PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال از دوستانی که اسپیکر Edifier C3 دارند

saeid 22
07-01-2012, 07:05
1-من چند روزی میشه که اسپیکر ادیفایر C3 خرید یک سوالی برام پیش اومده بعضی از دوستان میگفتن ولوم صدا برای مثال از 20 یا 25 یا اصلا از نصف یخورده بالاتر ببری داد همه در میاد شیشه پنجره میاد پایین و از این حرف ها حالا یک سوالی برای من پیش اومده الان من این اسپیکر را دارم ولی من احساس میکنم صداش تو ولوم پایین ضعیفه مثلا بالای 20 باید بزارم تا خودشو بتونه نشون بده بازم نه به اون صورت که بخواد صدا خیلی زیاد باشه حالا شما هم که این اسپیکر را دارید برای شما هم همیجوری هستش ؟ کارت صدای من هم آنبرد هستش و مادربرد من هم Giga 945PL~S3 ver2 هستش؟
گفتم بپرسم ببینم مشکل از چی هستش یا اصلا مشکلی نیستش و این اسپیکر ها صداشون همینطور
هستش و چیزه عادی هستش و زیر ولوم 25 زیاد صدا خودشو نشون نمیده

2- شما اسپیکر را از پشت خاموش میکنید یا همیشه روی mute می زارید روی mute برای اسپیکر مشکلی پیش نمیاد یا داغ نمیکنه؟ با تشکر از تمامی دوستان :11:

البته نا گفته نماند که ولوم بالای 45-40 بردی اتاقت ترکیده :31:

mmf66
08-01-2012, 10:32
این اسپیکر رو باید درست بچینیش ساب ووفر رو زیر میز یا روی زمین وسط دو تا بلندگوها قرار بده طوری که یه مقدار بسمتی که لوله خروجی ساب نیست متمایل بشه و از بلند گوها عقب تر قرار بگیره یعنی بلندگوها از ساب 20 سانت جلوتر باشند
تریبل اکولایزر رو هم روی 4 یا 5 قرار بدهید ولوم کامپیوتر رو هم چک کنید پایین نباشه من خودم از 30 بالاتر نمیبرم فقط یک دفعه برای
تست تا 38 بردم دیگه جرات نکردم بالا ببرم
در حالت mute خروجی بلندگوها قطع میشه مثل standby ولی اگه برای مدتی استفاده نمیکنید از پشت قطع کنید مثل شب تا صبح

Kasra 91
08-01-2012, 14:10
من یه زمانی زیاد دنبال ابن اسپیکر بودم اصلا پیدا نشد از کجا گرفتین ؟ چند ؟

saeid 22
08-01-2012, 14:53
من یه زمانی زیاد دنبال ابن اسپیکر بودم اصلا پیدا نشد از کجا گرفتین ؟ چند ؟
من این رو از سایت آسا رایان گرفتم خودش نداشت زنگ زدم گفتم برام آوردش به قیمت 165 تومان

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

این اسپیکر رو باید درست بچینیش ساب ووفر رو زیر میز یا روی زمین وسط دو تا بلندگوها قرار بده طوری که یه مقدار بسمتی که لوله خروجی ساب نیست متمایل بشه و از بلند گوها عقب تر قرار بگیره یعنی بلندگوها از ساب 20 سانت جلوتر باشند
تریبل اکولایزر رو هم روی 4 یا 5 قرار بدهید ولوم کامپیوتر رو هم چک کنید پایین نباشه من خودم از 30 بالاتر نمیبرم فقط یک دفعه برای
تست تا 38 بردم دیگه جرات نکردم بالا ببرم
در حالت mute خروجی بلندگوها قطع میشه مثل standby ولی اگه برای مدتی استفاده نمیکنید از پشت قطع کنید مثل شب تا صبح

ما هم شانس نداریم معلوم نیست مشکل از کجاست دیشب یک بار ولوم رو برای تست چند ثانیه تا آخر بردم بالا دیدم صدای اسپیکر به کلی افت کرده انگار اسپیکر داره میسوزه ترسیدم سریع صداش رو کمش کردم

MAGIDIYUM
08-01-2012, 18:04
سلام

دوست عزیز لطفا پشت مادربردتون رو نگاه کنید ببینید خروجی های صداتون سه تاییه (یعنی سبز آبی صورتی) یا اینکه شش تاییه (یعنی نارنجیو مشکیو اینها هم داره)....

چون از مین شما دو تا ورژن وجود داره و جدیدتره خروجیش شش تایی بدین معنی که از کدک al888 استفاده میکنه و تقریبا کارت صدای آنبرد خوبیه و قضه جداست.....ولی اگه سه تایی باشه یعنی اینکه کدک آن al883 است و اصلا به درد c3 نمیخوره و قدرت این رو نداره که خروجیه خوبی به این اسپیکر بده.....اگر سه تایی بود خرجش یه کارت صدای ارزان قیمت کریتیو هست که از صدا با کدک 889 پشتیبانی کنه...اون موقع از تمام توان این اسپیکر استفاده میشه و صدا از زمین تا آسمون براتون متفاوت خواهد شده.چون این اسپیکر جدیده و باید از کارت صداهای امروزی براش استفاده بشه...

