مشاهده نسخه کامل
: مشکل با خواند سی دی در سی دی رام
azadeh2007
06-01-2012, 00:56
سلام ...
یه مشکل جدید واسم پیش اومده ...
من یه سی دی دارم که نه سی رایتر TDK میخونش و نه دی وی دی رایتر Lite ON ولی دی وی دی رام Pioneer اون به زور می خونه...
واسه رایتش هم تا 2% میره و دیگه گیر میکنه (با Iso buster)
شما چه راه چاره ای پیشنهاد می کنید؟؟؟
samijazini
06-01-2012, 09:10
سی دی خش دار هست؟
jafarian
06-01-2012, 14:55
اگر محتویات سیدی برای شما مهم برنامه AnyReader یا که CDRoller رو که کارشون استخراج اطلاعات از سیدی های معیوب هست یکی تست کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
azadeh2007
06-01-2012, 16:48
سی دی به ظاهر سالمه ولی فکر می کنم به خاطر عدم مرغوبیت سی دی و یا رایت شدن با دور بالا یه همچین حالتی واسش پیش میاد...
با Any Reader امتحان کردم ولی توی Sector 94 در 2% گیر می کنه و سرعت خواند سی دی هم صفر میشه...
با Iso buster هم همین حالت هستش...
در CD Roller هم موقع خواندن TOC گیر میکنه...
دوستان راه حل دیگه ای مد نظرتون هستش؟؟؟
یا سی دی خراب هست و مشکل داره یا اینکه بد رایت شده
یعنی با سرعت بالا رایت شده
azadeh2007
06-01-2012, 23:39
جناب mehrdad mm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا سی دی خراب هست و مشکل داره یا اینکه بد رایت شده
یعنی با سرعت بالا رایت شده
حرف خودمو به خودم می زنید؟؟؟:31:
من دنبال راه حل هستم...اطلاعات اون دیسک واسم خیلی مهم هستش...
jafarian
07-01-2012, 14:08
3 تا سایت پایینم ببینید چند تا برنامه گذاشته شاید بکارتون بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 92729%2Frecover-files-from-damaged-cds-and-dvds-with-cd-recovery-toolbox)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fhelp%2Fworking-with-damaged-images.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nformer.com%2Fdownload-damaged-cd-file-extraction%2F)
samijazini
12-01-2012, 21:58
اگه بتونی تو همون دی وی دی رام پاییونر یه ایمیج با برنامه alchol بگیری بعد رایت کنی فک کنم بشه...
black.assassin
13-01-2012, 23:51
می تونی از محتویاتش کپی بگیری ؟ همون copy -paste خودمون.
محتویاتش چی هست ؟ مولتی مدیاست یا ... ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.