ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید پاور silent

File not found
07-01-2012, 02:05
سلام من پاور 535 قدیمیم رو فروختم چون کم میورد و green 885، خریدم. الان احساس میکنم صداش از 535درحالت زیاده اگه توی سایت گرین هم ببینید توی مشخصاتش نوشته silent درحالی که سریهای دیگه رو نوشته super silent یا quiet ..حالا من به فکر خرید پاور از برند دیگه ای هستم .. پیشنهادتون چیه؟
منظورم از صدا اون هوایی هستش که فنش میکشه،حجم هوا
مرسی

File not found
07-01-2012, 02:50
XFX 850W Black Edition (P1-850B-NLG9) ایران هست یا فقط مدل core edition هست؟

Hamed DC
11-01-2012, 17:02
سلام من پاور 535 قدیمیم رو فروختم چون یذره کم میورد و green 885فن سبز، خریدم و از اولشم بیشتر از نیازم بود که کاری به این مسیله ندارم. یعنی کارم حرفه ای نبود اما الان احساس میکنم صداش زیاده اگه توی سایت گرین هم ببینید توی مشخصاتش نوشته silent درحالی که سریهای دیگه رو نوشته super silent یا quiet ..حالا من به فکر خرید پاور از برند دیگه ای هستم .. پیشنهادتون چیه؟
اگه میشه بنچمارکم بزارین از نویزشون
مرسی
سلام.
میتونید سقف بودجه رو تعیین کنید؟؟؟

XFX 850W Black Edition (P1-850B-NLG9) ایران هست یا فقط مدل core edition هست؟
core editionبهتر و بیشتر پیدا میشه.

Hamed DC
12-01-2012, 20:26
بودجه 200 تومان
ممنون، خیلی مهمه واسم سایلنت بودنش
خصوصا صدای بادی که ایجاد میشه
دوست عزیز یه کانفیگ دقیق از سیستم بده تا یه پاور مناسب معرفی کنم؟؟؟

File not found
12-01-2012, 21:04
دوست عزیز یه کانفیگ دقیق از سیستم بده تا یه پاور مناسب معرفی کنم؟؟؟

Ram: 2*2gig 1333 در آینده احتمال خرید دوتا 4گیگ هستش
Cpu:amd phenomII 955 در اینده احتمال ارتقا به شش هسته ای
Graphic: ati 5770
احتمال ارتقا به سری 6
Main: asrock 970
1sata hard+1 dvdwr
موقع خرید هم بهم 535پیشنهاد شد و مدتی داشتم تا دیدم توی بازیها فنش با سرعت وحشتناک کار میکنه، بعدش سوال کردم، گفته شد مصرفش لب مرز هست و 635 یا یکباره 885 بخرید که بعدها هم جواب سیستمتون رو بده
جناب لطفا پاور با در نظر گرفتن مقداری بیش از نیاز پیشنهاد بدین، ممنون میشم، که پاور روی مثلا 80 درصد کار کنه
فرق این دوتامثلاً:
پاور 635 سری us گرین در کمترین حالت با 800دور فنش کار میکنه اما 885 با 1000 دور

اگر قیمتش بتونه کمتر باشه هم بهترمیشه
ممنون

File not found
12-01-2012, 23:33
جناب ممنونم از توجهتون اما شاید من روی این مسیله یکم حساس شده باشم. چون کمتر کسی دیدم در این مورد صحبتی کرده باشم. اما به شخصه میدونم که حجم هوای بسیار بالایی میکشه و بقول ینفر درسایتی دیگر گاهاً مثل فن 8سانتی میمونه.
حالا نمیدونم عیب از منه یا دستگاه؟

شما در صورت امکان یک پاور متناسب با سیستم پیشنهاد بدین

خیلی ممنونم

Hamed DC
13-01-2012, 13:01
جناب ممنونم از توجهتون اما شاید من روی این مسیله یکم حساس شده باشم. چون کمتر کسی دیدم در این مورد صحبتی کرده باشم. اما به شخصه میدونم که حجم هوای بسیار بالایی میکشه و بقول ینفر درسایتی دیگر گاهاً مثل فن 8سانتی میمونه.
حالا نمیدونم عیب از منه یا دستگاه؟

