ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین ابزار برای گزارش گیری در دات نت

H A M A S
09-01-2012, 01:14
توی vs 2010 بهترین راه برای گزارش گیری چیه؟کسایی که توی پروژه های عملی کار کردن
کریستال ریپورت یکم کند نیست؟ابزار بهتر و سریعتری هست؟
در ضمن من پرینتر ندارم امتحان کنم
اما موقعی که دستور چاپ رو به کریستال ریپورت میدوم بعد چندثانیه برگه چاپی رو نشون میده رو مانیتور.دیگه همین کفایت میکنه؟؟ اگر پرینتر وصل باشه اتومات پرینتر رو میشناسه و بعدش روی کاغذ چاپ میکنه؟

عــــلی
09-01-2012, 16:33
بنام خدا.
سلام.
به نظر من بهترین کار اینه که اصلاً از کامپوننت برای نمایش داده های دیتابیس استفاده نکنی.
با چند خط اس کیو ال هم میتونی خودت یه چیز با حال تری طراحی کنی که اونهمه قابلیت اضافی نداشته باشه.
یا علی.

H A M A S
09-01-2012, 22:04
یعنی منظورت استفاده از خود ابزار ریپورت ویژوال استودیو؟؟

عــــلی
10-01-2012, 14:32
بنام خدا.
سلام.

یعنی منظورت استفاده از خود ابزار ریپورت ویژوال استودیو؟؟
نه منظورم اینه که خودتون طراحی کنید.
کار زیاد بزرگ و سختی هم نیست.بیشترین چیزی که در یک دیتابیس شما استفاده میکنید:حذف،درج،ویرایش و جستجو است.بنظر من استفاده از ریپورت فقط باعث شلوغ شدن فرم برنامه تون میشه.ضمن اینکه با یک کلاس چند خطی میتونید همه چیز رو فراهم کنید.
البته من قبلاً باهاش کار کردم ولی چون از کنترل های زیادی که روی فرم درج میکرد و کلی هم اضافه کاری داشت ترجیح دادم دیگه ازش استفاده نکنم.
اگرم دقت کنی کسانی که با ریپورت کار میکنند معمولاً هم مشکل و سوال های زیادی براشون پیش میاد.
:11:

H A M A S
10-01-2012, 16:47
بنام خدا.
سلام.

نه منظورم اینه که خودتون طراحی کنید.
کار زیاد بزرگ و سختی هم نیست.بیشترین چیزی که در یک دیتابیس شما استفاده میکنید:حذف،درج،ویرایش و جستجو است.بنظر من استفاده از ریپورت فقط باعث شلوغ شدن فرم برنامه تون میشه.ضمن اینکه با یک کلاس چند خطی میتونید همه چیز رو فراهم کنید.
البته من قبلاً باهاش کار کردم ولی چون از کنترل های زیادی که روی فرم درج میکرد و کلی هم اضافه کاری داشت ترجیح دادم دیگه ازش استفاده نکنم.
اگرم دقت کنی کسانی که با ریپورت کار میکنند معمولاً هم مشکل و سوال های زیادی براشون پیش میاد.
:11:

علی آقا مثل این که نگرفتی چی شد
من میخوام مثلا یه فاکتور رو روی کاغذ چاپ کنم!....بالاخره باید از یه ابزاری استفاده کرد؟

عــــلی
10-01-2012, 18:04
بنام خدا.
سلام.
مگر برای پرینت گرفتن حتماً باید از ریپورتر استفاده کنید؟میتونید با کمی برنامه نویسی همونچیزی رو پرینت کنید که خودتون دوست دارید.
من نظر خودمو گفتم چون اینطوری برناممو با لذت بیشتر مینویسم.
البته اگر برید سراغ WPF منظور منو کاملاً متوجه میشید! چون توی برنامه نویسی WPF دیگه پرینت و این حرفا جایی واسه صحبت نداره!!!
یا علی:11:.

H A M A S
12-01-2012, 23:06
خب یه نمونه کد بزار اخوی بیشتر آشنا بشیم....:31:

عــــلی
13-01-2012, 17:01
بنام خدا.
سلام.
من قبلاً یه کلاس طراحی کرده بودم که همیشه ازش استفاده میکردم.
ولی این یه نمونه کوچیکه که میشه ازش ایده گرفت:
مثلاً این تابع برای اجرای یک پروسیجر هست که میشه ازش نمونه گرفت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا این تابع یک دستور را اجرا میکند.این دستور میتواند حذف یا درج یا ویرایش باشد:

یا با این دستور میتوانید یه سری داده را جستجو کنید(تابع بازگشتی به صورت DataSet می باشد):

یا علی:11:

osmanjan
18-02-2012, 23:12
میشه یه جدول هم به این گزارش اضافه کرد که مثلا بشه باهاش کارنامه ای چیزی چاپ کرد؟

عــــلی
18-02-2012, 23:54
بنام خدا.

میشه یه جدول هم به این گزارش اضافه کرد که مثلا بشه باهاش کارنامه ای چیزی چاپ کرد؟

سلام.
شما باید اطلاعات رو به دیتاگرید بفرستید سپس اونو چاپ کنید.
موفق باشید.:11:

shotok
10-03-2012, 19:56
بنام خدا.

سلام.
شما باید اطلاعات رو به دیتاگرید بفرستید سپس اونو چاپ کنید.
موفق باشید.:11:
سلام
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
اگه فرصت داشتید لطفا روی یه نمونه کاربردی چاپ رو توضیح بدید
با تشکر:11: