدا برای سیستم ؟!! نکنه منظورتون از این فن ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست ؟!
فکر کنم براشون فن رو به این حالت روی آلومینیومی سوار کردن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
unknown47
12-01-2012, 22:10
هست ؟!
درود.
به من گفت که الان مشکلی نداره ولی اگه ادامه پیدا میکرده باید به فکر یه کارت گرافیک دیگه بودم!
من وقتی رفتم دیگه داشت کیس رو میبست ولی فکر کنم از همین نوع فن گذاشته بود(به طرز جالبی با چنتا سیم روی هموا معلق بود!:18:)
shahin666
13-01-2012, 12:38
ممنون از هر دو دوست عزیز
من هرچی گشتم تو بازار به من گفتن فن اضافه که نصب بشه روی کارت گرافیک نداریم
و این فن ها هم فقط به بدنه کیس باید پیچ بشه
ممنون از هر دو دوست عزیز
من هرچی گشتم تو بازار به من گفتن فن اضافه که نصب بشه روی کارت گرافیک نداریم
و این فن ها هم فقط به بدنه کیس باید پیچ بشه
خواهش میکنم عزیزم
مدل گرافیکتون چی هست ؟ فن داره ؟ یا شبکه ی آلومینیومی ؟ اگه شبکه آلومینیومی داشته باشه مث شکل پایین میشه روش نصب کرد، اما اگه فن داشته باشه که نه !
shahin666
13-01-2012, 14:54
خواهش میکنم عزیزم
مدل گرافیکتون چی هست ؟ فن داره ؟ یا شبکه ی آلومینیومی ؟ اگه شبکه آلومینیومی داشته باشه مث شکل پایین میشه روش نصب کرد، اما اگه فن داشته باشه که نه !
دوست عزیز کارت گرافیک قبلی من که سوخت :41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بود
و الان کارت گرافیک جدیدم هم گرافیک زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r_crysis_2.jpg
برای این کارت گرافیک اصلا هیچ حالتی نیست که بشه یه سیستم خنک کننده یا فن خاصی بذارم
چون اون فن ها که فقط روی کیس نصب میشن ولی من میخوام یه سیستم خننک کننده هم برای این گرافیکم بذارم که به سرنوشت گرافیک قبلیم دچار نشه
گرافیک قبلیتون ( PCI ) هم گرافیک خیلی خوبی بوده ، حیف شد ،
اما الان بسته به نوع گرافیکتون میتونین از برنامه های مانیتورینگ گرافیک استفاده کنین ، تا اگه خطری متوجه گرافیکتون بود آگاه بشین ، مثلا اگه دماش بالا رفت و...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.