مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای انتخاب اسپیکر مناسب برای رسیو*ر
سلام.قصد خرید اسپیکر مناسب برای رسیو*ر دارم .سینمای خانگی نمیخوام.
تا 150هم هزینه میتونم بکنم.
کیفیت صدا چطور میشه به نظرتون؟
رسیو*ر خروجی اپتیکال داره ولی متاسفانه اسپیکرهای که چنین ورودی دارن گرونن .
به نظر شما 1.2 کاتال بهتره یا 1.5؟
اگر 1.5 بگیرم با توجه به اینکه از دو فیش استفاده میشه کاربرد 1.5 بهچه صورت هست همه اسپیرا فعال میشه؟؟!
ممنون
اگه اتاق زیاد بزرگ نیست logitech z506 5.1 بهترین انتخابه استریو 3بعدی داره دیروز قیمت کردم 125000ت
اگر هم میخوای 2 کاناله باشه edifier r1900tiii هست صدای خوبی داره ولی 3بعدی نداره و صدای واقعی رو پخش میکنه قیمتش 145000ت از اینا بهتر تو این قیمت پیدا نمیکنی گول اسپیکر های بی نامو نشان رو هم نخور
ممنون از شما فقط اگر میشه توضیح بدین 1.5 کانال بودن اسپیکر با توجه به اینکه میخوام از دو فیش صدای رسی*ور استفاده کنم چطور جواب میده؟منظورم عملکرده اسپیکره؟
شما و سایر دوستان 1.2 کانال پیشنهاد میکنید یار1.5 کاناله؟
از اون لحاظ z506 مشکلی نداره اونو تبدیل به صدای سه بعدی میکنه
اون دوتای بالا رو که گفتم دوتاش خوبه منتها بستگی به شما داره که با صدای سه بعدی حال میکنی یا صدای استریو
ممنون که پاسخ میدین منظور من اینه که امکان پخش صدای 5کاتاله وقتی از rca یا همون دو فیش صدا استفاده میکنیم هست؟
مثل فیلمی که داره از ما*هوا*ره پخش میشه و 5کاناله است!!!؟؟؟
اسپیکر کنترل دار هم معرفی کنید.
سپاس
BraveKnight
08-01-2012, 13:19
logitech z506 5.1 ورودی SPDIF نداره؟ ریموت چطور؟
ممنون که پاسخ میدین منظور من اینه که امکان پخش صدای 5کاتاله وقتی از rca یا همون دو فیش صدا استفاده میکنیم هست؟
مثل فیلمی که داره از ما*هوا*ره پخش میشه و 5کاناله است!!!؟؟؟
اسپیکر کنترل دار هم معرفی کنید.
سپاس
شبکه های انتن دوکاناله است خود رسیو هم 2 کاناله است شما وقتی میتونی 5 کاناله استفاده کنی که 3 تا فیش 3.5 به کامپیوتر یا دی وی دی هایی که این خروجی رو دارند وصل کنی
ولی z506 خودش ورودی 2 کاناله رو به تمام باندها به صورت 3بعدی میده
اسپیکر کنترل دار خوب تو این قیمت من ندیدم اگه اتاقت زیاد بزرگ نیست همون z506 برای شما بهتره
اینم بررسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
logitech z506 5.1 ورودی SPDIF نداره؟ ریموت چطور؟
خیر ریموت نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.