مشاهده نسخه کامل
: کمک در انتخاب رشته؟
سلام.شب و رو هم خوش.من مریم هستم 19 ساله از شیراز.دوست دارم در رشته مهندسی پزیشکی شرکت کنم و حتما این رشته را ادامه بدهم.ولی شنیدم این رشته بیشتر مردانه است و به درد مردها میخوره ایا شما موافق این حرف هستید یا این که نه؟؟ وهمچنین راجع به بازار کار این رشته هم سوال داشتم.ایا بازار کار خوبی داره یا این که نه
هم در ایران و هم در خارج از کشور.
.ممنون میشم کمکم کنید واهنمایی کنید
سلام
والا من مهندسی پزشکی نشنیدم ولی اگه منظورتون اینه که پزشکی بخونید که خوب عالیه و در عین حال مشکل
این که گفتید یه کار مردونست درسته اما گرایش شما اینو مشخص می کنه مثلا ارتوپد برای یه خانم سخته
اگه منظورتون پزشکی هست شک نکنید اگه توانشو دارید بخونید تا یه مرحله ای که همه با همید و بعد تخصص تون که متمایز میشه می تونه زنونه و مردونه باشه :31:
موفق باشید
amir_rahmani
05-01-2012, 11:28
نه عزیز
مهندسی پزشکی با پزشکی کلی فرق داره:دی
والا این رشته, رشته بسیار خوبی هستش ولی تراز خیلی بالایی می خواد و اینکه به جز تهران من شنیدم شهرهای دیگه خوب نمی تونند ساپورت کنند. هم در ایران و هم در خارج از ایران رشته ای هستش که می تونه بازار کار خوبی داشته باشه
نکته بعدی اینکه رشته مردونه زنونه نداریم(نه اینکه نداریم ولی خیلی تعدادشون کمه مثلا نفت مردونه هستش و پرستاری به نظر من زنونه) این رشته هم برای هر دو جنس هستش و بستگی به علایق و تلاش شما در این رشته داره
Alireza SM
15-01-2012, 13:46
مهندسی پزشکی یه چیزی تو مایه های هوافضا هست ؛ بار علمیش زیاده ولی کاربردش در ایران کمه و در خارج از کشور هم مدرک ایران رو به راحتی قبول نمیکنن
اتفاقا بعد از معماری ؛ در مهندسی ها مهندسی شیمی و مهندسی پزشکی بیشتر دخترونه هستن تا پسروونه !
hermione
15-01-2012, 23:18
مهندسی پزشکی دوتا گرایش اصلی داره ( بیومتریال هم داره )
بیوالکتریک و بیومکانیک
بیو الکتریک خیلی از واحداشون با برق گرایش الکترونیک یکیه ( تقریبا 80 % ) اون 20% یه چند تا واحد الکترونیک نمی خونن و به جاش فیزیولوژی و ... می خونن
توی کشورهای خارج و همچنین توی ارشد ایران ، بیوالکتریک یکی از گرایش های مهندسی برق محسوب میشه .
و از نظر سختی در کنار برق جز سخت ترین مهندسی هاست . در مورد بیومکانیک راستش تا اونجا که می دونم هم یه قسمت از برق می خونن ( مثل مدار الکتریکی 1 و... ) اینکه آیا دروس مکانیک هم می خونن ( اینطور که از اسمش برمیاد ) نمی دونم.
در کل مهندسی پزشکی در مورد کاربرد برقه در صنایع و وسایل پزشکی.
رشته عجیب و غریبی نیست - درسته بازار کاری در ایران نداره - از نظر مدرک مثل بقیه مهندسی ها مدرکش حساب میشه و از این نظرم هیچ فرقی نداره .
سلام.شب و رو هم خوش.من مریم هستم 19 ساله از شیراز.دوست دارم در رشته مهندسی پزیشکی شرکت کنم و حتما این رشته را ادامه بدهم.ولی شنیدم این رشته بیشتر مردانه است و به درد مردها میخوره ایا شما موافق این حرف هستید یا این که نه؟؟ وهمچنین راجع به بازار کار این رشته هم سوال داشتم.ایا بازار کار خوبی داره یا این که نه
هم در ایران و هم در خارج از کشور.
.ممنون میشم کمکم کنید واهنمایی کنید
سلام-این رشته رشته ی خوبی هستش و مخصوص گروه ریاضی چون در این رشته با مبانی فیزیک و ریاضی کابردی زیادی داره....
رشت هخوبی هستش....و بازر کارش هم خوبه ....
اگر لاقه دارید حتما ادامه بدهید-ولی در مورد این که رشت همردانه هست خب شاید بخاطر اینکه با چیزهای سخت افزاری کار داره البته من تا حالا نشنیدم
اگر بهش علاقه دارید به حرف های دیگرا نتوجه نکنید چون تنها ملاک موفقیت علاقه هست ....
موفق باشید ......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.