مشاهده نسخه کامل
: اولین کار من : وزنه فانتزی
Vahidking.75
08-01-2012, 11:22
از بچگی دوست داشتم چیزا رو با رنگی عجیب ببینم که محقق شد
این یک وزنه که یکم فانتزی هست | این کار مال سه روز پیشه ، متاسفانه فایل مخصوص مکسش رو سیو نکردم :13:فقط همین رندر رو ازش دارم .
زمان رندز : 5 دقیقه ( شایدم یک دقیقه کمتر )
رندرر : منتال ری
رزولیشن : hd 720p
با تنظیمات مدیوم و سایه 16 رندر گرفتم ( کلا از سایه خوشم میاد )
این شد دیگه ، اولین کارم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen3d
08-01-2012, 13:46
به عنوان کار اول خوبه اما جزئیات نداره وزنه ها خیلی سادست و متریالش مناسب نیست روی مدلینگ کار کن موفق باشی
SSS_HHH_OOO
09-01-2012, 01:52
آفرین خوبه
چند وقته کار میکنی؟
Vahidking.75
09-01-2012, 04:12
در مورد مدلینگ و متریال کار که ضعیف هست به این خاطر امتحانات هست که اصلا روش کار نکردم ، کلا کار 1 ساعت هم طول نکشید آخه بعدش امتحان فیزیک بود
---------------------------------
من حدود اواسط تابستون 90 ( شایدم بیشتر ) با مکس آشنا شدم و آموزش های متلف pdf رو خوندم یه چیزایی یاد گرفتم اما کار اصلی از تقریبا 20 یا 25 مهر شروع شد که آموزش های ( قسمت دوم محصول ماناسافت به اسم مدل سازی سه بعدی و محصول طراحی داخلی اون رو گرفتم ) و حدود آبان ماه هم ( به خاطر نبودن قسمت های اصلی آموزش ماناسافت که در volume 1 هست ) به سراغ آموزش جامع شرکت پارسیان رو گرفتم . دیگ نزدیکای امتحانات بود که تقریبا به محیط و برخی ابزار های مکس تسلط پیدا کردم و شروع به دانلود آموزش های مختلف کردم ولی خوب امتحانات اول دببیرستان خیلی مهم هستش هنوز وقت نکردم کامل آموزش ها رو ببینم . بعد این هم قصد خرید volume 1 ماناسافت ( واقعا برای همه که میخوان با این نرم افزار کار کنن این مجموعه رو پیشنهاد میدم ، خیلی عالیه از رویه volume 2 میگم) و آموزش هایی که در p30world هست رو بخرم .
kamron_devil
09-01-2012, 12:45
سلام به عنوان اولین کار خیلی عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه . اگر می خوای سریع تر حرفه ای بشی پیشنها د می کنم آموزش های digital tutors 2009 رو بخری اگر بگری ارزونش رو پیدا می کنی. خیلی آموزشش خوبه کای جلو میفتی. حال کردم. کار زدی بزار ببینیم حالشو ببریم
Vahidking.75
09-01-2012, 21:35
ممنون دوست عزیزkamron_devil ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودم هم تصمیم خرید این آموزش ها رو دارم ولی مشکلی که دارم انگلیسی هستش ، من الان اول دبیرستانم ، شاید کمی بیشتر اول انگلیسی بلد باشم که به درد نمی خوره . این آموزش ها انگلیسیشون در چه حدیه ؟
متاسفانه این امتحانا جلوی پیشرفت آدم رو می گیرن :دی ولی خوب بعد امتحانات ، 3dsmax رو خیلی جدی تر دنبال می کنم ، چون عاشقشم .
بسیار از نظرای همتون ممنون و خرستد شدم ، سعی می کنم این کار رو دوباره با مدلینگ قوی تر ( دفعه پیش از هلکس دو بعدی استفاده کردم ، برای تقویت کار با اجزای دو بعدی ) بسازم . در ضمن اگر یک آموزش کامل و خوب در مورد متریال سازی می شناسین رو معرفی کنین .
kamron_devil
10-01-2012, 13:39
این آموزش که گفتم نیازی به انگلیسی نداری شما هر کار که کرد می کنی می فهمی. تازه اون انگلیسی که صحبت می کنه می فهمی چی میگه. بگیر پشیمون نمیشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.