مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ Acer Aspire 5820TG
سلام
این مدل ی خورده کم یابه.
از دوستان کسی اطلاع داره که این مدل رو از کجا میتونم بگیرم؟
راستش 5820 هم slim هستش و هم قابلیت ذخیره باتری بالایی داره (تا 8 ساعت و بلکه بیشتر شارژ نگه میداره).
با تشکر فراوان:10:
Highbury
06-01-2012, 14:32
از تمام نمایندگی های سازگار ارقام
اگر هم نداشتن میتونی بهشون سفارش بدی
میتونید آدرس و شماره تلفن نمایندگیهای لبتاب سازگار رو از سایت سازگار ارقام بگیرید.
از تمام نمایندگی های سازگار ارقام
اگر هم نداشتن میتونی بهشون سفارش بدی
میتونید آدرس و شماره تلفن نمایندگیهای لبتاب سازگار رو از سایت سازگار ارقام بگیرید.
دوست گلم سلام.
ممنونم بابت پاسختون.
راستش من با سازگار تماس گرفتم و مدل رو بهشون دادم اونام گفتن که ندارن. منظورتون از سفارش چیه؟
یعنی تکی هم وارد میکنن؟
شما لطفاً هیچ مدل 15 اینچ دیگه ای تا سقف ی تومن یراغ دارید که باتریش قابلیت شارژ بالایی داشته باشه خوش فرم هم باشه.
Highbury
06-01-2012, 15:14
دوست گلم سلام.
ممنونم بابت پاسختون.
راستش من با سازگار تماس گرفتم و مدل رو بهشون دادم اونام گفتن که ندارن. منظورتون از سفارش چیه؟
یعنی تکی هم وارد میکنن؟
شما لطفاً هیچ مدل 15 اینچ دیگه ای تا سقف ی تومن یراغ دارید که باتریش قابلیت شارژ بالایی داشته باشه خوش فرم هم باشه.
5820 که مدل قدیمیشه الان 5830 اومده که قیمتش 1400 هست .
بودجه شما اگه 1 تومان هست نمیتونید این رو بگیرید.
درثانی این که نوشته 8 ساعت مطمئن باش 8 ساعت کار مداوم رو جواب نمیده
تا 1 تومان ایسر5755 و HP4530 بهترین لبتابها هستن.
ایسر5755 همون کانفیگ 5830 رو داره و 400 تومان ارزانتره. i5-رم 4- هارد 500 یا 750- گرافیک GT540 2gig ( به صرفه تره)
HP4530 با کانفیگ مشابه اما با گرافیک 6490 حدود 980 هست.
هر دو تقریبا اسلیم هستن و شارژ متوسطشون حدود 3 ساعت. بهتر از اینا نیست. یعنی تمام لبتابها شارژشون حدود 3 ساعت هست. حالا کمی بیشتر یا کمی کمتر.
بنظرم روی باتری زیاد حساس نباش، چیزیکه خیلی فراوونه پریز برقه :31:
5820 که مدل قدیمیشه الان 5830 اومده که قیمتش 1400 هست .
بودجه شما اگه 1 تومان هست نمیتونید این رو بگیرید.
درثانی این که نوشته 8 ساعت مطمئن باش 8 ساعت کار مداوم رو جواب نمیده
تا 1 تومان ایسر5755 و HP4530 بهترین لبتابها هستن.
ایسر5755 همون کانفیگ 5830 رو داره و 400 تومان ارزانتره. i5-رم 4- هارد 500 یا 750- گرافیک GT540 2gig ( به صرفه تره)
HP4530 با کانفیگ مشابه اما با گرافیک 6490 حدود 980 هست.
هر دو تقریبا اسلیم هستن و شارژ متوسطشون حدود 3 ساعت. بهتر از اینا نیست. یعنی تمام لبتابها شارژشون حدود 3 ساعت هست. حالا کمی بیشتر یا کمی کمتر.
بنظرم روی باتری زیاد حساس نباش، چیزیکه خیلی فراوونه پریز برقه :31:
دوست نازنین سلام.
خیلی ممنونم که پاسخ فرمودید.
راستش من اطلاع نداشتم که 5830 مدل جدید 5820 هستش. لطف میکنید بفرمایید که آیا 5830 تو بازار داخل هم موجود هست یا نه؟
در رابطه با شارژ 8 ساعته برای 5820 من مطمئن هستم تو فروم های حارجی از افرادی که داشتند این مدل رو تحقیق کردم . حتی میگن که در حالت شفافیت پایین بالای 12-13 ساعت هم جواب میده که این فوق العاده هستش!
راستش اگه موفق به پیدا کردن 5820 یا 5830 نشم خودم هم نظرم روی 5755 هستش.
