مشاهده نسخه کامل
: معرفی بازی های آندروید
سلام
من یه سوال داشتم جایی براش پیدا نکردم گفتم شاید بهتر باشه یه تایپیک درموردش بزنم که بقیه هم اگر همچین سوالی داشتن همینجا بپرسن;
اینجا اگه کسی خواست ببینه یه بازی برای آندروید اومده یا نه سوال کنه;
اگه تایپیک مشابهش هست بگید منم برم همونجا سوال کنم;
. . .
بازی ماشیناریوم برای اندروید هم هست?
نمی دونم ولی خیلی بازی قشنگی بود
AMIR REZAs
16-01-2012, 15:42
بله شما میتونید فایل SWF بازی رو دان کنید و رو گوشی بریزد طریقه اجراشم یه سرچ کنید تو گوگل و تو سایت های اختصاصی موبایل پیدا میکنید
ATA FARZADI
16-01-2012, 18:03
دوستان یه عکس ازش میذاشتید و اسم انگلیسیش
البته من هر چی سرچ گوگلی زدم
Machinarium
فقط واسه pcبود
mr_khodaei2008
16-01-2012, 20:14
سلام
بازی resident evil برا اندورید هست؟ لینک
EngineeR EhsaN
16-01-2012, 20:20
سلام
بازی resident evil برا اندورید هست؟ لینک
نه متاسفانه نیست
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
Iman_m123
18-01-2012, 09:58
سلام
من یه سوال داشتم جایی براش پیدا نکردم گفتم شاید بهتر باشه یه تایپیک درموردش بزنم که بقیه هم اگر همچین سوالی داشتن همینجا بپرسن;
اینجا اگه کسی خواست ببینه یه بازی برای آندروید اومده یا نه سوال کنه;
اگه تایپیک مشابهش هست بگید منم برم همونجا سوال کنم;
. . .
همونطوری که امیر رضا خان گفتن توی این پست :
بله شما میتونید فایل SWF بازی رو دان کنید و رو گوشی بریزد طریقه اجراشم یه سرچ کنید تو گوگل و تو سایت های اختصاصی موبایل پیدا میکنید
شما توی گوگل اینو سرچ کن : اجرای ماشیناریوم در آندروید
آموزشش موجوده :دی
موفق باشی :40:
سلام
متشکرم تونستم بیارمش
یه تایپیک برای آموزش اجراش بزنم?به دو دلیل:یک بعضی از بازی های کامپیوتر با این روش میان
دو من توی بازی یه مشکلاتی دارم مثلا بازی سیو نمیشه و کار کردن باهاش سخته(استفاده از صفحه لمسی به جای موس)
...
زیبا ترین بازی آندروید از لحاظ گرافیکی چیه?که برای گالکسی اس هم بیاد
...
میشه لینک دانلود برای سیمز بذارید?
با تشکر
Iman_m123
21-01-2012, 14:09
اگه بزنی که خوبه فقط سعی کن کپی نکنی دقیقا عین مطلبو
موفق باشی :40:
PersiAndroid
24-02-2012, 19:46
Max Payne for mobile devices is on the way, Rockstar confirms ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fmax-payne-for-mobile-devices-is-on-the-way-rockstar-confirms%2F)
Rockstar keeps delivering great news to gamers around the planet today. First it was the new trailer of the upcoming Max Payne 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fnew-max-payne-3-trailer-is-out-reveals-the-games-storyline%2F) and now the game studio confirms that the original Max Payne game will hit iOS and Android devices “very soon”.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The news came from a Q&A session hosted on the Rockstar website, where a fan asked whether Max Payne will be ported for mobile devices and Rockstar responded “Yes, it’s on its way”.
This isn’t going to be the first time Rockstar launches its older game titles on mobile platforms. In fact it’s quite understandable that after the successful release of Grand Theft Auto III, Max Payne is on his way.
Rockstar says they are preparing an official announcement, which should answer the rest of our questions. Here’s hoping it takes place in the following weeks.
Source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fnewswire%2Farticle%2F20451%2Fpart-2-of-this-weeks-asked-answered-max-payne-3-details-and-more.html) | Via ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] icles%2Fmobile%2Fmax-payne-coming-to-ios-and-android-in-the-next-couple-of-months-20120216%2F)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.