ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث درباره سی پی یو و مدل های اون

ila
07-01-2012, 22:57
این که ما بگیم کلا سی پی یو ها دو دسته ان: یکی AMD و یکی Intel درسته؟

mafaman2003
08-01-2012, 09:34
سلام
برای پی سی ها بله
ولی به طور کلی نه

ila
08-01-2012, 13:45
بعد این که مثلا میگن این corei7 این هست و اون دو هسته ای هست چیه جریانش...این dual core چی هست کلا یه بحثی در این مورد میکنید باهام که خوب یاد بگیرم

khelane
24-01-2012, 21:06
تعداد هسته بر میگرده به نوع سی پی یو مثلا یه سی پی یو کواد اینتل چهار هسته داره کور تو اسمش پیداست یعنی دو هسته در سی پی یو های AMD مثل X2 یعنی دوسته ای فرضا یه سی پیو 250 X2 میگن و یه چهار هسته ای هم فرضا X4 635 ---- X4 تعداد هسته هست و 635 مدل سی پیو و بسته به نوعشون هست شما باید برید مطاله بکنید فقط کافیه تو گوگل یه سرچ کنید یه تو سایت ها برید و دوتا سی پیو رو مقایسه و هر نوع تکنولژی رو که بلد نیستید یادداشت و یه سرچ هم درباره ان بکنید بهتره
DUAL CORE هم که کفتم شما اگه انگلیسیتون یه کم خوب باشه یعنی دو هسته CORE به معنی هسته و دوال هم به معنی دوتا یا دو هست
هر هسته یا سی پی یو هست حالا فرض رو براین بگیر که یه سی پیو تک هسته عالیه یا دو هسته درم ثال زیر دقت کنیم
اگه به شما حدود 100 تا اجر بدن و باید از یه خانه دوطبقه ببری بالا تا 100 تا رو ببری کلی وقت و خسته کننده هست و شاید اصلا نتونی اونارو به اتمام برسونی
حالا فرض رو این میگیریم یه نفری مثل من دوست شما هست و میخوم کمکتون کنم اینجوری من 5 نصفشو میبرم بالا و شما هم نصفشو اینطوری دیگه خسته هم بشیم کمتر نمایانگرحالت اولی هست امیداورم شما درک DUAL CORE رو فهمیده باشی الان فرضا رو در تعداد هسته های بالاتر بگیر فرضا 4 هسته 8 هسته (8 نفر)
ببین کارها راحتر میره جلو
اگه بازم خواستی متونم راهنمایتون کنم
موفق باشی:10: