ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض مادربردam3 با مدل جدیدتر

maziarb
07-01-2012, 22:43
سلام من مادربرد giga 770t usb3 دارم که مشکل اصلیش که منو بفکر تعویض انداخت صدای ویزویز! هنگامی که cpu لودش بالا میره هست، و الان از توی control panel قسمت power گزاشتمش روی 70درصد که صداش درنیاد!)کسی هنوز نتونسته بگه مشکلش دقیقا چیه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.net/out.php/i178509_untitled.jpg

ولی حالا موندم asrock 970 extreme4 بگیرم یا همین حد از برند دیگری یا اینکه مادربرد fm1 بخرم که اصلا نمیدونم توی بازار هست یا نیست؟! و قیمتش در چه حدیه؟ و اینکه هم مادربرد از آخرین تکنولوژی قطعات ساپورت کنه واسم مهمه
ممنون میشم نظرتون رو بگین

Rainbow
07-01-2012, 23:45
کیفیت تولید محصولات گیگابایت به مراتب بهتر از شرکت ASROCK هست . به نظر من یا مدل دیگه ای از سری گیگابایت انتخاب کن و یا ایسوس

soheil_eshghi
07-01-2012, 23:46
اون موردی که میگید مربوط به پاورتونه
پاور رو از کیس خارج کنید
بعد لود 100 درصد انجام بدید
ببینید مشکل از مینه یا پاور

maziarb
08-01-2012, 00:25
خیر، پاور عوض شده یکبار ، 535 به 885 مشکل باید از مین باشه،البته بردمش گارانتی گفتن مینت مشکل نداره! ؟ صدا از بغل cpu هستش اما از مین

ممنون از شما کلا تصمیم گرفتم یکم خریدم رو به تاخیر بندازم در عوض بعدا مین a75 و apu amd بخرم،
ممنون، اگه نظری درمورد apu دارین بفرمایین
---------
Rainbow من زمانی فقط گیگابایت رو قبول داشتم ولی جدیدا میبینم اکثرا از قدرت ازراک تعریف میکنن و خودتون توی این بخش ببینید چندبار ازراک مثلا 870 پیشنهادشده

maziarb
08-01-2012, 16:11
بررسی کردم و دیدم گرافیک apuها خیلی ضعیف هست!؟ اما قدرتشون چطوره؟! کدوم مدل الان با 965 phenomII برابری میکنه؟
مادربردهم asrock a75 extreme 6 مد نظرم هست ، برندهای دیگه ظاهرا توی بازار نیستن، یعنی نوی اینترنت که نبودن