مشاهده نسخه کامل
: cinemaaaaaaaaaaaaaa 4D
اینم کار من با c4d and ps cs5 :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه دوست عزیز
حالا این چی هست ؟
چه کاربردی داره ؟
:46:
alone_son
07-01-2012, 11:31
خیلی خوبه
فقط یک خورده بیشتر درباره اش توضیح بده
مثلا درباره نرم افزار و اینی که ساختی چیه رندرت چقدر زمان برده و همینطور ساختش چقدر زمان برده
سلام دوستان
این یه walllpaper HD1050 واسه عکس پس زمینه desktop هستش
طرحش همینجوری اتفاقی اومد تو ذهنم و تو cinema4D ساختمش
واستون scrn shot آپلود میکنم که زمان رندر رو ببینید .
بعد رندر انتقال دادم به ps و بعضی effect ها رو بهش دادم:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا کار قشنگی شده
مرسی داداش چشات قشنگ میبنه:11:
kamron_devil
07-01-2012, 18:05
خیلی قشنگه برای wallpaper قشنگ شده ولی یک فوضولی می خواستم بکنم. وقتت رو روی 3 دی مکس یا مایا بزاری بعدا شاید باهاش یک پولی هم در بیاری و آسون تره فکر کنم نسبت به سینما 4 دی و اموزشاش هم بیشتره. حالا اگر خواستی بگو یک اموزش خوب بهت معرفی کنم. بازم کاری زدی بزار حال کنیم. مرسی
واقعا کار قشنگی شده
خیلی قشنگه برای wallpaper قشنگ شده ولی یک فوضولی می خواستم بکنم. وقتت رو روی 3 دی مکس یا مایا بزاری بعدا شاید باهاش یک پولی هم در بیاری و آسون تره فکر کنم نسبت به سینما 4 دی و اموزشاش هم بیشتره. حالا اگر خواستی بگو یک اموزش خوب بهت معرفی کنم. بازم کاری زدی بزار حال کنیم. مرسی
شاید
اما cinema 4d روز به روز معروف تر میشه. الان با maya داره قیاس میشه تو دنیا:18:
ehsan_wwe
07-01-2012, 22:41
اما cinema 4d روز به روز معروف تر میشه. الان با maya داره قیاس میشه تو دنیا
شرمنده اما داري بر عكس ميگي وقتي كه من سه بعدي رو شروع كردم مكس بود لايت ويو بود سينما
بعد بلندر جاشو داد به لايت ويو و سينما روز به روز از معروفيتش افتاد مايا هم كه اومد ديگه رفت تو نرم افزاراي دسته سوم چهارم
اما نرم افزاراي رده پايين معمولا خودشونو شبيه نرم افزاراي صطح بالا ميكنن مثل بلندر مثل c4d و...
شرمنده اما داري بر عكس ميگي وقتي كه من سه بعدي رو شروع كردم مكس بود لايت ويو بود سينما
بعد بلندر جاشو داد به لايت ويو و سينما روز به روز از معروفيتش افتاد مايا هم كه اومد ديگه رفت تو نرم افزاراي دسته سوم چهارم
اما نرم افزاراي رده پايين معمولا خودشونو شبيه نرم افزاراي صطح بالا ميكنن مثل بلندر مثل c4d و...
شما چند سالته؟؟؟؟
اما یه سرچ بزنی می بینی که اینطور نیست !! فیلم Tron رو که دیدی؟؟؟ با cinema4d هستش. یه سر به gallery cinema 4d بزن شما:11:
ehsan_wwe
10-01-2012, 17:15
شما چند سالته؟؟؟؟
اما یه سرچ بزنی می بینی که اینطور نیست !! فیلم Tron رو که دیدی؟؟؟ با cinema4d هستش. یه سر به gallery cinema 4d بزن شما
شرمنده اين بحث رو ادامه دادم فقط براي سازندگيه
من خودم زرر كردم كه با يه نرم افزار صطح پايين كار كردم بازار كار سينما رو نميشناسه اول همه براي كار مايا پول ميدن بعد مكس اين جديدا هم سافت ايميج ...
راستي صحنه فوق ساده اي كه ساختي تو يه نرم افزار مثل مكس يا بلندر كه خودم كار ميكنم تو يك ثانيه 70 تا رندرحد اعقل ازش گرفت ( بهش ميگن رندر ويوپورت ( REAL TIMED ))
اما تو سينما نميشه
گالريشم ديدم هيچيزي نداشت كه مربوط به سينما باشه همش مربوط به رندر انجين ها بود
اميد وارم مثل من تو بازار كار مشكل پيدا نكني
موفق باشي (بحث من بسته شد )
Maxscript
10-01-2012, 17:21
سلام:
اما cinema 4d روز به روز معروف تر میشه. الان با maya داره قیاس میشه تو دنیا
cinema 4d نرم افزار قوی هست امام قیاسش با ابر نرم افزار مایا فکر کنم کمی زوده
شما تو کدوم زمینه مایا را با سینما مقایسه کردی تنها دو تا نرم افزار توی دنیا با مایا مقایسه می شن و مساوی مایا هستن
یکی سافت امیج و دیگری هودینی
ولی در کل سینما برنامه جالبی هست
راستی اینقدر گفتم یادم رفت بگم کارت زیبا بود.
یا علی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.