ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل شدن همه پوشه ها به exe

ila
09-01-2012, 00:03
یک سری فایل داخل فلشم بوده این ها رو وقتی به یک سیستمی وصل کردم همه پوشه هام تبدیل شده به پسوند exe با همون اسم خودشون...تو سیسام خودم ولی با این حال وقای فلش رو اسکن میکنم هیچ اثاری از ویروس نشون نمیده با کومودو اپدیت شده...مشکل چیه و سیستم خودم هم یعنی آلوده است و اینه باید چیکار کنم

A M ! N
09-01-2012, 00:15
یک سری فایل داخل فلشم بوده این ها رو وقتی به یک سیستمی وصل کردم همه پوشه هام تبدیل شده به پسوند exe با همون اسم خودشون...تو سیسام خودم ولی با این حال وقای فلش رو اسکن میکنم هیچ اثاری از ویروس نشون نمیده با کومودو اپدیت شده...مشکل چیه و سیستم خودم هم یعنی آلوده است و اینه باید چیکار کنم
سلام دوست عزیز

از سه برنامه ی اول که توی پست گزاشتم استفاده کنین ======> کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همچنین یک لوگی از برنامه ی روبرو بزارین =======> کلیک کنید برای دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dia.com%2Fdl%2F029f54c2537e3388a100155fd93aca4f%2F 4f09fee5%2F100069011%2Fsoftware%2Fantivirus%2FHiJa ckThis.msi)

Take Care:40:

borhan_3010
09-01-2012, 01:40
سلام
ویروسی شده فلش ات!
یه ویروس کش قوی و آپدیت نصب کن!

ila
09-01-2012, 11:15
یعنی سیستم من هم ویروسی شده ؟
چرا آخه..من که از کودو آپدیت شده استفاده کردم!!

Karkas20
09-01-2012, 13:12
یعنی سیستم من هم ویروسی شده ؟
چرا آخه..من که از کودو آپدیت شده استفاده کردم!!

انتی ویروس کومودو ضعیف هست !

دان بکن و بزار اسکن بکنه ، هرچی پیدا کرد ، ریمو بکن ،

Kaspersky Virus Removal Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از این به بعد هم به فکر یک انتی ویروس ، دیگری باشید !

خلاصه با این برنامه سیستم هم اسکن بکنی ضرر نداره !

reza4024
10-01-2012, 13:17
از newfolder killer استفاده کنین و بعدش هم ویدوز رو عوض کنین

ila
10-01-2012, 14:33
پس بهترین آنتی ویروس که خیلام راحت باشه چیه؟

A M ! N
10-01-2012, 15:08
پس بهترین آنتی ویروس که خیلام راحت باشه چیه؟
سلام ، یا نورتون یا کاسپر ، سیستم خوبی هم دارین میتونین بهترین رو یعنی بیت دیفندر نصب کنین ،

درکل هرکدوم از سه تای بالایی رو نصب کنین امنیتتون تامین میشه

ila
10-01-2012, 19:20
یه سوال
من سیستمم اصلا هیچ فولدرش اینطوری نیست ها و هچ برنامه ای یه فولدر . اگزه تبدیل نشده
فقط فایلهای داخل فلشم ایننطوریه...فقط نمیدونم با این که مطمئنم ویروس داخل فلشم هست چرا شناسایی نمیکنه انتی ویروس، ویروسهای فلش رو..و اینکه ایا سیستم هم ویروس گرفته یا نه؟

A M ! N
10-01-2012, 20:49
یه سوال
من سیستمم اصلا هیچ فولدرش اینطوری نیست ها و هچ برنامه ای یه فولدر . اگزه تبدیل نشده
فقط فایلهای داخل فلشم ایننطوریه...فقط نمیدونم با این که مطمئنم ویروس داخل فلشم هست چرا شناسایی نمیکنه انتی ویروس، ویروسهای فلش رو..و اینکه ایا سیستم هم ویروس گرفته یا نه؟

شما یک فلش دیگه سالم رو به سیستم وصل کن اگه به exe تبدیل شد که ....

همچنین میتونی یک نمونه فایلهای داخل فلش که فکر میکنی ویروس هست اینجا آپلود کنین،

ولی من احتمال زیاد میدم که سیستم خودتون هم ویروس داره.

میتونی لوگ این برنامه ی پایین رو بزارین تا بررسی بشه سیستم شما :

دانلود کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ila
10-01-2012, 23:40
بفرمایید اینم لوگ فایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
11-01-2012, 00:13
بفرمایید اینم لوگ فایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3F3bb58214sk42dn8)
نه متاسفانه هیچ چیز مشکوک یا ویروسی نداشتین...×!

فقط اینکه لیست استارت آپ رو خالی کنین با یک نرم افزار یا msconfig
کومودو به خوبی روی سیستمتون داره پردازش میشه و مگس پر نمیزنه

ila
11-01-2012, 10:55
ممنون
پس دلیل اینکه نمیتونه تو سیستم من تشخیص بده این ویروس رو چیه؟

A M ! N
11-01-2012, 12:53
ممنون
پس دلیل اینکه نمیتونه تو سیستم من تشخیص بده این ویروس رو چیه؟
سلام ، اونایی که روی فلش هست ، رو کومودو شاید نتونه بشناسه ، اما اگه واقعا ویروس باشه استاد از بین بردنشون آویرا هست !

ila
11-01-2012, 15:03
ممنون
شما چه جوری از روی اون فایل لاگی که براتون فرستادم فهمیدی هیچ ویروسی نیست و همه چی امن و امانه....و اگه ویوس باشه توش چی نوشته میشه..ممنون یه توضیحی بدید درباره این لاگ

A M ! N
11-01-2012, 15:18
ممنون
شما چه جوری از روی اون فایل لاگی که براتون فرستادم فهمیدی هیچ ویروسی نیست و همه چی امن و امانه....و اگه ویوس باشه توش چی نوشته میشه..ممنون یه توضیحی بدید درباره این لاگ
با این لوگ هم نمیشه به طور قطع گفت که ویروس ندارین ، اما احتمال نداشتنتون به نزدیک 90 درصد میرسه ،

راهشم این هست که تمام برنامه هایی که اجرا میشن یا در لیست اجراهای مخفی هستن یا در استارت آپ مخصوص رجیستری فراخوانی میشن ، به طور واضحی دستشون رو میشه ، مثلا یک فایلی به نام avgnt.exe رو میبینی که داره استارت میشه و در لوگ هست ، این یک پروسس مربوط به آویرا هستش و نرمال هست ، اما اگه همین فایل از مسیری غیر از پوشه ی آویرا فراخوانی میشه حتما یک برنامه ی مخربه ، توی این لوگ تمام برنامه ها با محل فراخوانی شون دیده میشن و جای شکی باقی نمیمونه.