ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش نصب و راه اندازی مودم D-Link DSL-2730U

h_kh_1367
05-01-2012, 17:02
سلام
من یه مودم D-Link DSL-2730U خریدم و سرویس اینترنتم هم از طرف مخابرات هست . ولی نمی دونم چطور باید اینترنت وصل کنم . مودم طبق راهنمایی دفترچه به کامپیوتر وصل کردم و هر کاری که نیاز بود انجام دادم . از روش نصب با سی دی تو مرحله دوم که میگه :(( در صورتی که چراغ Lan روشن هست روی بعدی کلیک کنید /)) با یه صفحه مواجه میشم که متنی توش نیست ولی یه علامت خطر داره ، با Ok کردن اتفاقی نمی افته . تو حالت معمولی هم وقتی کانکشن PPPOE میسازم و یوزر و پسورد وارد می کنم اتفاقی نمی افته - یعنی کانکت نمی شه . در صورتی که کانکشن ذخیره کنم و مجدداً بخوام کانکت بشم اررور 651 بهم میده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با وایرلس هم لپ تاب یا گوشی مودم پیدا می شه ولی به اینترنت وصل نمیشه . لطفاً راهنماییم کنید .:40:

Hamed DC
13-01-2012, 16:28
سلام
من یه مودم D-Link DSL-2730U خریدم و سرویس اینترنتم هم از طرف مخابرات هست . ولی نمی دونم چطور باید اینترنت وصل کنم . مودم طبق راهنمایی دفترچه به کامپیوتر وصل کردم و هر کاری که نیاز بود انجام دادم . از روش نصب با سی دی تو مرحله دوم که میگه :(( در صورتی که چراغ Lan روشن هست روی بعدی کلیک کنید /)) با یه صفحه مواجه میشم که متنی توش نیست ولی یه علامت خطر داره ، با Ok کردن اتفاقی نمی افته . تو حالت معمولی هم وقتی کانکشن PPPOE میسازم و یوزر و پسورد وارد می کنم اتفاقی نمی افته - یعنی کانکت نمی شه . در صورتی که کانکشن ذخیره کنم و مجدداً بخوام کانکت بشم اررور 651 بهم میده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2Fi1l681d00p2x21c2mp5a.jpg)

با وایرلس هم لپ تاب یا گوشی مودم پیدا می شه ولی به اینترنت وصل نمیشه . لطفاً راهنماییم کنید .:40:
سلام.
اگر هنوز مشکل مرتفع نشده، چند تا عکس از بخش advance setupeو تنظیمات اعمال شده بگیر تا معلوم بشه
مشکل از کجاست.

h_kh_1367
18-01-2012, 11:10
سلام.
اگر هنوز مشکل مرتفع نشده، چند تا عکس از بخش advance setupeو تنظیمات اعمال شده بگیر تا معلوم بشه
مشکل از کجاست.

از طرف مخابرات اومدن برام وصلش کردن - 250000 ریال هم گرفتن :31:

Hamed DC
18-01-2012, 15:49
از طرف مخابرات اومدن برام وصلش کردن - 250000 ریال هم گرفتن :31:
از گلوشون پایین نره، انشاالله. میومدی تا باهم ردیفش میکردیم:10:

deejaydeejay
05-02-2012, 01:09
خوب یه آموزش کامل ازنصب و کانفیگ این مودم بذارید (البته لطفا) تا جیب مارم خالی نکردن چون منم میخوام ازین این مودم بخرم!
شما دوست عزیز h_kh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان متوجه نشدی اشکال کارت کجا بود؟

Hamed DC
06-02-2012, 11:32
خوب یه آموزش کامل ازنصب و کانفیگ این مودم بذارید (البته لطفا) تا جیب مارم خالی نکردن چون منم میخوام ازین این مودم بخرم!
شما دوست عزیز h_kh_1367 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان متوجه نشدی اشکال کارت کجا بود؟
میتونید از نصب اتوران سی دی هم استفاده کنید.

h1989b
10-03-2012, 23:39
سلام.
مشکل از کجاست.

