PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فقط کیس در حدود 1.300

teamnet
07-01-2012, 13:35
سلام دوستان من یک کیس می خوام جمع کنم حدود 1.300 که برای گیم و اجرای نرم افزارهای نرمال کلی استفاده میشه ولی سرعت و عملکرد خوب سیستم مهم هست .

فعلا مد نظرم این هست . پیشتر برای بخش نرم افزارها و سیستم عامل ها هارد SSD در نظر گرفتم

AM3 - FX-6100 - 3.3GHz - X6

HDD WD Green 32mb 500GB

DVD RW Plextor 890 Lightscribe

ASUS M4N98TD EVO

Corsair 6GB CMX 1600 CL9

SSD 60GB PYRO patrot sata III

SAPPHIRE HD 6570 2GB DDR3

DVDRW PLEXTOR SATA

HUNTER B-R / GREEN

Power Green GP530A-EU

Dj_aghamajid
07-01-2012, 16:46
سلام دوستان من یک کیس می خوام جمع کنم حدود 1.300 که برای گیم و اجرای نرم افزارهای نرمال کلی استفاده میشه ولی سرعت و عملکرد خوب سیستم مهم هست .

فعلا مد نظرم این هست . پیشتر برای بخش نرم افزارها و سیستم عامل ها هارد SSD در نظر گرفتم

AM3 - FX-6100 - 3.3GHz - X6

HDD WD Green 32mb 500GB

ASUS M4N98TD EVO

Corsair 6GB CMX 1600 CL9

SAPPHIRE HD 6570 2GB DDR3

DVDRW PLEXTOR SATA

HUNTER B-R / GREEN

Power Green GP530A-EU

HDD WD Green 32mb 500GB
Corsair 6GB CMX 1600 CL9
DVDRW PLEXTOR SATA
HUNTER B-R / GREEN
Power Green GP530A-EU

اینا رو چند قیمت گرفتی؟
سی پی یو
مادربرد
کارت گرافیک باید عوض بشن.
Cpu: core i 5 2500K=305
main: asrock z68extreme3 gen3=245
vga:............

قیمت ها رو بگو و نهایت بودجه.
رزلوشن مانیتورت رو هم بگو.

teamnet
08-01-2012, 09:36
دوست عزیزم با تشکر از شما اینا رو همون حدود 1.300 قیمت دارم . مانیتور فکر کنم ال ای دی 20 اینچ باشه یا 19 .

در ضمن چرا از AMD اومدین سمت اینتل ؟

Dj_aghamajid
08-01-2012, 15:48
چون 2500K به مراتب از 6100 و حتی 8120 و در تست های زیادی از 8150 هم قویتره.
کلا در این رنج قیمت از این پردازنده بهتر پیدا نمیکنی. پس از دستش نده.
کلا در این مورد بحث زیاد شده. درباره بولدوزر تحقیق کن، متوجه میشی
FX 6100 هم جز سری بولدوزر AMD هست.
اگه قیمت ریز قطعات رو بگی. بهتر میشه راهنمایی کرد.
برای سیستم گیم باید بیشتر رو کارت گرافیک هزینه کرد. اما رزلوشن مانیتور شما 1680*1050 هست. و این باعث میشه تا زیاد هزینه نکینم. پس در حد زیر 250-200 برای کارت گرافیک کافیه.
2 تا رم 4 گیگ بگیر به جای اون کیت 6 گیگ. هزینه رو میاره پایین.
2 تا رایتر گرون چرا انتخاب کردی؟ یدونه کافی نیست؟

teamnet
08-01-2012, 20:40
دوست عزیزم با تشکر از راهنمایی خوب شما پس خوب شد اینجا مطرح کردم چون فکر می کردم AMD نسبت به اینتل سرعت بهتری رو داره که الان متوجه شده اشتباه میکنم .

لطفا شما قطعات پیشنهادی خودتون رو تا سقف 1.300 اعلام کنید تا من اقدام برای خرید کنم .

فقط توجه کنید سرعت بازگذاری پروگرام های معمول و همینطور اجرای بازی های جدید ملاک هستش .

در ضمن برای سیستم من گرافیک Powercolor رو که 256 بیت هست با رم 1 گیگ DDR5 انتخاب کردم .

در مورد رایتر هم بنده اشتباه کردم یک رایتر هستش .

قیمت ها هم در که در بازار حسابی داره ول می خوره .

من منتظر پست شما هستم .

Dj_aghamajid
09-01-2012, 01:02
SSD - OCZ / 60GB -Agility 3 SATA III 2.5=220

main: asrock z68 extreme3 gen3= 245
cpu: 2500K=330
ram: 2X4GB DDR3 1333=70
HDD: 500GB seagate 7200PRM =140
Dvd RW: plextor=40
case: green hunter=61
vga: GTX 550Ti Gainward=185
power: Green GP530A-EU=85
total: 1376
اگه بودجه را 1500 برسونی دیگه عالی میشه. هارد رو میتونی 1 ترا بگیری که 20-30 تومن گرونتره. کارت GTX 560 1GB Gainward رو میتونی بگیری.
اگه گرونه بگو تا کمش کنم. البته اینا واقعا ارزش دارن.

Erfan.
09-01-2012, 08:15
سلام.

سیستم پست 6 سیستم مناسبی هست...
ولی اگه گیم با جزییات بالا اجرا میکنید کارت گرافیک رو حداقل HD6870 Hawk تهیه کنید یا حتی GTX 560Ti و HD6950 2GB گزینه های بهتری هستند.

اگه بودجه نمیرسه، از مادربرد و CPU بزنید و کارت گرافیک رو قوی تر تهیه کنید چون برای گیمینگ، تمرکز روی کارت گرافیک قدرتمند هست...
البته پاور هم بالاتر باید بردارید، برای پاور در آخر تصمیم گیری کنید بهتره.(بعد از مشخص شدن تمامی قطعات)

پیروز باشید.

teamnet
09-01-2012, 10:46
با تشکر از شما دوستان عزیز مادربورد آزراک پیشنهادی دارای کارت گرافیک آنبرد هستش ؟

در کل به نظر شما ایسوس بهتره یا آزراک ؟

teamnet
09-01-2012, 11:35
خوب به نظر شما گرافیک با برند Power Color 1 GB 256 Bit چطوره ؟

یه چیزه دیگه این هارد SSD رو سرعت سیستم خیلی تاثیر میزاره ؟ یعنی به قیمتش می ارزه یا حذفش کنم ؟ از همون ساتا استفاده کنم

Dj_aghamajid
09-01-2012, 14:48
بله حق با عرفان جان هست. بهتره کارت گرافیک زیر رو برداری:

MSI R6950Twin Frozr III=390

main : asrock z68 pro3=195
power : green 600aeu=95
case: green magnum II=54

SSD رو فعلا حذف کردم. ولی اگه برای اجرای بسیار سریع برنامه ها بخواین، ضروری هست. البته بعدا هم میتونین بگیرین.

cpu: 2500K=330
ram: 2X4GB DDR3 1333=70
HDD: 500GB seagate 7200PRM =140
Dvd RW: plextor=40
total: 1314

اینکه ایسوس بهتره یا ازراک، باید بگم نسبت به قیمت و کارایی ازراک بصرفه تره. برتری خاصی ندارن. یعنی بکار شما نمیاد.
ازراک عالیه.
این کارتی که میگین چیه؟ والا ما تا حالا اینجوری نشنیدیم؟
اسم دقیق؟ قیمت؟

teamnet
10-01-2012, 11:11
دوست عزیزم با تشکر از شما Powercolor گرافیک هستش که با چیپست ATI کار می کنه گرافیک بدی نیست ...

Dj_aghamajid
10-01-2012, 11:22
ممنونم.
ببینید کدوم هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرف شما مثل این میمونه که بگید من ماشین بنز میخوام که مثلا 2000 سی سی باشه. حالا ممکنه همون شرکت 50 مدل 2000 سی سی تولید کنه.

samijazini
10-01-2012, 11:36
به نظر من برای هارد هم از هارد های معمولی استفاده کن هم یه ssd داشته باش

BZ7
11-01-2012, 01:44
CPU : AMD PHII X6 1100T ~ 235t
MB : Asrock 970 Extreme 4 ~ 155t
RAM : 2*4GB 1333~1600Mhz CL8~9 (any brand) ~ 70t
VGA : 2 * 6870 VTX CFX / 2 * GTX560 SLI ~ 480-520t
PSU : Green 885 Gaming ~ 175t
HDD : Seagate 7200.12 500GB ~ 120t
Case : Any ~ 50t

این سیستم رو واسه یکی دیگه نوشته بودم ! حالا بازم ممکنه بیان بگن چقدر سیستم تکراری پیشنهاد میدی ! . ولی واقعا چیز خیلی خوبیه ... !
درایو SSD خیلی خیلی تاثیرش زیاده در سرعت سیستم ! ( به سرعت Sequential توجه نکنین مهم تر از همه Random Read 4K , و 512k هست ) .

BZ7
11-01-2012, 01:50
ممنونم.
ببینید کدوم هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2FGlobal%2Fproducts_search_VGA.asp%3FBus%3DPCI-E%26Generation%3D%26Series%3D%26MemerySize%3D%26Me moryInterface%3D256bit%26ByIntention%3D%26ByUnique Feature%3D%26submit%3DSearch)

حرف شما مثل این میمونه که بگید من ماشین بنز میخوام که مثلا 2000 سی سی باشه. حالا ممکنه همون شرکت 50 مدل 2000 سی سی تولید کنه.

برند کارت به هیچ عنوان اهمیت نداره . هر کدوم ارزون تر بود تهیه بشه . این کارت ها همگی ساخته شده توسط شرکای تجاری Nvidia/AMD هستن و تمام مراحل ساخت زیر نظر و استاندارد های این شرکت ها هست . اینطور نیست بگین مثلا کارت Powercolor کیفیت خوبی نداره ولی Gigabyte خیلی خوبه اما متاسفانه فروشندگان بازار از شدت ضعف علم و سواد همیشه میگن فلان برند از این یکی بهتر هست . در صورتی که واقعا بهتر وجود نداره ( معمولا در کارت گرافیک ) و وقتی یه گرافیک از پردازنده 6970 استفاده میکنه هر برندی هم که میخواد باشه همیشه یک Performance داره ( کارت های سری اورکلاک مثل کارت های Twinfrozer و Hawk یا کارت های اورکلاک شده His از این بحث خارج هستن !! )

Dj_aghamajid
11-01-2012, 11:07
CPU : AMD PHII X6 1100T ~ 235t
MB : Asrock 970 Extreme 4 ~ 155t
RAM : 2*4GB 1333~1600Mhz CL8~9 (any brand) ~ 70t
VGA : 2 * 6870 VTX CFX / 2 * GTX560 SLI ~ 480-520t
PSU : Green 885 Gaming ~ 175t
HDD : Seagate 7200.12 500GB ~ 120t
Case : Any ~ 50t

این سیستم رو واسه یکی دیگه نوشته بودم ! حالا بازم ممکنه بیان بگن چقدر سیستم تکراری پیشنهاد میدی ! . ولی واقعا چیز خیلی خوبیه ... !
درایو SSD خیلی خیلی تاثیرش زیاده در سرعت سیستم ! ( به سرعت Sequential توجه نکنین مهم تر از همه Random Read 4K , و 512k هست ) .
بنظر شما 2 تا کارت 6870 واسه یک مانیتور 19 اینچ مناسبه؟ کم نیست؟
پردازنده 1100 که از مد رفته رو چجوری با 2500K مقایسه میکنید. کارایی SSD روی سیستم بر اساس Z68 تا جایی که میدونم از سیستم 970 بالاتره .

برند کارت به هیچ عنوان اهمیت نداره . هر کدوم ارزون تر بود تهیه بشه . این کارت ها همگی ساخته شده توسط شرکای تجاری Nvidia/AMD هستن و تمام مراحل ساخت زیر نظر و استاندارد های این شرکت ها هست . اینطور نیست بگین مثلا کارت Powercolor کیفیت خوبی نداره ولی Gigabyte خیلی خوبه اما متاسفانه فروشندگان بازار از شدت ضعف علم و سواد همیشه میگن فلان برند از این یکی بهتر هست . در صورتی که واقعا بهتر وجود نداره ( معمولا در کارت گرافیک ) و وقتی یه گرافیک از پردازنده 6970 استفاده میکنه هر برندی هم که میخواد باشه همیشه یک Performance داره ( کارت های سری اورکلاک مثل کارت های Twinfrozer و Hawk یا کارت های اورکلاک شده His از این بحث خارج هستن !! )
ببخشید، الان منظورتون از این جملات چیه؟ من چی گفتم کی این جواب رو به من میدید؟
من میگم مدل کارت رو بنوبسه تا بفهمیم کدوم کارت رو میگه. شما میگی برند کارت مهم نیست.
اما جهت اطلاعتون بگم ، نه حرف شما درست نیست. کارتها با هم فرق دارن.مثلا:
1- طراحی خنک کننده که باعث میشه کارت در دمای کمتری کار کنه و کم صدا کار کنه.
2- طراحی چند فاز. که واسه اور کلاک مناسبه. البته خنک کننده خوب هم به اور کمک میکنه.
3- بعضی از کارتها بصورت کارخانه ای، اور شده هستن. پس نسبت به کارتهای مرجع کمی قویتر هستن.

مثلا چجوری میشه که برند ASUS رو میتونین مثلا با Club3D یکی فرض کنین؟ اگه فقط کارایی کلی مد نظر باشه ممکنه نزدیک هم عمل کنن. اما در شرایط بالا چی؟
البته یه سری رو خودتون قبول دارید.
حالا حساب کنید که 2 تا کارت رو با هم SLI یا CF کنیم. دیگه چی میشه.

BZ7
12-01-2012, 18:39
بنظر شما 2 تا کارت 6870 واسه یک مانیتور 19 اینچ مناسبه؟ کم نیست؟
پردازنده 1100 که از مد رفته رو چجوری با 2500K مقایسه میکنید. کارایی SSD روی سیستم بر اساس Z68 تا جایی که میدونم از سیستم 970 بالاتره .

ببخشید، الان منظورتون از این جملات چیه؟ من چی گفتم کی این جواب رو به من میدید؟
من میگم مدل کارت رو بنوبسه تا بفهمیم کدوم کارت رو میگه. شما میگی برند کارت مهم نیست.
اما جهت اطلاعتون بگم ، نه حرف شما درست نیست. کارتها با هم فرق دارن.مثلا:
1- طراحی خنک کننده که باعث میشه کارت در دمای کمتری کار کنه و کم صدا کار کنه.
2- طراحی چند فاز. که واسه اور کلاک مناسبه. البته خنک کننده خوب هم به اور کمک میکنه.
3- بعضی از کارتها بصورت کارخانه ای، اور شده هستن. پس نسبت به کارتهای مرجع کمی قویتر هستن.

مثلا چجوری میشه که برند ASUS رو میتونین مثلا با Club3D یکی فرض کنین؟ اگه فقط کارایی کلی مد نظر باشه ممکنه نزدیک هم عمل کنن. اما در شرایط بالا چی؟
البته یه سری رو خودتون قبول دارید.
حالا حساب کنید که 2 تا کارت رو با هم SLI یا CF کنیم. دیگه چی میشه.

2 تا کارت 6870 کارایی بین GTX580 و GTX590 داره . شما چطور میگی کمه واسه 19 اینچ اونم با رزولوشن 1680 در 1050 یا 1600 در 900 ؟!
شما قطعات کامپیوتر رو از روی مد میخرین ؟ یعنی مثلا میگین الان پنتیوم 4 مد شده بریم بخریم ؟!!!
بنده نسبت به قدرت در نظر گرفتم . قیمت 2500k وقتی اینقدر بالاست به نظر من ارزش خرید نداره ! . شما بیا واسه من 10 تا بنچ مارک بیار چه فایده هیچ کدوم از بنچ مارک هایی که شما میاری درست و حسابی از 6 هسته استفاده نمیکنن ؟
در برنامه های رندر که کاملا Multi Threading در اونا بهینه شده حتی یه 1090 از 2500k بهتر عمل میکنه و اگه شرکت ها از تمام توان پردازنده های AMD استفاده کنن ( که هر روز شاهد بهتر شدنش هستیم ) یه چیزی میشه مثل بازی Dirt3 که 2600k هم به پای 1100 نرسیده بود . بنده با خود اینتل مشکل ندارم . فقط با قیمت های سرسام آورش و سیاست های مسخرش مشکل دارم .
در مورد کارت ها :
شما صحبت بنده رو اشتباه برداشت کردین . من حرفام رو کلی گفتم و از حرف های شما ایرادی نگرفتم .

1- طراحی خنک کننده هیچ ربطی به بازده کارت نداره و فقط دما رو پایین تر میاره که در کلاک های پیش فرض حتی با کولینگ رفرنس هم مشکلی پیش نخواهد اومد
2- بنده خودم گفتم کارت های سری های اورکلاک شرکت های مختلف که از Phase های بیشتری استفاده کردن مد نظرم نیست ! اون کارت ها هم در فرکانس های پیش فرض مثل کارت های رفرنس عمل میکنن
3- باز هم گفتم سری های اورکلاک شده مدنظر من نبوده و توی متن هم نوشتم !! سری های رفرنس یا حتی سری های اورکلاک در کلاک های رفرنس ( پیش فرض GPU/Memory ) از نظر کارایی فرقی با رفرنس ها ندارن !
واسه همینه که من میگم خرید کارت های گرون از شرکت هایی مثل Giga ! یا Asus اصلا ارزش نداره . کسی که اورکلاک نمیکنه ( یا حتی اگه در حد خیلی جزئی اورکلاک میکنه ) باید ارزون ترین برند موجود در بازار رو تهیه کنه !!
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .

Dj_aghamajid
12-01-2012, 20:27
2 تا کارت 6870 کارایی بین GTX580 و GTX590 داره . شما چطور میگی کمه واسه 19 اینچ اونم با رزولوشن 1680 در 1050 یا 1600 در 900 ؟!
شما قطعات کامپیوتر رو از روی مد میخرین ؟ یعنی مثلا میگین الان پنتیوم 4 مد شده بریم بخریم ؟!!!
بنده نسبت به قدرت در نظر گرفتم . قیمت 2500k وقتی اینقدر بالاست به نظر من ارزش خرید نداره ! . شما بیا واسه من 10 تا بنچ مارک بیار چه فایده هیچ کدوم از بنچ مارک هایی که شما میاری درست و حسابی از 6 هسته استفاده نمیکنن ؟
در برنامه های رندر که کاملا Multi Threading در اونا بهینه شده حتی یه 1090 از 2500k بهتر عمل میکنه و اگه شرکت ها از تمام توان پردازنده های AMD استفاده کنن ( که هر روز شاهد بهتر شدنش هستیم ) یه چیزی میشه مثل بازی Dirt3 که 2600k هم به پای 1100 نرسیده بود . بنده با خود اینتل مشکل ندارم . فقط با قیمت های سرسام آورش و سیاست های مسخرش مشکل دارم .
در مورد کارت ها :
شما صحبت بنده رو اشتباه برداشت کردین . من حرفام رو کلی گفتم و از حرف های شما ایرادی نگرفتم .

1- طراحی خنک کننده هیچ ربطی به بازده کارت نداره و فقط دما رو پایین تر میاره که در کلاک های پیش فرض حتی با کولینگ رفرنس هم مشکلی پیش نخواهد اومد
2- بنده خودم گفتم کارت های سری های اورکلاک شرکت های مختلف که از Phase های بیشتری استفاده کردن مد نظرم نیست ! اون کارت ها هم در فرکانس های پیش فرض مثل کارت های رفرنس عمل میکنن
3- باز هم گفتم سری های اورکلاک شده مدنظر من نبوده و توی متن هم نوشتم !! سری های رفرنس یا حتی سری های اورکلاک در کلاک های رفرنس ( پیش فرض GPU/Memory ) از نظر کارایی فرقی با رفرنس ها ندارن !
واسه همینه که من میگم خرید کارت های گرون از شرکت هایی مثل Giga ! یا Asus اصلا ارزش نداره . کسی که اورکلاک نمیکنه ( یا حتی اگه در حد خیلی جزئی اورکلاک میکنه ) باید ارزون ترین برند موجود در بازار رو تهیه کنه !!
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید .
اولا که شما شوخی منو نگرفتی. من منظورم این بود که 2تا 6870 زیاده.:31:
در مورد مد هم باید بگم. تقریبا بله. اونی مد میشه که ارزش خرید داشته باشه. کارایی. قیمت. قابلیت ارتقاو...
حالا کاره دوستمون چیه؟ گیم و کاره معمولی.
الان کجا 1100 از 2500 سریعتره؟ واسه گیم 2500 از بولدوزر هم قویتره. نیازی به توضیح من نیست، یکم دربارش تحقیق کنید.
2500K گرونه؟ بولدوزر ارزونه؟ 1100 که اصلا الان جز آمار نمیاد. گرون به سری 1366 و 2011 میگن. بله اونا گرونن.
اینکه نرم افزارها بهینه نیستن مهم نیست. ما درباره حال صحبت میکینیم. نمیخوایم 3 سال دیگه از قدرت سی پی یو استفاده کنیم.:31:
در مورد کارتها:
شما منظورتون هر چی بود، وقتی حرف منو نقل قول کردین، یعنی....دارین به من جواب میدین. درسته؟ اگه منظورتون این نبود، شما احتمالا سهوا اینکارو کردین. مهم نیست.:31:
شما میگین کارتها با هم فرق ندارن. من میگم در کارایی ممکنه، اما سر و صدایی که تولید میکنن،قابلیت اور- اور کارخانه ای و... عواملی هستن که کارتها رو از هم جدا میکنن. حالا کسی که اصلا این چیزا رو نمیدونه. چجوری بفهمه که کدوم بهتره؟
بره ارزونتره رو بخره و مغزشو سرویس کنه؟ مثلا من قبلا رفتم یدونه کارت 4830 Club3D گرفتم که 2-3 تا دیگه هم دیدم همشون مثل تراکتور صدا میخورن. برنده ای زیادی مثل این هستن.قیمت مهمه بله. اما برند هم دیگه نباید آشغال باشه. حد تعادل در تمام کارها بهترین انتخابه. البته power color رو من قبول دارم.
منظورم برندهایی بی نام و نشان و بی کیفیت هستن.
نکته آخر هم گارانتی هست. حتما بهش توجه کنین.:11:

یاشاسین تیراختور:31:

BZ7
13-01-2012, 22:55
اولا که شما شوخی منو نگرفتی. من منظورم این بود که 2تا 6870 زیاده.:31:
در مورد مد هم باید بگم. تقریبا بله. اونی مد میشه که ارزش خرید داشته باشه. کارایی. قیمت. قابلیت ارتقاو...
حالا کاره دوستمون چیه؟ گیم و کاره معمولی.
الان کجا 1100 از 2500 سریعتره؟ واسه گیم 2500 از بولدوزر هم قویتره. نیازی به توضیح من نیست، یکم دربارش تحقیق کنید.
2500K گرونه؟ بولدوزر ارزونه؟ 1100 که اصلا الان جز آمار نمیاد. گرون به سری 1366 و 2011 میگن. بله اونا گرونن.
اینکه نرم افزارها بهینه نیستن مهم نیست. ما درباره حال صحبت میکینیم. نمیخوایم 3 سال دیگه از قدرت سی پی یو استفاده کنیم.:31:
در مورد کارتها:
شما منظورتون هر چی بود، وقتی حرف منو نقل قول کردین، یعنی....دارین به من جواب میدین. درسته؟ اگه منظورتون این نبود، شما احتمالا سهوا اینکارو کردین. مهم نیست.:31:
شما میگین کارتها با هم فرق ندارن. من میگم در کارایی ممکنه، اما سر و صدایی که تولید میکنن،قابلیت اور- اور کارخانه ای و... عواملی هستن که کارتها رو از هم جدا میکنن. حالا کسی که اصلا این چیزا رو نمیدونه. چجوری بفهمه که کدوم بهتره؟
بره ارزونتره رو بخره و مغزشو سرویس کنه؟ مثلا من قبلا رفتم یدونه کارت 4830 Club3D گرفتم که 2-3 تا دیگه هم دیدم همشون مثل تراکتور صدا میخورن. برنده ای زیادی مثل این هستن.قیمت مهمه بله. اما برند هم دیگه نباید آشغال باشه. حد تعادل در تمام کارها بهترین انتخابه. البته power color رو من قبول دارم.
منظورم برندهایی بی نام و نشان و بی کیفیت هستن.
نکته آخر هم گارانتی هست. حتما بهش توجه کنین.:11:

یاشاسین تیراختور:31:

شوخی میکنین حداقل 2 تا علامت تعجب بزنین که بنده متوجه بشم شوخیه !!
شما بروبچ P30world میدونم با AMD مشکل دارین و چیز قدیمی نیست این مسئله .
1100T برای من خیلی بیشتر از 2500K ارزش داره . چرا ؟ 1100T رو میخریم 240 تومن و مادربردش رو حداکثر 150 تومن ( یه مین برد خوب ) ولی اینتل 2500K رو میخریم 320 330 تومن و 180 تومن هم باید پول مین برد بدیم
قدرت 1100T در حالت واقعی خیلی بیشتر از 2500K و تقریبا کمتر یا هم رده 2600K هست .
حرف شما درسته ! 2500K ظاهرا قوی تره . میدونین چرا ؟ اولا برنامه ها درست و حسابی Multi Thread نیستن ! و در اون حالت هسته کمتر و قدرت هر هسته ، بیشتر خودش رو نشون میده تا هسته های بیشتر ! و اینکه به دلیل زیاد بودن پردازنده های اینتل در بازار و با توجه به اینکه سهم بیشتری رو از AMD به خودش اختصاص داده اکثر شرکت ها برنامه ها و بازی هاشون رو برای پردازنده های اینتل بهینه میکنن و ما هم بنچ مارک میگیریم 2 تا علامت سوال میاد رو سرمون بعد فکر میکنیم آره دیگه 2300 هم 1100T قویتره و AMD به درد نمیخوره .
من با بلدوزر کاری ندارم . بلدوزر هنوز هم نسبت به قیمت از سندی بریج ها بهتره ( 8 هسته ای ها ) و منم مثل بقیه از این سری نا امید شدم . اما شما دوستان اینتل یه چیز رو در نظر نگرفتین ! . اینکه بلدوزر واقعا 8 هسته نیست و 4 هسته و 4 تا Integer Pipeline هست که به یک هسته و یک Integer Pipleline یه ماژول بلدوزر میگن و طبق گفته های خود AMD حدود 80% قدرت 2 هسته واقعی رو داره ! اما شما فقط میگین خب اینکه 8 هسته هست ولی بنچ مارک ها کم امتیاز میدن پس بدرد نمیخوره !!

در مورد کارت گرافیک ها !
این حرفا دیگه قدیمی شده . شما اگه با صدا یا دمای کارت مشکل داری کارت های رفرنس بخر ! خیلی از شرکت ها کارت های رفرنس میزنن و تغییراتی اعمال نمیکنن ! . تازه بدترین کولینگ مگه چقدر صداش از رفرنس ها بیشتره ؟
بنده بهتون گفتم من منظورم کارت های رفرنس هست شما انگار اول هر جمله منو میخونی دیگه به بقیش توجه نمیکنی چی میگم . گفتم کارت های سری اورکلاک که معمولا طراحی کولینگ بهتری دارن + Phase های بیشتر ! اونا اولا گرون تر هستن ! و بحث سر بهتر بودن نیست . یکی هست اصلا اورکلاک نمیکنه . چرا باید بیاد به جای 240 تومن 280 تومن بده 6870 Hawk بگیره ؟ ( مثال )
هر چیزی رو نسبت به شرایط و کارایی باید سنجید دیگه ( اینکه حرف همه بچه های اینجاس ! )
من دارم میگم واسه کاربر های عادی که اورکلاک نمیکنن بهتره ارزون ترین کارت رفرنس بازار رو بگیرن ولی شما همش میای میگی کارتی که فاز بیشتری داره چی ؟ اون بهتر نیست ؟!

همون یاشاسین تراختور ...

Dj_aghamajid
14-01-2012, 12:30
شوخی میکنین حداقل 2 تا علامت تعجب بزنین که بنده متوجه بشم شوخیه !!
چشم.این خوبه؟ :18::18:

شما بروبچ P30world میدونم با AMD مشکل دارین و چیز قدیمی نیست این مسئله .
نخیر. اشتباه فکر میکنید. من طرفدارم AMD هستم. آواتار من 1 سال آرم AMD بود. یه سر به تاپیک اخبار AMD بزنید. متوجه میشید که بچه ها طرفدار کی هستن. اما طرفداری بی منطق معنی نداره. واقعبین باشیم بهتره.

