مشاهده نسخه کامل
: دبیرستان یا هنرستان؟
amirbikas
06-01-2012, 22:10
سلام دوستان
من می خوام در اینده سینما بخونم
ولی الان نمی دونم برم هنرستان یا دبیرستان
چون در حال حاضر که رشته ای در هنرستان در مورد سینما نیست یا حداقل من در موردش اطلاعی ندارم
ولی توی کنکور هنر مسلما مبحث های هنر هست و من اگه مثلا ریاضی بخونم, باید جداگونه خودم اون مباحث رو بخونم
حالا با این اوصاف فکر می کنین من باید چی کار کنم؟
raminramz
06-01-2012, 22:25
معمولا هنرستان من شنیدم
کسایی که موفق شدن
amirbikas
07-01-2012, 17:13
ممنون از شما
دوستان دیگه نظری ندارن؟
sarafara
07-01-2012, 17:27
سينما مي خواي بخوني عزيز ؟...بايد كنكور سراسري هنر بدي و رتبه ات زير 100 باشه ...در نتيجه بايد هم عمومي و هم اختصاصي ها رو عالي بزني ...اختصاصي هنر رو در بهترين حالت 60 يا 70 درصد بهتر نميشه زد !پس بد نيست كه دبيرستان رو بخوني كه بتوني عمومي ها رو با درصد خيلي بالا بزني ...اينجوري شانست هم بيشتره.
من خودم تجربي خوندم و بعد كنكور سراسري هنر دادم ...با توجه به اين دروس اختصاصي رو خيلي كم خونده بودم و حالا خيلي افسوسش رو هم مي خورم با رتبه 600 نقاشي تهران قبول شدم !
تازه شما بري هنرستان همون درس هاي خودت رو هم نمي خوني ديگه چون جو هنرستان بدجوري رو فاز تنبلي و درس نخوني هست و حتي مي تونم بگم اهل كنكور هم زياد نيستن !
----------------
نتيجه :دبيرستان رو بخون و كلاسهاي هنري متفرقه هم شركت كن كه تو جو هنر باشي و سال آخر هم حتما يه دوره كلاس كنكور هنر هم ثبت نام كن ...موفق باشي !
raminramz
07-01-2012, 17:41
پس اون دوست ما که موفق شد درسش خوب بود
آخه هنرستان رفت
amirbikas
08-01-2012, 13:00
نظرتون در مورد اینکه در مدارس غیر حضوری بخونم و بیشتر توجهم به کنکور باشه؟
فکر می کنین اینجوری بتونم وقتم رو بهتر مدیریت کنم یا بیشتر تنبل میشم؟
نادر1368
08-01-2012, 13:12
پس اون دوست ما که موفق شد درسش خوب بود
آخه هنرستان رفت
هنرستانی چی بود چی خوند!هنرستان هنر رفته بود!؟شما میخوای هنرستانی چی بخونی؟
amirbikas
08-01-2012, 13:20
هنرستانی چی بود چی خوند!هنرستان هنر رفته بود!؟شما میخوای هنرستانی چی بخونی؟
من خودم انیمیشن مد نطرم هست, توی هنرستان هنرهای زیبا
sarafara
08-01-2012, 18:43
من نظرم رو بهتون گفتم دوست عزيز ...به هر حال شما نمي توني هم خدا رو داشته باشي و هم خرما رو !...تو هنرستان كلا درس خوندن از سرت ميفته چون اكثر شاگردهاش تنبل و معدل پايين هستن كه فقط ميخوان يه ديپلمي بگيرن و برن ...شايدم هنرستانهاي پسرونه غير از اين باشه ..من فقط نوع دخترونه اش رو ديده ام !
amirbikas
08-01-2012, 22:36
من نظرم رو بهتون گفتم دوست عزيز ...به هر حال شما نمي توني هم خدا رو داشته باشي و هم خرما رو !...تو هنرستان كلا درس خوندن از سرت ميفته چون اكثر شاگردهاش تنبل و معدل پايين هستن كه فقط ميخوان يه ديپلمي بگيرن و برن ...شايدم هنرستانهاي پسرونه غير از اين باشه ..من فقط نوع دخترونه اش رو ديده ام !
خوب برعکس توی دبیرستان های پسرونه دقیقا همینجوره که میگین, البته بستگی به دبیرستانش داره, ولی خوب من در مورد هنرستان ها اطلاعی ندارم, کلا چون دخترا درسخون تر هستند احتمالا درس نخون هاشون میرن به سمت هنرستان
راستی نظرتون رو در مورد مدارس غیر حضوری نگفتین؟
sarafara
09-01-2012, 17:49
اطلاعي ندارم ...ولي هنر با غير حضوري جور در نمياد...آخرش هيچي ياد نمي گيري .
Iranian boy10
09-01-2012, 18:58
بنظر من ربطی نداره ! آدم بخواد درس بخونه ، تو هر شرایطی هم که باشه میتونه درس بخونه و بهترین معدل رو بیاره !
