مشاهده نسخه کامل
: نصب ویندوز بر روی هارد
eaglesky
08-01-2012, 08:24
سلام
من دو تا هارد دارم یکی SSDو دیگری معمولی یک ترابایت!حالا می خواستم بدونم با چی میتونم پارتیشن بندی کنم که درست و حسابی انجام بشه؟ تقسیم بندی حجمها مساوی باید پارتیشن بندی بشه ؟
ویندوز رو روی SSDنصب می کنند تا SSD حساب بشه؟! و SSD برای خودش یک درایو میشه یا اونم باید قاطی این یکی هارد کنم؟!
یه توضیحی بدید ممنون میشم!
mafaman2003
08-01-2012, 08:47
سلام
ویندوز رو که روی هارد ssd نصب میکنن تا سرعت سیستم بالا باشه
فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری پارتیشن بندی کنید اما حتما در طی نصب ویندوز یا بعد از اون پارتیشن هاتون رو فرمت کنید چون بعصی نرم افزارها فرمت درستی انجام نمیدن.
نمیتونید قسمتهایی از دو یا چند هاردو به یک پارتیشن اختصاص بدید
هارد ssd اگه حجم بالایی داره اونو هم میتونید به چند پارتیشن تبدیل کنید البته میتونید این کارو نکنید و این هاردو به ویندوز و برنامه ها اختصاص بدید.
شما در طی نصب ویندوز هارد رو پارتیشن بندی کنید
ssd هم میشه یک درایو در کنار درایو های هارد دیگر و ویندوزروش ریخته میشه
eaglesky
08-01-2012, 12:15
1- پس با این حساب در مرحله ی ویندوز 7 انجام بدم مشکلی به وجود نمیاد دیگه؟! فرمت هم همون راه ساده ی کلیک سمت راست و فرمت NTFS ؟
2- بعد هارد رو باید مساوی تقسیم کنم یا نامساوی مشکلی نداره!؟ چون تا حالا من تمام کامپیوترهایی که دیدم حجم درایو هاشون مساوی بود!
3-اینکه میگن Logical و Primary چی هستت؟!
100 مگابایت واسه System Reserved بسه یا زیاد تر باشه بهتره؟!
eaglesky
08-01-2012, 22:42
کسی نبود جواب بده؟!
ata.royalfalcon
08-01-2012, 23:10
1- پس با این حساب در مرحله ی ویندوز 7 انجام بدم مشکلی به وجود نمیاد دیگه؟! فرمت هم همون راه ساده ی کلیک سمت راست و فرمت NTFS ؟
در همون مرحله نصب ویندوز میتونید یه پارتیشن به اندازه دلخواه بسازید و آنرا فرمت میکنید تا ویندوز روی آن نصب شود .
برای الباقی فضای پارتیشن بندی نشده دو راه دارید .
1. در همون لحظه ای که ویندوز نصب میکنید پس از ساخت پارتیشن اول ، پارتیشنهای بعدی رو میسازید و فرمت میکنید .
2. پس از ساختن پارتیشن اول برای نصب ویندوز ، برای ادامه پارتیشن بندی میتوانید داخل ویندوز و از طریق برنامه disk management پارتیشن بندی رو ادامه دهید . برای دسترسی به این برنامه دستور DISKMGMT.MSC رو در run تایپ کنید .
2- بعد هارد رو باید مساوی تقسیم کنم یا نامساوی مشکلی نداره!؟ چون تا حالا من تمام کامپیوترهایی که دیدم حجم درایو هاشون مساوی بود!
نامساوی هم باشه مشکلی نیست .
3-اینکه میگن Logical و Primary چی هستت؟!
اولین پارتیشنی که bootable هست و آکثراً ویندوز را روی آن نصب میکنن رو پارتیشن اولیه میگویند و الباقی فضا رو extended هست که این extended به چند قسمت تقسیم میشود که به آنها logical گفته میشود .
eaglesky
08-01-2012, 23:26
در همون مرحله نصب ویندوز میتونید یه پارتیشن به اندازه دلخواه بسازید و آنرا فرمت میکنید تا ویندوز روی آن نصب شود .
برای الباقی فضای پارتیشن بندی نشده دو راه دارید .
1. در همون لحظه ای که ویندوز نصب میکنید پس از ساخت پارتیشن اول ، پارتیشنهای بعدی رو میسازید و فرمت میکنید .
2. پس از ساختن پارتیشن اول برای نصب ویندوز ، برای ادامه پارتیشن بندی میتوانید داخل ویندوز و از طریق برنامه disk management پارتیشن بندی رو ادامه دهید . برای دسترسی به این برنامه دستور DISKMGMT.MSC رو در run تایپ کنید . اگر یک دفعه درست کنیم در این موقع C میشه bootable و همین طور که درایوهای دیگه رو درست میکنم میشند extended؟
100 مگابایت واسه System Reserved بسه یا زیاد تر باشه بهتره؟!
ata.royalfalcon
08-01-2012, 23:33
نمیشه درایو ها رویک دفعه بسازم بعد ویندوز رو روی یکی از اونها نصب کنم ؟!
امکانپذیر هست .
در هنگامی که ویندوز نصب می کنید و در مرحله پارتیشن بندی هارد ، میتونید چند پارتیشن (همون درایو) با حجم دلخواه بسازید و سپس فرمت کنید .
پیشنهاد میشود که ویندوز را روی اولین پارتیشن نصب کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.