PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نشان دادن شِمایی دیگر از لوگو

David.Jn
09-01-2012, 02:13
سلام
دوستان میخوام بدونم تو طراحی لوگو اگر طرح مورد نظر چیزی به غیر از اون طرحی که هست رو داشته باشه باید اینو به بیننده یا مخاطب نشون بدیم به نوعی یا مخاطب خودش باید بفهمه
اینو میخوام از لحاط قواعد طراحی بدونم و بهتر کدومه که ما بیایم طرح رو زنده کنیم یا اینکه بزاریم مخاطب خودش کشف کنه که به غیر از اون طرح اصلی طراح یه چیز دیگه رو هم میخواد نشون بده ؟؟؟؟

HEGMATANEH
11-01-2012, 01:33
اولین قائده و مهمترین قاعده در طراحی لوگو سادگی اونه و در درجه بعدی زیبایی و نوآوری هست .
اگه طراح،طراح خوبی باشه سعی میکنه که طرحشو یه طوری بزنه که عموم مردم متوجه بشند .حتی اگه میخواد چند مفهوم رو درون لوگو خودش قرار بده بازهم این قانون صادق هست.
ببینید شما اگه شرکت های بزرگ دنیا رو نگاه کنید به قدری لوگو های ساده ای دارند که اگه یه انسان خیلی سطح پایین هم بخواد اون لوگو رو نگاه کنه سریع متوجه میشه .
موفق باشید

aram_nfs
11-01-2012, 10:54
همونطوری که دوست عزیزمون گفتن لوگوها به سمت سادگی و مفهوم گرایی میره

اینم روند تکامل لوگو چند شرکت معتبر

canon

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IBM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

microsoft
[/B][/B][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

David.Jn
11-01-2012, 11:08
ممنون از هر دو دوست عزیز
باید بگم که این موارد که اشاره کردید رو میدونم ;)
ببینید این لوگویی که من طراحی کردم بر اساس اسم هست و به صورت فارسی ، به غیر از اون اسم یه وجه دیگش یه شخصیت فانتزی کارتونی هست ، مشکلی که من با این طراحی دارم اینه که کسایی که بار اول نگاه میکنن همون عبارت فارسی رو میبینن و شخصیت کارتونی دیده نمیشه
میتونم با اضافه کردن دو تا مردمک برای چشمای کاراکتر اونرو زنده کنم ولی فکر میکنم اونجوری من دارم به نوعی جار میزنم که این کار یه وجهه دیگه ای هم داره
میخوام بدونم این حرکت رو انجام بدم از لحاظ قواعد مشکلی پیش نمیاد؟ یا اینکه باید خود بیننده دقت کنه و اون مورد رو بفهمه