توصیه :شما باید سرت تو کار خودت باشه !مخصوصاً تو درس خوندن :46:
موفق باشید:11:
nafe-bandar
12-01-2012, 21:16
دقیقا نمی دونم رشته ی سینما چی هست
اما توی تهران فکر کنم هنرستان صدا و سیما یا یه همچین وجود داشته باشه، یکم تحقیق کن
من فقط تبلیغشو میدیدم از تلویزیون
pink oak
12-01-2012, 21:42
به نظر من فضای کنکور هنر از طریق دبیرستان بهتره.چون توی هنرستان این رشته زیاد مورد اهمیت نیست.
amirbikas
15-01-2012, 15:52
دقیقا نمی دونم رشته ی سینما چی هست
اما توی تهران فکر کنم هنرستان صدا و سیما یا یه همچین وجود داشته باشه، یکم تحقیق کن
من فقط تبلیغشو میدیدم از تلویزیون
هنرستان صدا و سیما رشته ی سینما نداره و فقط در بخش انیمیشن که در نهایت چند تا نکته کوچیک در مورد سینما توش هست می پردازه
البته من اصفهان هستم و فقط تهران هنرستان صدا و سیما داره, توی اصفهان هم هنرستانی به نام هنرهای زیبا هست که رشته هایی مثل گرافيک . نقاشي . صنايع دستي . انيميشن و موسیفی درش تدریس میشه
به نظر من فضای کنکور هنر از طریق دبیرستان بهتره.چون توی هنرستان این رشته زیاد مورد اهمیت نیست.
حالا شما فرض کنین من می خوام برم هنرستان هنر های زیبا, بهتره از بین این رشته ها که گفتم کدوم رو انتخاب کنم؟
و کلا چه کلاس های حانبی باید برم تا بتونم توی کنکور موفق تر عمل کنم؟
کسی از این کنکور عملی که در رشته موسیفی هست خبر داره و ایا در رشته های دیگه ی هنری هم چنین امتحانی هست یا نه؟
pink oak
15-01-2012, 20:44
حالا شما فرض کنین من می خوام برم هنرستان هنر های زیبا, بهتره از بین این رشته ها که گفتم کدوم رو انتخاب کنم؟ از این رشته هایی که شما گفتین انیمیشن و گرافیک میتونه به سینما مربوط باشه.(برای جلوه های ویره)اما اگه شما به رشته سینما علاقه دارین باید از طریق کنکور هنر رشته هایی مث کارگردانی و .... که خیلی به صورت حرفه ای از هم جدا شدن و انتخاب کنین
کلا چه کلاس های حانبی باید برم تا بتونم توی کنکور موفق تر عمل کنم؟ شما باید با توجه به ضرایب پر اهمیت ترین درس و کلاس برین
کسی از این کنکور عملی که در رشته موسیفی هست خبر داره و ایا در رشته های دیگه ی هنری هم چنین امتحانی هست یا نه؟ بله شما باید یکی از انواع ساز و تا حدودی بتونین بنوازین و در مورد سایر ابزارهای موسیقی اطلاعات داشته باشین.رشته هایی مثه نمایش هم مصاحبه عملی دارن.شما یه دفترچه انتخاب رشته تهیه کنین اخر دفترچه اطلاعات بسیار جامعی درباره رشته های هنر داره.از بچه های پارسالی میتونین بگیرین
سلام دوستان
من می خوام در اینده سینما بخونم
ولی الان نمی دونم برم هنرستان یا دبیرستان
چون در حال حاضر که رشته ای در هنرستان در مورد سینما نیست یا حداقل من در موردش اطلاعی ندارم
ولی توی کنکور هنر مسلما مبحث های هنر هست و من اگه مثلا ریاضی بخونم, باید جداگونه خودم اون مباحث رو بخونم
حالا با این اوصاف فکر می کنین من باید چی کار کنم؟
برای هنر خوب در هر رشت های که برید میتونید شرکت کنید ولی منابعش متفات هست در دروس اخ و در دروس عمومی با دبیرستان یکسان
اگر هدف شما هن هسا باید به مرور منابعش رو مطالعه کنید ....
موفق باشید ....
amirbikas
16-01-2012, 07:35
از این رشته هایی که شما گفتین انیمیشن و گرافیک میتونه به سینما مربوط باشه.(برای جلوه های ویره)اما اگه شما به رشته سینما علاقه دارین باید از طریق کنکور هنر رشته هایی مث کارگردانی و .... که خیلی به صورت حرفه ای از هم جدا شدن و انتخاب کنین شما باید با توجه به ضرایب پر اهمیت ترین درس و کلاس برین بله شما باید یکی از انواع ساز و تا حدودی بتونین بنوازین و در مورد سایر ابزارهای موسیقی اطلاعات داشته باشین.رشته هایی مثه نمایش هم مصاحبه عملی دارن.شما یه دفترچه انتخاب رشته تهیه کنین اخر دفترچه اطلاعات بسیار جامعی درباره رشته های هنر داره.از بچه های پارسالی میتونین بگیرین
این دفترچه که می گین به صورت انلاین هم موجود هست؟
این دفترچه که می گین به صورت انلاین هم موجود هست؟
بله در سایت سازمان سنجش .....
دفترچه شماره 2 موجود هستش ...
shimiaaa
28-08-2016, 14:41
هنرطتان هنر های زیبا برو خیلیییی خوبه بعدشم کی همچین حرفی زده؟
که هنررستانیا درس نخونو تنبلن یا جوشون بده؟ باید بتونی عاقل باشی تحت تاثیر قرار نگیری اگرم نمیتونی کلا هنرو بیخیال شی چون تا آخرش همینجوریه و سیاهی لشگر زیاد داره کلا ولی آدمای موفق هم داره الان ماشالله همه هنرمندن
shimiaaa
28-08-2016, 14:47
در ضمن مثلا امسال که درک سخت بود بچه های هنرم بعضیاشون ۰زدن رتبه هم آوردن ولی چون نمرشون پایین میشه نمیتونن برن در ضمن سینما فک کنم ازمون عملی داره پارسال دختره رتبش ۴۰۰شد بخاطره درصد نمایشش رد شد نتونست بره دوباره کنکور داد تازه قبلا هم کار کرده بود بیرون دبیرستان نمایشو ولی ..
hamid3369
28-08-2016, 17:03
دبیرستان رو بخون مراه با کنکور سراسری میتونی هنر شرکت کنی همه چی بستگی به خودت داره!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.