سلام. منم دقیقآ همین مشکل رو دارم. چجوری باید درستش کنم؟؟؟؟!!!!!

Hamed DC
11-03-2012, 00:15
سلام. منم دقیقآ همین مشکل رو دارم. چجوری باید درستش کنم؟؟؟؟!!!!!
سلام.
چند تا شات از مراحل کار بزار.

D o l f i n
28-03-2012, 20:41
منم همین مشکل رو دارم
وقتی ویزارد رو فارسی هست پیغام خطا دیده نمیشه ولی وقتی رو انگلیش هست میگه از وصل بودن کابل و روشن بودن روتر اطمینان حاصل کنید
کسی میدونه مشکل چیه؟

Hamed DC
28-03-2012, 21:35
منم همین مشکل رو دارم
وقتی ویزارد رو فارسی هست پیغام خطا دیده نمیشه ولی وقتی رو انگلیش هست میگه از وصل بودن کابل و روشن بودن روتر اطمینان حاصل کنید
کسی میدونه مشکل چیه؟
نیازی به این کارها نیست!
شما وارد مودم بشن و تنظیمات رو اونجا انجام بدین. نیازی به سی دی نیست!

D o l f i n
28-03-2012, 22:32
واقعا خجالت داره بعد این همه سال آدم تو تنظیم یه مودم بمونه چی بگم بعضی وقتا هنگ میکنیم
دوستانی که مشکل دارن از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنند

farhad resalati
25-04-2012, 10:33
خب منم همین مودم رو گرفتم مودم بسیار خوبی برای یک کاربر خانگی آپارتمانی هست و زود کانفیگ میشه (اینترنتم مخابرات هست )

چون براش تاپیک داشتیم دیگه من تاپیک جدید نزدم

یک فایلی رو شرکت ایزی( گارانتی انحصاری محصولات دیلینک ) بمن داد که توی اینترنت هم ندیده بودمش تو این فایل هم به

معرفی کامل D-Link DSL-2730U میپردازه و هم آموزش نصب راه اندازی رو بطور کامل توضیح میده برای همین اونو در اختیارتون قرار

میدم ایشا.. که مفید باشه

البته از لینکی که دلفین داد غافل نشید اون هم چیز بسیار خوبیه
موفق باشید

M.E.D
03-05-2012, 22:51
ممنون بابت آموزش خوبتونم ولی من هنوز نتونستم وایرلس این موردم رو درست کنم طبق آموزش میرم جلو ولی درست نمیشه دقیقا طبق آموزش حتی رمز هم به وایرلسم میدم ولی بازم با وایرلسش نمیتونم وصل بشم آموزشه دیگه ایی هم هستش یا میتونید دقیقا بگید چیکار کنم درست بشه دقیقا من همون کارو رانجام بده

farhad resalati
04-05-2012, 02:07
ممنون بابت آموزش خوبتونم ولی من هنوز نتونستم وایرلس این موردم رو درست کنم طبق آموزش میرم جلو ولی درست نمیشه دقیقا طبق آموزش حتی رمز هم به وایرلسم میدم ولی بازم با وایرلسش نمیتونم وصل بشم آموزشه دیگه ایی هم هستش یا میتونید دقیقا بگید چیکار کنم درست بشه دقیقا من همون کارو رانجام بده

خواهش

دوست عزیز شما با چه وسیله ای وصل میشی به وایرلس؟ لپ تاپ یا موبایل ؟و چه خطایی میده ترجیحا از تنظیماتت با توجه به لینکی که گذاشتم نگاه کن و از همون صفحات عکس بنداز و همینطور خطایی که میگیری

اگه در بدو تنظیم اولیه مودم گام به گام مراحل رو دنبال کنی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشی پس گام های زیر رو مجددا انجام بده :

1-مودمت رو ریست کن(با نگه داشتن10 ثانیه دکمه پشتش تا چراغ پاور قرمز بشه)

