ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3D واقعی چیست ؟

yaran99
09-01-2012, 13:58
دوستان یک لپ تاپ امانتی بدستم رسیده که دارای درایو بلوری است . هوس کردم چند عنوان فیلم یا مستند 3Dاز بازار بخرم یا دانلود کنم . این یکی دو روزه حرف ها و مطالبی از فروشندگان یا اینترنت دیدم و شنیدم که سر درد گرفتم !!
یکی میگه فیلم سه بعدی آناگلیف دورانش به سر رسیده
دومی میگه فیلم سه بعدی اصلی بصورت side by side است
توی نت میگفت : فیلم side by side بلوری خالص نیست چون حجمش زیر 10 گیگ است و بلوری خالص بین 25 گیگ تا 50 گیگ حجم دارد
نفر بعد : فیلم بلوری سه بعدی اصولا نباید فرمتش mkv باشد
آخری می گفت اصولا تعداد فیلم های سه بعدی ساخته شده در دنیا به 20 عدد نمیرسد و بقیه توسط نرم افزار از 2 بعدی به 3 بعدی تبدیل شده اند ( فکر کنم این آخری از همه بیشتر حقیقت را می گفت آخه چه جوری فیلمی که سال ساختش مربوط به ابتدای دهه نود میلادی است بصورت سه بعدی فیلم برداری شده است !!)
و .....
و......
حالا از دوستان تقاضا می کنم هر کسی اطلاعات کامل در مورد این موضوع دارد جهت استفاده من و سایرین قرار دهد یا اگه لینکی می شناسید لطفا قرار دهید
ممنون

CRIS Joon CR7
09-01-2012, 15:59
بعضی از فیلم ها واقعا سه بعدی اند و من خودم یکیشونو دارم
من آواتار رو دارم و حجمش 23 گیگ هست
باید ریخته بشه رو یه فلش یا هارد اکسترنال و از طریق ال سی دی یا ال ای دی که قابلیت سه بعدی رو داره نیگاش کرد
همشونو دارم و چند بار دیدمش و واقعا سه بعدیه

ولی بعضیا رو به کمک نرم افزار های خاص تبدیل میکنن به سه بعدی که در اصل با فیلم که با دوربین مخصوص فیلمبرداری شده باشه زمین تا آسمون فرقشه

klipsch
09-01-2012, 20:16
یکی از روشهای 3بعدی سازی تطبیق دوتا تصویر کاملا یکسان بر روی همه...

یه مثال خیلی ساده... الان یه عکس کوچک رو دوبار کنار هم میزارم. شما سعی کنید با کمی منحرف کردن چشماتون دوتا تصویر رو روی هم بندازید... نتیجه یه تصویر 3 بعدی دارای عمق میشه :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . . . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yaran99
09-01-2012, 22:49
لطفا دوستان دیگه هم اطلاعاتشان را بیان کنند . ممنون