1navid
08-01-2012, 18:20
برا من هم باید بالای 25 باشه ولی من خودم رو 20 نگهش میدارم شما از یه اسپیکر 30w چه انتظاری دارید اسپیکر نبادی که کر کنه باید تو ولوم بالا افت کیفیت نداشته باشه که این اسپیکر از پسش بر اومده درضمن کارت صداتون هم فکر کنم قدیمه

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

سلام

دوست عزیز لطفا پشت مادربردتون رو نگاه کنید ببینید خروجی های صداتون سه تاییه (یعنی سبز آبی صورتی) یا اینکه شش تاییه (یعنی نارنجیو مشکیو اینها هم داره)....

چون از مین شما دو تا ورژن وجود داره و جدیدتره خروجیش شش تایی بدین معنی که از کدک al888 استفاده میکنه و تقریبا کارت صدای آنبرد خوبیه و قضه جداست.....ولی اگه سه تایی باشه یعنی اینکه کدک آن al883 است و اصلا به درد c3 نمیخوره و قدرت این رو نداره که خروجیه خوبی به این اسپیکر بده.....اگر سه تایی بود خرجش یه کارت صدای ارزان قیمت کریتیو هست که از صدا با کدک 889 پشتیبانی کنه...اون موقع از تمام توان این اسپیکر استفاده میشه و صدا از زمین تا آسمون براتون متفاوت خواهد شده.چون این اسپیکر جدیده و باید از کارت صداهای امروزی براش استفاده بشه...
یه سوال من الان مداربردم p8p67 هستش و 6تا پرت داره ولی این اسپیکر یدونه ورودی بیشتر نمیده که اونم من زدم وسط ردیف پایین مگه نباید خروجی صدا دیجیتال باشه تا کیفیت بالا ارائه بشه؟
ممنون

MAGIDIYUM
08-01-2012, 18:31
یه سوال من الان مداربردم p8p67 هستش و 6تا پرت داره ولی این اسپیکر یدونه ورودی بیشتر نمیده که اونم من زدم وسط ردیف پایین مگه نباید خروجی صدا دیجیتال باشه تا کیفیت بالا ارائه بشه؟
ممنون حرف شما درست ولی منظور من این بود که این کارت صداهای آنبرد شش تایی تکنولوژی خروجیه صداشون hd هست و نسل جدیده ولی اون سه تایی ها به صورت ریل تاک معمولی با افت صدای زیاد کار میکنند و به شدت قدیمی هستند....به هر صورت اگه شما صدا رو به صورت دیجیتال هم دریافت نکنید این کارت صداهای آنبرد شش تایی باز هم کیفیت اچ دی و مطلوبی به شما میدهند....ولی نه در حد دیجیتال.

saeid 22
09-01-2012, 01:41
برا من هم باید بالای 25 باشه ولی من خودم رو 20 نگهش میدارم شما از یه اسپیکر 30w چه انتظاری دارید اسپیکر نبادی که کر کنه باید تو ولوم بالا افت کیفیت نداشته باشه که این اسپیکر از پسش بر اومده درضمن کارت صداتون هم فکر کنم قدیمه

درسته من هم همین رو می خواستم بدونم که تو ولوم پایین صدای اسپیکر شما دوستان چطوری هستش از یه طرف برای خودم جای سوال بود که چرا زیر ولوم 20 زیاد صدا نداره مثل اینکه کلا مدل این اسپیکر ها همینطوری هستش گفتم شاید مشکل از مادربرد یا چیزه دیگه ای باشه میخواستم مطمئن بشم واسه همین تو انجمن سوال کردم(مادربرد من هم خروجیش از این 6 تایی هستش که به ردیف دوم خروجی وسط رنگش سبزه وصل کردم)
یکی از دوستام اومد خونه ما گفتش صدای ولوم 20 اسپیکرت صدای ولوم 10 اسپیکر من هستش از اون طرف پسر دایی من اومده میگه تو با این پول چیز خیلی بهتری می تونستی بگیری کلا زد حال به ما زدند هر کی میاد این ساب باند رو می بینه فکر میکنن این دیگه چه غولی هستش :18: الان باید خونه رو منفجر کنه
کلا اسپیکرش خیلی تو چشه مخصوصا سابش :31:

MAHY@R
18-01-2012, 21:03
منم ادیفایر دارم و همین مشکل رو دارم تو ولوم پایین اصلا صدای درستی نداره معلوم نیست داره چی پخش میکنه فقط صدای بیس با تویتراش میاد خبری از میدرنج و آهنگ اینا نیست باید صداش رو زیاد کنم تا قابل شنیدن باشه
ولی چه میشه کرد از دست این آشغال سازهای چینی باید بسازیم باهاش دیگه

1navid
25-01-2012, 12:26
عزیز هرکی گفته این مارک خوب نیست زیاد از این چیز ها سر در نمیاره
ادیفایر و کریتویو از بهترین مارک های اسپیکر هستند اینکه صداش از 30 به بعد زیاد میشه هم نمیشه ایراد گفت چون این اعداد که میگند الکیه مهم اینه که اسپیکر آخرین توانش چقدر قدرت داشته باشه