2-تنظیمات مودمت رو مطابق آموزش روی حالت PPOE قرار بده (تاکید میکنم چون حتما باید روی مودن تنظیم کنی و اگه حالت Bridge تنظیم بشه آی پی روی پی سی تنظیم میشه و وسایل دیگه نمیتونن وصل بشن پس حتما روی مودم و درحالت PPOE تنظیم کن)

3-تنظیمات وایرلس رو ازصفحه 18-20 لینکی که گذاشتم عینا انجام بده .وایرلست رو enable کن و ادامه ماجرا .... به تنظیمات دیگرش دست نزن روی عکس ها زوم کن و به دقت همانند عکس ها عمل کن .

4- درآخر مودمت رو ری بوت کن طبق آموزش

شاید این کار هارو انجام داده باشی مرور مجددش کمک میکنه به زودتر حل شدن مشکلت
اگه حل نشد اون عکس هایی که اشاره کردم رو یه جا آپلود کن ببینم

bayern
05-05-2012, 17:33
سلام
دوستان منم امروز این مودم رو خریدم
فقط ممنون میشم طریقه پسورد گذاری رو بهم یاد بدید تا هرکسی نتونه به اینترنت وصل بشه
ممنون

farhad resalati
05-05-2012, 21:54
خواهش

2-تنظیمات مودمت رو مطابق آموزش روی حالت PPOE قرار بده (تاکید میکنم چون حتما باید روی مودن تنظیم کنی و اگه حالت Bridge تنظیم بشه آی پی روی پی سی تنظیم میشه و وسایل دیگه نمیتونن وصل بشن پس حتما روی مودم و درحالت PPOE تنظیم کن)

3-تنظیمات وایرلس رو ازصفحه 18-20 لینکی که گذاشتم عینا انجام بده .وایرلست رو enable کن و ادامه ماجرا .... به تنظیمات دیگرش دست نزن روی عکس ها زوم کن و به دقت همانند عکس ها عمل کن .

4- درآخر مودمت رو ری بوت کن طبق آموزش

دوست عزیز من لا اقل لینک های آموزشی بالا رو یه نگاه مینداختی
همون صفحات 18-20 گفته شده چطور پسورد بگذارید خلاصش اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بورو تو صفحه تنظیمات بعد فعال سازی وایرلس بورو به قسمت Security
Network Authentication: رو بر روی WPA Personal قرار بده و در قسمت پایینش WPA/WAPI passphrase: پسوردتو ترجیحا 10 رقم به بالا و ترکیبی وارد کن و save و تمام مودموت رو از قسمت Managment ری بوت کن بعد با لپ تاپ یا موبایل و .. بخوای وصل بشی به وایرلس اول ازت پسورد میخواد :31:

mazzi
03-07-2012, 09:21
آقا من همه این کارها رو انجام میدم
ولی نمیشه که نمیشه
نمی دونم چیکار کنم
همه چی درسته
پینگ 192.168.1.1 درسته
ولی پینگ 4.2.2.4 مشکل داره و اینترنت وصل نمیشه
اعصابم خورد شد
لطفا یکی راهنمایی کنه

m.m.m5651
03-07-2012, 13:22
از دوشاخه ی ضد برق تلفن هم نباید استفاده کنید. وگرنه سیگنال های ای دی اس ال رو فیلتر خواهد کرد.

Hamed DC
03-07-2012, 19:14
آقا من همه این کارها رو انجام میدم
ولی نمیشه که نمیشه
نمی دونم چیکار کنم
همه چی درسته
پینگ 192.168.1.1 درسته
ولی پینگ 4.2.2.4 مشکل داره و اینترنت وصل نمیشه
اعصابم خورد شد
لطفا یکی راهنمایی کنه