1100T برای من خیلی بیشتر از 2500K ارزش داره . چرا ؟ 1100T رو میخریم 240 تومن و مادربردش رو حداکثر 150 تومن ( یه مین برد خوب ) ولی اینتل 2500K رو میخریم 320 330 تومن و 180 تومن هم باید پول مین برد بدیم
قدرت 1100T در حالت واقعی خیلی بیشتر از 2500K و تقریبا کمتر یا هم رده 2600K هست .
واسه شما بله. مهم اینه که چند درصد از افراد مثل شما فکر میکنن. 5%؟ - 10%؟.....
حالت واقعی رو ایشالله یک تاپیک بزنید تا دربارش بیشتر صحبت کنیم.

حرف شما درسته ! 2500K ظاهرا قوی تره .
خدا رو شکر. یه چیزی رو درست گفتیم.:31:

میدونین چرا ؟ اولا برنامه ها درست و حسابی Multi Thread نیستن ! و در اون حالت هسته کمتر و قدرت هر هسته ، بیشتر خودش رو نشون میده تا هسته های بیشتر ! و اینکه به دلیل زیاد بودن پردازنده های اینتل در بازار و با توجه به اینکه سهم بیشتری رو از AMD به خودش اختصاص داده اکثر شرکت ها برنامه ها و بازی هاشون رو برای پردازنده های اینتل بهینه میکنن و ما هم بنچ مارک میگیریم 2 تا علامت سوال میاد رو سرمون بعد فکر میکنیم آره دیگه 2300 هم 1100T قویتره و AMD به درد نمیخوره .
من با بلدوزر کاری ندارم . بلدوزر هنوز هم نسبت به قیمت از سندی بریج ها بهتره ( 8 هسته ای ها ) و منم مثل بقیه از این سری نا امید شدم . اما شما دوستان اینتل یه چیز رو در نظر نگرفتین ! . اینکه بلدوزر واقعا 8 هسته نیست و 4 هسته و 4 تا Integer Pipeline هست که به یک هسته و یک Integer Pipleline یه ماژول بلدوزر میگن و طبق گفته های خود AMD حدود 80% قدرت 2 هسته واقعی رو داره ! اما شما فقط میگین خب اینکه 8 هسته هست ولی بنچ مارک ها کم امتیاز میدن پس بدرد نمیخوره !!
یه مثال ساده و کمی خنده دار میزنم تا موضوع رو جمع کنیم:
فرض بگیرید، خیابون های تهران اونقدر ترافیک دارن که سرعت متوسط ماشین ها 40 کیلوتر در ساعته. حالا 2 تا شرکت بیان ماشین تولید کنن. یکی 8 سیلندر و یکی 4 سیلندر. بعد تو این شهر در حال ساخت 2 تا اتوبان با سرعت 200 کیلومتر باساعت باشن و بقیه حداکثر در حد 80-100 کیلومتر در ساعت.
در آینده ممکنه این 2 تا اتوبان بشه مثلا 10 تا ولی زمان میبره تا بسازنشون. حالا تو این فرصت شما 8 سیلندر رو میخرین؟ یا 4 سیلیندری که برای این شرایط بهینه هستن؟
اینتل خودش میدونه که فعلا با بیش از 6 هسته فعلا دربازیها و نرم افزارها به جایی نمیرسه. AMD فکر کرد با هسته های ضعیف اما بیشتر میتونه پیروز بشه. اما فکرش اشتباه بود. یه سر به سایت Newegg بزنید تا قیمت های جهانی رو ببینید. که بولدوزری که شما ترجیحش میدید از نظر قیمت با سندی بریج ها چقدر تفاوت داره. کدومشون ارزونترن؟

در مورد کارت گرافیک ها !
این حرفا دیگه قدیمی شده . شما اگه با صدا یا دمای کارت مشکل داری کارت های رفرنس بخر ! خیلی از شرکت ها کارت های رفرنس میزنن و تغییراتی اعمال نمیکنن ! . تازه بدترین کولینگ مگه چقدر صداش از رفرنس ها بیشتره ؟
بنده بهتون گفتم من منظورم کارت های رفرنس هست شما انگار اول هر جمله منو میخونی دیگه به بقیش توجه نمیکنی چی میگم . گفتم کارت های سری اورکلاک که معمولا طراحی کولینگ بهتری دارن + Phase های بیشتر ! اونا اولا گرون تر هستن ! و بحث سر بهتر بودن نیست . یکی هست اصلا اورکلاک نمیکنه . چرا باید بیاد به جای 240 تومن 280 تومن بده 6870 Hawk بگیره ؟ ( مثال )
هر چیزی رو نسبت به شرایط و کارایی باید سنجید دیگه ( اینکه حرف همه بچه های اینجاس ! )
من دارم میگم واسه کاربر های عادی که اورکلاک نمیکنن بهتره ارزون ترین کارت رفرنس بازار رو بگیرن ولی شما همش میای میگی کارتی که فاز بیشتری داره چی ؟ اون بهتر نیست ؟!
خودتو کنترل کن:13:. واسه بحث باید حوصله داشت....:27:
بحث از اینجا شروع شد. کجا کفتید ارزونترین کارت رفرنس؟:19: خریدار عادی از کجا بفهمه کدوم کارت رفرنسه؟

برند کارت به هیچ عنوان اهمیت نداره . هر کدوم ارزون تر بود تهیه بشه . این کارت ها همگی ساخته شده توسط شرکای تجاری Nvidia/AMD هستن و تمام مراحل ساخت زیر نظر و استاندارد های این شرکت ها هست . اینطور نیست بگین مثلا کارت Powercolor کیفیت خوبی نداره ولی Gigabyte خیلی خوبه اما متاسفانه فروشندگان بازار از شدت ضعف علم و سواد همیشه میگن فلان برند از این یکی بهتر هست . در صورتی که واقعا بهتر وجود نداره ( معمولا در کارت گرافیک ) و وقتی یه گرافیک از پردازنده 6970 استفاده میکنه هر برندی هم که میخواد باشه همیشه یک Performance داره

همون یاشاسین تراختور ...
یاشاسین داماش:31:
در صورت تمایل در پروفایل ادامه میدیم.:10:

ختم جلسه.:5:

BZ7
14-01-2012, 16:15
واسه شما بله. مهم اینه که چند درصد از افراد مثل شما فکر میکنن. 5%؟ - 10%؟.....
حالت واقعی رو ایشالله یک تاپیک بزنید تا دربارش بیشتر صحبت کنیم

حالت واقعی یعنی یه بنچ مارک مثل Google VP8 یا بازی Dirt3 که برای پردازنده های هر دو شرکت بهینه شدن !

یه مثال ساده و کمی خنده دار میزنم تا موضوع رو جمع کنیم:
فرض بگیرید، خیابون های تهران اونقدر ترافیک دارن که سرعت متوسط ماشین ها 40 کیلوتر در ساعته. حالا 2 تا شرکت بیان ماشین تولید کنن. یکی 8 سیلندر و یکی 4 سیلندر. بعد تو این شهر در حال ساخت 2 تا اتوبان با سرعت 200 کیلومتر باساعت باشن و بقیه حداکثر در حد 80-100 کیلومتر در ساعت.
در آینده ممکنه این 2 تا اتوبان بشه مثلا 10 تا ولی زمان میبره تا بسازنشون. حالا تو این فرصت شما 8 سیلندر رو میخرین؟ یا 4 سیلیندری که برای این شرایط بهینه هستن؟
اینتل خودش میدونه که فعلا با بیش از 6 هسته فعلا دربازیها و نرم افزارها به جایی نمیرسه. AMD فکر کرد با هسته های ضعیف اما بیشتر میتونه پیروز بشه. اما فکرش اشتباه بود. یه سر به سایت Newegg بزنید تا قیمت های جهانی رو ببینید. که بولدوزری که شما ترجیحش میدید از نظر قیمت با سندی بریج ها چقدر تفاوت داره. کدومشون ارزونترن؟

الان این مثال چه ربطی به بحث ما داشت ؟! شما میای هسته پردازنده رو با سیلندر ماشین مقایسه میکنی ؟!!
بله بحث قیمت هم باشه 8120 رو میشه با 200 دلار خرید ولی 2600K رو حداقل با 390 دلار ! . شما ببخشید دیگه ...

خودتو کنترل کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه بحث باید حوصله داشت....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث از اینجا شروع شد. کجا کفتید ارزونترین کارت رفرنس؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدار عادی از کجا بفهمه کدوم کارت رفرنسه؟
داداش مگه من تند حرف زدم که خودمو کنترل کنم ؟ دعوا که نداریم داریم بحث میکنیم دیگه !
خریدار عادی از اینجا میفهمه یه کارت رفرنسه که شبیه کارت رفرنس خود AMD باشه ! یا حداقل کلاک هاش دستکاری نشده باشن. خیلی سخته فهمیدن همچین چیزی ؟! من خودم زیاد اورکلاک نمیکنم رفتم یه کارت VTX 6870 خریدم . وقتی قیمت سافایر و MSI حدود 280 تومن بود من اینو 230 تومن خریدم .
من بازم نمیدونم شما چرا همش حرف خودت رو تکرار میکنی که این کارت سری اورکلاک بهتر نیست ؟
کسی نگفته بهتر نیست ! ولی وقتی اورکلاک نمیکنی ! ارزون ترین کارت رفنس بهتره . شما هم وقتی میای حرفای منو نقل قول کنی اون قسمتش که به نفع حرفای شماس نقل قول نکن . آخر حرفام توی پست های قبلی گفتم منظورم کارت های اورکلاک شده یا سری اورکلاک نیست !!
موفق باشی

Dj_aghamajid
15-01-2012, 00:49
حالت واقعی یعنی یه بنچ مارک مثل Google VP8 یا بازی Dirt3 که برای پردازنده های هر دو شرکت بهینه شدن !عجب واقعیتی!؟:31:

اینا رو بین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fbench%2FProduct%2F203%3Fvs%3D288)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Freviews%2Fcore-i7-3960x-x79-sandy-bridge-e%2C3071-13.html)

این حالت cpu bond بازی Dirt3 هست:

اینم Gpu bond هست. که کارت گرافیک یکم محدود کرده.