راستی اگه فرضاً مدل 5755 بگیرم و باتری 9 سل بزنم روش حدوداً چند ساعت رو میتونه ساپورت کنه (با فرض اینکه باتری 6 سل 3 ساعت بتونه دوام بیاره).
بازم خیلی از لطفتون ممنونم:10:
Highbury
06-01-2012, 18:49
دوست نازنین سلام.
خیلی ممنونم که پاسخ فرمودید.
راستش من اطلاع نداشتم که 5830 مدل جدید 5820 هستش. لطف میکنید بفرمایید که آیا 5830 تو بازار داخل هم موجود هست یا نه؟
در رابطه با شارژ 8 ساعته برای 5820 من مطمئن هستم تو فروم های حارجی از افرادی که داشتند این مدل رو تحقیق کردم . حتی میگن که در حالت شفافیت پایین بالای 12-13 ساعت هم جواب میده که این فوق العاده هستش!
راستش اگه موفق به پیدا کردن 5820 یا 5830 نشم خودم هم نظرم روی 5755 هستش.
راستی اگه فرضاً مدل 5755 بگیرم و باتری 9 سل بزنم روش حدوداً چند ساعت رو میتونه ساپورت کنه (با فرض اینکه باتری 6 سل 3 ساعت بتونه دوام بیاره).
بازم خیلی از لطفتون ممنونم:10:
من فقط حدس زدم و شاید بتونه 8 ساعت رو جواب بده . چون مثلا فوجیستو آ چ 531 زده 6-5 ساعت اما در اصل 3 ساعته.
بله 5830 تو ایران موجوده من دیشب 4830( مدل 14 اینچش) رو تو بازار گرگان پشت ویترین دیدم. مغازه بسته بود و نتونستم قیمت بگیرم. 5830 هم هست. بازم سراغ نمایندگی های سازگار برو.
عزیز برو بازار انقدر بگرد تا پیدا کنی راهش همینه. تو خونه نشستم چیزی رو پیدا نمیکنی
Highbury
06-01-2012, 21:38
گویا این هفته لبتابها بازم گرونتر میشن.تو گرونی های قبلی سهم ایسر5755 از همه کمتر بود اما امشب تو سایت سازگار بیشتر از 200 تومان افزایش قیمت داشته. اگه فردا صبح همون حدود 1 تومان پیدا کردید شانس آوردید
گویا این هفته لبتابها بازم گرونتر میشن.تو گرونی های قبلی سهم ایسر5755 از همه کمتر بود اما امشب تو سایت سازگار بیشتر از 200 تومان افزایش قیمت داشته. اگه فردا صبح همون حدود 1 تومان پیدا کردید شانس آوردید
آقا جون این که حدود 300 اومده روش!!!
بخشکی شانس!!!
Highbury
07-01-2012, 15:55
آقا جون این که حدود 300 اومده روش!!!
بخشکی شانس!!!
نه حاجی هنوز خیلی جاها حدود 1 تومانه. اینجا پشت کامپیوتر نشستن و پست دادن فایده نداره. برو بازار تهیه کن
نه حاجی هنوز خیلی جاها حدود 1 تومانه. اینجا پشت کامپیوتر نشستن و پست دادن فایده نداره. برو بازار تهیه کن
سلام و خیلی ممنون.
آقا جان رفتم بازار گفتن یک و دویست و خورده ایی.
کجا یک تومان گیر میاد.
من شهرستان هستم ببم جان. اما میتونم از تهران بخرم اگه واقعاً جایی باشه که 1 تومن بده.
ضمناً دوست گلم شما که احتمالاً 5755 رو از نزدیک دیده اید لطف میکنید بفرماید که کدوم رنگش قشنگتره؟ کدوم یکی مشکی یا قهوه ایش رو بگیرم؟ضمناً اگه باتری 9 سل بجای 6 سل بزنم روش چقدر تفاوت زمانی به ازای هر بار شارژ کردن خواهم داشت (منظورم اینه که چند ساعت حدوداً شارژ نگه میداره).با تشکر فراوان
Highbury
08-01-2012, 08:02
سلام و خیلی ممنون.
آقا جان رفتم بازار گفتن یک و دویست و خورده ایی.
کجا یک تومان گیر میاد.
من شهرستان هستم ببم جان. اما میتونم از تهران بخرم اگه واقعاً جایی باشه که 1 تومن بده.
ضمناً دوست گلم شما که احتمالاً 5755 رو از نزدیک دیده اید لطف میکنید بفرماید که کدوم رنگش قشنگتره؟ کدوم یکی مشکی یا قهوه ایش رو بگیرم؟ضمناً اگه باتری 9 سل بجای 6 سل بزنم روش چقدر تفاوت زمانی به ازای هر بار شارژ کردن خواهم داشت (منظورم اینه که چند ساعت حدوداً شارژ نگه میداره).با تشکر فراوان
2-3 روزی دیر کردی.