مشکل شما چیه؟؟؟
با کدوم ببخش مشکل دارین؟؟؟
Lanیا WLan؟؟؟

kaveh1589
13-07-2012, 20:18
درود
دوستان من کانکشن رو به صورت ppoe ست کردم در این حالت بعد از چند دقیقه از روشن شدن مودم به صورت اتومات به نت وصل میشه نشانه ی اینکار هم سبز شدن اولین چراغ از سمت راست هست (چراغی که شکل کره هست )
حالا اگه به هر دلیلی اتصال به نت برقرار نشه چراغ یا خاموشه یا قرمزه
من می خوام از اکانت شبانه استفاده کنم ولی باید سرساعت بیدار باشم و تنظیمات رو همون موقع ست کنم یا مودم رو روشن کنم
اگه مودم رو زودتر کنم مودم همون اول کار سعی میکنه به نت متصل بشه و از اونحایی که توی اون تایم اکانت شبانه فعال نیست چراغ قرمز میشه یا خاموش
و ساعت مقرر که شبانه فعال میشه مودم در همون حالت قرار میگیره
حال می خوام بدونم راهی هست که نخواد ساعت مقرر بیدار بشی ؟

MOHRIT
14-07-2012, 07:12
دوستان این آموزش نصب مودم به زبان فارسی هست

Passerby27
16-07-2012, 19:44
کمک:42::19::45:
آقا پدرم در اومد.
همه ی آموزشارو خوندم
طبق اونا رفتم اما کار نمی کنه.
وقتی با سی دی نصب می کنم چراغ کره روشن میشه اما وقتی می خوام براوز کنم میره تو سایت همارا سیستم میگه مشکل در پارامتر ها.
وقتی هم می رم از سایت 192.168.1.1 نصب میکنم چراخ کره روشن نمی شه.
من مودمو تازی گرفتم و مطمینم مراحل رو درست رفتم.
من یه مودم دیگه هم دارم TP-link TD-8811
با اون به راحتی میام و خودم راه اندازیش کردم
اما با این D-link DSL-2730U مشکل دارم.
خواهش میکنم کمک کنید.:42:

Passerby27
17-07-2012, 00:15
لازم نیست حلش کردم.:21:

baktash_668
18-07-2012, 23:18
درود
مودم Dlink 2730U دارم
لینک همیشه ثابته اما اتصال به اینترنت مرتب قطع میشه از سایت DLINK آپدیت جدیدشو گرفتم قبول نمیکنه!!
لطفا نحوه نصب Freamware روی این نوع مودم رو بفرمایید شاید اشتباه نصب میکنم:23:
مرسی

Hamed DC
18-07-2012, 23:23
درود
مودم Dlink 2730U دارم
لینک همیشه ثابته اما اتصال به اینترنت مرتب قطع میشه از سایت DLINK آپدیت جدیدشو گرفتم قبول نمیکنه!!
لطفا نحوه نصب Freamware روی این نوع مودم رو بفرمایید شاید اشتباه نصب میکنم:23:
مرسی

سلام.
به هیچ وجه این کار رو انجام ندین.
سایت رسمی این برند برای مدلهای خود هیچ فریموری رو بیرون نداره.
در صورت موفق شدن آپدیت فریمور، باید قید مودم رو بزنید!!!

baktash_668
19-07-2012, 08:48
وقت بخیر
آخه من از سایت رسمی DLINK.com
بخش Support مدل رو پیدا کردم 10 تا نرم افزار هم پیشنهاد داد!!!
یعنی به سایت خود شرکت DLINK
اعتماد نکنم؟!!!!

pour-moi
23-07-2012, 20:42
سلام دوستان
ویندوز 7 هست و تنظیمات مودم روی PPPoE NAT قرار داره که بدون استفاده از کانکشن، کانکت هست
اما مشکل اینه که وقتی به هر دلیلی اینترنت قطع میشه، خودش دوباره کانکت نمی شه و حتما باید مودم خاموش/روشن بشه تا دوباره کانکت بشه
حال چه تنظیماتی وجود داره که در صورت قطعی، خودش دوباره چک کنه که اگر اینترنت وصل شده بود، کانکت بشه؟