این بازی واسه 6 هسته بهینه شده. اما میبینی که 2500K بازم سره. این بازی واسه AMD هست. دیگه چی هست؟
Dirt3 که بهینه شدس اوضاع اینه. وای به حال بقیه بازیها.
دوستان چون بقیه بازیها و نرم افزارها مجازی هستن، اونا رو بازی نکنید چون حیفه 2 هسته الکی بیکار بمونه. چه کاریه. بیکاری منجر به اعتیاد میشه ها:31:

الان این مثال چه ربطی به بحث ما داشت ؟! شما میای هسته پردازنده رو با سیلندر ماشین مقایسه میکنی ؟!! مثال به این سادگی. پیچیده بود. منظورم واضح نبود؟ واسه انجمن گیاه شناسی و کشاورزی و باغبانی این مثال رو میزدم متوجه میشدن.:31:
نمیخواستم وارد بحث بشم. اینقدر شما شیوا صحبت میکنید. آدم قلقلکش میگره بیاد جواب بده. اما اینو ببینید:
4 ماژول که هر ماژول از 2 هسته اینتیجر تشکیل شده. میشه 8 هسته اینتیجر.

بله بحث قیمت هم باشه 8120 رو میشه با 200 دلار خرید ولی 2600K رو حداقل با 390 دلار ! . شما ببخشید دیگه ...استاد تو کدوم وضعیت واقعی :31: 8120 همتراز 2600K هست؟ بخدا دیگه اینجور مقایسه ندیده بودم تا حالا.
8120 رو هم قیمت با 2500 گذاشتن. آیا اینا اصلا در حد همن؟ هر دو 209 دلار

داداش مگه من تند حرف زدم که خودمو کنترل کنم ؟ دعوا که نداریم داریم بحث میکنیم دیگه !نه خداییش:31:
اما مشخصه که یکم پشت کامپیوتر راحت نیستی. :31:

خریدار عادی از اینجا میفهمه یه کارت رفرنسه که شبیه کارت رفرنس خود AMD باشه ! یا حداقل کلاک هاش دستکاری نشده باشن. خیلی سخته فهمیدن همچین چیزی ؟! بنده خدا. کاربر عادی اصلا نمیدونه کارت گرافیک چه شکلی هست. مثلا ازش بپرس میگی کارتم مثلا 1 گیگ هست. انتظارهایی دارید شما؟!! بله عده ی بسیار معدودی هستن که این چیزا رو متوجه میشن. اما نه همه.

من بازم نمیدونم شما چرا همش حرف خودت رو تکرار میکنی که این کارت سری اورکلاک بهتر نیست ؟
کسی نگفته بهتر نیست ! ولی وقتی اورکلاک نمیکنی ! ارزون ترین کارت رفنس بهتره . شما هم وقتی میای حرفای منو نقل قول کنی اون قسمتش که به نفع حرفای شماس نقل قول نکن . آخر حرفام توی پست های قبلی گفتم منظورم کارت های اورکلاک شده یا سری اورکلاک نیست !!تا صبح هم بحث کنیم. باز سر خونه اول هستیم. :41:
دوستان برید هر چی میخواید بخرید. ارزان. رفرنس. با فرکانس مرجع....:31: هر کی بلد نبود زنگ بزنه رفیق ما 7/24 هست. یه کار دیگه هم میشه کرد. پولاتونو بدید واستون میخریم پست کنیم. تظمینی.:31:

teamnet
15-01-2012, 13:23
به به می بینم که بحث حسابی داره تخصصی می شه خیلی خوبه که دوستان نطراتشون رو بصورت تخصصی و با ارائه دلیل عنوان کنن که واقعا همه دوستان بتونن استفاده کنن ...

خوب لطفا نظرتون رو راجب این سیستم بدین

Cpu : intel i7 870

main : ASUS - P7P55D-E LX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dex.php%3FproductID%3D3918)

ram : Crucial Ballistix - Dual Channel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dex.php%3FproductID%3D5482) 4x2gb

hard : 500 blue wd

vga : powercolor 256bit 1gb ddr5

case : green hunter

power : thermaltek 700w

rw : plexor

ببخشین این لینک گرافیک

teamnet
15-01-2012, 13:44
یه موضوعی ذهننم رو مشغول کرده البته جسارته اما چون تو بازی تخصص ندارم سئوال می کنم فریم بازی این سیستم چچوریاس ؟

BZ7
16-01-2012, 08:20

BZ7
16-01-2012, 08:48
به به می بینم که بحث حسابی داره تخصصی می شه خیلی خوبه که دوستان نطراتشون رو بصورت تخصصی و با ارائه دلیل عنوان کنن که واقعا همه دوستان بتونن استفاده کنن ...

خوب لطفا نظرتون رو راجب این سیستم بدین

Cpu : intel i7 870

main : ASUS - P7P55D-E LX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dex.php%3FproductID%3D3918)

ram : Crucial Ballistix - Dual Channel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dex.php%3FproductID%3D5482) 4x2gb

hard : 500 blue wd

vga : powercolor 256bit 1gb ddr5

case : green hunter

power : thermaltek 700w

rw : plexor

ببخشین این لینک گرافیک

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2FGlobal%2Fproducts_features.asp%3Fid%3D335%23Spe cification)

این سیستم بر پایه سوکت 1156 هست که دیگه قدیمی شده و توصیه نمیشه . برای سیستم اینتل الان خرید سوکت 1155 و پردازنده 2500K عاقلانه ترین کار هست . پاور برای این سیستم خیلی زیاده و یه پاور 550 وات کاملا کافی هست . هارد دیسک WD Blue به هیچ عنوان نباید به عنوان هارد دیسک اصلی سیستم استفاده بشه چون بسیار کند هست و برای آرشیو یا دستگاه های DVR ساخته شده . ( هارد رو سیگیت سری 7200.12 تهیه کنین )
. گرافیک 6790 هم گرافیک بسیار خوش قیمت و مناسبی هست ( در صورتی که رزولوشنتون بیشتر از 1440 در 900 نباشه ) . پیشنهاد میشه گرافیک رو یه 6870 یا GTX560 تهیه کنین .

BZ7
16-01-2012, 09:03
یه موضوعی ذهننم رو مشغول کرده البته جسارته اما چون تو بازی تخصص ندارم سئوال می کنم فریم بازی این سیستم چچوریاس ؟

بستگی به عوامل زیادی داره . اما در بازی ها فریم بیشتر به GPU مربوط میشه و هر چی گرافیک بهتری داشته باشین فریم بالاتری میگیرین .

بنچ مارک های کارت 6790 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

teamnet
16-01-2012, 18:05
دوست عزیزم مانیتور 20 اینچ ال ای دی هست یه سئوال دیگه هم داشتم در صورت اتصال گرافیگ به مانیتور با سوکت DVI چه تفاوتی با سوکت RGB داره و اینکه برای گرافیک باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟

چون یکبار اینکار و انجام دادم ولی یه سری تغییرات دیدم ...

BZ7
16-01-2012, 18:19
دوست عزیزم مانیتور 20 اینچ ال ای دی هست یه سئوال دیگه هم داشتم در صورت اتصال گرافیگ به مانیتور با سوکت DVI چه تفاوتی با سوکت RGB داره و اینکه برای گرافیک باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟

چون یکبار اینکار و انجام دادم ولی یه سری تغییرات دیدم ...
گرافیک رو 6870 یا GTX560 تهیه کنین ( حداقل ! ) . من که فرق ظاهری بین DVI و VGA یا همون RGB ندیدم . ولی انگار در رزولوشن های بالای HD 1080P باید DVI استفاده بشه و با VGA افت کیفیت خواهید داشت . اما در صورتی که از رزولوشن Native مانیتور خودتون استفاده کنین تا 1080P تفاوت ظاهری چندانی نخواهید دید . در صورتی که مانیتورتون DVI داره حتما ازش استفاده کنید .
بعد از نصب گرافیک درایور یا همون نرم افزار راه انداز اون رو دانلود و نصب کنید .

Erfan.
16-01-2012, 19:58
درود.

اول میخواستم در بحث پیش اومده دخالت نکنم (به دلیل این که با BZ7 عزیز قبلا از این شکل گفت و گو ها داشتیم) ولی از اون جایی که لازم هست این بحث برای دفعات دیگه، ادامه پیدا نکنه، همین جا به اتمام برسه!

بعضا شاهد به کار بردن جملات تمسخر آمیز(از دو طرف) بودیم که امیدواریم شاهد این گونه صحبت ها و منحرف شدن بحث نباشیم!

حرف شما درسته ! 2500K ظاهرا قوی تره . میدونین چرا ؟ اولا برنامه ها درست و حسابی Multi Thread نیستن ! و در اون حالت هسته کمتر و قدرت هر هسته ، بیشتر خودش رو نشون میده تا هسته های بیشتر ! و اینکه به دلیل زیاد بودن پردازنده های اینتل در بازار و با توجه به اینکه سهم بیشتری رو از AMD به خودش اختصاص داده اکثر شرکت ها برنامه ها و بازی هاشون رو برای پردازنده های اینتل بهینه میکنن و ما هم بنچ مارک میگیریم 2 تا علامت سوال میاد رو سرمون بعد فکر میکنیم آره دیگه 2300 هم 1100T قویتره و AMD به درد نمیخوره .

حالت واقعی یعنی یه بنچ مارک مثل Google VP8 یا بازی Dirt3 که برای پردازنده های هر دو شرکت بهینه شدن !

شما چند جا اشاره کردید: حالت واقعی

حالت واقعی رو با خوندن صحبت هاتون متوجه شدم که منظورتون استفاده از نهایت پتانسیل پردازنده هست.

ولی مهم ترین نکته اینه که این شرایط چند درصد مواقع پیش میاد؟ و در صورتی که این شرایط پیش نیاد، شاهد چه عملکردی هستیم؟!

جمله‌ای رو از ادیتور سایت مورد علاقتون :دی Guru3d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نقل میکنم:

Most applications go for two, maybe four cores. It's already hard to utilize six threads simultaneously, let alone eight. As such, per-core performance is much more important than more processor cores.

البته در بنچمارک ها هم این وضعیت مشخص هست... و جای بحثی نیست!

خوب نکته این جاست که افراد با توجه به نیازشون از سیستم، قطعات رو تهیه میکنن و یک قطعه ممکنه برای شخصی بسیار عالی عمل کنه و برای شخص دیگه، ضعیف!

حالا برای گیمینگ که اکثر گیم ها به این صورت از Thread استفاده میکنن، چه دلیلی داره که پرفرمنس کمتر حال حاضر رو تحمل کنیم، به امید افزایش پرفرمنس در آینده؟! دیر و زود زمانی میرسه که گیم ها از 6 هسته استفاده کنن، ولی اصلا زمانش معلوم نیست!

Dirt 3 رو مثال میزنید، بنچمارک هایی که مجید جان گذاشتند رو دروغ خوندید! یعنی فقط Techspot تست درست منتشر میکنه، Anandtech و بقیه سایت ها دروغگو هستند؟!

اگه بخوایم یک گیم رو از نظر محدودیت به CPU یا GPU بررسی کنیم، برای هر کدوم(CPU یا GPU) تنظیمات خاصی باید اعمال بشه!

برای بررسی وضعیت CPU، تنظیمات گرافیکی رو بسیار پایین میارن و در رزولیشن های پایین تست رو اجرا میکنن... کاری که Anandtech انجام داده:

البته در کل این تست ها خیلی کاربردی نیستند و فقط عملکرد CPU رو در گیم ها مشخص میکنن، این نوع تنظیمات در گیم ها اصلا استفاده نمیشن و در کل تست ها فقط حالت تئوری دارن!
اما در جای خود ارزش دارن، و میشه عملکرد پردازنده رو به دور از محدودیت ها شناخت، و همچنین نتیجه گیری های مهم تر دیگه...

خوب در گیمینگ وضعیت مشخص شد(بحث شما هم بیشتر روی گیمینگ بود...) ولی مثلا در نرم افزار های Video Encoder شرایط بسیار متفاوته و شاهد کارایی بسیار عالی پردازنده های با تعداد هسته بالا(چه اینتل و چه AMD) هستیم، که Phenom II X6 ها به دلیل قیمت مناسبشون برای این نوع کاربرد انتخاب های بسیار مناسبی هستند...
و در بعضی نرم افزار ها در شاخه های دیگه هم وضعیت به همین صورت هست.

شما هنوز نمیدونی که نرم افزار ها از instruction های خاصی استفاده میکنن و کمتر نرم افزاری پیدا میشه که از تمام instruction های پردازنده ها استفاده کنه . وقتی استفاده میکنه میدونی که چی میشه ؟! همین بنچ مارک بالایی میشه !! توی اکثر بنچ مارک ها ( واقعی ها ! )

پردازنده های بولدوزر، از Instruction Set (به گفته برخی، Individual Instruction) های FMA4 استفاده میکنن. موردی که فکر میکنم در هیچ نرم‌افزار عمومی تا به حال استفاده نشده، و نتیجه عجله بی مورد AMD هست.
Intel در پرازنده های Haswell در سال 2013 از FMA3 استفاده میکنه، و با هزینه هایی که اینتل انجام میده، اون موقع نرم افزار ها با FMA3 هماهنگ میشن!
AMD بعد از عرضه بولدوزر گفته بود در Piledriver از FMA3 استفاده خواهد کرد :دی چون این نوع تغییرات اساسی رو اینتل باید شروع کنه... با هزینه های فراوان!

یه بنچمارک دیدم(نمیدونم Fake هست یا نه!) که در نرم افزاری که از FMA4 استفاده کنه، وضعیت پرفرمنس 8150P با 2600K به چه وضع میشه:

:20:!!

جمع بندی حرف هام اینه که همه چیز بستگی به نرم افزار های مورد استفاده داره، این که بگیم ایراد از نرم افزار هست درست نیست... بلکه سخت افزار باید بتونه پرفرمنس مناسب رو ارائه کنه!

افراد باید بسته به شرایط و کاربرد خودشون، بهترین قطعه رو انتخاب کنن... و پرفرمنس در شرایط خاص و تئوری اصلا نمیتونه ملاک خرید یک قطعه قرار بگیره!

پیروز باشید.

ali2424
16-01-2012, 20:01
بستگی به عوامل زیادی داره . اما در بازی ها فریم بیشتر به GPU مربوط میشه و هر چی گرافیک بهتری داشته باشین فریم بالاتری میگیرین .

بنچ مارک های کارت 6790 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Freviews%2Fradeon-hd-6790-barts-gpu-geforce-gtx-460%2C2917-5.html)
منهم کاملا موافقم بازیها روی گرافیک بیشتر حساسند تا پردازنده البته منظورم این نیست که یکی بیاد مثلا یک تک هسته ای رو با 5970 ببنده ولی اینقدر که روی پردازنده ها مانور میدید به نظر من اگه برای بازیه اشتباهه مثال واضحه هم سیستم خودم که در امضام هست خیلی از دوستان میگن که 1090 برای دوتا 6870 محدودیت زیادی ایجاد میکنه بنابراین یک روز گرافیکها رو روی سیستم دوستم که سندی بریج مدل 2600 بود تست کردم شاید باورتون نشه فقط در حد 4 الی 7 نهایتا بازی مثل فار کرای 8 فریم فرق کرد بازیهایی مثل بتل 3 و کرایسیس 2 و مترو 2033 بین دو تا 5 فریم اختلاف داشتند حالا با توجه به قیمت تمام شده پلتفرم سندی بریج (با این گرانی اخیر) باAMD ارزششو داره من اصلا به بچنج مارکها کاری ندارم به نظرم بیشترشون هدف دارند من خودم شخصا تست کردم واینم بگم که با کمی اور 1090 این اختلاف به حداقل ممکن خواهد رسید

MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 NB+SB=4800 GH
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
VGA:ati Sapphire 6870 *2 core clock 970 memory clock 1200
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5

BZ7
17-01-2012, 00:23
درود.

اول میخواستم در بحث پیش اومده دخالت نکنم (به دلیل این که با BZ7 عزیز قبلا از این شکل گفت و گو ها داشتیم) ولی از اون جایی که لازم هست این بحث برای دفعات دیگه، ادامه پیدا نکنه، همین جا به اتمام برسه!

بعضا شاهد به کار بردن جملات تمسخر آمیز(از دو طرف) بودیم که امیدواریم شاهد این گونه صحبت ها و منحرف شدن بحث نباشیم!

شما چند جا اشاره کردید: حالت واقعی

حالت واقعی رو با خوندن صحبت هاتون متوجه شدم که منظورتون استفاده از نهایت پتانسیل پردازنده هست.

ولی مهم ترین نکته اینه که این شرایط چند درصد مواقع پیش میاد؟ و در صورتی که این شرایط پیش نیاد، شاهد چه عملکردی هستیم؟!

جمله‌ای رو از ادیتور سایت مورد علاقتون :دی Guru3d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rticle%2Famd-fx-8150-processor-review%2F21)، نقل میکنم:

Most applications go for two, maybe four cores. It's already hard to utilize six threads simultaneously, let alone eight. As such, per-core performance is much more important than more processor cores.

البته در بنچمارک ها هم این وضعیت مشخص هست... و جای بحثی نیست!

خوب نکته این جاست که افراد با توجه به نیازشون از سیستم، قطعات رو تهیه میکنن و یک قطعه ممکنه برای شخصی بسیار عالی عمل کنه و برای شخص دیگه، ضعیف!

حالا برای گیمینگ که اکثر گیم ها به این صورت از Thread استفاده میکنن، چه دلیلی داره که پرفرمنس کمتر حال حاضر رو تحمل کنیم، به امید افزایش پرفرمنس در آینده؟! دیر و زود زمانی میرسه که گیم ها از 6 هسته استفاده کنن، ولی اصلا زمانش معلوم نیست!

Dirt 3 رو مثال میزنید، بنچمارک هایی که مجید جان گذاشتند رو دروغ خوندید! یعنی فقط Techspot تست درست منتشر میکنه، Anandtech و بقیه سایت ها دروغگو هستند؟!

اگه بخوایم یک گیم رو از نظر محدودیت به CPU یا GPU بررسی کنیم، برای هر کدوم(CPU یا GPU) تنظیمات خاصی باید اعمال بشه!

برای بررسی وضعیت CPU، تنظیمات گرافیکی رو بسیار پایین میارن و در رزولیشن های پایین تست رو اجرا میکنن... کاری که Anandtech انجام داده:

البته در کل این تست ها خیلی کاربردی نیستند و فقط عملکرد CPU رو در گیم ها مشخص میکنن، این نوع تنظیمات در گیم ها اصلا استفاده نمیشن و در کل تست ها فقط حالت تئوری دارن!
اما در جای خود ارزش دارن، و میشه عملکرد پردازنده رو به دور از محدودیت ها شناخت، و همچنین نتیجه گیری های مهم تر دیگه...

خوب در گیمینگ وضعیت مشخص شد(بحث شما هم بیشتر روی گیمینگ بود...) ولی مثلا در نرم افزار های Video Encoder شرایط بسیار متفاوته و شاهد کارایی بسیار عالی پردازنده های با تعداد هسته بالا(چه اینتل و چه AMD) هستیم، که Phenom II X6 ها به دلیل قیمت مناسبشون برای این نوع کاربرد انتخاب های بسیار مناسبی هستند...
و در بعضی نرم افزار ها در شاخه های دیگه هم وضعیت به همین صورت هست.