5755 با این گرونی که الان هست تا 1100 هم تقریبا ارزش داره. من رنگ زرشکیش رو دوست دارم.
اما دوست عزیز اگه 1200 بود ارزش خرید نداره. بهترین انتخاب تو حدود 1200 اچ پی 6160 هست. اگر هم اهل بازی به صورت حرفه ای نیستی اچ پی 6120
6160 : سی پی یو i5- رم 4- هارد 500- گرافیک 6770 که گرافیک قوی داره. تقریبا بهترین گرافیک تا لبتهابهای 2 میلیون تومانه.
6120 : سی پی یو i7 - رم4- هارد500- گرافیک 6490 . خب این سی پی یو قدرتمندی داره در عوض کارت گرافیکش متوسطه. البته بازیهای روز رو اجرا میکنه.
من اگه بخوام تا 1200 هزینه کنم 6120 رو برمیدارم. ظاهر به مراتب بهتری نسبت به 5755 داره
2-3 روزی دیر کردی.
5755 با این گرونی که الان هست تا 1100 هم تقریبا ارزش داره. من رنگ زرشکیش رو دوست دارم.
اما دوست عزیز اگه 1200 بود ارزش خرید نداره. بهترین انتخاب تو حدود 1200 اچ پی 6160 هست. اگر هم اهل بازی به صورت حرفه ای نیستی اچ پی 6120
6160 : سی پی یو i5- رم 4- هارد 500- گرافیک 6770 که گرافیک قوی داره. تقریبا بهترین گرافیک تا لبتهابهای 2 میلیون تومانه.
6120 : سی پی یو i7 - رم4- هارد500- گرافیک 6490 . خب این سی پی یو قدرتمندی داره در عوض کارت گرافیکش متوسطه. البته بازیهای روز رو اجرا میکنه.
من اگه بخوام تا 1200 هزینه کنم 6120 رو برمیدارم. ظاهر به مراتب بهتری نسبت به 5755 داره
سلام دوست گلم.
بازم خیلی ممنونم بابت راهنمایی های سخاوتمندانه شما.
ما واسه همه چی دیر میجنبیم اینم گناه ما نیست مقصر شانس کت کله ما هستش!
زرشکی هم مگه داره؟ منظورتون قرمزه یا آبی؟ آقا ما عمریه هنوز نمیدونیم زرشک چه رنگیه! مغز که نیست پهنه پهن!!
راستش من ظاهر لپ تاپ های ایسر رو بیشتر میپسندم وانگهی به احتمال قوی مدل های hp هم کشیدن بالا.
حالا که کار به یک و دویست سیصد داره میکشه نظرتون چیه که همون 5830 رو بخرم؟ البته اگه خیلی جهشت قیمت نداشته باشه توی این چتد روزه؟ هر چند به نظر من این رنگ آبی روی قسمت موسش ی خورده بد فرمش کرده، به نظرتون این روکش رو میشه از روش درآورد یا من اشتباه میکنم و قسمتی از بدنه هستش؟ البته اینم بگم که این مدل رو هم هنوز از نزدیک زیارت نکردم.
بازم تشکر فراوان و ابراز شرمندگی (اسمایلی خجالت).
این مشخصات 5830 هستش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بخش Battery runtime در انتهای پیج دقت کنید. به ازای هر بار شارژ دو برابر 5755 شارژ نگه میداره!
سازگار قيمت رو خيلي زياد زده
سايت ها مختلف قيمت به روز زير يك ميليون هم زدن
سازگار قيمت رو خيلي زياد زده
سايت ها مختلف قيمت به روز زير يك ميليون هم زدن
دوست گلم کدوم سابتها قیمت زیر یک تومان زدن؟ لینکشون رو لطف میفرمایید؟
اگه هم خلاف قوانین هست لطف میفرمایید پی ام کنید:10:.
با تشکر فراوان
دوست گلم کدوم سابتها قیمت زیر یک تومان زدن؟ لینکشون رو لطف میفرمایید؟
اگه هم خلاف قوانین هست لطف میفرمایید پی ام کنید:10:.
با تشکر فراوان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FProduct.aspx%3Fp%3D20032)
آقا جان خیلی ممنونم بابت لینک.
اینا تفاوت قیمتشون بعضا بیش از 300 هست! ممکنه اونایی که ارزونتر میفروشن دلیل خاصی از جمله عدم اصلی بودن ی قطعه یا چیزی تو این مایه ها دلیلش باشه؟
الان شما دقت کنید توی این لینک طرف corei7 رو مسده 1.120,000 تومان!:
یا تو همون لینک خودتون طرف corei5 رو تا 920 تومان هم میده. آقا جان پلیز انلایتن می!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FProduct.aspx%3Fp%3D20032)
خیلی خیلی ممنونم.