لطفا راهنمایی بفرمائید
با تشکر

arman486
01-08-2012, 01:50
من یک 2730U‌دارم که بعد از مدتی که در اینترنت هستم اینترنت قطع میشود تایم خاضی ندارد ممکن بعد 2 ساعت گاهی 4 ساعت گاهی هم سه بار در 1 ساعت
و حتماً باید یکبار خاموش و روشن کنی تا درست بشه .
علت چیه
کمکم میکنید رفعش کنم

23292329
21-09-2012, 20:52
با سلام- لطفا مرا در خصوص مشکلی که برای اینترنت من بوجود آمده است راهنمایی نمائید. جدیدا هنگامی که از طریق یکی از browser ها سایتی را باز می کنم و بعد از چند دقیقه کار کردن با این سایت یا سایت های دیگر به ناگهان دیگر هیچ سایت دیگری باز نمی شود و در ظاهر به نظر می رسد که اینترنت قطع شده است در حالیکه به هیچ وجه این اتفاق رخ نداده است و به راحتی سایتهایی که تا کنون باز بوده رفرش می گردد ولی هیچ سایت جدیدی باز نمی شود. این داستان یکی دو دقیقه ادامه می یابد و سپس خود به خود مشکل برطرف شده و امکان باز شدن سایت های جدید دیگر فراهم می شود و سپس مجددا این مشکل شروع شده و باز نمی توان سایت جدید دیگری باز نمود و فقط روی سایتهای باز می توان کار کرد. اینترنت من مخابرات می باشد و مودم من DLINK-DSL2730U می باشد

farzin_silver
25-09-2012, 19:21
سلام.
دوستان من از adsl مخابرات با این مودم استفاده میکنم.
تازگیا اینترنتم هی قطع میشه.زنگ زدم گفتند که باید مودم رو روی حالت bridge بزارم.
چجوری باید اینکار رو کنم؟

5ive
05-12-2012, 00:00
[b]سلام عزیزان .....لینک هایی که دوستان دادن خیلی خیلی عالی بود به همه سوال هام جواب داده فقط 1سوال که تو اموزشها نبود این بو د که زمانی که به وسیله بیسیم از این مودم استفاده میکونم 1چراغی بغل چراغ بیسیم روشن میشه که 2تا فلش داره البته زمانی که پسورد دادم روشن شد یعنی قبلا که همینجوری وصل میشد بدون پس خاموش بود ممنون میشم اگه کمکی بکنید[b/]

5ive
09-12-2012, 22:36
اقا نمیدونم چرا هیچکی مارو دوست نداره 1جواب اشتباه هم که شده بده...... خودم فهمیدم خیلی ممنون......حالا 1سوال دیگه داشتم ببینم کسی تجربشو داشته...با این مودم میشه تا 4تاssdساخت درست خودم هم ساختم ولی نمیدونم چجوری به اون 3تای دیگه هم پسورد بدم ................

مجید62
25-02-2013, 20:34
آدم که از راهنمایی کردن مردم نباید خجالت بکشه.حالا باید بگم منم مودمم dlink2730uهست و مراحل نصب pppoeرو کامل انجام میدم ولی قطع و وصل میشه.نمیدونم ایرادش چیه.در حالت bridgeخوب کار میکنه ولی تو این حالت به اینترنت وصل نمیشه.اعصابم رو خورد کرده.حالا اگه زحمتی نیست من رو راحنمایی کنید .لطفا
rahimimajid62@gmail.com

مجید62
25-02-2013, 20:35
خودم هواتو دارم غم نخور:n18:

مجید62
25-02-2013, 20:36
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.کممممک

rainy23
26-03-2013, 15:19
آقا منم همین مشکلو دارم ، هرچی گشتم راه حلی پیدا نکردم :n27:
فقط مونده یه کارو کسی میدونه با Statik IP درست میشه یا نه؟ :n23:

ezat 10
10-07-2013, 00:49
با سلام من به اینترنت به راحتی وصل میشم اما وقتی میخام گوشیم (نوکیا ان 8 است ) را از طریق وای فای به اینترنت وصل بشوم مرورگر نمی تواند متصل بشود البته گوشیم مودم را به راحتی شناسایی میکند و به آنهم اتصال میشود اما به اینترنت وصل نمیشود و مودم من هم 2730 u د ی لینک است لطفا مر ا راهنمایی کنید.

