مشاهده نسخه کامل
: دلیل حجم بالای رندر؟
samiei_m_j
08-01-2012, 20:57
سلام به همه استادان
من تو خروجی گرفتن از برنامه افتر یکم مشکل دارم و اونم اینه که خروجی هام خیلی حجمش زیاده
با این که رزولوشن تصویرمو پال میگیرم و اندازش 567*720 هست ولی حجمش عجیب میره بالا
با همین رزولوشن تو پریمایر ساعتی 14 گیگ میشه حجمش ولی تو افتر خیلی بیشتر از این حرفاس
می خواستم ببینم دلیلش چیه و باید چی کار کنم که حجم خروجی هام بدون افت کیفیت بیاد پایین
ممنون میشم کمک کنید
sadeghgun
09-01-2012, 00:21
سلام به همه استادان
من تو خروجی گرفتن از برنامه افتر یکم مشکل دارم و اونم اینه که خروجی هام خیلی حجمش زیاده
با این که رزولوشن تصویرمو پال میگیرم و اندازش 567*720 هست ولی حجمش عجیب میره بالا
با همین رزولوشن تو پریمایر ساعتی 14 گیگ میشه حجمش ولی تو افتر خیلی بیشتر از این حرفاس
می خواستم ببینم دلیلش چیه و باید چی کار کنم که حجم خروجی هام بدون افت کیفیت بیاد پایین
ممنون میشم کمک کنید
سلام. با چه فرمتی خروجی رو میگیرید؟
زمان پروژه چند دقیقه-ثانیه یا فریم هست ؟
samiei_m_j
09-01-2012, 17:06
avi
فرقی نداره که چند ثانیه یا دقیقه باشه کلا حجمش عجیب بالا هست
یه پروژه 10 ثانیه ای چه چند دقیقه ای
Simin Secret
10-01-2012, 23:31
معلومه که دوست عزیز حجمش میره بالا با فرمت AVI شما باید با فرمت MOV بگیری که هم کیفیتش بالاست هم حجمش مناسبه بعد اگر خواستی تبدیل کن به AVI HD
samiei_m_j
11-01-2012, 20:04
پس چرا با پریمیر همین فرمت و همین رزولوشن حجم خیلی کمتری نسبت به این داره؟
imanshirani
11-01-2012, 21:29
فرمت mov حجمش بالا تر
amingholami2011
12-01-2012, 15:56
این روشی رو که میگم تست کن جواب میگیری .
من یه فیلمو خروجی گرفتم با پسوند AVI بدون فشردگی حجمش شد 1گیگو خورده ای،وقتی تمام شد با برنامه Format Factory فایل خروجی را دوباره به AVI تبدیل کردم
بدون اینکه کوچکترین کیفیتی کم بشه حجمشو کرد 10مگ.
حتما تست بکن
mojitak08
12-01-2012, 18:10
والا تا اونجایی ما میدونیم فرمت Mov-Quick Time میگیرن تا حجمش با کیفیت تناسب داشته باشه.خود دانی!!!:13:
imanshirani
12-01-2012, 19:05
والا تا اونجایی ما میدونیم فرمت Mov-Quick Time میگیرن تا حجمش با کیفیت تناسب داشته باشه.خود دانی!!!:13:
تو این 10 سالی که من دارم کار میکنم به این نتیجه رسیدم کمترین حجم FLV بیشترین حجم MOV تو سایت های محتلف هم سرچ کنی یک تست رندر معمولی هم که بگیریید می بینید که چقدر تفاوت داره :11:
meysam 3d
12-01-2012, 19:56
منم نظر دوستمونو دارم .MOV بهترین فرمت برای رندر هست(البته نه خروجی نهایی) حجمش هم به فرمتی که برای هر فریم انتخاب میکنی بستگی داره مثلا PNG یا Jpg و اما برای خروجی نهایی بی شک بهترین گزینه MPG2 هست
در مورد AVI هم ،هر برنامه ای از یه کمپرسور برای کم کردن حجم فایل استفاده می کنه ممکنه در افتر از کمپرسور استفاده نکردید که حجمش خیلی بالاست
موفق باشید
samiei_m_j
13-01-2012, 00:46
ممنون از نظراتتون
من به جای اون تغییر فرمت یکه دوستمون گفتن با فایل پر حجمو میبرم تو پریمیر و از اونجا خروجی میگیرم اینطوری نه افت کیفیت دارم نه حجم نسبتا بالا
میشه طریقه استفاده از کمپرسور که گفتین رو بهم بگین؟
ممنون میشم
special.agent1990
17-01-2012, 16:35
سلام
تو آفتر افکت اگر بخوای هیچ تغییر کیفیتی صورت نگیره باید همون تنظیمات پیشفرض برنامه رو انتخاب کنی که وحشتناک حجم رو بالا میبره من یک دقیقه hd 1280 . 720 رو رندر کردم حدود 4 گیگ در اومد
اگر بخوای با کمترین میزان افت کیفیت بهترین نتیجه رو بگیری باید از فرمت quick time استفاده کنی و کدکش رو هم از بخش فرمت آپشن به فکر کنم به jpeg photo یا یه همچین چیزی تغییر بدی ( الآن تو نا کجا آبادم به آفتر دسترسی ندارم بهت بگم دقیقش رو ولی فکر کنم همین باشه یا خیلی نزدیک به این) این حجم رو شاید تا یک چهارم کاهش بده اما کیفیت همچنان توپه. . یا کرد رو بکن PNG JPEG که کیفیتش از JPEG بهتره ولی حجمش هم طبیعتا بالاتره
اما یه فرمت خیلی توپ دیگه هم هست که کارش حرف نداره و کیفیت کار نهایی هم خیلی قابل قبوله من همون کار یک دقیقه ای hd رو با این یکی که الان می گم رندر کردم حدود 80 مگ در اومد اگر تو کارتون خیلی از افکت های حرفه ای استفاده نکردین dhافکت هایی که خیلی تو رندر تابلو نیستن مثل ramp یا flare
از output module فرمت رو از AVI به H.264 تغییر بدید از فرمت آپشن و قسمت BITRATE SETTING نوع رو به CBR تغییر بدید و میزان BITRATE رو به 15 تغییر بده. اون موقع یه نتیجه خیلی خوب با یک حجم کاملا معقول می گیری ولی مطمئنا مقداری از کیفیت رو از دست می دی که اونم خیلی به چشم نمی آد.
امیدوارم کمکتون کرده باشه
rezam2005r
17-01-2012, 16:43
سلام..
تو پروژت از 3d و Camera استفاده کردی؟
samiei_m_j
19-01-2012, 22:27
سلام
تو آفتر افکت اگر بخوای هیچ تغییر کیفیتی صورت نگیره باید همون تنظیمات پیشفرض برنامه رو انتخاب کنی که وحشتناک حجم رو بالا میبره من یک دقیقه hd 1280 . 720 رو رندر کردم حدود 4 گیگ در اومد
اگر بخوای با کمترین میزان افت کیفیت بهترین نتیجه رو بگیری باید از فرمت quick time استفاده کنی و کدکش رو هم از بخش فرمت آپشن به فکر کنم به jpeg photo یا یه همچین چیزی تغییر بدی ( الآن تو نا کجا آبادم به آفتر دسترسی ندارم بهت بگم دقیقش رو ولی فکر کنم همین باشه یا خیلی نزدیک به این) این حجم رو شاید تا یک چهارم کاهش بده اما کیفیت همچنان توپه. . یا کرد رو بکن PNG JPEG که کیفیتش از JPEG بهتره ولی حجمش هم طبیعتا بالاتره
اما یه فرمت خیلی توپ دیگه هم هست که کارش حرف نداره و کیفیت کار نهایی هم خیلی قابل قبوله من همون کار یک دقیقه ای hd رو با این یکی که الان می گم رندر کردم حدود 80 مگ در اومد اگر تو کارتون خیلی از افکت های حرفه ای استفاده نکردین dhافکت هایی که خیلی تو رندر تابلو نیستن مثل ramp یا flare
از output module فرمت رو از AVI به H.264 تغییر بدید از فرمت آپشن و قسمت BITRATE SETTING نوع رو به CBR تغییر بدید و میزان BITRATE رو به 15 تغییر بده. اون موقع یه نتیجه خیلی خوب با یک حجم کاملا معقول می گیری ولی مطمئنا مقداری از کیفیت رو از دست می دی که اونم خیلی به چشم نمی آد.
امیدوارم کمکتون کرده باشه
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت
در افتر افکت گزینه ویندوز مدیا پلیر رو بزن برو فرمت اپشن پسوندش میشه wma گزینه ها حجم وکیفیت خیلی پایین میاد ولی با گزینه image quality و تغییر کاستوم به رزولیشن بالا خیلی بهتر یشه
omid.sarmad
08-11-2013, 12:08
حجم فقط وابسته به زمان نیست. فرمت، نوع فشرده ساز، نرخ فریم و حتی خود تصویر هم در حجم خروجی تاثیر دارد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.