این اختلاف قیمتی توی این لینک از کجا ناشی میشه؟
نکنه بعضی از وارد کننده ها و یا فروشنده ها قطعه ای چیزی رو عوض میکنند تا اینکه بتونند لپ تاپ رو ارزونتر بفروشند؟
من میتونم فرضاً به اونی که الان توی همین لینک شما داره 920 میده اعتماد کنم و با خیال راحت لپ تاپ رو ازش بخرم؟
با تشکر مجدد:10:
Highbury
08-01-2012, 16:29
دی جی آنلاین فقط واسطه هست. شما به فروشگاهی که آدرس داده زنگ بزنید میگن که قیمتی که روی سایت هست قدیمیه ! قیمتا بالاتر از این حرفاست
سلام دوست گلم.
بازم خیلی ممنونم بابت راهنمایی های سخاوتمندانه شما.
ما واسه همه چی دیر میجنبیم اینم گناه ما نیست مقصر شانس کت کله ما هستش!
زرشکی هم مگه داره؟ منظورتون قرمزه یا آبی؟ آقا ما عمریه هنوز نمیدونیم زرشک چه رنگیه! مغز که نیست پهنه پهن!!
راستش من ظاهر لپ تاپ های ایسر رو بیشتر میپسندم وانگهی به احتمال قوی مدل های hp هم کشیدن بالا.
حالا که کار به یک و دویست سیصد داره میکشه نظرتون چیه که همون 5830 رو بخرم؟ البته اگه خیلی جهشت قیمت نداشته باشه توی این چتد روزه؟ هر چند به نظر من این رنگ آبی روی قسمت موسش ی خورده بد فرمش کرده، به نظرتون این روکش رو میشه از روش درآورد یا من اشتباه میکنم و قسمتی از بدنه هستش؟ البته اینم بگم که این مدل رو هم هنوز از نزدیک زیارت نکردم.
بازم تشکر فراوان و ابراز شرمندگی (اسمایلی خجالت).
این مشخصات 5830 هستش:
به بخش Battery runtime در انتهای پیج دقت کنید. به ازای هر بار شارژ دو برابر 5755 شارژ نگه میداره!
کلا دو سه رنگ بیشتر نداره. یکیش شبیه قرمز یا زرشکی هست، اسمش رو هرچی دوست دارید بذارید من اون رو میپسندم!
5830 جز باتری لایف بیشتر هیچ مزیتی به اون اچ پی ها نداره !
اون چیزایی هم که در مورد کاور گفتی انجام نــــشدنی است.
انتخاب به خودت برمیگرده. سلیقه ای هست . گفتنی ها گفته شد
قيمت هاي اون صفحه به روز هستن . فروشنده صبح خودش دستي وارد كرده
آدرس هم دارن مي تونين حضوري خريد كنيد
در مورد اعتماد هم کیمیا آنلاین قابل اعتماد و معتبره . بقيه رو نمي دونم
در ضمن تو همون سايت 5755 رو جستجو كن يكي دو جاي ديگه هم اين لپ تاپ رو گذاشتن
دی جی آنلاین فقط واسطه هست. شما به فروشگاهی که آدرس داده زنگ بزنید میگن که قیمتی که روی سایت هست قدیمیه ! قیمتا بالاتر از این حرفاست
کلا دو سه رنگ بیشتر نداره. یکیش شبیه قرمز یا زرشکی هست، اسمش رو هرچی دوست دارید بذارید من اون رو میپسندم!
5830 جز باتری لایف بیشتر هیچ مزیتی به اون اچ پی ها نداره !
اون چیزایی هم که در مورد کاور گفتی انجام نــــشدنی است.
انتخاب به خودت برمیگرده. سلیقه ای هست . گفتنی ها گفته شد
خیلی ممنونم.
خوب ی سوال دیگه هم دارم که اگه مرحمت بفرمایید و پاسخ بدید دیگه برادری رو در حق ما تموم میکنید.
با یک و دویست سیصد مدل ایسوز 15 اینچ یری u هم میتونم پیدا کنم؟ شنیدم سری u ایسوز هم شارژ بالای 8 ساعت نگه میدارن.
به نظرتون تو مایه های یک و دویست سیصد ایسوز کانفیگ مشابه 5755 داره؟
با تشکر فراوان
سلام ،
آقا جان چرا من هر چی میگردم این 5830 رو پیدا نمیکنم تو بازار؟
سه چهار جا هم زنگ زدم نداشتند.
تکلیف چیه یا این شرایط؟ راه حلی نقشه راهی فوت و فنی چیزی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.