مشاهده نسخه کامل
: کمک جهت خرید کولر cpu ( ممنون اگر کمک کنید )
dooste.man83
06-01-2012, 12:37
اول سلام
من صدای کامپیوتر گاهی اذیتم می کنه گرچه صداش کم هست ... کیسم 2 فن داره + 1 فن کارت گرافیک + فن cpu + فن پاور
کیسی که استفاده می کنم طوری نیست که نویز گیر داشته باشه ...مادربرد asus P5Q ... سوکت 775 هست ... cpu= core 2 quad Q9400 , فضای داخل کیس برای قرار دادن فن حدود 16 سانت هست ... اورکلاک نمی کنم
قصد خرید یک کولر رو برای cpu دارم... حدود قیمت بین 60 تا 100 تومن نهایت... از همه مهمتر کاملا کم صدا یا بی صدا حتی تو حالت full load+ کولرش در هر حالتی از کولر خود cpu خنک تر باشه + فن کنترلر داشته باشه ( اگر فن داره) + تو بازار موجود باشه
راستی 2 سوال ؟
1- این کولر ها وزنشون گاهی تا 1 کیلو یا بیشتر هم میرسه ... در حالت معمول مادربرد می تونه این وزن رو تحمل کنه یا باید کیس رو خوابوند ؟
2- تفاوت صدای این کولر های کم صدا با کولر خود intel چقدر هست ؟
نظر شما اساتید رو می خواستم بدونم که چی بخرم در آخر... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ess_1362
06-01-2012, 18:39
چون به فکر اورکلاک نیستید من deepcool matrix iceedge 400xt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را با قیمت 40 تومن توصیه می کنم
بیشتر از این در صورتی که اور نداشته باشید هزینه زیادی هست
البته توصیه می کنم با توجه به قابلیت های مناسب پردازنده و مادربرد یک خنک کننده بهتر مثل مثلا deepcool ice matrix 600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قیمت 70 تومن بگیرید و از این قابلیت ها استفاده کنید
1- این کولر ها وزنشون گاهی تا 1 کیلو یا بیشتر هم میرسه ... در حالت معمول مادربرد می تونه این وزن رو تحمل کنه یا باید کیس رو خوابوند ؟
خیر
این وزن به شکل اصولی بین نقاط مختلف برد تقسیم میشه و به برد فشاری وارد نمیشه
2- تفاوت صدای این کولر های کم صدا با کولر خود intel چقدر هست ؟
معمولا نسبت به فن های استوک اینتل کم صدا تر هستند و به علت قوی تر بودن سینک فن تحت تنش کمتری قرار می گیره
raminramz
06-01-2012, 19:20
برای لپ تاپ چنین چیزی هست؟
فن نه مثل کولر دستگاه خونک کننده داشته باشه
dooste.man83
07-01-2012, 00:47
دوستان کیس من 18.5 سانت هست عرضش فکر کنم کولر 15 سانتی توش جا بشه درسته ؟ اینتل هم استفاده می کنم Q 9400
کولر هایی که دیدم می گن خوبه
Zalman CNPS10X Performa
TOWER 120 EXTREME rev2012
pc cooler 1216x
NOCTUA NH-U9B SE2
deepcool matrix iceedge 400xt
بین این مدل ها اونی که صداش کمتره در هر حالت و تو کیس من جا شه ( بالای 15 سانت نباشه ) کدومه... به سوکت 775 هم بخوره و تو بازار هم باشه +4 پین باشه
انتخاب شما کدومه با توجه به قیمت ( کارایی به قیمت ) ؟
ess_1362
07-01-2012, 19:17
اینا همه خوب هستن به سوکت 775 هم می خورن
ولی چون اورکلاک نمی کنید بیشتر از 40 تومن هزینه نکنید!!
از بین اینها زالمان بیشترین نویز را داره و تاور 120 هم کنترلرش دستی هست
فکر کنم ناکچوا کمترین نویز را داره
dooste.man83
07-01-2012, 21:49
اینا همه خوب هستن به سوکت 775 هم می خورن
ولی چون اورکلاک نمی کنید بیشتر از 40 تومن هزینه نکنید!!
از بین اینها زالمان بیشترین نویز را داره و تاور 120 هم کنترلرش دستی هست
فکر کنم ناکچوا کمترین نویز را داره
خوب بزرگوار ممنون از جوابت
باید بگم من خیلی مطالعه کردم و جالب بود که در حالت idie و دمای ثابت 23 درجه برای cpu تعداد دور 800 دور مدلی از زالمان که گفتم حدود 40db نویز داشت و تاور 120 با دور 1100 , دمای 23 برای cpu نویز 43db داشت
ولی شما می فرمایید نویزش از بقیه بیشتره ؟
نکته بعدی ناکچوا رو شخصا خیلی خیلی می پسندم اما قیمتش زیاده نسبت به کارایش ... موافقید ؟
راستی منظور از اینکه گفتید تاور 120 کنترلرش دستی هست چیه ؟ یعنی فن کنترلر نداره ؟
و یک سوال دیگه مدل هایی از فن هست که شبیه فن استوک cpu هست و هدسینک بزرگی ندارن اونا چطورا از نظر صدا و کارایی در برابر فن هایی که اسم بردم
ess_1362
08-01-2012, 13:45
باید بگم من خیلی مطالعه کردم و جالب بود که در حالت idie و دمای ثابت 23 درجه برای cpu تعداد دور 800 دور مدلی از زالمان که گفتم حدود 40db نویز داشت و تاور 120 با دور 1100 , دمای 23 برای cpu نویز 43db داشت
اینو چند خط دیگه جواب میدم
نکته بعدی ناکچوا رو شخصا خیلی خیلی می پسندم اما قیمتش زیاده نسبت به کارایش ... موافقید ؟
من هم این برند ترجیح میدم ولی قیمتش هم بالاست
راستی منظور از اینکه گفتید تاور 120 کنترلرش دستی هست چیه ؟ یعنی فن کنترلر نداره ؟
یک ولوم پشت کیس نصب میشه که دورش را با اون ولوم تنظیم می کنند
این همون موردی بود که گفتم بالا اعلام می کنم
و یک سوال دیگه مدل هایی از فن هست که شبیه فن استوک cpu هست و هدسینک بزرگی ندارن اونا چطورا از نظر صدا و کارایی در برابر فن هایی که اسم بردم
جالب نیست
طرف اونها نرو
dooste.man83
09-01-2012, 21:48
خوب دوستان
Zalman CNPS10X Performa
رو به لطف کمک دوستان گرفتم 68 تومان با 6 ماه گارانتی
400xt رو می خواست 50 بده بدون گارانتی !!!
راستی این پیچ هاش رو محکم بستم که ایرادی نداره ؟
Hamed DC
11-01-2012, 16:57
خوب دوستان
Zalman CNPS10X Performa
رو به لطف کمک دوستان گرفتم 68 تومان با 6 ماه گارانتی
400xt رو می خواست 50 بده بدون گارانتی !!!
راستی این پیچ هاش رو محکم بستم که ایرادی نداره ؟
مبارکه.
کولر بسیار کارایی رو خریداری کردین که باید با گارانتی عقیق رایانه باشه.
اونقدر سفت نکنید که به مین فشار بیاد. تا حدی که جای خودش فیکس بشه و تکون نخوره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.