مشاهده نسخه کامل
: اجرای 3d bluray توسط laptop و 3dtv
درود
من یه 3dtv 6920 سامسونگ خریدم
میخواستم ببینم چطوری میشه توسط لپ تاپم فیلم 3d bluray رو توش اجرا کنم
اینم بگم که فایل های (side by side) رو بدون مشکل میبینم ولی بلوری رو هنوز موفق نشدم
دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن
مرسی
meka-1360
08-01-2012, 09:24
دوست عزیز اگر لپ تاپ شما درایور بلوری داشته باشه و خروجی HDMI به راحتی میتونی توی تلویزیون سه بعدی ببینی.
لپ تاپم بلوری نداره ولی ایمیج بلوری رو پخش میکنه ، مثلا با پاور دی وی دی و کلون درایو
اگه کسی اینکارو کرده دقیقا بگه چیکار باید بکنم
amir_t6262
09-01-2012, 23:45
الان شما فیلم بلوری سه بعدی ( دیسک بلوری) داری؟ یا اینکه از این فایلهای بلوری ریپ 3 بعدی داری؟
چون این دو تا فرق میکنند. با توجه به اینکه لپ تاپت درایو بلوری نداره، احتمالا منظورتان همان بلوری ریپ بوده؟
فایلهای MKV یا M2TS .
اگر ممکن است بیشتر در مورد فایلتان توضیح دهید.
فیلم ها بلوری هست (m2ts) . هر کدوم هم 40-50 گیگ حجم داره.
مشکل اینه که وقتی به tv وصل میکنم دو بعدی نشون میده!
اینم بگم من فایلهای side by side رو براحتی اینجوری میبینم ولی مثل اینکه بلوری ها side by side نیستن!؟ شاید هم نرم افزار خاصی میخواد برا پخشش
فروشنده فیلم ها بهم گفت درایور 3d گرافیک لپ تاپ رو نصب کن ولی من فک میکنم ک شر گفته!
بله دیسک بلوری دارم . m2ts
mehrdad_ati
10-01-2012, 13:09
شما اول باید لپتاپت رو با HDMI وصل کنی به TV بعد از توی تنظیمات کارت گرافیک صفحه نمایش خود لپتاپ رو غیر فعال کنی . بعد ایمیج بلوری سه بعدی رو با آخرین نسخه ی POWER DVD اجرا کنی . بعد از قسمت تنظیمات سه بعدی POWER DVD (کنار آرم 3D) توی بخش نوع صفحه نمایش گزینه ی HDMI 1.4 READY 3DTV 24HZ رو انتخاب کنی . بعد اون دکمه ی 3d رو بزنی . اگر سه بعدی شد که هیچی . اما اگر نشد به احتمال زیاد سخت افزار لپ تاپ شما جواب گوی پخش سه بعدی نیست .
اگر میخواید پخش سه بعدی رو تضمین کنید از کارتهای سری 6000 یا 7000 از amd یا gtx 300 به بالا از nvidia استفاده کنید. من خودن 3 ترابایت ایمیج بلوری سه بعدی دارم و با کارت radeon hd5850 به راحتی همشون رو دیدم با power dvd .
درود
من یه 3dtv 6920 سامسونگ خریدم
میخواستم ببینم چطوری میشه توسط لپ تاپم فیلم 3d bluray رو توش اجرا کنم
اینم بگم که فایل های (side by side) رو بدون مشکل میبینم ولی بلوری رو هنوز موفق نشدم
دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن
مرسی
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه یا تلفن 09121794996ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
aataey@yahoo.com (aataey@yahoo.com)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.