saeed 02
13-08-2013, 10:28
آدم که از راهنمایی کردن مردم نباید خجالت بکشه.حالا باید بگم منم مودمم dlink2730uهست و مراحل نصب pppoeرو کامل انجام میدم ولی قطع و وصل میشه.نمیدونم ایرادش چیه.در حالت bridgeخوب کار میکنه ولی تو این حالت به اینترنت وصل نمیشه.اعصابم رو خورد کرده.حالا اگه زحمتی نیست من رو راحنمایی کنید .لطفا
rahimimajid62@gmail.com

سلام دوستان من هم مشکل دوستمون رو دارم بعد از مدتی اینترنتم خود به خود قطع میشه و یا باید مودمم رو روشن خاموش کنم یا با پارس آن لاین تماس بگیرم تا تنظیماتی رو انجام بده لطفا راهنمایی کنید.

graphic01
13-12-2013, 01:16
با سلام من به اینترنت به راحتی وصل میشم اما وقتی میخام گوشیم (نوکیا ان 8 است ) را از طریق وای فای به اینترنت وصل بشوم مرورگر نمی تواند متصل بشود البته گوشیم مودم را به راحتی شناسایی میکند و به آنهم اتصال میشود اما به اینترنت وصل نمیشود و مودم من هم 2730 u د ی لینک است لطفا مر ا راهنمایی کنید.

فکر کنم اگه روش اتصال رو به روشpppoe در داخل مودم تنظیم کنید میتونید به اینترنت دسترسی داشته باشید
یعنی یوزر و پسورد رو داخل مودم تنظیم کنید، بدون نیاز به ساخت کانکشن در ویندوز

rolet
17-12-2013, 03:50
با سلام. من هم دلینک 2730u دارم وقتی یکی دو ساعت خاموشه کانکت نمیشه و باید دوباره کانفیگ بشه بنظر میرسه این مدل عیب نرم افزاری داره خیلی اذیت داره از طریق سی دی مودم با ویندوز 7یا 8 لن کامپیوتر را نمیشناسه و اعلام قطع بودن اتصال کابل از مودم به کامپیوتر را میده ولی با ویندوز ایکس پی این مشکل وجود نداره و کانفیگ میشه و تا وقتی روشنه دیگه قطع نمیشه اما بعد از خاموش کردن در شب روز بعد دوباره چراغ اینترنتش قرمزه و از اول باید کانفیگ کنی تو یک سایت تایلندی این عیب رو گفته بود و یک آپدیت براش داده بود که با ورژن مودم من مطابقت نداشت ونشد آپدیت کنم خسته شدم از دستش میخوام ببرم شرکت ایزی ببینم میشه کاری کرد یانه .ممنون

ramin_002
23-12-2013, 11:35
کمک
بابا من هر کاری می کنم نمی نونم نصبش کنم مودم قبلیم TP-LINK 8817 بود ولی الان نمی تونم نصبش کنم و در هنگام نصب با این پیام روبه رو می شم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B5%D8%A8%202730.docx/download

کمک کنید

saeid3663
13-04-2014, 23:05
دوستانی که مودم DSL-2730U دارند ، این فایل PDF رو دانلود کنند

راهنمای کانفیگ کردن مودم .....!!!! به زبان ساده

sooood
20-10-2014, 15:45
سلام نم دیروز خریدم مدل2730 رو ولی نشد وصلش کنم
اینترنتم مال مخابرات تا آخرین مرحله میره یهو پیغام میده
okرو که میزنم برمیگرده روی مرحله ای که باید کشور و اطلاعات اینترنتو بدی
اولی ایران