مشاهده نسخه کامل
: پاک کردن ویروس اتوران
mori_bsb
09-01-2012, 13:47
سلام کامپیوترم ویروس اتوران داره چطوری حذفش کنم دستی هم حذف نمیشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
M o h a m m @ d
09-01-2012, 14:27
اول باید سیستمت ویروس کشی کنی با جدید ترین اپدیت
بعد خود ویروس کش کارش انجام میده لازم نیست دستی انجام بدید
سلام کامپیوترم ویروس اتوران داره چطوری حذفش کنم دستی هم حذف نمیشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
عزیز این صفحه همه ی بحثها درباره ی ویروس های اتوران هستش کافی هست که فقط یک تاپیک رو باز کرده و بخونین ، به پایین مراجعه کنین:
کلیک کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Take Care:40:
mori_bsb
10-01-2012, 12:09
اول باید سیستمت ویروس کشی کنی با جدید ترین اپدیت
بعد خود ویروس کش کارش انجام میده لازم نیست دستی انجام بدید
دوست عزیز ویروس کش فقط محدودش میکنه
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
عزیز این صفحه همه ی بحثها درباره ی ویروس های اتوران هستش کافی هست که فقط یک تاپیک رو باز کرده و بخونین ، به پایین مراجعه کنین:
کلیک کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه توش چیزی نیست در مورد اتوران
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
ککککککککککککککککککککککککک ککککککممممممممممممممممممم مکککککککککککک
M o h a m m @ d
10-01-2012, 12:41
دوست عزیز ویروس کش فقط محدودش میکنه
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
مگه میشه؟حتما ویروس کشت ضعیف شده؟
اگه ویروس کشی میکنی ولی بازم اون اتورن هست بهتره یک انتی ویروس دیگه با اپدیت جدیدتر نصب کنی
reza4024
10-01-2012, 13:14
از autorun remover استفده کنین
اینکه توش چیزی نیست در مورد اتوران
دوست عزیز پایه ی همه این ویروسها اتوران هست ، شما میتونی با همون برنامه هایی که اونجا معرفی شدن مشکل رو حل کنین ، یا اینکه با این برنامه پاکسازی کنین ، اگه ویروستون سورس قوی داشته باشه باید از آویرا استفاده کنین.
برنامه ی پیشنهادی من به شما ======= > دانلود کنین. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.