پردازنده های بولدوزر، از Instruction Set (به گفته برخی، Individual Instruction) های FMA4 استفاده میکنن. موردی که فکر میکنم در هیچ نرم‌افزار عمومی تا به حال استفاده نشده، و نتیجه عجله بی مورد AMD هست.
Intel در پرازنده های Haswell در سال 2013 از FMA3 استفاده میکنه، و با هزینه هایی که اینتل انجام میده، اون موقع نرم افزار ها با FMA3 هماهنگ میشن!
AMD بعد از عرضه بولدوزر گفته بود در Piledriver از FMA3 استفاده خواهد کرد :دی چون این نوع تغییرات اساسی رو اینتل باید شروع کنه... با هزینه های فراوان!

یه بنچمارک دیدم(نمیدونم Fake هست یا نه!) که در نرم افزاری که از FMA4 استفاده کنه، وضعیت پرفرمنس 8150P با 2600K به چه وضع میشه:

:20:!!

جمع بندی حرف هام اینه که همه چیز بستگی به نرم افزار های مورد استفاده داره، این که بگیم ایراد از نرم افزار هست درست نیست... بلکه سخت افزار باید بتونه پرفرمنس مناسب رو ارائه کنه!

افراد باید بسته به شرایط و کاربرد خودشون، بهترین قطعه رو انتخاب کنن... و پرفرمنس در شرایط خاص و تئوری اصلا نمیتونه ملاک خرید یک قطعه قرار بگیره!

پیروز باشید.

مرسی از پاسخ خوبتون
این نکته رو همین اول بگم : بنده حرف تمسخر آمیزی نسبت به آقا مجید نزدم در صورتی خودتون حرفای ایشون رو بخونین واقعا متاسف میشین !!

منم نمیام بگم اینتل به درد نمیخوره ! . فقط مشکل من با دوستان اینتلی اینه که بنچ مارک هایی که به نظر خودشون جالب میاد رو میذارن که قدرت اینتل رو نشون بدن . پردازنده های AMD خیلی قدرت مند هستن و در خیلی موارد از اینتل هم جلو تر هستن ولی به قول شما یه سری عجله ها و سیاست های اشتباه باعث این مشکلات میشه . پردازنده های AMD انگار خیلی فریم بالایی نمیدن . مثلا توی Dirt3 که تنظیمات روی low هست اینتل ها خیلی فریم بالایی اوردن که میشه گفت بیهوده هست و فریم بالای 60 خیلی ارزشی نداره و AMD کمتر فریم داده اما در تنظیمات بالاتر میبینیم که AMD کم نیاورده و فریم خودش رو حفظ کرده . بنده بنچ مارک خیلی سایت ها رو قبول ندارم چون این سایت ها اکثرا از بنچ مارک های به درد نخور و نرم افزار های بهینه نشده استفاده میکنن و خیلی هاشون دستشون با nvidia و اینتل توی یه کاسه هست . چطور میشه توی یه بنچ مارک Dirt3 فریم 2500k از 1100T بیشتر باشه ولی توی یه بنچ مارک از سایت دیگه با همون تنظیمات 1100T از 2600K هم بیشتر فریم آورده باشه ؟ بالاخره گرافیک های که اینا واسه تست استفاده میکنن حداقل یه GTX580 هست و ربطی هم نداره که بگیم فلان سیستم تنظیماتش فرق میکرد .
منم میگم نسبت به کارایی باید سیستم رو خرید و خودم هم خرید بلدوزر ها رو الان عاقلانه نمیبینم و ارزش 1100T برای من خیلی بیشتر از 2500k هست نه فقط به دلیل اینکه طرفدار AMD هستن . به دلیل اینکه واقعا قدرت بیشتر با قیمت کمتری بهتون میده و هزینه مادربرد هم کمتر میشه و کدوم بازی بوده که 1100T مثلا 20 فریم بده و 2500k بیاد 40 بده که بگیم خیلی بهتره ؟!! واقع بین باشین . اکثر نرم افزار های بنچ مارک و بازی ها برای Nvidia و اینتل بهینه میشن ( اول همه بازی ها لوگوی این 2 تا رو میبینیم فقط ! ) .
بحث رو دیگه بهتره ادامه ندیم هرکس نظری داره . ولی بنچ مارک واقعی برای تست قدرت پردازنده میخواین من Aida64 Extreme رو پیشنهاد میکنم ! چون نمیاد یه تست خاص و بی مصرف رو انجام بده و الکی یه عدد بهتون بده . انواع تست ها رو در شرایط مختلف روی سیستم انجام میده .
بازم مرسی تمامی حرف های عرفان درسته و کاملا با دلیل و علمی بود . منم گفتم که نرم افزار های عادی به دلیل بهینه نبودن برای ترد های بیشتر از 4 تا ( تازه اگه خوش شانس باشیم ! ) کارایی بهتری روی پردازنده های 4 هسته ای اینتل دارن چون سری سندی بریج core Performance بهتری نسبت به هسته های AMD داره ( معمولا ) . موفق باشید

teamnet
17-01-2012, 09:56
دوستان با تشکر از همه راهنمایی های شما لطفا یک مورد دیگه هم لطفا راهنمایی کنید ...

سیستمی می خوایم برای کارهای اداری و باز کردن فایل های ورد سنگین مثلا 500 صفحه ورد همراه با تصویر یه سی پی یو i3 هم داریم لطفا برای خرید ما بقی قطعات اعم از گرافیک ، رم و مادربورد راهنمایی کنید .

بودجه ای در نظر گرفته شده 300 تومان هستش در ضمن گرافیک آنبرد نباشه ...

مرسی

Dj_aghamajid
17-01-2012, 11:50
امروز یک دور این تاپیک رو از اول تا آخر نگاه کردم. تاسف خوردم که چرا وقت خودم رو براش صرف کردم. البته در این بحث ها زیاده روی شد. منم توش بی تقصیر نبودم، اما خب بحث ها به نحوی پیش رفت که کم کم به توهین و تمسخر کشیده شد. اما تاکید بر حرف های غیر فنی باعثش شد.
البته علاقه افراد به برند رو نمیشه به راحتی انکار کرد. چرا که مثل معشوق بهش نگاه میکنن و هر کی بگه معشوقت فلان ایراد رو داره، میگه نه عالیه. اشتباه میکنید، تهمت میزنید، دروغ میگید..... اینو نگفتم که دوباره جبهه بگیرید. بلکه کلی گفتم. این مسئله واسه خودم هم پیش اومده و بارها هم برای دوستان و افراد دیگه پیش اومده و میاد.

هدف من از ادامه بحث تخلیه روانی و... خودم نبوده بلکه میخواستم واسه افرادی که همچین بحث هایی رو دنبال میکنن موضوع روشن بشه. البته دوست خوبمون حسابی من رو مورد لطف قرار دادن.
اینها تیکه ها و توهین هایی بود که به من نسبت داده شد:

شما قطعات کامپیوتر رو از روی مد میخرین ؟ یعنی مثلا میگین الان پنتیوم 4 مد شده بریم بخریم ؟!!! ( تیکه)
شما انگار اول هر جمله منو میخونی دیگه به بقیش توجه نمیکنی چی میگم (تیکه)
شما همش میای میگی کارتی که فاز بیشتری داره چی ؟ اون بهتر نیست ؟! (تیکه)
الان من کاملا دارم احساس میکنم با این حرف های بیهوده فقط میخوای بگی اینتل خیلی بهتره(حرف مفت زن)
اولا حرف زدنت خیلی بی ادبانه و تمسخر آمیزه( بی ادب)
غلط املایی در نوشتن CPU Bound ( تمسخر)
من واقعا از این بچه بازی هایی که شما طرفدار های اینتل در میارین خسته شدم ! ( رفتار بچگانه)
به جای اینکه بحث علمی بکنی میای تیکه میندازی و 4 تا بنچ مارک دروغ میذاری . ( دروغگو)
کاربر هایی مثل شما فقط بلدن فکر کنن که خیلی حالیشونه در صورتی که این فقط یک توهم هست .( نادان و متوهم )
شما هنوز نمیدونی که نرم افزار ها از instruction های خاصی استفاده میکنن و کمتر نرم افزاری پیدا میشه که از تمام instruction های پردازنده ها استفاده کنه . وقتی استفاده میکنه میدونی که چی میشه ؟! همین بنچ مارک بالایی میشه !! توی اکثر بنچ مارک ها ( واقعی ها ! ) ( نادان و بی سواد و کند ذهن)
بحث با شما انگار فایده نداره و غیر از به تمسخر گرفتن و گذاشتن بنچ مارک های دروغ کار دیگه ای نمیکنی . ( تکرار تهمت های بالا)

من همش سعی میکردم با شوخی و خنده و جو سبکتر بحث ادامه پیدا کنه. مثال های بعضا خنده دارهم زدم تا موضوع ملموس تر باشه. اما متاسفانه اثر بخش نبود و هیچ پیشرفتی حاصل نشد.

البته همانطور که در بالا گفتم منم بی تقصیر نبودم .شما قضاوت کنید که آیا شوخی های من در حد توهین های دوستمون بود؟

اهداف اصلی من اینها بود:
1- پردازنده 2500K به مراتب از 1100 قویتر عمل میکنه( در گیم و اکثر نرم افزارها) صحبت های زیادی کردم، عرفان جان هم اشاره خوبی کردن. شرایط موجود اینه، آیا میشود این شرایط رو عوض کرد؟ یا باید با این شرایط کنار آمد؟.... دیگه نمیگم چون تکراریه. اینم یه بنچمارک دیگه از سایت مورد تایید شما
2- خرید2 عدد 6870 برای دوستمون مناسب نیست. و 1 عدد 6870 یا 6950 کافیه.
3- در خرید کارت گرافیک حتما دقت کنید. فقط به قیمت دقت نکنید. به طراحی رفرنس بودن یا بودنش حتما دقت کنید. البته اگه در این موضوع اطلاع کافی ندارید از دوستان کمک بگیرید.
4- در مورد هسته های بولدوزر که چه طرحی دارن. که بصرفه هستن یا نه.

