ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن ویروس اتوران

mori_bsb
09-01-2012, 13:47
سلام کامپیوترم ویروس اتوران داره چطوری حذفش کنم دستی هم حذف نمیشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

M o h a m m @ d
09-01-2012, 14:27
اول باید سیستمت ویروس کشی کنی با جدید ترین اپدیت
بعد خود ویروس کش کارش انجام میده لازم نیست دستی انجام بدید

A M ! N
09-01-2012, 14:28
سلام کامپیوترم ویروس اتوران داره چطوری حذفش کنم دستی هم حذف نمیشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
عزیز این صفحه همه ی بحثها درباره ی ویروس های اتوران هستش کافی هست که فقط یک تاپیک رو باز کرده و بخونین ، به پایین مراجعه کنین:

کلیک کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Take Care:40:

mori_bsb
10-01-2012, 12:09
اول باید سیستمت ویروس کشی کنی با جدید ترین اپدیت
بعد خود ویروس کش کارش انجام میده لازم نیست دستی انجام بدید
دوست عزیز ویروس کش فقط محدودش میکنه

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

عزیز این صفحه همه ی بحثها درباره ی ویروس های اتوران هستش کافی هست که فقط یک تاپیک رو باز کرده و بخونین ، به پایین مراجعه کنین:

کلیک کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینکه توش چیزی نیست در مورد اتوران

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

ککککککککککککککککککککککککک ککککککممممممممممممممممممم مکککککککککککک

M o h a m m @ d
10-01-2012, 12:41
دوست عزیز ویروس کش فقط محدودش میکنه

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

مگه میشه؟حتما ویروس کشت ضعیف شده؟
اگه ویروس کشی میکنی ولی بازم اون اتورن هست بهتره یک انتی ویروس دیگه با اپدیت جدیدتر نصب کنی

reza4024
10-01-2012, 13:14
از autorun remover استفده کنین

A M ! N
10-01-2012, 13:46

اینکه توش چیزی نیست در مورد اتوران

دوست عزیز پایه ی همه این ویروسها اتوران هست ، شما میتونی با همون برنامه هایی که اونجا معرفی شدن مشکل رو حل کنین ، یا اینکه با این برنامه پاکسازی کنین ، اگه ویروستون سورس قوی داشته باشه باید از آویرا استفاده کنین.

برنامه ی پیشنهادی من به شما ======= > دانلود کنین. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])