مشاهده نسخه کامل
: قفل www
با سلام
من میخوام سایتم مثل p30world دامنم رو قفل کنم
یعنی فقط با www بیاد
باید چیکار کنم؟
آدرس سایتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
raminramz
06-01-2012, 19:10
سلام
مدیریت محتواتون چیه؟
این کد رو به اول htaaccess اضافه کن
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]} !^[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$ [NC]
RewriteRule ^(.*) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$1 [QSA,L,R=301]
فقط به جای این سای من سایت خودت رو وارد کن
به جای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جوملا
ممنون جواب دادی دوست گل
ولی اینطوری زیر دامنه هام شده مثل زیر پوشه
مثلا این آدرس اینطوری میاد
mobile.dehkadeh22.ir
dehkadeh22.ir/mobile
مشکل کجاست
raminramz
06-01-2012, 21:27
شما از این کد استفاده کن
RewriteEngine on
RewriteCond %{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]} !^(www|sub1|sub2|sub3)\.----------\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$1 [QSA,L,R=301]
این جواب میده اگه جواب نداد
همون اولیه رو تو همه ی ساب دامین ها بریز
حالا یه مشکل دیگه هست
میخوام آدرس index.php رو از آدرسم بردارم
برای این کار من راه حلی پیدا نکردم
هیجا ننوشته بود
raminramz
06-01-2012, 23:51
شما برو تو تنظیمات seo رو فعال کن دیگه index.php تو صفحاتت نداری
مثل این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت مود رایت رو هم روشن کن چون دیگه htaccess رو تنظیم کردی
مثل این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آقا رامین دستت درد نکته خیلی مردی
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
مثل این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
آقا رامین من میخوام index.php صفحه اصلی از بین بره داداش
raminramz
07-01-2012, 01:26
برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید
شما این کد رو به جای همه ی این کد ها در htaccess قرار بده
RewriteEngine On
########## Begin - 301 Redirect
#
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /([^/]+/)*(index|home)\.html?\ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RewriteRule ^(([^/]+/)*)(index|home)\.html?$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$1 [R=301,L]
#
RewriteCond %{THE_REQUEST} !^POST
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /([^/]+/)*index\.php\ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RewriteCond %{SERVER_PORT}>s ^(443>(s)|[0-9]+>s)$
RewriteRule ^(([^/]+/)*)index\.php$ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$1 [R=301,L]
#
RewriteCond %{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]} !^([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])?$
RewriteRule (.*) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$1 [R=301,L]
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.