البته من صحبت هام اکثرا ثابت شد. حرفی نبود که من از خودم در بیارم، همه و همه واقعیت های موجود بود که باید در حال حاضر توجه کرد. موضوعی که در انتهای تاپیک در بارش صحبت کردیم با موضوع اصلی تاپیک متفاوت بود. در واقع یکی یکی حرف ها زده شد و خواننده تاپیک هم متوجه شد که کی درست میگه. اینکه 1100 در کل پتانسیل بالایی داره، هیچ کسی روش بحثی نداشت. بلکه توجه به شرایط کنونی مهم بود که الان با این شرایط چی بهتره.
نکته بعدی اینه که الان هر جفت پردازنده ها بسیار گران شده اند. مثلا 2500K رو تا 380 قیمت گرفتم. 1100 رو پیدا نکردم و لی با توجه به قیمت جهانی باید حدود 330 قیمت داشته باشه. 1100 تا جایی که میدونم به کولر هم نیاز داره چون کولر استوکش خیلی خوب نیست.

خوشبختانه در پست های جدیدی که از جناب BZ7 دیدم، مشخص شد که بالاخره تلاش ها نتیجه داد. ایشون 2500K رو به همراه یک عدد 6870 پیشنهاد دادن.

منم امیدوارم زودتر گیم ها و نرم افزارها برای تعداد هسته ای زیاد بهینه شن و شاهد پیشرفت زیادی در این زمینه باشیم.
در انتها از دوست خوبمون بابت شوخیهایی که باهاشون کردم عذر میخوام، صرفا شوخی بود، نه از ته دل و کینه جویی. امیدوارم همگی موفق باشید.

BZ7
17-01-2012, 12:17
دوستان با تشکر از همه راهنمایی های شما لطفا یک مورد دیگه هم لطفا راهنمایی کنید ...

سیستمی می خوایم برای کارهای اداری و باز کردن فایل های ورد سنگین مثلا 500 صفحه ورد همراه با تصویر یه سی پی یو i3 هم داریم لطفا برای خرید ما بقی قطعات اعم از گرافیک ، رم و مادربورد راهنمایی کنید .

بودجه ای در نظر گرفته شده 300 تومان هستش در ضمن گرافیک آنبرد نباشه ...

مرسی

با 300 تومن شما میخوای هارد + گرافیک + مادربرد + پاور+کیس + رم بگیری ؟!
پارسال میشد اما الان با این قیمت ها به هیچ عنوان نمیشه این همه چیز رو با 300 تومن خرید .
حداقل قیمت برای قطعات :
مادربرد : 100 تومن
گرافیک : 70 تومن
هارد : 100 تومن
پاور : 45 تومن
رم : 35 تومن
کیس : 35 تومن
اینا خوشبینانه ترین حالت ممکن هست . امیدوارم که مانیتور داشته باشین . در صورتی که میتونین بودجه رو افزیش بدین خبر بدین که بچه ها سیستم مناسبی پیشنهاد بدن .

Erfan.
17-01-2012, 13:41
مثلا توی Dirt3 که تنظیمات روی low هست اینتل ها خیلی فریم بالایی اوردن که میشه گفت بیهوده هست و فریم بالای 60 خیلی ارزشی نداره و AMD کمتر فریم داده اما در تنظیمات بالاتر میبینیم که AMD کم نیاورده و فریم خودش رو حفظ کرده .

اون تنظیمات Low رو توضیح دادم، برای پی بردن به وضعیت پرفرمنس CPU در گیم، باید تنظیمات گرافیکی رو بسیار پایین بیارن تا کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه(در اصل؛ محدودیت خیلی کمتری ایجاد کنه)

اصلا نمیشه گفت این تست ها هیچ ارزشی ندارن... اتفاقا ارزش دارن، اما در جای خود. بنچمارک ها فقط برای این نیستن که ببینیم فلان محصول نمودار بلند تری از اون یکی محصول داره پس قوی تره.
از بنچمارک ها استفاده های خیلی زیادی میشه کرد، همه‌ی بنچمارک ها Real World نیستن و بعضی از اون ها اهداف مشخصی رو دنبال میکنن که با توجه به هدف اون بنچمارک میشه به نتیجه رسید.

هدف این بنچمارک، مشخص کردن پرفرمنس CPU ها و پی بردن به این که اگه کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه، فریم ریت به چه صورت خواهد بود.

بنده بنچ مارک خیلی سایت ها رو قبول ندارم چون این سایت ها اکثرا از بنچ مارک های به درد نخور و نرم افزار های بهینه نشده استفاده میکنن و خیلی هاشون دستشون با nvidia و اینتل توی یه کاسه هست . چطور میشه توی یه بنچ مارک Dirt3 فریم 2500k از 1100T بیشتر باشه ولی توی یه بنچ مارک از سایت دیگه با همون تنظیمات 1100T از 2600K هم بیشتر فریم آورده باشه ؟ بالاخره گرافیک های که اینا واسه تست استفاده میکنن حداقل یه GTX580 هست و ربطی هم نداره که بگیم فلان سیستم تنظیماتش فرق میکرد .

این دیگه برمیگرده به شرایط تست... چون پردازنده های AMD در تنظیمات بالا و GPU Bound این گیم، خوب عمل میکنن، بسته به شرایط و سیستم تست، فریم ها ممکنه متفاوت به دست بیان.(دقت داشته باشید که اختلاف فریم ریت در کل خیلی کم هست)

منم میگم نسبت به کارایی باید سیستم رو خرید و خودم هم خرید بلدوزر ها رو الان عاقلانه نمیبینم و ارزش 1100T برای من خیلی بیشتر از 2500k هست نه فقط به دلیل اینکه طرفدار AMD هستن . به دلیل اینکه واقعا قدرت بیشتر با قیمت کمتری بهتون میده و هزینه مادربرد هم کمتر میشه و کدوم بازی بوده که 1100T مثلا 20 فریم بده و 2500k بیاد 40 بده که بگیم خیلی بهتره ؟!! واقع بین باشین .

برتری 2500K به 1100T در شرایط مختلف، فرق میکنه ولی برای سیستم های High End با VGA قدرتمند، قطعا 2500K مناسب تره.
البته با شرایط اقتصادی ایران که قطعات قیمتشون روز به روز متفاوت هست، نمیشه دقیق Price/Performance تعیین کرد!

اکثر نرم افزار های بنچ مارک و بازی ها برای Nvidia و اینتل بهینه میشن ( اول همه بازی ها لوگوی این 2 تا رو میبینیم فقط ! ) .

این یه بحث جداست ولی آیا از دست ما کاری بر میاد که گیم ها چرا برای Nvidia و اینتل بهینه میشن؟
و این که دلیل این پرفرمنس بیشتر در برخی عنوان ها فقط بهینگی هست؟

پیروز باشید.

BZ7
17-01-2012, 22:10
اون تنظیمات Low رو توضیح دادم، برای پی بردن به وضعیت پرفرمنس CPU در گیم، باید تنظیمات گرافیکی رو بسیار پایین بیارن تا کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه(در اصل؛ محدودیت خیلی کمتری ایجاد کنه)

اصلا نمیشه گفت این تست ها هیچ ارزشی ندارن... اتفاقا ارزش دارن، اما در جای خود. بنچمارک ها فقط برای این نیستن که ببینیم فلان محصول نمودار بلند تری از اون یکی محصول داره پس قوی تره.
از بنچمارک ها استفاده های خیلی زیادی میشه کرد، همه‌ی بنچمارک ها Real World نیستن و بعضی از اون ها اهداف مشخصی رو دنبال میکنن که با توجه به هدف اون بنچمارک میشه به نتیجه رسید.

هدف این بنچمارک، مشخص کردن پرفرمنس CPU ها و پی بردن به این که اگه کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه، فریم ریت به چه صورت خواهد بود.

این دیگه برمیگرده به شرایط تست... چون پردازنده های AMD در تنظیمات بالا و GPU Bound این گیم، خوب عمل میکنن، بسته به شرایط و سیستم تست، فریم ها ممکنه متفاوت به دست بیان.(دقت داشته باشید که اختلاف فریم ریت در کل خیلی کم هست)

برتری 2500K به 1100T در شرایط مختلف، فرق میکنه ولی برای سیستم های High End با VGA قدرتمند، قطعا 2500K مناسب تره.
البته با شرایط اقتصادی ایران که قطعات قیمتشون روز به روز متفاوت هست، نمیشه دقیق Price/Performance تعیین کرد!

این یه بحث جداست ولی آیا از دست ما کاری بر میاد که گیم ها چرا برای Nvidia و اینتل بهینه میشن؟
و این که دلیل این پرفرمنس بیشتر در برخی عنوان ها فقط بهینگی هست؟

پیروز باشید.

در کل من حرفای شما رو قبول دارم . اما من هنوز هم میگم نسبت به کل قیمت تمام شده برای سیستم های mid range خرید 1100 به صرفه تر و با ارزش تر هست و پول بیشتری رو میتونین صرف گرافیک کنین .
با تشکر ( دیگه بحث رو ادامه ندیم بهتره تاپیک اندازه کافی شلوغ شده ...)

teamnet
18-01-2012, 10:00
با تشکر از همه دوستان عزیزی که در این تاپیک شرکت کردند و زمان گذاشتن

با 300 تومن فقط مادر بورد ، رم و گرافیک می خوام بقیه اش هست .