شما در صورت امکان یک پاور متناسب با سیستم پیشنهاد بدین

خیلی ممنونم
دوست عزیز شما باید به نویز حاصل از کولینگ پاور توجه کنید.
Thermaltake ToughPower XT 775W...190.000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل در حداکثر دور نویزی برابر با 16dBتولید میکنه که در نوع خود یکی از کم صداترین پاورهای موجود هست.
قدرت و بازده بالای 90درصد این پاور هم تضمین کننده ولتاژ مصرفی برای سیستم ارتقاع یافته شما خواهد بود.

Erfan.
13-01-2012, 14:23
Ram: 2*2gig 1333 در آینده احتمال خرید دوتا 4گیگ هستش
Cpu:amd phenomII 955 در اینده احتمال ارتقا به شش هسته ای
Graphic: ati 5770
احتمال ارتقا به سری 6
Main: asrock 970
1sata hard+1 dvdwr
موقع خرید هم بهم 535پیشنهاد شد و مدتی داشتم تا دیدم توی بازیها فنش با سرعت وحشتناک کار میکنه، بعدش سوال کردم، گفته شد مصرفش لب مرز هست و 635 یا یکباره 885 بخرید که بعدها هم جواب سیستمتون رو بده
جناب لطفا پاور با در نظر گرفتن مقداری بیش از نیاز پیشنهاد بدین، ممنون میشم، که پاور روی مثلا 80 درصد کار کنه
فرق این دوتامثلاً:
پاور 635 سری us گرین در کمترین حالت با 800دور فنش کار میکنه اما 885 با 1000 دور

اگر قیمتش بتونه کمتر باشه هم بهترمیشه
ممنون

535A برای سیستم شما کاملا کافی هست...! (سیستم فعلی بدون ارتقا)
کولینگ کیستون مناسبه؟!

File not found
26-01-2012, 23:41
535A برای سیستم شما کاملا کافی هست...! (سیستم فعلی بدون ارتقا) کولینگ کیستون مناسبه؟! نه 535 حداقل هستش و متاسفانه موقع پیشنهاد سیستم دوستان به این نکته توجه نمیکنن که باید پاور حتی روی 70درصد کار کنه. 635مناسب هست کولینگش بدک نیست. بالاخره تصمیم گرففتم گارانتیش رو ناقص کنم و سیم فنش رو از قوصی بیرون بیارم و به پورت مادربرد وصل کنم و خودم دورش رو پایین بیارم ( البته امشب تازه به فکرش افتادم، نظر شما و سایرین رو هم میخواستم) مرسی

Erfan.
27-01-2012, 00:43
نه 535 حداقل هستش و متاسفانه موقع پیشنهاد سیستم دوستان به این نکته توجه نمیکنن که باید پاور حتی روی 70درصد کار کنه. 635مناسب هست کولینگش بدک نیست. بالاخره تصمیم گرففتم گارانتیش رو ناقص کنم و سیم فنش رو از قوصی بیرون بیارم و به پورت مادربرد وصل کنم و خودم دورش رو پایین بیارم ( البته امشب تازه به فکرش افتادم، نظر شما و سایرین رو هم میخواستم) مرسی

HD5770 کارت بسیار کم مصرفی هست(حدود 93 وات به گفته Guru3d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و با حساب بقیه قطعات، فکر نکنم حتی با تمامی قطعات سیستم تحت فشار(مثلا در بازی) هم پاور کم بیاره!

به هر حال به نظرم شاید کولینگ کیس مشکل داره... یا مشکلات این چنینی!

دور فن رو هم پایین اوردید اگه داخل پاور گرمتر از حد معمول میشه خوب مسلما در دراز مدت مضر خواهد بود.

پیروز باشید.